یه خبری هست نمیدونم شاید مهم نباشه اصلا اما کپکام به مناسبت 1 میلیون یوزر اکتیو تو Resident Evil Outbreak Survive, وب سایت رسمی این بازی رو راه اندازی کرد . من اطلاعات زیادی راجع به این بازی ندارم فقط فکر میکنم فعلا انحصاری GREE باشه. گری فکر میکنم معیش social gaming platforms باشه و برای ورژن های اندروئید و ios هم قراره عرضه بشه. اینم وبسایتش.
خب من از اولش هم می دونستم که داستان RE6 در چین اتفاق میفته.من به داستان کاری ندارم.به خاطر مسائل سیاسی میگم!قصد ندارم تاپیک رو سیاسی کنم.فقط به یک نکته ی خیلی کوچیک اشاره کنم:همونطور که خودتون می دونید و استاد رائفی پور هم در سخنرانی هاشون بهش تایید کردند،آمریکا دیگه لوث شده و به دیگه به درد رژیم صهیونیستی نمی خوره و ابر قدرت جهانی بعدی که جای آمریکا رو می گیره و سیاست های اون رو ادامه میده چین خواهد بود!نکته ی جالب اینجاست که این صهیونیست ها و فراماسون ها،به طور دیوانه واری نماد گرا هستند و اکثر نقشه هاشون رو در فیلم ها و بازی هاشون کد گذاری می کنند.مثل فیلم 2012 و بازی آسیسینز کرید که کلا ماسونی بودند و اسرار زیادی در اون ها فاش شد!(رژیم صهیونیستی،سال 2012 رو آخرالزمان اعلام کرده و قراره که حکومت جهانی خودش رو در سال علنی کنه.یکی از اقداماتش هم همین تغییر ابر قدرت جهانی جدید از آمریکا به چین است!این بحث مسخره و کذایی نابودی کره ی زمین در سال 2012 هم به همین موضوع برمی گرده.) من مطمئنم که اینا در RE6 هم یک کخی ریخته اند!همونطور که در RE4 هم کم کخ نریختند!در RE4 لیون نماد دولت آمریکا بود و ایدا نماد صهیونیست و همونطور که می دونید،آمریکا فقط بازیچه ی دست صهیونیسته.جالب اینجاست که در RE4 هم ایدا میگه:من از لیون برای رسیدن به اهدافم استفاده می کنم و طوری رفتار می کنم که اون فکر کنه مهم ترین نقش رو در این ماجرا داره!حتی برای رسیدن به اهداف خودش،جون لیون رو هم نجات میده.جالب تر اینکه یکی از نمادهای اصلی ماسون ها و رژیم صهیونیستی،زن قرمز پوش است!خدا وکیلی من از همون اول هم می دونستم که داستان RE6،در چین اتفاق میفته.ولی توی تاپیک مطرحش نکرده بودم.چون می دونستم که کسی حرفم رو باور نمی کنه!
خواهشا بحث راه نیندازید.من این موضوع رو فقط برای آگاهیتون گفتم.
