بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

همون HQ یی که شما میگی فرماندهی BSAA بود که کریس و جیل باهاش تماس میگیرن .
تو RE1 کریس و جیل و بقیه عضو S.T.A.R.S بودن .
منظورم از RE Zero فقط قسمت پایانیش هست که نشون میده عمارت اسپنسر که تو اطراف راکون سیتی و کوهستان آرکلی بود و تو آمریکا هست منفجر میشه . این رو تو پایان RE1 هم نشون میده .
مخفیگاهی که اسپنسر توش کشته میشه تو اروپا هست .
اینا که توضیح واضحاته...
کجای بازی به این که Jill و Chris برای پیدا کردن Spencer به اروپا رفتند، اشاره شده؟

ببین بعد از اتفاقات RE1 کریس و جیل سعی میکنن که آمبرلا رو و کارهاش رو برملا کنن ولی رئیس پلیس راکون سیتی که خودش هم زیر نظر و نفوذ آمبرلا و شخص اسپنسر بود نزاشت . کریس یکم تحقیق میکنه و میره به اروپا تا تشکیلات امبرلا رو اونجا هم پیدا کنه بعدها عضو BSAA میشه .
از طرفی بعد از اتفاقات راکون سیتی و انفجار اتمی شهر و فرار جیل , جیل هم میره پیش کریس و عضو BSAA میشه .
بعد از سرنگونی امبرلا فقط شعبه امبرلا تو روسیه ( قفقاز ) میمونه که اون هم زیر نظر سرگی ولادیمیر هست ( دست راست اسپنسر و رقیب البرت وسکر ) . کریس و جیل همراه با چند هلیکوپتر و سربازای BSAA به اونجا حمله میکنن .(قبول داری که روسیه جزء اروپاست ؟؟؟) از طرفی هم وسکر میره اونجا تا اطلاعات ردکوئین رو پاک کنه و در آخر هم وسکر سرگی ولادیمیر رو میکشه . این وقایع تو بازیه RE Umbrella Chronicles اتفاق میفته .
بعد از نابودی آخرین شعبه امبرلا فقط 2 نفر باقی میمونن (هانک رو نمیشناسن , شایدم براشون مهم نبوده ) . اسپنسر و آلبرت وسکر . به خاطر لو رفتن اهداف وسکر توسط کریس و جیل در RE1 و زنده بودن وسکر در RE CV بزرگترین دشمن کریس و جیل , آلبرت وسکر هست .
اونا میدونستن که برای پیدا کردن وسکر باید اسپنسر رو پیدا کنن ( وقتی اسپنسر نباشه , آلبرت وسکر بدون رقیب و قدرت مطلق میشه ) . پس میگردن و مخفیگاه اسپنسر رو پیدا میکنن .

