بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آقای محمد عصبانی...
همیشه عصبانی...!!!
من RE:CV رو بازی کردم و میدونم که Clair هم اونجا زندانیه رفیق... داستان بازی رو هم می دونم... توی پست های اینجا هم خوندم.
من احساس می کنم شما فکر می کنی من سری RE رو از شماره 4-5 شروع کردم. در صورتی که اصلا اینطور نیست. من فقط RE: Zero و سری های Chronicles که برای Wii اومده رو بازی نکردم.
چرا اینقدر میزنی رفیق...!!! :-s

نمیزنم!اصلا هم عصبانی نیستم!فقط خیلی متعجبم!!!
خدایی حرفات خیلی عجیبه!
انگار که از ماجرای اویل هیچی نمیدونی!درصورتی که خودت داری میگی اینطور نیست و داستان بازیو کاملا میدونی.
پس چرا یه چیزایی میگی که با داستان و روایت بازی کاملا متغایره؟
سلیقه ایی کار نکن دوست من.
من این حرفهایی رو که راجع به ورونیکا میزنم تازه بهش رسیدم.چون تحقیقاتم راجع بهشو کامل کردم و با دقت نشستم دوباره بازی کردم و به این نتیچه رسیدم که خیلی مهمتر از بقیه است.از خودم حرف نمیزنم.
میخوام بگم که به مقالات و ترجمه ی فایلها بیشتر اهمیت بدین.
برین ترجمه هارو بخونید.ببینید چه چیزایی که از توشون پیدا نمیکنید!
راجع به اسپین آف هم من به حرفهای شما اسنتاد کردم!پس اگر مشکلی هست،از حرفهای شماست.خودت یه بار دیگه بخون چیزایی رو که گفتی!

آخرین ویرایش:
دعوا نکنید :d

mmrxur2j8tb3h88dzkj.jpg

• Like
Reactions: alfisisili
جزو بازیهای اول پی اس2 بود دیگه.منم تو کلوپ بازیش کردم.کنسول که نداشتم.(البته من تو دریم کست تمومش کردم.اما بعدابرای پی اس2 اومد)
کتاب نیمارو ول کن.مطمئن باش این کتاب رو نمیبینی.
بروسایت رزیدنت اویل،هم داستان بازی و هم معرفی شخصیت ها و هم ترجمه ی فایلهاش هست.کل داستان دستت میاد.
میرم اونجا ولی در مورد بازی بهت بگم من کامپیوترم نمیکشه و الان هم بخوام یه ps2 بگیرم باید 160 تمن پیاده بشم و اگه بتونم میخوام برای ps3 بخرمش اینجوری بهتره ولی دمت گرم که روحیه میدی
اسپین آف به داستانی میگن که حول و حوش داستان اصلی میچرخه و به اصطلاح داستان اصلی رو جلو نمیبره من داستان ورونیکا رو نمیدونم ولی اینو میدونم که چون داستان بازیش به داستان شماره 2 وصله پس نسخه ی اصلیه شما برو تو این لینک میبینی اصلیه یا فرعی من خودم تا دیشب فکر میکردم فرعیه ولی اصلیه

mmrxur2j8tb3h88dzkj.jpg
:)) :))
خیلی باحالی حمید... اما من که اینجا نیستم...!!!! پس Leon کو....؟

---------- نوشته در 06:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:10 PM ارسال شده بود ----------

نمیزنم!اصلا هم عصبانی نیستم!فقط خیلی متعجبم!!!
بیخیال رفیق... شما عصبانی نشو... فرض کن من از RE چیزی نمیدونم... ;)
منم بیشتر دقت می کنم.... حله رفیق بی اعصاب من.

چرا فکر میکنید هرکی شکلک تو جملاتش نمیزاره عصبانیه؟
حالا یکی خوشش نمیاد استفاده کنه دلیل بر این نیست که زود عصبانی میشه
عکس پیوست رو ببینید از تو WIKI برداشتم دقیقا توضیح داده در مورد اصلی و فرعی بودن بازی ها

الان بحث سر مهمترین داستان تو کل RE هست؟
خب نظر سنجی میتونه برای اینکار مفید باشه........
عوض کنین اینو بابا!!! جلبک زد تو سر در تاپیک!!! کی باید عوضش کنه؟

بچه ها اگه گوشی اندرویدی دارین حتما این شبیه ساز ps1 بریزین
من الان دارم re2 رو میرم رو گوشی اصن یه تجربه جدید و خیلی دوبسه :دی
بکنید این کارو حتما خیلی با حاله

mmrxur2j8tb3h88dzkj.jpg
چه عکسی گذاشتی حمید.دمت گرم.