---------- نوشته در 10:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:10 PM ارسال شده بود ----------
[FONT="]اين نظر كلي و نهايي من درباره ي طبقه بندي شخصيت هاي رزيدنت اويل است و همونطور كه مي دونيد،پس از چند سال تحقيق و مطالعه بدست اومده! (خداييش پدرم دراومد تا نوشتمش!بازم بگيد تو مطلب نمي ذاري و تاپيك خوابيده.)[/FONT]
[FONT="]اين رو هم اضافه كنم كه من در اين طبقه بندي،كل داستان رو از اول تا آخر حساب كردم تا برداشت كامل تري نسبت به داستان داشته باشيم.حتي نسخه هايي كه هنوز نيومده اند.ولي مطمئنيم كه فلان شخصيت در اون حضور داره.براي مثال در طبقه بندي زير نقش ربكا و بيلي در دامناشن و همچنين نقش شري و استيو در رزيدنت اويل 6 رو هم در نظر گرفتم![/FONT]
[FONT="]1[/FONT][FONT="]-آلبرت وسكر:[/FONT][FONT="]شخصيت منفي اصلي و همچنين مهم ترين شخصيت كل مجموعه ي رزيدنت اويل كه به طور مستقيم يا غير مستقيم در بيشتر بخش هاي داستان حضور داشته و شكل دهنده ي بخش اعظم داستان مي باشد.وسكر يكي از محققان عالي رتبه ي شركت آمبرلا بود كه در كنار ويليام بيركن،به مدت 20 سال بر روي ويروس [/FONT][FONT="]T[/FONT][FONT="] تحقيق كرد.او همچنين مدير عامل شعبه ي آركلي آمبرلا (آزمايشگاه زيرزميني عمارت اسپنسر)،موسس و فرمانده ي كل تيم استارز،مامور مخفي «سازمان»،محقق شركت ترايسل و سازنده ي اصلي ويروس اوروبوروس نيز مي باشد.از طرف ديگر وسكر يكي از معدود شخصيت هايي كه است كه هم دانشمند بودند و هم نظامي![/FONT]
[FONT="]2[/FONT][FONT="]-كريس ردفيلد:[/FONT][FONT="]قهرمان نقش اول مرد رزيدنت اويل.كريس در بين شخصيت هاي مثبت،بيشترين ميزان حضور را در داستان داشته است.كريس به همراه جيل والنتاين نخستين كسي بود كه با شركت آمبرلا به مبارزه پرداخته و در نهايت هم آمبرلا بدست همين شخصيت نابود مي شود.او همچنين در كنار جيل يكي از 11 عضو اصلي و بنيانگذار سازمان [/FONT][FONT="]B.S.A.A[/FONT][FONT="] نيز مي باشد.به علاوه كريس دشمن اصلي وسكر محسوب شده و در نهايت هم وسكر به دست او نابود مي شود.شخصيت متقابل او،جيل والنتاين است.حضور بعدي در رزيدنت اويل:روليشن.[/FONT]
[FONT="]3[/FONT][FONT="]-جيل والنتاين:[/FONT][FONT="]قهرمان نقش اول زن رزيدنت اويل.جيل هميشه (به جز رزيدنت اويل 3) با كريس ردفيلد همراه بوده و دشمن شماره ي 2 وسكر محسوب مي شود.جيل به همراه كريس نخستين كسي بود كه با شركت آمبرلا به مبارزه پرداخته و در نهايت هم آمبرلا بدست همين شخصيت نابود مي شود.او همچنين در كنار كريس يكي از 11 عضو اصلي و بنيانگذار سازمان [/FONT][FONT="]B.S.A.A[/FONT][FONT="] نيز مي باشد.همچنين جيل نقش اساسي در نابود كردن وسكر ايفا مي كند.ولي از آنجايي كه به اندازه ي كريس با وسكر درگيرنبوده،در رتبه ي سوم و بعد از كريس قرار مي گيرد.شخصيت متقابل او،كريس ردفيلد است.حضور بعدي در رزيدنت اويل:روليشن.[/FONT]
