بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

جالبه که من این همه دلیل و مدرک میارم،اصلا دیده نمیشه ولی اگه یه عکس نوشته میذاشتم اون وقت میشد مدرک و سند!
وقتمونو کجا داریم تلف میکنیم به خدا!8-|
این همه وقت میذاریم آخرشم حرفامون بی پایه و بی اساس میشه!
دیگه تو هیچ بحثی وارد نمیشم.فط میام میخونم و دانلود میکنم.
اینجوری خیلی سنگیترم نه وقتم هدر میره نه کسی مسخره میکنه.

بچه ها احتمال داره رزیدنت اویل 6 تو VGA 2011 که چند روز دیگه هست معرفی بشه.

http://www.screwattack.com/news/resident-evil-6-vgas-ps3-exclusive-you-wont-believe
ONLY RE6... چه شود این بازی با حضور....؟؟؟
ONLY داش حمید...
حمید دیشب که بسته رو دیدم کف کردم... دمت به شدت داغ رفیق...

---------- نوشته در 12:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 PM ارسال شده بود ----------

جالبه که من این همه دلیل و مدرک میارم،اصلا دیده نمیشه ولی اگه یه عکس نوشته میذاشتم اون وقت میشد مدرک و سند!
عزیز من... کی گفته حرف های شما بی پایه و اساسه... >:d<
من که اصلا رو حساب حرفای تو رفتم دنبال پست های قدیمی... :)
دیگه داری میری تو فاز توهم و این حرفا ها... ;)

مرسی حمید جان :) من که از خدامه معرفی شه ولی VGA پارسال فکر میکردم معرفی میشه که تا حالا نشد ولی دیگه طاقت ندارم ! باید معرفی شه !

ONLY RE6... چه شود این بازی با حضور....؟؟؟

البته احتمالش زیاد نیست . امکان داره مثل VGA سال قبل یه بازی ترسناک دیگه باشه.

آخرین ویرایش:
شما دلیل و مدرک میاری دیده نمیشه ؟ مگه کسی دلایل شما رو انکار کرده ؟ همه حرف ها و دلایلت قابل قبوله و کسی هم نگفته اشتباهه و بی پایه و بی اساس هم نیست چون عین خود واقعیت تو بازی هستند , کسی هم مسخره کرده اینجا کسی رو تا حالا ؟

• Like
Reactions: Leon.Fox
محمد بیخیال آخه کی گفته حرفات به درد نمیخوره همه دیگه ایمان آوردن به تو اونوقت خودت میایی هی میزنی تو سر خودت اگه کسی چیزی بهت گفته بدون یا نمیدونه و اطلاعاتش کمه و بلد نیست چجوری ازت اطلاعات بگیره یا اینکه یه سری اطلاعات داره و میخواد کاملترش کنه م خودم از کد ورونیکا هیچی نمیدونستم ولی الان که به صحبتهات گوش میدم و مطالبت رو میخونم یکمی اطلاعاتم زیاد شده

برین اونور که من اومدم! (خب به من چه)
حمید از بابت خبر ممنون.......
بابا منم که همون وقت گفتم که RE:CV باید یکی از شماره های اصلی میشد......هر چی باشه وسکر توشه و کریس و کلر......
و داستانش هم میتونه به عنوان یه عامل تو RE6 استفاده بشه.....
این که کپکام این شماره رو اصلی به حساب نیاورد دیگه هممون میدونیم کپکام چه مرگشه....

کجای کارید اون عکسی که از ویکی گرفتم میگه اصلیه هممون فکر میکردیم فرعیه ولی اصلی هستش پس برید بازی رو هر جور شده تمومش کنید حالی به حولی بشیم

برین اونور که من اومدم! (خب به من چه)
حمید از بابت خبر ممنون.......
بابا منم که همون وقت گفتم که RE:CV باید یکی از شماره های اصلی میشد......هر چی باشه وسکر توشه و کریس و کلر......
و داستانش هم میتونه به عنوان یه عامل تو RE6 استفاده بشه.....
این که کپکام این شماره رو اصلی به حساب نیاورد دیگه هممون میدونیم کپکام چه مرگشه....

خواهش محمد جان. آره بابا کد ورونیکا خیلی قشنگ بود مخصوصا بتاش.

یه چیزی:
میخوام بهتون ثابت کنم این شماره اصلیه!!!
اسم بازی هست:
RESIDENT EVIL : CODE VERONICA X
خب این X توزبان باستانی یعنی 10 !!!
پس این شماره اصلی هست و هنوز نیومده به بازار!!!=))

یه چیزی:
میخوام بهتون ثابت کنم این شماره اصلیه!!!
اسم بازی هست:
RESIDENT EVIL : CODE VERONICA X
خب این X توزبان باستانی یعنی 10 !!!
پس این شماره اصلی هست و هنوز نیومده به بازار!!!=))
گل پسر، Safe عزیز... رفیق من...
Problem Solved ;)
RE:CV اصلیه...