الان بحث سر مهمترین داستان تو کل RE هست؟
خب نظر سنجی میتونه برای اینکار مفید باشه........
مطمئن باش اگه این نظرسنجی قرارداده بشه،اویل4 بیشترین رای رو میاره!
دوستانی که هنوز نمیدونن داستان مستقل و وابسته چیه،توقع داری به شماره ی1 یا ورونیکا رای بدن!من دارم هی توضیح میدم که بابا:ورونیکا داستانش مستقله،کم بهش پرداخته شده،ابعادش وسیعه،اگر نباشه کل اویل لنگ میشه.
اشفورد از بنیانگذاران ویروس تی بوده.این اشفوردها بودن که ویروس تی رو با ژن مورچه پیوند زدن و...والا اگه اینو میدونستید!فقط فکر میکنید مورچه و سنجاقک نماد خاندان اشفورده!(اگربازی کرده باشیدش!)
بعد میان میگن اسپین آفه!هرچیم دلیل میاری فقط میگن تو عصبانی هستی!به خدا من دارم دلیل میارم!عصبانی باشم که اصلا جواب نمیدم(این عادتمه)
بازم میگم.بهتون برنخوره.برید اطلاعاتتونو مثل خود من کامل کنید.باور کنید منم تازه اطلاعاتم کامل شد و اومدم با شما درمیون گذاشتم.
هیچ عیبی نداره که بگم از یه سری چیزا خبر نداشتم و تازه فهمیدم.عیب اونه که چیزی رو ندونم و روی ندونسته هام پافشاری کنم!

خیلی باحالی حمید... اما من که اینجا نیستم...!!!! پس Leon کو....؟

لیان با ایدا هست ;)

آقا عکست خیلی باحال بود. من تا حالا این عکس رو ندیده بودم. عکس Fun هست درسته؟

فکر میکنم Fun باشه . یکی تو ف بوک گذاشته بود منم کامنت گذاشتم End Of Resident Evil 6 :d

چه عکسی گذاشتی حمید.دمت گرم

قربونت محمد جان.

آخرین ویرایش:
بچه ها منم تحقیق کردم شماره 4 کلا از همه مهم تره باور کنید... والا به خدا :p
تحقیقاتمم کامل
ها ها .... دمت با تحقیقات کاملت گرم... منم میگم ولی کسی باور نمی کنه.... ;)

---------- نوشته در 08:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:10 AM ارسال شده بود ----------

دوستانی که هنوز نمیدونن داستان مستقل و وابسته چیه،توقع داری به شماره ی1 یا ورونیکا رای بدن!من دارم هی توضیح میدم که بابا:ورونیکا داستانش مستقله،کم بهش پرداخته شده،ابعادش وسیعه،اگر نباشه کل اویل لنگ میشه.
اشفورد از بنیانگذاران ویروس تی بوده.این اشفوردها بودن که ویروس تی رو با ژن مورچه پیوند زدن و...والا اگه اینو میدونستید!فقط فکر میکنید مورچه و سنجاقک نماد خاندان اشفورده!(اگربازی کرده باشیدش!)
بعد میان میگن اسپین آفه!هرچیم دلیل میاری فقط میگن تو عصبانی هستی!به خدا من دارم دلیل میارم!عصبانی باشم که اصلا جواب نمیدم(این عادتمه)
بازم میگم.بهتون برنخوره.برید اطلاعاتتونو مثل خود من کامل کنید.باور کنید منم تازه اطلاعاتم کامل شد و اومدم با شما درمیون گذاشتم.
هیچ عیبی نداره که بگم از یه سری چیزا خبر نداشتم و تازه فهمیدم.عیب اونه که چیزی رو ندونم و روی ندونسته هام پافشاری کنم!
بابا رفیق من، عزیز من، عشق من.... قربونت برم الهی... :-&
ما به چه زبونی به شما بگیم که رفتیم و خوندیم و قبولیدیم....

---------- نوشته در 08:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 AM ارسال شده بود ----------

فکر کنم احد... که احتمالاً الان رفته تو خرابه های Raccon City داره دنبال بقایای ویروس T می گرده تا آنتی ویروسش رو بسازه....

چرا فکر میکنید هرکی شکلک تو جملاتش نمیزاره عصبانیه؟
حالا یکی خوشش نمیاد استفاده کنه دلیل بر این نیست که زود عصبانی میشه
عکس پیوست رو ببینید از تو WIKI برداشتم دقیقا توضیح داده در مورد اصلی و فرعی بودن بازی ها
دیدید گفتم RE:CV یه Spin Off نیستش.... ;) ;) شوخی کردم... شوخی کردم... آوار نشید خواهشا...
دمت گرم حامد... حداقلش یه چیز قابل استناد میاری که آدم بدون هیچ حرفی می تونه قبول کنه...

مرسی حمید جان :) من که از خدامه معرفی شه ولی VGA پارسال فکر میکردم معرفی میشه که تا حالا نشد ولی دیگه طاقت ندارم ! باید معرفی شه !

محمد جان من هم میگفتم ORC اسپین افه ولی در مورد CV گفتم اسپین اف نیست بعد خوب همه ما میدونیم داستانش مستقل هست و بزرگترین اتفاقات و وقایع درش رخ میده مثلا کلر میفهمه وسکر زندس و با خاندان اشفرد و ویروس تی ورونیکا اشنا میشیم و یکی از اصلی ترین شعبه های امبرلا نابود میشه و کلر توسط رادریگو جوان راوال تبعبد میشه به جزیره و ویروس اونجا پخش شده و کلی نکته های دیگه ... در کل داستانش عالی هست . ولی من روز های اول که PS2 داشتم این رو بازی میکردم خیلی خیلی سخت بود ! معماهاش پدرم رو در میاورد ولی در کل بازیش عالی هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or