[FONT="]4[/FONT][FONT="]-كلير ردفيلد:[/FONT][FONT="]قهرمان نقش دوم زن رزيدنت اويل.كلير نقش بسيار اساسي و كليدي را در پيشبرد داستان ايفا مي كند.در رزيدنت اويل 2 شخصيتي كه داستان را به رزيدنت اويل 1 مرتبط مي ساخت كلير بود.چون به خاطر كريس وارد داستان شده بود.همچنين بعد از رزيدنت اويل 2،ابتدا نقش كلير ادامه پيدا كرد و بعد ليون.چون در اولويت بود و بيشتر در دل داستان بود.در كد ورونيكا هم باعث شد كه دوباره پاي كريس به ماجرا كشيده شود و مهم تر از همه اينكه باعث شد تا كريس و وسكر دوباره با هم روبرو شوند.از طرف ديگر كلير نخستين شخصيتي بود كه از راز زنده بودن وسكر پرده برداشت.در واقع اين كلير بود كه داستان رزيدنت اويل 1 را به رزيدنت اويل 2 و سپس به كد ورونيكا متصل كرد و باعث شد كه كريس و جيل از زنده بودن وسكر آگاه شوند و اين خود شروعي بود براي داستان ماجراهاي آمبرلا و رزيدنت اويل 5.پس از وقايع كد ورونيكا نيز كلير به سازمان غير دولتي تراسيو كه زير مجموعه ي سازمان حقوق بشر بود ملحق شد و احتمالا همين موضوع،در آينده نقش او را پر رنگ تر و مهم تر خواهد كرد.حضور بعدي در رزيدنت اويل 6.[/FONT]
[FONT="]5[/FONT][FONT="]-ليون اسكات كندي:[/FONT][FONT="]قهرمان نقش دوم مرد رزيدنت اويل.ليون به اندازه ي شخصيت هاي فوق،در دل داستان حضور نداشته و بيشتر روايتگر داستان هاي مكمل و حاشيه اي بوده است.ولي از آنجايي كه نقش بسيار پر رنگي در داستان دارد و باعث مي شود كه ما با وقايع و شخصيت هاي بسيار مهمي آشنا شويم،در گروه شخصيت هاي اصلي قرار مي گيرد.شخصيت متقابل او،كلير ردفيلد است.حضور بعدي در رزيدنت اويل:دامناشن.[/FONT]
[FONT="]شخصيت هاي ثانويه:[/FONT]
[FONT="](سعي كردم كه به ترتيب اهميت نقش بنويسم.ولي چون تعدادشون زياد بود،ممكنه خيلي دقيق نباشه.به هر حال به بزرگي خودتون ببخشيد.)[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]1-آزول اي اسپنسر:[/FONT][FONT="]بدون شك يكي از مهم ترين و تاثيرگذارترين شخصيت هاي داستان است.اسپنسر بنيانگذار اصلي شركت آمبرلا و و آغازگر كل داستان بود.او نخستين كسي بود كه به انجام آزمايشات بيولوژيكي در زمينه ي ساخت ويروس ها و [/FONT][FONT="]B.O.W[/FONT][FONT="] ها دست زد.به علاوه اسپنسر عامل اصلي ورود آلبرت و الكس وسكر به داستان مي باشد.ولي در كل،شخصيت هاي داستان ساز مثل اسپنسر گرچه جزو اركان داستان محسوب مي شوند،ولي بيشتر در حكم شخصيت مكمل هستند تا اصلي.چون هر كدام فقط در يك نسخه حضور داشته اند و بيشتر براي رفع ابهام وارد داستان شده اند.[/FONT]
[FONT="]2-جيمز ماركوس:[/FONT][FONT="]شخصيتي كه من،اون رو در حد اسپنسر مهم مي دونم.چون ماركوس يكي از 3 بنيانگذار اصلي شركت آمبرلا،مدير عامل شعبه ي كارآموزي آمبرلا،سازنده ي اصلي ويروس [/FONT][FONT="]T[/FONT][FONT="] (مهم ترين ويروس داستان) و باعث و باني انتشار اين ويروس در كوهستان آركلي و واقعه ي عمارت مي باشد.[/FONT]