ببین آقای محمد عزیز
من نمی دونم با خودت چی فک می کنی
جوابتم تو پیام خصوصی دادم اون شوخی بود وگرنه من حوصله مسخره کردن یو رو ندارم دلیلی هم براش ندارم
ولی خیلی راحت می تونی بری جایی که وقتت رو تلف نکنی
و تحقیقاتت رو هم تکمیل کنی
کسی هم مجبورت نکرده بیای اینجا بخوای سر بچه ها منت بزاری
فک نمی کنم تا الان هم گلی به سر بچه ها زده باشی
پس حرمتت رو حفظ کن

آخرین ویرایش:
واقعا وقتی که این چیزا رو می خونم خندم می گیره! :d مگه حتما باید شماره دار باشه که بتونیم بهش بگیم اصلی.اگه قرار باشه داستان اصلی و فرعی رو حساب کنیم،بدون شک داستان رزیدنت اویل 4 میشه فرعی نه کد ورونیکا!چون یک داستان کاملا مجزا و مستقله که در همون قسمت شروع شد و در همون قسمت هم تموم شد.یعنی اصلا ساخته شدنش ضروری نبود و به قول خود شینجی میکامی،به خاطر تحول در سبک و گیم پلی رزیدنت اویل ساخته شد نه داستان.در حالی که کد ورونیکا کلا به خاطر داستان ساخته شد.به نظر من 3 نسخه ی رزیدنت اویل 1،کد ورونیکا و رزیدنت اویل 5 مهم ترین داستان ها رو در رزیدنت اویل دارند.برخلاف رزیدنت اویل 4 که فقط یکی از ماموریت های لیون بود،داستان کد ورونیکا ادامه ی رزیدنت اویل 1 و 2 بود و آغازی برای داستان رزیدنت اویل 5 بود.اصلا وسکر در کد ورونیکا زنده شد و ماجرای مبارزه ی کریس و وسکر از کد ورونیکا شروع شد.وگرنه در رزیدنت اویل 1 وسکر کلا مرد و تا زمان کد ورونیکا هم قصد نداشتند زنده اش کنند.بنابراین اگه کد ورونیکا رو حذف کنیم،وسکر هم زنده نخواهد شد و در نتیجه رزیدنت اویل 4 و 5 هم در کار نخواهد بود!تازه در انتهای رزیدنت اویل 2 هم کلیر میره که برادرش رو پیدا کنه.خب اگه کد ورونیکا ساخته نمی شد که کلا داستان ناقص می موند.اصلا بخش مهمی از سرگذشت کریس و کلیر که جزو شخصیت های اصلی داستان هستند،در کد ورونیکا نشون داده شد.علاوه بر اینکه ویروس پروجنیتور که بعدا وسکر با استفاده از اون اوروبوروس رو ساخت هم در این نسخه به ما معرفی شد.حتی همونطور که قبلا هم گفتم،بعد از رزیدنت اویل 2 اول قرار بود که سرگذشت کلیر و کریس ادامه پیدا کنه.ولی چون پرونده ی راکون سیتی هنوز بسته نشده بود،اول اومدن رزیدنت اویل 3 رو ساختن.در ضمن مطمئن باشید که اگه کد ورونیکا اصلی نبود،هیچوقت در کتاب Archives و فایل های رزیدنت اویل 5،داستان اون رو ذکر نمی کردند.همونطور که داستان اوتبریک ها رو ذکر نکردند!این رو هم اضافه کنم که به نظر دو سایت IGN و Game Spot و همچنین به نظر خود من،کد ورونیکا بهترین و پیچیده ترین داستان رو در کل مجموعه ی رزیدنت اویل داره!چون مثل رزیدنت اویل 5،کلا به خاطر داستان ساخته شد.

الآن باز همه میان از رزیدنت اویل 4 دفاع می کنن.آقا اصلا رزیدنت اویل 4 بهترین و مهم ترین داستان رو داره!خوب شد؟گرچه الآن اصلا بحث من سر داستان رزیدنت اویل 4 نبود.

در ضمن مطمئن باشید که شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 کلیره.حالا چه با لیون چه بی لیون!
حالا این VGA دقیقا کی برگزار میشه؟

• Like
Reactions: {The Phenom}
الآن باز همه میان از رزیدنت اویل 4 دفاع می کنن.آقا اصلا رزیدنت اویل 4 بهترین و مهم ترین داستان رو داره!خوب شد؟گرچه الآن اصلا بحث من سر داستان رزیدنت اویل 4 نبود.

فک نمی کنم کسی پیدا بشه و به صورت جدی بگه شماره 4 مهمترین داستان رو داشته باشه
نیما خداییش کلیر کنار لیان یه حال دیگه داره تا کلیر تنها
چون خیلی هم باهم دیگه تو اینجور موارد سابقه دارن بازی حس نوستالژیک به آدم میده

ین رو هم اضافه کنم که به نظر دو سایت IGN و Game Spot و همچنین به نظر خود من،کد ورونیکا بهترین و پیچیده ترین داستان رو در کل مجموعه ی رزیدنت اویل داره!

جدا !!!!!
میشه لینکشو بزاری بخونم خیلی دوست دارم نظر این دوتا غول سایتو راجع به رزیدنت ایول بدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or