بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آرتاس عزیز،سناریوی درستش همون کلر،لیون هستش.هرجا بری نگاه کنی روی دیسک کلرنوشته آ روی دیسک لیون نوشته بی!
گذشته از این داستان2برای معرفی کلر هستش.
داستان درمورد اینه که خواهر کرس داره دنبالش میگرده.غیرازاینه؟
اون وقت میان شخصیت اصلی رو میزارن تو سناریوی بی؟
کلر-لیون سناریوی رسمی و اعلام شده از طرف خود کپکام هستش.نیما قبلا توضیحات کامل رو داده بود.
شما برای آزاد کردن هانک هم باید با کلر بری و بعد با لیون بری.فقط برای آزاد کردن توفو هستش که بعد از اینکه هانک رو آزاد کردی باید لیون آ و کلر بی بری،بعدش(دقیقا یادم نیست چه جوری)این سیو رو با اون سیوی که از کلر آ و لیون بی داشتی هی جوری رو هم مینداختی و... توفو آزاد میشد.یه پیچیدگی جالب رو قرار دادن تو این ماجرای آ و بی اویل2.اینو اون زمان که لوحه خانه هنوز یه زیرپله بود توی خ هاشمی من تو یکی از دفترچه هاش خوندم.

آرتاس عزیز،سناریوی درستش همون کلر،لیون هستش.هرجا بری نگاه کنی روی دیسک کلرنوشته آ روی دیسک لیون نوشته بی!
مطمئن باش که من بی دلیل حرف نمیزنم عزیزم >:d<
عکس 1
e4cs1rk6npdsdg6y2ler.jpg

عکس 2:
ia3xin3jyhnaalevld7.jpg

عکس 3:
avgj1mgjdzrrvumb1kp.jpg

عکس 4:
mwn8yeaaxi9e365f34g0.jpg
منبع:
آلبوم عکسایه داش افشینم! افشییییییییییییین :(( :(( :(( :((
گذشته از این داستان2برای معرفی کلر هستش.
داستان درمورد اینه که خواهر کرس داره دنبالش میگرده.غیرازاینه؟
نیمخوام بحث کنم که اینطوریه یا نه؛ ولی اصلاً اینا ربطی به راکت لانچر نداره که!!!
کلر-لیون سناریوی رسمی و اعلام شده از طرف خود کپکام هستش.نیما قبلا توضیحات کامل رو داده بود.
گرچه اینم باز ربطی نداره؛ ولی واسه اطلاعات خودم؛ من اون موقع نبودم که ایشون همچین حرفی رو زدن و خودم هم به همچین چیزی برنخوردم :-/
اون وقت میان شخصیت اصلی رو میزارن تو سناریوی بی؟
خب برید از خوده کپکام بپرسید... عجبا!!! یعنی شما میگید اول با کلیر میرید بعد با لیان:-o
لااقل همین 700مگ لینکی که واسه دان کردن بچه ها گذاشته بودم رو دان میکردید میدید... گرچه دوست عزیزم جناب abouzar337 هم بازی رو دان کردن و دارن بازی میکنن؛ ایشون بیان بگن که اول با لیان میری بعد کلیر هم که شماها قبول نمیکنید... اوکی
من فکر میکردم با اینا بتونم کسی رو قانع کنم، ولی گویا نشد! اوکی؛ منم انرژی الکی هدر نمیدم؛ به حال من که فرقی نمیکنه چون خب خودم همین 2ماه پیش هم نشستم بازی کردم و میدونم دیگه؛ خواستم شما ها هم بدونید که...
ولی باز از توجهت منونم alfisisili عزیزم! خودت هم میدونی که میخوامت >:d<

مطمئن باش که من بی دلیل حرف نمیزنم عزیزم >:d<
عکس 1
e4cs1rk6npdsdg6y2ler.jpg

عکس 2:
ia3xin3jyhnaalevld7.jpg

عکس 3:
avgj1mgjdzrrvumb1kp.jpg

عکس 4:
mwn8yeaaxi9e365f34g0.jpg
منبع:
آلبوم عکسایه داش افشینم! افشییییییییییییین :(( :(( :(( :((

نیمخوام بحث کنم که اینطوریه یا نه؛ ولی اصلاً اینا ربطی به راکت لانچر نداره که!!!

