Leon.Fox
کاربر سایت
من دو بار این بازی رو تموم کردم ولی خیلی وقت پیش... با این اوصاف فکر می کنم باید دوباره بازی کنم و ایندفعه به قول دوست خوبم، محمد، با دقت بیشتر...!!!معماهاش پدرم رو در میاورد ولی در کل بازیش عالی هست .

من دو بار این بازی رو تموم کردم ولی خیلی وقت پیش... با این اوصاف فکر می کنم باید دوباره بازی کنم و ایندفعه به قول دوست خوبم، محمد، با دقت بیشتر...!!!معماهاش پدرم رو در میاورد ولی در کل بازیش عالی هست .

ONLY RE6... چه شود این بازی با حضور....؟؟؟بچه ها احتمال داره رزیدنت اویل 6 تو VGA 2011 که چند روز دیگه هست معرفی بشه.
http://www.screwattack.com/news/resident-evil-6-vgas-ps3-exclusive-you-wont-believe
عزیز من... کی گفته حرف های شما بی پایه و اساسه... >:d<جالبه که من این همه دلیل و مدرک میارم،اصلا دیده نمیشه ولی اگه یه عکس نوشته میذاشتم اون وقت میشد مدرک و سند!
وقتمونو کجا داریم تلف میکنیم به خدا!
این همه وقت میذاریم آخرشم حرفامون بی پایه و بی اساس میشه!

مرسی حمید جانمن که از خدامه معرفی شه ولی VGA پارسال فکر میکردم معرفی میشه که تا حالا نشد ولی دیگه طاقت ندارم ! باید معرفی شه !
ONLY RE6... چه شود این بازی با حضور....؟؟؟
شما دلیل و مدرک میاری دیده نمیشه ؟ مگه کسی دلایل شما رو انکار کرده ؟ همه حرف ها و دلایلت قابل قبوله و کسی هم نگفته اشتباهه و بی پایه و بی اساس هم نیست چون عین خود واقعیت تو بازی هستند , کسی هم مسخره کرده اینجا کسی رو تا حالا ؟جالبه که من این همه دلیل و مدرک میارم،اصلا دیده نمیشه ولی اگه یه عکس نوشته میذاشتم اون وقت میشد مدرک و سند!
دیگه تو هیچ بحثی وارد نمیشم.فط میام میخونم و دانلود میکنم.
اینجوری خیلی سنگیترم نه وقتم هدر میره نه کسی مسخره میکنه.
محمد بیخیال آخه کی گفته حرفات به درد نمیخوره همه دیگه ایمان آوردن به تو اونوقت خودت میایی هی میزنی تو سر خودت اگه کسی چیزی بهت گفته بدون یا نمیدونه و اطلاعاتش کمه و بلد نیست چجوری ازت اطلاعات بگیره یا اینکه یه سری اطلاعات داره و میخواد کاملترش کنه م خودم از کد ورونیکا هیچی نمیدونستم ولی الان که به صحبتهات گوش میدم و مطالبت رو میخونم یکمی اطلاعاتم زیاد شدهجالبه که من این همه دلیل و مدرک میارم،اصلا دیده نمیشه ولی اگه یه عکس نوشته میذاشتم اون وقت میشد مدرک و سند!
محمد جان... خداییش اینجاش رو راست میگه... حالا هم دیگران میان میگن آقا حرفت درسته، خودت قبول نمی کنیا...!!!اونوقت خودت میایی هی میزنی تو سر خودت

برین اونور که من اومدم! (خب به من چه)
حمید از بابت خبر ممنون.......
بابا منم که همون وقت گفتم که RE:CV باید یکی از شماره های اصلی میشد......هر چی باشه وسکر توشه و کریس و کلر......
و داستانش هم میتونه به عنوان یه عامل تو RE6 استفاده بشه.....
این که کپکام این شماره رو اصلی به حساب نیاورد دیگه هممون میدونیم کپکام چه مرگشه....

گل پسر، Safe عزیز... رفیق من...یه چیزی:
میخوام بهتون ثابت کنم این شماره اصلیه!!!
اسم بازی هست:
RESIDENT EVIL : CODE VERONICA X
خب این X توزبان باستانی یعنی 10 !!!
پس این شماره اصلی هست و هنوز نیومده به بازار!!!![]()

جالبه که من این همه دلیل و مدرک میارم،اصلا دیده نمیشه ولی اگه یه عکس نوشته میذاشتم اون وقت میشد مدرک و سند!
الآن باز همه میان از رزیدنت اویل 4 دفاع می کنن.آقا اصلا رزیدنت اویل 4 بهترین و مهم ترین داستان رو داره!خوب شد؟گرچه الآن اصلا بحث من سر داستان رزیدنت اویل 4 نبود.
ین رو هم اضافه کنم که به نظر دو سایت IGN و Game Spot و همچنین به نظر خود من،کد ورونیکا بهترین و پیچیده ترین داستان رو در کل مجموعه ی رزیدنت اویل داره!