بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ها... یه مدت بچه ها کم میان اینجا... نمی دونم چه خبره....:-/
یکی میشه کلی راجع به RE6 حرف زد... یکی هم راجع به RE: Revelations

...!
راجع به اویل6 که من نظری نمیدم. راجع به رولیشنز هم قبلا بحث زیاد شد همراه با تیزر و گیم پلی. ولی اگه الان بخوای بدونی که یه بنده خدایی بود به نام حمید. اویل خور درجه یک. اگه پیداش کردی سلام ما رو بهش برسون و بعد سوالاتو ازش بپرس. بی جواب نمیمونن!!!

شما کنسول بخر.... "با اینکه من حاضرم PS3 یا X-box خودمو بدم بازی کنی... جدی میگم..." بازی های PS3ت با من.... مگه اینکه بخوای X-Box بخری...!
من جفتشو دارم این ps3 ایم خراب شده میخوام 360 بدم بره یه ps3 جدید آکبند بخرم مشکلم این نیست که نمیرسه دستم نهایتش کنسول جدیدو خریدم میرم از store میخرمش
ممنون

راجع به اویل6 که من نظری نمیدم. راجع به رولیشنز هم قبلا بحث زیاد شد همراه با تیزر و گیم پلی. ولی اگه الان بخوای بدونی که یه بنده خدایی بود به نام حمید. اویل خور درجه یک. اگه پیداش کردی سلام ما رو بهش برسون و بعد سوالاتو ازش بپرس. بی جواب نمیمونن!!!
حالا من این رفیقتو از کجا پیدا کنم...؟ واقعاً دوست دارم راجع به RE: Revelations صحبت شه... احساس می کنم خیلی داستان جذابی باید داشته باشه...

---------- نوشته در 08:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:35 AM ارسال شده بود ----------

من جفتشو دارم این ps3 ایم خراب شده میخوام 360 بدم بره یه ps3 جدید آکبند بخرم مشکلم این نیست که نمیرسه دستم نهایتش کنسول جدیدو خریدم میرم از store میخرمش
ممنون
منو بگو چه احمقیم... اصلاً حواسم به پایین آواتارت نبود... به هر حال شرمنده دوست عزیز. حالا که طرفدار Wesker هستی باز هم می گم با RE: Code Veronica خیلی حال میکنی...

خدا به همراهت جوون... :d
ولی چرا نمی خوای بازی نکنی؟؟؟ حیف نیست؟؟؟
نه حیف نیست
میدونی چرا اینکارو میکنم
دارم کپکامو تحریم میکنم:))(میدونم ککشم نمیگزه ولی من خیالم از گند کاریاش راحته از یه بازی ترسناک دلهره اور به یه بازی ... )
اصلا ولش کن خودت بقیشو میدونی

نه حیف نیست
میدونی چرا اینکارو میکنم
دارم کپکامو تحریم میکنم:))(میدونم ککشم نمیگزه ولی من خیالم از گند کاریاش راحته از یه بازی ترسناک دلهره اور به یه بازی ... )
اصلا ولش کن خودت بقیشو میدونی
بذار RE: Revelations بیاد، بهت قول می دم جبران میکنه...از دموهاش که معلومه قراره دوباره طرفداراشو ببره تو حال و هوای کلاسیک سابق... ترس، وحشت، دلهره....

بذار RE: Revelations بیاد، بهت قول می دم جبران میکنه...از دموهاش که معلومه قراره دوباره طرفداراشو ببره تو حال و هوای کلاسیک سابق... ترس، وحشت، دلهره....
سر حرفم هستم
تا ریبوت نشه بازی نمیکنم
تخفیف هم نداره(من کلا وقتی حرف میزنم پاش وایمیسم به هر قیمتی )

منو بگو چه احمقیم... اصلاً حواسم به پایین آواتارت نبود... به هر حال شرمنده دوست عزیز. حالا که طرفدار Wesker هستی باز هم می گم با RE: Code Veronica خیلی حال میکنی...
این چه حرفیه دشمنت شرمنده
من کلا وسکر هستم :d
شما دعا کن بتونم کنسول ردیف کنم این ورونیکا رو هم میخرم بازی میکنم

سر حرفم هستم
تا ریبوت نشه بازی نمیکنم
تخفیف هم نداره(من کلا وقتی حرف میزنم پاش وایمیسم به هر قیمتی )
چی بگم رفیق... :-/
صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
پس باید به امید یه ریبوت هم باشیم که دوست خوبی مثل تو که طرفدار Leon هم هستی از جمع RE بازها کم نشه... :(

---------- نوشته در 09:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 AM ارسال شده بود ----------

این چه حرفیه دشمنت شرمنده
من کلا وسکر هستم :d
شما دعا کن بتونم کنسول ردیف کنم این ورونیکا رو هم میخرم بازی میکنم
ای CapCom بزرگ، به حق فرمانده بودنه Chris، مصمم بودنـه Jill، باهوش بودنه Leon، مرموز بودنه Ada و .... این کنسول آقای Wesker ما را به درجه ردیف بودن نائل بفرما...:praying::praying::praying::praying:

چی بگم رفیق... :-/
صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
پس باید به امید یه ریبوت هم باشیم که دوست خوبی مثل تو که طرفدار Leon هم هستی از جمع RE بازها کم نشه... :(

دوست من اگه اون بلایی که سر من چند وقت پیش اومد سر تو هم میومد تو هم مثل من می خواستی که همه علاقه مندیهاتو عوض
کنی از سبک بازی گرفته تا دیدت به دنیا
اوه اسپم شد شدید
کسی خبر تازه ای از کتاب یا بازی یا عکسی چیزی نداره

دوست من اگه اون بلایی که سر من چند وقت پیش اومد سر تو هم میومد تو هم مثل من می خواستی که همه علاقه مندیهاتو عوض
کنی از سبک بازی گرفته تا دیدت به دنیا
اوه اسپم شد شدید
کسی خبر تازه ای از کتاب یا بازی یا عکسی چیزی نداره
ما نیز همچنان در حسرت خبری، عکسی و یا بازی جدیدی از RE در حال شعله ور شدن هستیم...

حالا داستان به جهنم:d چرا خود بازی رو نمیگی؟
به به آقای Alex عزیز...
رفیق تو که خودت یه پا داستان نویسی، بیا یه لطفی بکن و واسه این امیر خان ما یه ریبوت بنویس بده CAPCOM بلکه امیر هم از دپرسی در بیاد...
بچه ها راستی داستان های Alex1680 رو خوندین؟ خیلی باحالن. یه سر بزنید حتما به آدرس امضاش

به به آقای Alex عزیز...
رفیق تو که خودت یه پا داستان نویسی، بیا یه لطفی بکن و واسه این امیر خان ما یه ریبوت بنویس بده CAPCOM بلکه امیر هم از دپرسی در بیاد...
بچه ها راستی داستان های Alex1680 رو خوندین؟ خیلی باحالن. یه سر بزنید حتما به آدرس امضاش

تشکر که تعریف کردی از ما

چی کار کنیم. این Capcom که کلا بی خیال RE شده هر کس و نا کسی که میاد پروژه RE رو دو دستی تقدیم میکنه، طرف هم که کل عمرش اصلا Re بازی نکرده میخواد RE بسازه... جالبه ، این بازی رو با COD اشتباه میگیره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or