بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من کلی خوشحال بودم و فکر میکردم قراره خبری از RE6 یا Damnation بدن ! اخه یه میلیون و 500 هزار تا لایک بخوره فقط واسه همین چند تا عکس ! این که T 103 هست بعد چیش سورپرایزمون کرده !حالا شاید بعدش یه چیز جالب نشون دادن ولی بازم خیلی بی معنی اند .

شخصیت اصلی RE6 هم کلر و لیان هستند (نظر شخصی بود البته:d)
اینو دوباره بخون:
To celebrate our 1.5 million fans, we got a top artist to render us some custom Resident Evil art.
This Zombie Dog art is part of an exclusive set of Resident Evil art just for our Facebook fans.
We don't often make official custom art, but we we hope you guys enjoy them! We've got more on the way so make sure to stay tuned

یعنی واقعا سورپرایزهای کپکام اینا بودن؟اصلا اینا چی هستن؟به چه دردی می خورن؟میشه یکی برام توضیح بده.حداقل یک تریلر از دامناشن میدادن بیرون.الآن دقیقا یک سال شده که هیچ خبری ازش نیست.واقعا هدف کپکام از این کارا چیه؟من براتون از اینا قشنگ تر نقاشی می کنم.مطمئنید که فیک نیستند؟با این آب و تابی که اینا گفتن،من منتظر رزیدنت اویل 6 بودم!
در ضمن!این نظر سنجی رو هم عوض کنید و بذارید:به نظر شما شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 چه کسی است؟
1-کلیر ردفیلد-
2-لیون اسکات کندی-
3-ربکا چیمبرز-
4-کلیر ردفیلد و لیون اسکات کندی-
5-شخصیت جدید-
بدون شك Leon. ولي خيلي دلم مي خواد يه جا با Chris‌ روبرو شن و به هم كمك كنند... اونوقت همه با هم دوست ميشيم.... >:d< (البته هستيما...)
Ada و Rebbeca‌ هم باشن خيلي خوبه....

می بینم که دیگه واقعا تاپیک داره خاک می خوره چرا یهو همه باهم تاپیکو خالی کردین
می گم اگه میبینین حرفی برای گفتن نیس تاپیک فعلا قفل یشه چون اینجوری فقط و فقط اسپم میشه تاپیک

افشین جان من بحث و سوال مطرح کردم دوستان جوابی ندادن میدونم اگر خالی شده بخاطر اینه که بحثی نیست دل و روده رزیدنت اویل رو ریختیم بیرون و سر دل و جیگرش کلی دعوا کردیم دیگه چیزی نمونده واسه بحث کردن
کسی میدونه شخصیت های اویل مال کدوم شهر ها هستن اصلیتشون؟؟؟

این عکس باید براتون آشنا باشه!!!
e4sxkw5rjislapjjd2ef.jpg

می بینم که دیگه واقعا تاپیک داره خاک می خوره چرا یهو همه باهم تاپیکو خالی کردین
می گم اگه میبینین حرفی برای گفتن نیس تاپیک فعلا قفل یشه چون اینجوری فقط و فقط اسپم میشه تاپیک
چه خاکی رفیق من... همین که راجع به RE صحبت میشه... هر چند قدیمی و تکراری... لذت بخشه...
رفقا من یه سوال دارم... RE: Revelation که برای 3DS اومده موضوعش چیه؟ بیاین راجع به اون صحبت کنیم...

چه خاکی رفیق من... همین که راجع به RE صحبت میشه... هر چند قدیمی و تکراری... لذت بخشه...
رفقا من یه سوال دارم... RE: Revelation که برای 3DS اومده موضوعش چیه؟ بیاین راجع به اون صحبت کنیم...
رولیشنز هنوز نیومده. راجع به چیش میخوای بحث کنی؟؟؟:-/

اشنا بودن بودن که اشناس ولی دقیق یادم نمیاد کجادیدمش
ولی یه تیکش قبلا نمایش داده شده بود اما اینکه واقا کیه نمیدونم
ولی توی بازی از کشتنش لذت میبرم
این "کورتیس" Curtis نیست... توی فیلم انیمیشنی RE: Degeneration. همونی که Leon و Clair به همراه خواهر خود Curtis ترکوندنش....
"اسم Leon رو تنها نیاوردم که ریا نشه... وگرنه هممون می دونیم که Leon تنهایی این یارو رو ترکوند..."

