بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من تو اویل 2 با کلر فکر کنم بود 2:59:58 ثانیه رکورد زدم (قدیما نه الان هااا)
کلا با اون رکورد مخالفم پاش بیوفته رکورد جدید میزنم
اویل2رو من رکورد بین2:30تا2:40دارم.واسه منم مال دوران قدیممه!دقیق یادم نیست که تایمش چقدر بوده.
ولی اویل3 رو همین چندماه پیش که بازی کردم2:30(حالا یکی دو دقیقه بیشتر یا کمتر تموم کردم).
اینم دیگه گفتن نداره،همه میدونن که رکوردای من همشون بدون سیو هستن!!!
ولی کلا که من احساس پیری میکنم و دیگه اون بازیکن سابق نیستم!8-|اینو چندروز پیش به حامد گفتم:d

خوب یه بحث جدید میندازم. مطمئن هستم که خوشتون میاد. :دی
هر کردوم از بچه ها میاد بخشی از داستان رو که به نظرش میتونه بهترش کنه رو اینجا میگه :دی خیلی از شما حتما بعضی از جاها گفتید که بهتر بود فلان جا فلان اتفاق میوفتاد :دی خوب الان دقیقا همون زمان هست. بیاد بگید تا در موردش بحث کنیم :دی

هر کردوم از بچه ها میاد بخشی از داستان رو که به نظرش میتونه بهترش کنه رو اینجا میگه :دی خیلی از شما حتما بعضی از جاها گفتید که بهتر بود فلان جا فلان اتفاق میوفتاد :دی خوب الان دقیقا همون زمان هست. بیاد بگید تا در موردش بحث کنیم :دی
خیلی بحث جالبیه.ایول.تنوع خوبیه.دمت گرم احد;)
بذار من شروع کنم!
اهم اهم!b-)
به نظر من اگر به ایدا بیشتر بها داده میشد جالبتر میشد.مثلا اینکه ایدا خودش قطبی میشد و با وسکر رقیب میشدن!توی4 اگه ماموریت لیون مبارزه با خرابکاری ایدا میشد خیلی بهتر بود.مثلا لیون میفهمید(هرچند تا آخرعمرشم نمیفهمه!)که ایدا داره خرابکاری میکنه و میرفت تو اون دهکده برای مقابله با سازمان ایدا(نه برای موضوع مسخره ایی مثه دختررئیس جمهور!)و بعدش وسکر هم چون رقیب ایدا میشد اون هم اونجا فعالیته ایی میکرد و کلا داستان خیلی پیچیده میشد و حال میداد.واینجوری سوژه بیشتر میشد.

خیلی بحث جالبیه.ایول.تنوع خوبیه.دمت گرم احد;)
بذار من شروع کنم!
اهم اهم!b-)
به نظر من اگر به ایدا بیشتر بها داده میشد جالبتر میشد.مثلا اینکه ایدا خودش قطبی میشد و با وسکر رقیب میشدن!توی4 اگه ماموریت لیون مبارزه با خرابکاری ایدا میشد خیلی بهتر بود.مثلا لیون میفهمید(هرچند تا آخرعمرشم نمیفهمه!)که ایدا داره خرابکاری میکنه و میرفت تو اون دهکده برای مقابله با سازمان ایدا(نه برای موضوع مسخره ایی مثه دختررئیس جمهور!)و بعدش وسکر هم چون رقیب ایدا میشد اون هم اونجا فعالیته ایی میکرد و کلا داستان خیلی پیچیده میشد و حال میداد.واینجوری سوژه بیشتر میشد.