گرچه اینم باز ربطی نداره؛ ولی واسه اطلاعات خودم؛ من اون موقع نبودم که ایشون همچین حرفی رو زدن و خودم هم به همچین چیزی برنخوردم :-/

خب برید از خوده کپکام بپرسید... عجبا!!! یعنی شما میگید اول با کلیر میرید بعد با لیان:-o
لااقل همین 700مگ لینکی که واسه دان کردن بچه ها گذاشته بودم رو دان میکردید میدید... گرچه دوست عزیزم جناب abouzar337 هم بازی رو دان کردن و دارن بازی میکنن؛ ایشون بیان بگن که اول با لیان میری بعد کلیر هم که شماها قبول نمیکنید... اوکی
من فکر میکردم با اینا بتونم کسی رو قانع کنم، ولی گویا نشد! اوکی؛ منم انرژی الکی هدر نمیدم؛ به حال من که فرقی نمیکنه چون خب خودم همین 2ماه پیش هم نشستم بازی کردم و میدونم دیگه؛ خواستم شما ها هم بدونید که...
ولی باز از توجهت منونم alfisisili عزیزم! خودت هم میدونی که میخوامت >:d<
عزیز من،خوب معلومه با این عکسا کسی قانع نمیشه.اگه به عکس باشه خوب منم با کلر-لیون میرم از لیون عکس میگیرم میذارم اینجا!
یعنی ما هرچی ابوذر میگه باید قبول کنیم؟!
شما یه سناریوی لیون-کلر بازی کردی،فکر میکنی اونی که بازی کردی درسته.
کلا ایدا رو گذاشتن برای کمک به لیون.نه برای کمک به کلر.اگه قرار بود ایدا کمک کلر باشه پس باید تو ورونیکا هم میومد اما دیدیم که تو نسخه ی بعدی اویل،یعنی اویل4 اومد.
شما اگه دوماه پیش فهمیدی،من دوران راهنماییم فهمیدم که میشه با کلر هم از ایدا لانچر گرفت.
ولی خط اصلی داستان چیز دیگه اییه.اصلا کلر با ایدا روبرو نمیشه تو روایت داستان.به خدا اینارو بچه های مترجم تو همین تاپیک میگن.
ربطی به لانچر نداره؟شما خودت از آ و بی استفاده کردی که ثابت کنی لانچرو به کلر میده حالا که من ردش کردم میگی ربط نداره؟در اصل داری خودتو نقض میکنی!
منم میخوامت1000تا
yahoo_6.gif

دوستان عزیز جناب اقای احد خان یه حرفی در مورد من زدند که من واقعا ناراحت شدم و بهم برخورد اصلا ازش انتظار نداشتم. ایشون نظر لطف داشتن و گفتند

اگه شما هم با نظر احد مواقین من واسه همیشه از تاپیک میرم و پامم دیگه نمیزارم حتی نمیام نگاه کنم گفتگو ها و خبر هارو با همه ی دوستانیم که تو این تاپیک پیدا کردم در ارتباطم. فقط میخوام نظر شما رو هم بدونم. همین.

بشکنه دستی که نمک نداره
حمید؟؟؟؟؟؟ این چه حرفیه؟؟ اگه بری منم میرم!!!! من اولین رفیقم تو این تاپیک تو بودی. نگو این حرفو!! فقط خواجه حافظ شیرازی الان نمیدونه من کیم ولی تو که میدونی...
جان مهدی اصلا به رفتن فکر نکن!!!!

بابا بیخیال!!! این دیگه چه حرفی بود؟! هم از شما بعیده هم از آقا احد!
جفتتون از به درد بخورایه تاپیک هستید... عه، بعید از جفتتون... من اصلاً از قدیمی هایه تاپیک همچین انتظاری نداشتم به شخصه...

نه Arth@s جان این حرف از من بعید نیست واسه این که من اگر یک یا دوبار یه اشتباه کردم حالا اگه یکی یه پست بی ربطی داده منم جواب دادم و باز یکی جواب منو داده ولی در عوض من کلی پست مفید تو این تاپیک دادم میتونید برید تو آمار تو پروفایم ببنید خودتون این واقعا کمال بی انصافی بود که احد این حرف رو در مورد من زد. هر کی دیگه جای من بود ناراحت میشد.

حمید؟؟؟؟؟؟ این چه حرفیه؟؟ اگه بری منم میرم!!!! من اولین رفیقم تو این تاپیک تو بودی. نگو این حرفو!! فقط خواجه حافظ شیرازی الان نمیدونه من کیم ولی تو که میدونی...
جان مهدی اصلا به رفتن فکر نکن!!!!

ممنون. خب من میخواستم برم که نظم تاپیکتون بهم نخوره به قول احد.

منم با این که جدیدم ولی هم احد رو دیدم که حق آب و گل داره، هم حمید رو... بی خیال رفقا.

:) ممنون.

نمیرم گفتم در صورتی میرم که همه بچه ها با نظر احد در مورد من موافق باشند اکثریت که مخالفن .:)

آخرین ویرایش:
نه Arth@s جان این حرف از من بعید نیست واسه این که من اگر یک یا دوبار یه اشتباه کردم حالا اگه یکی یه پست بی ربطی داده منم جواب دادم و باز یکی جواب منو داده ولی در عوض من کلی پست مفید تو این تاپیک دادم میتونید برید تو آمار تو پروفایم ببنید خودتون این واقعا کمال بی انصافی بود که احد این حرف رو در مورد من زد. هر کی دیگه جای من بود ناراحت میشد.

ممنون. خب من میخواستم برم که نظم تاپیکتون بهم نخوره به قول احد.