[FONT="]3-ويليام بيركن:[/FONT][FONT="]اين شخصيت يكي از اركان داستان محسوب مي شود.چون كسي بود كه در كنار وسكر،به مدت 20 سال بر روي ويروس [/FONT][FONT="]T[/FONT][FONT="] تحقيق كرد.همچنين بيركن مدير عامل دو شعبه ي آركلي و راكون سيتي آمبرلا،سازنده ي اصلي ويروس [/FONT][FONT="]G[/FONT][FONT="]،سازنده ي هانتر و مهم تر از همه باعث و باني انتشار ويروس [/FONT][FONT="]T[/FONT][FONT="] در راكون سيتي مي باشد.[/FONT]
[FONT="]4-ايدا ونگ:[/FONT][FONT="]اين شخصيت در واقع مكمل شخصيت ليون اسكات كندي است.گرچه ايدا در دل داستان بوده و هيچكس منكر نقش مهم و تاثيرگذار او در داستان نيست،ولي هيچگاه مثل كلير و ليون شخصيت اصلي و نقش اول يك بازي نبوده و نخواهد بود.چون ذاتا يك شخصيت اصلي نيست.ايدا 100 درصد در آينده در يك نسخه ي ديگر مثل دامناشن يا رزيدنت اويل 6 هم حضور خواهد داشت.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]5-ربكا چيمبرز:[/FONT][FONT="]درست است كه ربكا شخصيت اصلي و نقش اول رزيدنت اويل 0 بوده است،ولي رزيدنت اويل 0 فقط يك داستان مكمل بوده كه تازه به قول يكي از دوستان،به خاطر آشنايي با ويروس[/FONT][FONT="] T[/FONT][FONT="] و توصيف بيشتر واقعه ي عمارت ساخته شد،نه به خاطر گنده كردن ربكا!علاوه بر اينكه بعد از واقعه ي عمارت،ديگر نقش ربكا ادامه داده نشد و دامناشن هم بيشتر حكم يك داستان مكمل را دارد كه فقط براي رفع ابهام و ماست مالي كردن داستان ساخته شده!گرچه معمولا بيلي كوئن را شخصيت متقابل ربكا مي دانند،ولي به نظر من ربكا به ايدا نزديك تر است تا بيلي!چون نقش اين دو تا رو دقيقا به يك اندازه ادامه دادند.بدين صورت كه ربكا شخصيت پارتنري رزيدنت اويل 1 بود و ايدا شخصيت پارتنري رزيدنت اويل 2.بعد ربكا شخصيت اصلي رزيدنت اويل 0 شد و ايدا هم يكي از شخصيت هاي اصلي رزيدنت اويل 4.بعد هم براي ربكا و هم براي ايدا در ماجراهاي آمبرلا،يك سناريوي مكمل درست كردند.بعد هم كه ربكا رفت در دامناشن و ايدا هم رفت در رزيدنت اويل 6.يعني دقيقا به يك اندازه!بنابراين اگه قرار باشه كه يكيشون اصلي باشه،اون يكي ديگه هم اصليه و اگه قرار باشه كه يكيشون ثانويه باشه،اون يكي ديگه هم ثانويه است كه البته به نظر بنده،هر دو ثانويه هستند.حضور بعدي در رزيدنت اويل:دامناشن.[/FONT]
[FONT="]6-الكسيا آشفورد:[/FONT][FONT="]مدير عامل شعبه ي كارآموزي آمبرلا در جزيره ي راكفورت،رقيب اصلي بيركن در آمبرلا و همچنين سازنده ي ويروس [/FONT][FONT="]T-Veronica[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]7-آسموند سدلر:[/FONT][FONT="]احيا كننده و رهبر فرقه ي مذهبي-باستاني لوس آيلامينادوس و همچنين سازنده ي انگل لاس پلاگا.[/FONT]
[FONT="]8-ادوارد آشفورد:[/FONT][FONT="]يكي از 3 بنيانگذار اصلي شركت آمبرلا و كاشف ويروس پروجنيتور.[/FONT]
[FONT="]9-الكساندر آشفورد:[/FONT][FONT="]موسس دو شعبه ي مخفي آمبرلا در جزيره ي راكفورت و قطب جنوب و همچنين سازنده ي آلفرد و الكسيا آشفورد.[/FONT]