ببین بعد از اتفاقات RE1 کریس و جیل سعی میکنن که آمبرلا رو و کارهاش رو برملا کنن ولی رئیس پلیس راکون سیتی که خودش هم زیر نظر و نفوذ آمبرلا و شخص اسپنسر بود نذاشت . کریس یکم تحقیق میکنه و میره به اروپا تا تشکیلات امبرلا رو اونجا هم پیدا کنه بعدها عضو BSAA میشه .
از طرفی بعد از اتفاقات راکون سیتی و انفجار اتمی شهر و فرار جیل , جیل هم میره پیش کریس و عضو BSAA میشه .
بعد از سرنگونی امبرلا فقط شعبه امبرلا تو روسیه ( قفقاز ) میمونه که اون هم زیر نظر سرگی ولادیمیر هست ( دست راست اسپنسر و رقیب البرت وسکر ) . کرسی و جیل همراه با چند هلیکوپتر و سربازای BSAA به اونجا حمله میکنن .(قبول داری که روسیه جزء اروپاست ؟؟؟ از طرفی هم وسکر میره اونجا تا اطلاعات ردکوئین رو پاک کنه و در آخر هم وسکر سرگی ولادیمیر رو میکشه . این وقایع تو بازیه RE Umbrella Chronicles اتفاق میفته .
بعد از نابودی آخرین شعبه امبرلا فقط 2 نفر باقی میمونن (هانک رو نمیشناسن , شایدم براشون مهم نبوده ) . اسپنسر و آلبرت وسکر . به خاطر لو رفتن اهداف وسکر توسط کریس و جیل در RE1 و زنده بودن وسکر در RE CV بزرگترین دشمن کریس و جیل , آلبرت وسکر هست .
اونا میدونستن که برای پیدا کردن وسکر باید اسپنسر رو پیدا کنن ( وقتی اسپنسر نباشه , آلبرت وسکر بدون رقیب و قدرت مطلق میشه ) . پس میگردن و مخفیگاه اسپنسر رو پیدا میکنن .
خب سینای عزیز... این چیزهایی که گفتی را تا حدود زیادی می دونستم... ولی باز هم اشاره ای به این نکردی که Chris و Jill برای پیدا کردن Spencer به اروپا اعزام شدن...
راستش هیچ مدرکی دال بر اینکه اون خونه ای که Chris و Jill برای پیدا کردن Spencer به داخلش نفوذ کردن... تو اروپا باشه. بلکه بر عکس هزار و یه دلیل محکم وجود داره که نشون می ده اون خونه همون عمارته...
یکی دیگه از دلایلم رو علاوه بر شباهت های بسیار اون خونه و عمارت Spencer "اتاق غذاخوری، ساعت شماطه دار و پدربزرگی، راهرو..." برات میارم.
آیا معتقدی که عمارت Spencer که گروه Bravo سال 1998 بهش نفوذ کردن جایی بود که پر از تله های مرگبار بوده...؟ و اصلا یکی از مشخصه های عمارت Spencer وجود همین تله های بیشمار و مرگباره...
خوب...
همون ابتدای بازی Lost in Nightmares که Chris داره با HQ صحبت میکنه... بهش می گن...
Expect the unexpected... خب کاملا واضحه... در ضمن چند جای دیگه بازی هم Chris و Jill به همین نکته اشاره می کنند که این خونه پر از تله هستش... مثل جایی که Chris وقتی می خواد از عمارت وارد زندان بشه و اون دسته رو چک می کنه یا وقتی Jill اون تابلو رو تو اتاق پیانو چک می کنه...

این عین متن Resident Evil Wiki هست .
In the following years Spencer went into hiding, making sure he had little contact with the outside world. His hiding place had been his European estate, a castle along the coast of an Atlantic ocean. Chris Redfield and Jill Valentine were given information from a reliable source on Spencer's location, hoping to arrest Spencer and get information on Wesker's whereabouts. Minutes before they arrived, Wesker himself paid a visit to Spencer, who was expecting him, much to Wesker's shock. Wesker realized that Spencer had been in control of everything that had been occurring over the years, even his own actions, and the two discussed Wesker's origins. Wesker was the result of genetic experimentation with the Progenitor virus along with thousands of others, known as the "Wesker children."
اینم لینک صفحش
http://residentevil.wikia.com/Ozwell_E._Spencer
اینم یکی دیگه
Chris began investigating Umbrella alone, telling nobody, not even Jill. When he finally did tell her after inviting her to his apartment and showed her reports on the G-virus, she was determined not to let Chris fight Umbrella on his own, and called Barry for extra backup. The three of them set out to uncover as much info on Umbrella as they could, but Chris knew that their best bet was to travel to Umbrella's main headquarters, in Europe. Jill agreed that she will continue trying to find more information in Raccoon City before joining Chris, and Barry promised to follow after getting his family to safety. Chris opted against telling his sister anything to avoid putting her in harms way, but this decision had the opposite effect.
http://residentevil.wikia.com/Chris_Redfield
از این معتبرتر میخوای .
با تمام احترا م نسبت به شما دوست عزیزم باید بگم که شما تو کلیات داستان هم دچار سردرگمی هستی چه برسه به ریزه کاریاش و ....

آخرین ویرایش:
ولی باز هم اشاره ای به این نکردی که Chris و Jill برای پیدا کردن Spencer به اروپا اعزام شدن...
حالا من نمیدونم چیزی ولی تو RE2 که کریس رفته بود اروپا.
جیل هم بعد از راکون میره دنبالش.(این یکیو نمیدونم)
کلیر هم به خاطر کریس بلند میشه میره اروپا.
البته نزنین منو!!! من نرفتم LIN رو!!! (چه قافیه ای!!!)

راستش هیچ مدرکی دال بر اینکه اون خونه ای که Chris و Jill برای پیدا کردن Spencer به داخلش نفوذ کردن... تو اروپا باشه. بلکه بر عکس هزار و یه دلیل محکم وجود داره که نشون می ده اون خونه همون عمارته...
خوب...
همون ابتدای بازی Lost in Nightmares که Chris داره با HQ صحبت میکنه... بهش می گن...
Expect the unexpected... خب کاملا واضحه... در ضمن چند جای دیگه بازی هم Chris و Jill به همین نکته اشاره می کنند که این خونه پر از تله هستش... مثل جایی که Chris وقتی می خواد از عمارت وارد زندان بشه و اون دسته رو چک می کنه یا وقتی Jill اون تابلو رو تو اتاق پیانو چک می کنه...