دقیقا موافقم :دی ایدا شخصیتی هست که پتانسیل بالایی داره. حتی میتونه به عنوان کارکتر اصلی مطرح بشه :دی

این بحث رو بسیار دوست دارم...
گرچه من هنوز تحت تأثیره امضات هستم :دی
خب همونطور که میدونید لیان اگه پر فن ترین کارکتره بازی نباشه، حداقل جزو پرطرفدارا هست! من به شخصه از این کرکتر خوشم میاد... و دوست داشتم یه جوری به لیان نقش اصلی تر داده میشد و در اصل یه متخصص مبارزه با کارهایه وسکر میشد (نه بر حسب اتفاق مانع وسکر بشه) یعنی یه چیز مثله همین کریس! و در مقابل بنظر من ایدا واقعاً اونقدر واسه خودش پتانسیل داره که حتی بشه وسکر2 ملقبش کرد (از اونجایی که واسه وسکر جون هم زیر و رو کشیده و تنها کسی هست که به وسکر نارو زده :دی) و یه چیز دیگه، امیدوارم از اضافه کردن سوپرهیروهایه جدید جداً خود داری بشه! و داستان رو روال باشه تا درنهایت تو نسخه نهایی؛ بتونن منطقیتر این داستانهایه مختلف رو بهم ربط بدن و همه سوپر هیروها باهم به این پروژه رزیدنت اویل غالب بشن...

خب من به شخصه از داستانهایی که دوطرف دعوا خسارت سنگین میبینن خوشم میاد. یعنی اگه دو طرف قربانی بدن بهتره. مثلا توی اویل2 یکی از 3بازمانده می مردن بهتر بود. و من ترجیح میدم کلیر می مرد اینطوری کریس از آمبرلا و مجریشون یعنی وسکر یک کینه شتری به دل می گرفت و داستان جالبتر و حاشیه ای تر میشد.

اولا عید همگی مبارک
این مهم بود
خوب بچه ها 1% احتمال بدید ایدا توی اویل یه باس بود یکی مثل وسگر با همون قدرت و شرکت هم داشت
اون موقع داستان خیلی خیلی حال میداد
اون موقع داستان نیازی به ریبوت نداشت
ولی من دلم نیاد دختر به این نازی رو بکشم
من البته خیلی دوست داشتم جک توی اویل 5 هم می بود توی یه مرحله قبل از وسگر
اون موقع اویل 5 بیشتر محبوب میشد

درود بر همه و عیدتون مبارک باشه.
بنده هم نظرم مثل دوستان هست، واقعاً جالب میشد اگر ایدا شخصیت پشت پرده نبود و بیشتر به این کاراکتر بها می‌دادند، یا به عنوان کاراکتر اصلی و قابل بازی بود، یا اینکه نقش بسیار پررنگ تر از اینی که الآن هست رو دارا بود، مثلاً به قول دوستان یکی از دشمنان اصلی و جدی می‌بود. و همچنین پررنگ تر بودن نقش لیان در اتفاقات خیلی می‌تونست داستان رو جالب تر بکنه.به نظر من بهتر در قالب یک نسخه جدید دو شخصیت لیان و کرس دوشادوش هم قرار بگیرند و کاملاً با هم در تعامل باشند.
برای نسخه پنجم هم که واقاً متأسفم، این بازی حقیقتاً ناامید کننده بود، ای کاش در طول داستان یک اتفاق عجیب و غیر قابل انتظار اتفاق میفتاد تا جذابیت بیشتری پیدا کنه، مثلاً شخصیت‌های شوا و جاش هر دو می‌مردند(توسط آلبرت وسکر). یا اینکه کرس و شوا نمیتونستند کاملاً بر آلبرت غلبه کنند.ای کاش ایدا در کنار وسکر وجود داشت و باطبع به این وسیله پای لیان هم به نسخه پنجم کشیده می‌شد، واقعاً بسیار جذاب‌تر می‌شد!

این وسط ربکا نقشش کمرنگ هست.دقت کردین که تو همه شماره ها کاراکترهای اصلی حداقل دوبار ظاهر شدن اما ربکا فقط تو زیرو و یه ذره تو ریمیک.
در کل به نظر من میباست به شخصیت های U.S.S (سرویس امنیتی امبرلا) بیشتر توجه بشه مثل نیکولای و هانک و وکتور.
این وسط هم هنوز یه عکس هم از الکس وسکر ندیدیم.
بچه ها بریزین اینجا یه نظر بدین!!! میخواد دعوا بشه............
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=51992&p=1695578#post1695578

