بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

دوستان، گند زدند به حیثیت سری RE اون وقت شما نشستید در مورد فیس کاراکترها بحث میکنید؟ :wallbash: چه دل خجسته‌ای دارید:d
والا خیلی وقته اینجور شده این بازی :d ولی دیگه RE همین هست و به قول دوستان در انجا:d وارد عصر جدید شده ایم و این عنوان Operation Raccoon City تحولیست در دنیای بازی RE !! بمیرن با این تحولاتشون ! ولی فقط به یک درد میخوره ORC اینکه انلاین بزنیم .
فیس ادا و کلر خوب بود :d

آخرین ویرایش:
من هنوز تریلر جدید ORC رو ندیدم.حالا شاید از لحاظ گیم پلی خوب نباشه.ولی از لحاظ داستانی من بهش امیدوارم.البته اون کاراکترها فقط مربو به بخش Heroes Mode هستند نه خط داستانی.یک چیزی تو مایه های مزدوران!واقعا حیف شد.
در ضمن علی جان،من چند بار بگم؟کد ورونیکا Spine-Off نبود.اتفاقا از اصلی هم اصلی تر بود.حتی خود کپکام هم در همه جا اون رو جزو مجموعه ی اصلی حساب کرده.اگه اصلی نبود که داستانش رو در کتاب Archives و دارک ساید نمیاوردن.ناسلامتی سرگذشت کلیر و کریس در این نسخه ادامه پیدا کرد و از اون مهم تر وسکر در این نسخه زنده شد.دلایل بیشتر رو در چند صفحه قبل نوشتم.

آخرین ویرایش:

باشه الان میریم سرکوچه زنگ در خونه ی مش شینجی جینجی میکامی رو میزنم بیاد درسش کنه پفففف مگه یخچاله ..؟دیگران هم چاره ای ندارن جز سوتی گرفتن و بحثای نامربوط..
راستی جیل چک و چونش یه جوریه تو تریلر همممم
:-&@};-؟مستر کارلوس هم چهرش چنان تکامل یافته که اگه همین موهاش هم نبود چهرش با یه نمونه میمون قابل قیاس میبود:-&

انقد گیر ندین به چهر ی کرکتر ها . بیخیال این چبزا شین. یا بازی میکنید یا نمیکنید دیگه . فن رزیدنت اویل هستین باید بازی کنید نیستید بازی نمیکنید. این چیزا رو گفتم در مورد چهره ی جیل که هی نگین چهر ی جیل باید مثل چهرش تو رزیدنت اویل 1 بود.

در ضمن علی جان،من چند بار بگم؟کد ورونیکا Spine-Off نبود.اتفاقا از اصلی هم اصلی تر بود.حتی خود کپکام هم در همه جا اون رو جزو مجموعه ی اصلی حساب کرده.اگه اصلی نبود که داستانش رو در کتاب Archives و دارک ساید نمیاوردن.ناسلامتی سرگذشت کلیر و کریس در این نسخه ادامه پیدا کرد و از اون مهم تر وسکر در این نسخه زنده شد.دلایل بیشتر رو در چند صفحه قبل نوشتم.
نیما جان مگه من حرفی غیر از این زدم؟ من گفتم این نسخه از بهترین‌های سری هست، یعنی باهات هم عقیدم.
من از اولشم گفتم این بازی فقط مولتیش شاید باحال باشه
نیما داستانم اگه نیان جالب بسازن که باید گل بگیرن این بازی رو
مولتیش بخوره تو اون سر سازنده‌هاش، حامد جان اگه میخوای مولتی بازی کنی برو سراغ هزارتا بازی دیگه، از جمله halo، cod، bf، L4D و هزارتا کوفت دیگه:d. رزیدنت اویل واقعی با واژه مولتی پلیر بیگانه هست.

انقد گیر ندین به چهر ی کرکتر ها . بیخیال این چبزا شین. یا بازی میکنید یا نمیکنید دیگه . فن رزیدنت اویل هستین باید بازی کنید نیستید بازی نمیکنید. این چیزا رو گفتم در مورد چهره ی جیل که هی نگین چهر ی جیل باید مثل چهرش تو رزیدنت اویل 1 بود.
به شخصه هر زباله‌ای رو که جلوم بذارند بازی نمیکنم. حالا بخوام فنش باشم یا هر چیز دیگه‌ایش. حالا اگر من نخوام به نشانه اعتراض این بازی رو انجام بدم فن رزیدنت اویل نیستم؟:-/
خود شینجی هم گفت من هرگز RE5 رو بازی نمیکنم، یعنی حالش از RE های قبلی که دست پخت خودش بود هم بهم میخوره؟

به شخصه هر زباله‌ای رو که جلوم بذارند بازی نمیکنم. حالا بخوام فنش باشم یا هر چیز دیگه‌ایش. حالا اگر من نخوام به نشانه اعتراض این بازی رو انجام بدم فن رزیدنت اویل نیستم؟:-/
خود شینجی هم گفت من هرگز RE5 رو بازی نمیکنم، یعنی حالش از RE های قبلی که دست پخت خودش بود هم بهم میخوره؟

به هر حال باید واسه یه بارم که شده بازیش کنی و بعدا بازیرو رو نقد کنیم.

آخرین ویرایش:
بچه ها نزنیدا خواهشاً....
ولی نمی دونم چرا من از این ORC خوشم اومده.... کلا زامبی ترکونی با رفقا خیلی فاز می ده....
البته من طرفدار پروپاقرص سبک قدیمیشما.... فکر نکنید از این سبک خوشم میاد...

راستی یه سوال.... (اصلاً ربطی به طرفداری از Leon و Chris نداره ها)
چرا تو این ORC همه هستند الا Chris....؟

بچه ها نزنیدا خواهشاً....
ولی نمی دونم چرا من از این ORC خوشم اومده.... کلا زامبی ترکونی با رفقا خیلی فاز می ده....
البته من طرفدار پروپاقرص سبک قدیمیشما.... فکر نکنید از این سبک خوشم میاد...

راستی یه سوال.... (اصلاً ربطی به طرفداری از Leon و Chris نداره ها)
چرا تو این ORC همه هستند الا Chris....؟

واسه که تو رزیدنت اویل 2 و 3 کریس نبود.

بچه ها هنوز تصمیم نگرفتین نظر سنجی رو عوض کنید موریانه ها خوردنش رفت
من یه پیشنهاد میدم اینجا فردا یا پسفردا هم توی فیسبوق میگم
چند نفر با تحریم کپکام موافقا

ما هممون کپکامو دوست داریم
من نگفتم در کپکاکو گل بگیریم گفتم تحریم کنیم تا دیگه از این حرکتای زشت نکته (خودتون میدونید چی میگم)
هان... چی... با منی....!!!
;)
می دونم رفیق... ولی ....
چی بگم... شاید حق با توئه...
ببینیم بقیه بچه ها چی می گن....؟
من ولی مخالفم....
:)

---------- نوشته در 11:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ----------

گفتم تحریم کنیم تا دیگه از این حرکتای زشت نکته (خودتون میدونید چی میگم)
نکنه منظورت ORC هستش؟
ببین فکرشو بکن ORC رو Online بزنی... چه فازی می ده...
قبلا هم گفتم... زامبی ترکونی با رفقا خیلی حال می ده....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or