سلام

اخر RE1 عمارت به کل نابود میشه و همین نابود شدنش باعث میشه کریس و جیل هیچ مدرکی علیه امبرلا نداشته باشن و اون مخفیگاه اسپنسر ممکنه شباهت هایی خیلی کوچکی به عمارت داشته باشه ولی شما میگی از کجا معلوم همون عمارت نباشه !!؟ نابود شد عمارت . RE Wiki هم توش چنین چیز هایی گفته نشده .

اوه اوه اوه... چه خطره اینجا...
تمام اینا قبول... مخصوصاً اون متن ویکی.... در ضمن من هم قبول دارم عمارت منفجر شده...
اما به چیز دیگه... اوجایی که Jill برای باز کردن Dining Room به تنهایی وارد میشه و در رو برای Chris باز می کنه... قبلش اگه یادتون باشه میگه...
"درست مثل چند سال قبل.... احساس می کنم برگشتم به اون موقع ها..."
و این همه شباهت... یه ذره منطقی نیست...!!! :-/

و این همه شباهت... یه ذره منطقی نیست...!!! :-/
خب درسته.....
شاید چون اسپنسر خیلی عمارتشو دوست داشته،تصمیم گرفته که تو مخفیگاه یه قسمتاییشو عینا بازسازی کنه.
خب اینم حل شد!!!
موضوع دیگه ای نیست؟
دوستان از همگی بابت اطلاع رسانی ممنون!!!!
yahoo_6.gif

آخرین ویرایش:
شما هر جوری دوست داری برداشت کن .
ولی فکر نکنم این چند نفری که اومدن گفتن اشتباه کنن .
شبیه بودن 2 مکان هیچ معیاری برای یکی بودن نیست .
اگه Metal Gear Solid 2 رو بازی کرده باشی , Big Shell بیشتر جاهاش شبیه همه .
تو Lost In Nightmare هم سعی داشتن جو بازی رو ببرن به قسمتهای قبل که یکم ترسناکتر بشه تا بتونن یکم از خشم فنهای قدیمی بازی کم کنن .
در ضمن از کاخ گلستان ما بگیر تا کاخ فردریک کرملین و هر عمارت دیگه ای همه سالن غذاخوری , اطاقهای بزرگ , کتابخونه , سرداب و ....... داره .

در ضمن از کاخ گلستان ما بگیر تا کاخ فردریک کرملین و هر عمارت دیگه ای همه سالن غذاخوری , اطاقهای بزرگ , کتابخونه , سرداب و ....... داره .
:)) :)) خیلی با حال بود این حرفت.
OK سینا جان... حالا چرا می زنی...
من تازه خوشحالم که اشتباهاتم کم کم روشن میشه و درک بیشتری از بازی محبوبم پیدا می کنم... حالا چرا اینقدر شاکی میشی رفیق...!