آخرین ویرایش:
این وسط ربکا نقشش کمرنگ هست.دقت کردین که تو همه شماره ها کاراکترهای اصلی حداقل دوبار ظاهر شدن اما ربکا فقط تو زیرو و یه ذره تو ریمیک.
در کل به نظر من میباست به شخصیت های U.S.S (سرویس امنیتی امبرلا) بیشتر توجه بشه مثل نیکولای و هانک و وکتور.
این وسط هم هنوز یه عکس هم از الکس وسکر ندیدیم.
بچه ها بریزین اینجا یه نظر بدین!!! میخواد دعوا بشه............
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=51992&p=1695578#post1695578
من رفتم و به کرس رای دادم.استارزی ها و طرفداران1 و ریمیک بشتابید!:d

والا من به شخصه بگم که از توپخونه ورژن وی و گیم کیوبش رو خریدم و با دلفین اجرا کردم. بقیه رو نمیدونم. آقا اگه کسی لینک دانلود داره به این بنده خدا بده!! ثواب داره!!!
راستی عید همگیتون مبارک!!:x
اسفندیار خیلی آقایی... :x

---------- نوشته در 07:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:50 AM ارسال شده بود ----------

جونم!!! تو جون بخواه. ببین این روی game cube هستش و باید با مبدل دلفین بازیش کنی.هیچ کم و کسری هم نداره و عینا خود کنسوله.
اما یه خورده صبر کن ببینیم بچه ها لینک دارن یا نه یا خودمون دست به کار بشیم...
بیا بابا خودم برات پیدا کردم البته خودم چند تا بازی از اینجا برای گیم کیوب دان کردم:
Resident Evil Zero Disk 1
Resident Evil Zero Disk 2
مبدلشو بازم یه چند لحظه صبر کن ...................
دوست دارم Safe ... شدیداً :-*
تو باز اسم عوض کردی؟

---------- نوشته در 07:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 AM ارسال شده بود ----------

خب من به شخصه از داستانهایی که دوطرف دعوا خسارت سنگین میبینن خوشم میاد. یعنی اگه دو طرف قربانی بدن بهتره. مثلا توی اویل2 یکی از 3بازمانده می مردن بهتر بود. و من ترجیح میدم کلیر می مرد اینطوری کریس از آمبرلا و مجریشون یعنی وسکر یک کینه شتری به دل می گرفت و داستان جالبتر و حاشیه ای تر میشد.
من هم بدم نمیومد یکی از استارزها می مرد... ولی نه کاراکترای اصلی... هر از گاهی هم یکیشون می ترکید دیگه ... Brad رو RE3 یادت نیست؟؟؟

---------- نوشته در 07:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:53 AM ارسال شده بود ----------

دقیقا موافقم :دی ایدا شخصیتی هست که پتانسیل بالایی داره. حتی میتونه به عنوان کارکتر اصلی مطرح بشه :دی
با اینکه Ada محشره و به نظر من باید روابط عاطفی بیشتری با Leon می داشت.... (من هنوز که هنوزه دوست دارم تو RE2 مسیری رو برم که Ada و Leon همدیگرو می بوسن... "آقا فکر نکنین من خوره بوسما... فقط Leon رو وحشیانه دوست دارم... خودم اگه دختر بودم.... :-& " ) ولی در کل به نظرم همین که Ada یه شخصیت مرموز بمونه باعث محبوبیت بیشترش می شه...

• Like
Reactions: T.M.D.B.B
کجایند اویل بازان قدر؟ که لیون شده در نظر سنجی سر (شعر از استاد مجید)

بابا بچه ها بیاید تو این تاپیک رای بدین حرف بزنین
حیثیته استارزیا ..................................

پوووووووووووووووه!!!چه خاکی نشسته اینجا!بابا پس کجایید؟
یه سوال:توی ریمیک چه جوری میشه اسلحه ی بی نهایت باز کرد؟

فعلا تو تاپیک بغلی هستیم دیگه :دی

راستی نظر خودم رو هم بگم.

بهتر بود بری رو از داستان حذف نمیکردند. هنوز هم واسم این یه سوال بزرگه که چرا بری یهویی غیبش زد؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or