بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من چند روز نبودم با خود گفتم حتما الآن اینجا چه خبره.ولی الآن می بینم که هیچ خبری نیست!
در ضمن لیون خان!خداییش از بعد از رزیدنت اویل 4 تا حالا لیون توی چند تا بازی و انیمیشن بوده؟باز هم انتظار داری که توی رزیدنت اویل 6 باشه؟درسته که لیون محبوب ترین شخصیته.ولی محبوبیت که همه چیز نیست.باید بر اساس اولویت داستانی نگاه کرد.در حال حاضر هم سرگذشت کلیر،شری و احتمالا استیو اولویته.چون نسبت به خط داستانی لیون مدت بیشتریه که ادامه داده نشده.البته از اونجایی که داستان رزیدنت اویل قراره به طور کامل در رزیدنت اویل 6 ریبوت بشه و کپکام داره همه ی داستان های رزیدنت اویل رو ماست مالی می کنه تا تموم بشن،احتمالا لیون و ایدا هم در رزیدنت اویل 6 حضور خواهند داشت.به نظر من که مثل رزیدنت اویل 2 میشه.یعنی کلیر،لیون،ایدا،شری و هانک.الکس وسکر هم شخصیت منفی بازیه.شاید استیو و کراوزر هم باشن!حالا ببینید من کی گفتم!
البته بازم میگم.اگه قرار باشه که از بین کلیر و لیون فقط یکی رو انتخاب کنن،مسلما اولویت با کلیر خواهد بود.

• Like
Reactions: {The Phenom}
البته بازم میگم.اگه قرار باشه که از بین کلیر و لیون فقط یکی رو انتخاب کنن،مسلما اولویت با کلیر خواهد بود.
امیدوارم همینطور باشه!
حیلی وقته خبری از Claire نیست.:( اگر هم Leon و Claire با هم باشن + Ada که دیگه خیلی عالی میشه.
........................................
Capcom هم که زورش میاد حداقل یه تیزر نشون بده! :| دیگه شورشو در آورده. حتما میخواد بعد از اینکه رسما معرفی کرد بازی رو چند سال هم تا عرضه طولش بده.

آره.اگه هم کلیر و هم لیون باشن،داستان خیلی وسیع تر و پیچیده تر میشه.البته شاید اینطور نباشه.چون کپکام باید خیلی به ذهن خودش فشار بیاره تا بتونه دو تا سناریو درست کنه و تازه اونا رو به هم ربط بده!علاوه بر اینکه رویارویی اتفاقی کلیر و لیون برای سومین بار کمی عجیب و دور از ذهنه!تازه کلیر عضو تراسیو و لیون مامور دولته.بنابراین از لحاظ داستان ربطی به هم ندارند و مثل کریس و جیل نیستند که همکار باشند.مگه اینکه دوباره به صورت اتفاقی با هم روبرو بشن که واقعا مسخره میشه!

آره.اگه هم کلیر و هم لیون باشن،داستان خیلی وسیع تر و پیچیده تر میشه.البته شاید اینطور نباشه.چون کپکام باید خیلی به ذهن خودش فشار بیاره تا بتونه دو تا سناریو درست کنه و تازه اونا رو به هم ربط بده!علاوه بر اینکه رویارویی اتفاقی کلیر و لیون برای سومین بار کمی عجیب و دور از ذهنه!تازه کلیر عضو تراسیو و لیون مامور دولته.بنابراین از لحاظ داستان ربطی به هم ندارند و مثل کریس و جیل نیستند که همکار باشند.مگه اینکه دوباره به صورت اتفاقی با هم روبرو بشن که واقعا مسخره میشه!
کلا لیون موجوده مسخره ای هست!!!!>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)
الان تاپیک شلوغ میشه!!!=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

• Like
Reactions: Biohazard
به نظر من شخصیت های دیگه بیشتر قابل بحث هستن تا لیون .
یک اعتبار دادم بهت چون خیلی قشنگ گفتی!!!! آفرین!!!!
الان اینجا حق تمام شخصیت های دیگه ضایع شده همش هم واسه اینه که چی شخصیت اصلی اویل4 (اولین اویل شماره ای پلی استیشن2) لیان بوده!!!:-&

آدم قحطی بود این شد شخصیت اصلی. ایدا از این مهم تره!!!! بعد لیان میشه شخصیت اصلی!!!:|:|:|:|=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