[FONT="]10-سرگي ولاديمير:[/FONT][FONT="]نايب رئيس آمبرلا،دست راست اسپنسر،فرمانده ي كل [/FONT][FONT="]U.B.C.S[/FONT][FONT="] (ارتش خصوصي آمبرلا)،مربي نيكلاي جينوواف،رقيب اصلي وسكر در آمبرلا،يكي از طراحان تايرنت ها و همچنين مدير عامل آخرين شعبه ي آمبرلا در روسيه.همچنين ولاديمير احيا كننده ي شركت آمبرلا پس از واقعه ي راكون سيتي بود.از طرف ديگر ولاديمير يكي از معدود شخصيت هايي كه است كه هم دانشمند بودند و هم نظامي![/FONT]
[FONT="]11-بيلي كوئن:[/FONT][FONT="]حضور بعدي در رزيدنت اويل:دامناشن.[/FONT]
[FONT="]12-جك كراوزر.[/FONT]
[FONT="]13-بري برتون.[/FONT]
[FONT="]14-شوا آلومار.[/FONT]
[FONT="]15-استيو بورنسايد:[/FONT][FONT="]حضور بعدي در رزيدنت اويل 6.[/FONT]
[FONT="]16-شري بيركن:[/FONT][FONT="]حضور بعدي در رزيدنت اويل 6.[/FONT]
[FONT="]17-نيكلاي جينوواف:[/FONT][FONT="]حضور بعدي در رزيدنت اويل:روليشن.[/FONT]
[FONT="]18-هانك.[/FONT]
[FONT="]19-آلفرد آشفورد.[/FONT]
[FONT="]20-جاويير هيدالگو.[/FONT]
[FONT="]21-كارلوس اليورا.[/FONT]
[FONT="]22-اشلي گراهام.[/FONT]
[FONT="]23-جاش استون.[/FONT]
[FONT="]24-مانوالا هيدالگو.[/FONT]
[FONT="]25-ريچارد آيكن.[/FONT]
[FONT="]26-آنت بيركن.[/FONT]
[FONT="]27-اكسلا گيونه.[/FONT]
[FONT="]28-ريكاردو آيروينگ.[/FONT]
[FONT="]29-ليزا تروور.[/FONT]
[FONT="]30-لوئيس سرا.[/FONT]
[FONT="]31-رامون سالازار.[/FONT]
[FONT="]32-بيتورس مندز.[/FONT]
[FONT="]شخصيت هاي فرعي:[/FONT]
[FONT="]هر شخصيتي كه در 2 ليست فوق نباشد،جزو شخصيت ها فرعي محسوب مي شود.در واقع شخصيت هاي فرعي كساني هستند كه فقط در يك يا چند دمو و به عنوان سياهي لشكر در داستان حضور داشته اند.مثل:ميخائيل ويكتور،برايان آيرونز،بن برتالوچي،براد ويكرز،انريكو ماريني،جوزف فروست،كنت جي ساليوان،دن دي چنت،كروك ماديسون،رينارد فيشر،دو جانسون،ماروين برناق،رابرت كندو،رادريگو جوآن راوال و....[/FONT]
[FONT="]خب حالا براساس اين طبقه بندي،هر كسي نظرش رو بگه و با هم بحث كنيم تا به قول شما تاپيك نخوابه![/FONT]
ما جوابتو نمیدیم اقا نیما!!! تا کتابو ندی،از جواب خبری نیست.البته این خودش یه نوع جوابه!!!:d
بچه ها اینم اون تریلر از RE5 که دو قرن پیش قولشو داده بودم.همونی که کریس تنهاست تو افریقا.شوا هم اصلا وجود نداره.یه سری چیزا هم فرق میکنن با نسخه الانیش.5 مگابایت بیشتر نیست. http://www.mediafire.com/?bbr0a1t75i6op8p
منم گفتم یه کار مفیدی کرده باشم چون همه فعال شدن اگه خدا بخواد:d
به به!!! جمعمون جمع بود.... یکیمون کم بود!!! سلام عمو.
چه میشه کرد عمو کریس؟ هیچکس منو دوست نداره.... همه منو به چشم زامبی میبینن!!!
خیلی ممنون بابت راهنمایی!!!
خب برگردیم سر همون بحث RE6.
خبری نشده تو سایت کپکام؟
در ضمن اگر تو چین باشه،ایدا هست و پشت بندش لیان میپره وسط!!! اگر این لیان دوباره سرو کلش پیدا بشه، من که طرف این بازی نمیرم....