درسته که داستان RE: Code Veronika خیلی کامله ... و خیلی از ابهامات رو جواب میده.... ولی با تعریفی که من از Spin Off می دونم... اتفاقاً یه Spin Off کامله...
مگه غیر از این بود که داستان RE: CV حول محور پیدا کردن Chris توسط خواهرش Clair، که از RE2 این داستان شروع شده بود... می چرخه؟ خب...!!! به این نمیگن Spin Off؟ اگه اشتباه می کنم بگو Safe عزیز...
خوب با استناد به حرف شما نتیجه میگیریم که اویل1 اسپین آفه چون تیم آلفا رفت دنبال تیم بتا!
اویل2اسپین آفه چون کلر دنبال کرس بود!
آویل4 هم اسپین آفه چون لیون دنبال اشلی بود!
فقط میمونه3و5!
ببین عزیز جان!اسپین آف بازییه که هیچ ربطی به جریان نداشته باشه و یه بازی جانبی باشه.مثلRE:ORC
شماخودت داری میگی ورونیکا خیلی کامله بعد میای میگی اسپین آفه؟!!!
لطفا درمورد ورونیکا بیشتر تحقیق کنید.برید بازی کنید این بازیو.به خدا اویل فقط4و5نیست.این دوشماره اصلا مزخرفترین شماره های بازی هستند.
شما حتی هنوز نمیدونی که کلرو به اونجا تبعید و زندانی کردن و فکرمیکنی کلر دنبال کرس رفته اونجا!درصورتی که اصلا اینطورنیست و این کرس هستش که به خاطر کلر میره به راکفورت!
بهتون توصیه میکنم حالا که بازی نمیکنید ورونیکارو حداقل برید داستان بازی و ترجمه ی فایل هاشو تو سایت رزیدنت اویل بخونید
خیلی غافلید از این بازی.
ورونیکا به نظر من مهمترین نسخه ی بازی در روایت داستان و تکمیل و روشن شدن تحقیقات هستش.
راجع به عمارت اسپنسر هم باید بگم که من عمارت اسپنسر و عمارت اشفورد رو مثه کف دستم میشناسم!
کاخی که توی LIN بود شباهت کمی به عمارت اسپنسر داشت.نمیدونم چرا رو حرفت پافشاری میکنی!اصلا همچین اتاقی توی عمارت اسپنسر وجود نداشت.
واقعا آدم به اویل باز بودنتون شک میکنه.به نظر نمیاد جز اویل4و5 چیز دیگه ایی بازی کرده باشی!واگر هم بازی کردی فقط برای این بوده که ببینی آخرش چی میشه!مثل اینکه یه فیلمو سرسری ببینی!
اگر اویل ورونیکارو بازی کرده بودی حتما میگفتی که یک بارهم به خاطر اشفورد کاخ اسپنسرو بازسازی کردن!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: T.M.D.B.B
خوب با استناد به حرف شما نتیجه میگیریم که اویل1 اسپین آفه چون تیم آلفا رفت دنبال تیم بتا!
فقط میمونه3و5!
ببین عزیز جان!اسپین آف بازییه که هیچ ربطی به جریان نداشته باشه و یه بازی جانبی باشه.مثلRE:ORC
شماخودت داری میگی ورونیکا خیلی کامله بعد میای میگی اسپین آفه؟!!!
لطفا درمورد ورونیکا بیشتر تحقیق کنید.برید بازی کنید این بازیو.به خدا اویل فقط4و5نیست.این دوشماره اصلا مزخرفترین شماره های بازی هستند.
شما حتی هنوز نمیدونی که کلرو به اونجا تبعید و زندانی کردن و فکرمیکنی کلر دنبال کرس رفته اونجا!درصورتی که اصلا اینطورنیست و این کرس هستش که به خاطر کلر میره به راکفورت!
بهتون توصیه میکنم حالا که بازی نمیکنید ورونیکارو حداقل برید داستان بازی و ترجمه ی فایل هاشو تو سایت رزیدنت اویل بخونید
خیلی غافلید از این بازی.
ورونیکا به نظر من مهمترین نسخه ی بازی در روایت داستان و تکمیل و روشن شدن تحقیقات هستش.
آقای محمد عصبانی...
همیشه عصبانی...!!!
من RE:CV رو بازی کردم و میدونم که Clair هم اونجا زندانیه رفیق... داستان بازی رو هم می دونم... توی پست های اینجا هم خوندم.
من احساس می کنم شما فکر می کنی من سری RE رو از شماره 4-5 شروع کردم. در صورتی که اصلا اینطور نیست. من فقط RE: Zero و سری های Chronicles که برای Wii اومده رو بازی نکردم.
چرا اینقدر میزنی رفیق...!!! :-s

خب سینای عزیز... این چیزهایی که گفتی را تا حدود زیادی می دونستم... ولی باز هم اشاره ای به این نکردی که Chris و Jill برای پیدا کردن Spencer به اروپا اعزام شدن...
یکی دیگه از دلایلم رو علاوه بر شباهت های بسیار اون خونه و عمارت Spencer "اتاق غذاخوری، ساعت شماطه دار و پدربزرگی، راهرو..." برات میارم.
آیا معتقدی که عمارت Spencer که گروه Bravo سال 1998 بهش نفوذ کردن جایی بود که پر از تله های مرگبار بوده...؟ و اصلا یکی از مشخصه های عمارت Spencer وجود همین تله های بیشمار و مرگباره...
خوب...

:-/ منو وادار به تفکر کردی.:d

فقط میمونه3و5!
راجع به Spin Off هم اصلاً صحبتی نمی کنم... ببین خودت چی گفتی اون بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or