من چند روز نبودم با خود گفتم حتما الآن اینجا چه خبره.ولی الآن می بینم که هیچ خبری نیست!
در ضمن لیون خان!خداییش از بعد از رزیدنت اویل 4 تا حالا لیون توی چند تا بازی و انیمیشن بوده؟باز هم انتظار داری که توی رزیدنت اویل 6 باشه؟درسته که لیون محبوب ترین شخصیته.ولی محبوبیت که همه چیز نیست.باید بر اساس اولویت داستانی نگاه کرد.در حال حاضر هم سرگذشت کلیر،شری و احتمالا استیو اولویته.چون نسبت به خط داستانی لیون مدت بیشتریه که ادامه داده نشده.البته از اونجایی که داستان رزیدنت اویل قراره به طور کامل در رزیدنت اویل 6 ریبوت بشه و کپکام داره همه ی داستان های رزیدنت اویل رو ماست مالی می کنه تا تموم بشن،احتمالا لیون و ایدا هم در رزیدنت اویل 6 حضور خواهند داشت.به نظر من که مثل رزیدنت اویل 2 میشه.یعنی کلیر،لیون،ایدا،شری و هانک.الکس وسکر هم شخصیت منفی بازیه.شاید استیو و کراوزر هم باشن!حالا ببینید من کی گفتم!
به شدت باهات موافقم... بیاین تاپیک Devil ببینید چه خطره اونجا...

---------- نوشته در 08:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:57 AM ارسال شده بود ----------

کلا لیون موجوده مسخره ای هست!!!!>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)
الان تاپیک شلوغ میشه!!!=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
من که دیگه حوصله بحث ندارم... ولی قرار نشد توهین کنیم...

کتاب Archives کل داستان رزیدنت اویل از زیرو تا کد ورونیکا رو از زبان شخصیت های اصلی روایت کرده و مشخص کرده که در نسخه هایی که 2 داستان دارند،کدوم داستان درسته.مثلا برای رزیدنت اویل 2،سناریوی کلیر A/لیون B رو ذکر کرده.بعدش هم بیوگرافی کلیه ی شخصیت ها،هیولاها،اسلحه ها،آیتم ها و لوکیشن های رزیدنت اویل رو به طور کامل نوشته.در کل میشه گفت که دایره المعارف رزیدنت اویله.اینم لینک دانلودش:(باید هر دو پارت رو دانلود کنید تا اجرا بشه.در ضمن به صورت فایل PDF هست.)

http://www.residentevil.ir/index.php?topic=307.0

نسخه ی دومش هم اومده و داستان رزیدنت اویل 4،عملیات:T.A.L.O.S،دیجنریشن،رزیدنت اویل 5 و عملیات:جاوییر رو روایت می کنه.ولی به کاملی نسخه ی اول نیست و دیگه جزئیات داستان و همچنین بیوگرافی ها در اون ذکر نشده.

به شدت باهات موافقم... بیاین تاپیک Devil ببینید چه خطره اونجا...

---------- نوشته در 08:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:57 AM ارسال شده بود ----------

من که دیگه حوصله بحث ندارم... ولی قرار نشد توهین کنیم...
من نیتم تحریک تاپیک بود(نه توهین) که ظاهرا دیگه هیچکسی با این تحریکات هم از خودش عکس العملی نشان نمیدهد. فکر کنم همه زامبی شدن... ظاهرا فقط من موندم. منم باید منتظر باشم تا کی ویروس روم اثر میکنه!!!

910d2e3adfd0.jpg

اینم شده وضع این تاپیک!!! واقعا که....

• Like
Reactions: T.M.D.B.B
ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام محرم باید خاطر نشان کنم که فقط کلیر ردفیلد!
اینو از بی موضوعی گفتم! :d
راستی!یک سوال بامزه:
اگه قرار باشه که فیلم ایرانی رزیدنت اویل با داستان بازی ها ساخته بشه،شما چه بازیگرانی را برای هر شخصیت انتخاب می کنید؟لطفا همه نظرشون رو بگن!
الآن همه میگن محمد رضا گلزار در نقش لیون! :d
اول شما بگید تا من هم نظرم رو بگم.
در ضمن اگه وقت کردید،نظر سنجی رو هم عوض کنید! (بذارید به نظر شما شخصیت اصلی RE6 چه خری است؟)

شماها اینقدر حساس نباشید قبلا هم تاپیک اینجوری شده تا یه خبری چیزی میاد همه میریزن تو تاپیک
بار اولش نیست اینجوری سوت و کور شده

---------- نوشته در 09:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:46 PM ارسال شده بود ----------

ایول نیما این باحال بود
من میگم کلر رو بزار بهنوش بختیاری
گلزار رو بزارن لیون
شریفی نیا رو بزارن نمسیس
لیلا حاتمی رو بزارن جیل
حسام نواب صفوی رو بزارن وسکر
امین حیایی رو بزارن کریس
جواد رضویان رو بزارن برد
مهران مدیری رو بزارن بری
دهنمکی رو بزارن ویلیام برکین
========
فعلا اینا یادم میاد=))

راستش من زیاد بازیگر ایرانی نمیشناسم :( ولی سعی میکنم واسه اینکه شده حتی تاپیک هم بیاد بالا یه چی بگم دیگه :دی
مهران مدیری = وسکر
جواد رضویان = لیان
کتایون ریاحی = ایدا
گلزار = کلاً زامبی یا لیکر :دی
جمشید هاشم پور = نمسیس
محراب فاطمی = کریس >:)
جواد نکونام = کارلوس
محمد سلوکی = جیل :دی

• Like
Reactions: T.M.D.B.B

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