حمید خوش اومدی
گفتم امتحانات تموم بشه همه چیok میشه میگفتین نه :d
خبرا خوب هستن خدا کنه این دفعه لیان دیگه واقعا رودست نخوره از ایدا و بتونه خودی نشون بده هرچند دور از ذهنه
میگم محمد جان خوب شد از اون ورونیکا دل کندی :d
مجیدم که امتحاناش تموم شد حالا میره برای امتحانات ترم
موند اسفندیار اونم میاد؟
این رولیشنز گرافیکش تو خود 3ds خوبه وگرنه بخوای به حساب عکس ها بزاری باید یه 400 تمنی پیاده بشی
من مخالفم با این، بازی بسازی برای ps3 نسازی به درد نمیخوره:d
اگه تو روستا باشه این اویل 6 که میشه همون 5 شورشو در آوردن من میگم این خط | این نشون _ بازی 6 اصلا انتظاراتمون رو براورده نمیکنه باز این orc یه کمی امید بهشهست ولی اون نه!
بابا هنوز که چیزی از شماره 6 مشخص نشده که انتظاراتمون رو بر اورده نمی کنه:d راستی حمید جان بابت خبر و عکس ها ممنون .
خیلی از Revelations خوشم میاد !:d
در مورد RE6 هم امیدارم تو VGA معرفی شه و تیزر ازش نشون بدن :d پس زامبی چشم بادومی هم قرار ببینیم
حمید خوش اومدی
خبرا خوب هستن خدا کنه این دفعه لیان دیگه واقعا رودست نخوره از ایدا و بتونه خودی نشون بده هرچند دور از ذهنه
موند اسفندیار اونم میاد؟
این رولیشنز گرافیکش تو خود 3ds خوبه وگرنه بخوای به حساب عکس ها بزاری باید یه 400 تمنی پیاده بشی
اگه تو روستا باشه این اویل 6 که میشه همون 5 شورشو در آوردن من میگم این خط | این نشون _ بازی 6 اصلا انتظاراتمون رو براورده نمیکنه باز این orc یه کمی امید بهشهست ولی اون نه!
بابا هنوز که چیزی از شماره 6 مشخص نشده که انتظاراتمون رو بر اورده نمی کنه:d راستی حمید جان بابت خبر و عکس ها ممنون .
در مورد RE6 هم امیدارم تو VGA معرفی شه و تیزر ازش نشون بدن :d پس زامبی چشم بادومی هم قرار ببینیم
مرسی حامد جان . حسین جان . این رولیشنز اگه بخواد واسه PS3 بیاد باید گرافیکشو یکم بهتر کنن واسه یه کنسول دستی عالی هست ولی نه واسه PS3 فعلا که انحصاری نینتندو هست شاید در آینده HD شو واسه PS3 بدن بیرون. در مورد رزیدنت اویل 6 هم من فکر نمیکنم مثل رزیدنت اویل 4 و 5 باشه واسه که قبلا هم گفته بود یه چیز کاملا متفاوت هست . حالا چون یه زن زامبی روستایی تو بازی هست به نظر من دلیل نمیشه بازی بد از آب در بیاد. ولی خب من هم موافقم که تو طبیعت رزیدنت اویل رزیدنت اویل نمیشه . باید تو شهر باشه .