---------- نوشته در 09:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:16 AM ارسال شده بود ----------

رولیشنز هنوز نیومده. راجع به چیش میخوای بحث کنی؟؟؟:-/
جداً... من فکر می کردم اومده.... به نظرم آخر داستانه... می ترسم به خاطر این بازی مجبور شم یه DS بخرم... o:-)

---------- نوشته در 09:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:17 AM ارسال شده بود ----------

راستی بچه ها Arth@s کجاست.... خبری ازش نیست...!!!:-/

صحبت کردن با بحث کردن فرق داره واسه صحبت کردن باید بری کلوپ رزیدنت ایول
اینجوری تاپیک الکی پلکی میشه
تاپیک بی فایده و بی معنی ارزش خوندن نداره
فعلا هم که همه یهو از تاپیک رفتن
احد حمید حامد آرتاس و ...
وقتی هم کسی نباشه ینی خونواده رزیدنت ایول اینجا از هم پاشیده

صحبت کردن با بحث کردن فرق داره واسه صحبت کردن باید بری کلوپ رزیدنت ایول
اینجوری تاپیک الکی پلکی میشه
تاپیک بی فایده و بی معنی ارزش خوندن نداره
فعلا هم که همه یهو از تاپیک رفتن
احد حمید حامد آرتاس و ...
وقتی هم کسی نباشه ینی خونواده رزیدنت ایول اینجا از هم پاشیده
آره خب... شاید منم منظورم بحث بوده... که بازی هنوز Release نشده... اما به نظرم کلی پتانسیل داره که بشه راجع بهش بحث کرد.... تا جایی که من میدونم این بازی می خواد حوادث بین RE4 و RE5 و نحوه تاسیس BSAA رو مرور کنه... Chris و Jill هم هر کدوم یه Partner جدید دارن...
جداً بچه ها کجان؟؟؟:-/

من نمیدونم همگی یه دفعه کجا رفتن و این خیلی عجیبه
چند روز پیش یه فکری به نظرم رسید و توی تاپیک گفتم ولی هیچ کس اهمیت نداد
انگار کسی به حرفای من گوش نمیکنه:((
انگار کسی به حرف دیگران گوش نمیکنه)x
یه فکر جدید دارم امیدوارم تکراری نباشه و بچه ها همکاری کنند
این جوری پیش بره تاپیک قفل میشه ها
حالا بیاین بگین که از کشتن کدوم باس بیشتر لذت میبرین

من نمیدونم همگی یه دفعه کجا رفتن و این خیلی عجیبه
چند روز پیش یه فکری به نظرم رسید و توی تاپیک گفتم ولی هیچ کس اهمیت نداد
انگار کسی به حرفای من گوش نمیکنه:((
انگار کسی به حرف دیگران گوش نمیکنه)x
یه فکر جدید دارم امیدوارم تکراری نباشه و بچه ها همکاری کنند
این جوری پیش بره تاپیک قفل میشه ها
حالا بیاین بگین که از کشتن کدوم باس بیشتر لذت میبرین
تو حالت بهتر شد امیر...؟
من از مبارزه با Ramon Salazar تو RE4 خیلی لذت میبردم... با یه حقه ی ساده میشد ظرف 30 ثانیه ترکوندش...!!!

تو حالت بهتر شد امیر...؟
من از مبارزه با Ramon Salazar تو RE4 خیلی لذت میبردم... با یه حقه ی ساده میشد ظرف 30 ثانیه ترکوندش...!!!
الان خیلی بهترم انشاله اگه خدا بخواد فردا هم سیستم میگیرم
اون وقت حالم خوبه خوب میشه
خیالمم از اون قضیه ای براش حالم بد بود راحت شد
من خودم از کشتن وسکر خیلی لذت میبردم
خدا میدونه چند بار کشتمش 7 یا 10 بار
salazar هم واقا راست میگی کشتنش 30 ثانیه بیشتر زمان نمی بورد با دوربین دار میزدم توی چشمش
بعد یه ار پی جی بعد 50000 تا پول
یادش به خیر

الان خیلی بهترم انشاله اگه خدا بخواد فردا هم سیستم میگیرم
اون وقت حالم خوبه خوب میشه
خیالمم از اون قضیه ای براش حالم بد بود راحت شد
من خودم از کشتن وسکر خیلی لذت میبردم
خدا میدونه چند بار کشتمش 7 یا 10 بار
salazar هم واقا راست میگی کشتنش 30 ثانیه بیشتر زمان نمی بورد با دوربین دار میزدم توی چشمش
بعد یه ار پی جی بعد 50000 تا پول
یادش به خیر
خوشحالم که روبراهی رفیق...
کشتنِ یکی دیگه هم خیلی فاز می داد...
Nemesis تو RE3. وقتی که می زدی لت و پارش می کردی و بعدش این انتخاب بهت داده می شد که وِلِش کنی یا با مگنوم بترکونیش....
وای ی ی ی ی ی ی
وقتی Jill می گفت:
You want STARS, I'll give you STARS
بعد 6 تا تیر مگنوم حرومش می کرد... چه لذت بخش بود...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or