خب من از اولش هم می دونستم که داستان RE6 در چین اتفاق میفته.من به داستان کاری ندارم.به خاطر مسائل سیاسی میگم!قصد ندارم تاپیک رو سیاسی کنم.فقط به یک نکته ی خیلی کوچیک اشاره کنم:همونطور که خودتون می دونید و استاد رائفی پور هم در سخنرانی هاشون بهش تایید کردند،آمریکا دیگه لوث شده و به دیگه به درد رژیم صهیونیستی نمی خوره و ابر قدرت جهانی بعدی که جای آمریکا رو می گیره و سیاست های اون رو ادامه میده چین خواهد بود!نکته ی جالب اینجاست که این صهیونیست ها و فراماسون ها،به طور دیوانه واری نماد گرا هستند و اکثر نقشه هاشون رو در فیلم ها و بازی هاشون کد گذاری می کنند.مثل فیلم 2012 و بازی آسیسینز کرید که کلا ماسونی بودند و اسرار زیادی در اون ها فاش شد!(رژیم صهیونیستی،سال 2012 رو آخرالزمان اعلام کرده و قراره که حکومت جهانی خودش رو در سال علنی کنه.یکی از اقداماتش هم همین تغییر ابر قدرت جهانی جدید از آمریکا به چین است!این بحث مسخره و کذایی نابودی کره ی زمین در سال 2012 هم به همین موضوع برمی گرده.) من مطمئنم که اینا در RE6 هم یک کخی ریخته اند!همونطور که در RE4 هم کم کخ نریختند!در RE4 لیون نماد دولت آمریکا بود و ایدا نماد صهیونیست و همونطور که می دونید،آمریکا فقط بازیچه ی دست صهیونیسته.جالب اینجاست که در RE4 هم ایدا میگه:من از لیون برای رسیدن به اهدافم استفاده می کنم و طوری رفتار می کنم که اون فکر کنه مهم ترین نقش رو در این ماجرا داره!حتی برای رسیدن به اهداف خودش،جون لیون رو هم نجات میده.جالب تر اینکه یکی از نمادهای اصلی ماسون ها و رژیم صهیونیستی،زن قرمز پوش است!خدا وکیلی من از همون اول هم می دونستم که داستان RE6،در چین اتفاق میفته.ولی توی تاپیک مطرحش نکرده بودم.چون می دونستم که کسی حرفم رو باور نمی کنه!
خواهشا بحث راه نیندازید.من این موضوع رو فقط برای آگاهیتون گفتم.
---------- نوشته در 10:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:10 PM ارسال شده بود ----------
آلبرت وسكر
[FONT=&]كريس ردفيلد[/FONT] *
[FONT=&]جيل والنتاين *[/FONT]
[FONT=&]كلير ردفيلد *[/FONT]
[FONT=&]ليون اسكات كندي[/FONT] *
[FONT=&]آزول اي اسپنسر[/FONT]
[FONT=&]جيمز ماركوس[/FONT]
[FONT=&]ويليام بيركن[/FONT]
[FONT=&]ايدا ونگ *[/FONT]
[FONT=&]ربكا چيمبرز *[/FONT]
[FONT=&]الكسيا آشفورد[/FONT]
[FONT=&]آسموند سدلر[/FONT]
[FONT=&]ادوارد آشفورد[/FONT]
[FONT=&]الكساندر آشفورد[/FONT]
[FONT=&]سرگي ولاديمير[/FONT]
[FONT=&]بيلي كوئن *[/FONT]
جك كراوزر
[FONT=&]بري برتون *[/FONT]
[FONT=&]شوا آلومار *[/FONT]
استيو بورنسايد
[FONT=&]شري بيركن *[/FONT]
[FONT=&]نيكلاي جينوواف *[/FONT]
[FONT=&]هانك *[/FONT]
[FONT=&]آلفرد آشفورد[/FONT]
[FONT=&]جاويير هيدالگو[/FONT]
[FONT=&]كارلوس اليورا *[/FONT]
[FONT=&]اشلي گراهام *[/FONT]
[FONT=&]جاش استون[/FONT] *
مانوالا هيدالگو
ريچارد آيكن
[FONT=&]آنت بيركن[/FONT]
[FONT=&]اكسلا گيونه[/FONT]
[FONT=&]ريكاردو آيروينگ[/FONT]
ليزا تروور
[FONT=&]لوئيس سرا[/FONT]
[FONT=&]رامون سالازار[/FONT]
بيتورس مندز
[FONT=&]شخصيت هاي فرعي:[/FONT]
[FONT=&]هر شخصيتي كه در 2 ليست فوق نباشد،جزو شخصيت ها فرعي محسوب مي شود.در واقع شخصيت هاي فرعي كساني هستند كه فقط در يك يا چند دمو و به عنوان سياهي لشكر در داستان حضور داشته اند.مثل:ميخائيل ويكتور،برايان آيرونز،بن برتالوچي،براد ويكرز،انريكو ماريني،جوزف فروست،كنت جي ساليوان،دن دي چنت،كروك ماديسون،رينارد فيشر،دو جانسون،ماروين برناق،رابرت كندو،رادريگو جوآن راوال و....[/FONT]
خب خب خب...... اقا نیما دلم داره برات میسوزه.... خیلی معصومی مثل ویلیام بیرکین!!! همه توطئه چیدن برات!!! نترس من هواتو دارم
خودم اولین نفر جواب میدم:
اونایی که کنارشون ستاره داره،زنده هستن و باید تو RE6 یا دمنیشن ببینیمشون....
اونایی که روشون خط کشیده شده مردن.
اونایی که سبز میکنم،دقیقا یادم نمیاد کیا بودن.
اونایی که اّبی هستن،شک دارم مرده باشن...
مثلا لیزا تروور،طبق مدارک،بر اثر استفاده بیش از حد ویروس ها،به یه موجود نامیرا تبدیل شده بود و حتی با تیر تانک هم نمیمرد...
توی REMAKE هم که شاهد این بودیم....
اون قسمت که افتاد پایین از اون پرتگاه،زیر عمارت اسپنسر بود،درسته که عمارت منفجر شد ولی اگر لیزا بتونه به هر ترتیبی که شده از اون زیر فرار کنه،الان تو جنگل های ارکلی هستش و داره پرسه میزنه...(یه چیزی تو مایه های هیدان تو ناروتو که عضو اکاتسوکی بود)
استیو هم که وسکر برش داشت بردتش،و اون موقع هم با اینکه مرده بود،ولی ویروس داشت تو بدنش فعالیت میکرده،وگرنه با مردنش،ویروس هم نابود میشد،پس برای وسکر بیفایده میشد
جک کراوزر هم که یه عکس هست که داره نابودی جزیره رو نگاه میکنه و احتمالا فرار کرده...
وسکر هم این احتمال وجود داره که یه بدل بوده تو RE6 ، ولی با این حال وسکر نماد RE هست و نباید بمیره.
اما یه نفر رو یادت رفت تو لیست بنویسی: الکس وسکر که شخصا معتقدم که توی RE6 حتما حضور داره...
خب ادامشو مینویسم....
میرسیم به روسیه ای ها که شامل نیکلای و هانک و وکتور میشه.
این بستگی به اوپریشن داره تا ببینیم شخصیت وکتور چی از اب در بیاد چون فکر کنم مهم باشه.
اشلی و شوا و جاش و رو که بگذارین کنار....
حالا یه ذره شما بگین تا من رو حرفای شماها فکر کنم و ادامه بدیم.لطفا همه بیایین.
راستی حمید جون:
اینا با این کارشون دیگه ضایع کردن همه چیو....
الان دیگه مطمئنا تو چینه....
حمید خوش اومدی
موند اسفندیار اونم میاد؟
حامد جون فعلا که تا امتحانای ترم یه ماهی مونده.
موقع امتحانای ترم سعی میکنم یه سری بزنم به بچه ها.دیگه دلم برای همه بچه ها تنگ شده بود.
حرفات در مورد 6 هم قبول دارم.
---------- نوشته در 11:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 PM ارسال شده بود ----------
رزیدنت ایول توی روستا رزیدنت ایول مردست
این خط این نشون
نهایت کاری که این کپکام می خواد انجام بده اینه که یه بازی شبیه شماره 4 بسازه
با حضور لیان و فروش میلیونی
رزیدنت ایول توی روستا رزیدنت ایول مردست
این خط این نشون
نهایت کاری که این کپکام می خواد انجام بده اینه که یه بازی شبیه شماره 4 بسازه
با حضور لیان و فروش میلیونی