نمیرم گفتم در صورتی میرم که همه بچه ها با نظر احد در مورد من موافق باشند اکثریت که مخالفن .:)
منم با این که جدیدم ولی هم احد رو دیدم که حق آب و گل داره، هم حمید رو... بی خیال رفقا. یه یا راکت لانچر بگید ... بعدش بیاید هممون بریم زامبی ترکونی... اینا همه دسیسه این اسپنسر و وسکر و زامبی های تق و لقشون که نذارن تیم استارز با هم متحد بشه....

---------- نوشته در 09:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:54 AM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 11:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 AM ارسال شده بود ----------

عزیز من،خوب معلومه با این عکسا کسی قانع نمیشه.اگه به عکس باشه خوب منم با کلر-لیون میرم از لیون عکس میگیرم میذارم اینجا!
یعنی ما هرچی ابوذر میگه باید قبول کنیم؟!
شما یه سناریوی لیون-کلر بازی کردی،فکر میکنی اونی که بازی کردی درسته.
کلا ایدا رو گذاشتن برای کمک به لیون.نه برای کمک به کلر.اگه قرار بود ایدا کمک کلر باشه پس باید تو ورونیکا هم میومد اما دیدیم که تو نسخه ی بعدی اویل،یعنی اویل4 اومد.
شما اگه دوماه پیش فهمیدی،من دوران راهنماییم فهمیدم که میشه با کلر هم از ایدا لانچر گرفت.
ولی خط اصلی داستان چیز دیگه اییه.اصلا کلر با ایدا روبرو نمیشه تو روایت داستان.به خدا اینارو بچه های مترجم تو همین تاپیک میگن.
ربطی به لانچر نداره؟شما خودت از آ و بی استفاده کردی که ثابت کنی لانچرو به کلر میده حالا که من ردش کردم میگی ربط نداره؟در اصل داری خودتو نقض میکنی!
منم میخوامت1000تا>:d<
من اصلا با سناریوی لیون – کلیر یا کلیر – لیون کاری ندارم. اما من هم با محمد موافقم و معتقدم حضور Ada صرفاً به خاطر وجود شخصیت Leon بوده. Ada به نوعی مکمل، همراه و یاری دهنده Leon بود. حالا به اقتضای نحوه بازی شما Arth@s عزیز، توی اون لحظه Ada راکت لانچر رو برای Clair انداخته... باور کن اگه تو اون لحظه Nemesis هم اونجا بود... Ada براش راکت لانچر مینداخت. شاید این هم گاف بچه های CapCom بوده و باید کسی رو هم در نظر می گرفتن تا برای Clair راکت لانچر بندازه تا به همچین مشکلی برنخورن.

---------- نوشته در 11:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها تا حالا شده درباره سلاح ها توی اویل بحث کنید
بیشتر از چه سلاحی استفاده میکنید
بیشتر از کدوم خوشتون میاد
با اینکه Shotgun یه چیز دیگست... اما من تو تمام سری با کلت Beretta M9 یه حال دیگه ای می کردم.

من خودم به شخصه از S & W M29 یه مگنوم بسیار عالی توی اویل 5 خوشم میومد
ولی کلا از مگنومها خوشم میاد
من اویل 5 رو یه بار کلا با مگنوم S & W M29 رفتم خیلی حال داد
حمید جون اگه بزارم بری
اگه بزارم=((:((

من فقط به چند تا نکته اشاره می کنم:
1-حامد جان!کتاب واقعا وجود داره.ولی من این روزا درگیر بازی آسیسینز کرید 1 و 2 هستم.
2-آرتاس جان!سناریوی درست همون کلیر A/لیون B هستش.شما اگه کتاب رزیدنت اویل Archives که رسما توسط کپکام منتشر شده و دایره المعارف کامل رزیدنت اویل محسوب میشه رو بخونید،داستان همین سناریو رو ذکر کرده.حتی دارک ساید هم داستان همین سناریو رو روایت می کنه (با توجه به نحوه ی مرگ ایدا و آنت و آلوده شده شری در این بازی).حتی در یکی از فایل های ماجراهای آمبرلا هم دقیقا داستان همین سناریو ذکر شده.(دیگه دلیل از این بیشتر؟) اگه شما فقط به خاطر سی دی ها می گید،باید بگم که اون موقعی که کپکام روی سی دی لیون نوشته بوده دیسک 1،هنوز داستان رسمی رو اعلام نکرده بوده.بعدش هم اون اصلا اهمیتی نداره.چون بازی رو میشه با هر دو دیسک آغاز کرد.ولی داستان رسمی و واقعی رزیدنت اویل 2 همونه که گفتم.
3-جیل 89 و سایر دوستان!اینکه گفتم داستان رزیدنت اویل زیرو از RE3 مهم تر بوده رو همینجوری بدون دلیل نگفتم.نمی دونم در جریان هستید یا نه.ولی خود کپکام رسما در سال 2008 و در سایت گیم تریلر گفته که بعد از رزیدنت اویل 2 قصد داشته سرگذشت کلیر و کریس رو ادامه بده.چون ناتموم مونده بوده.ولی تنها علتی که باعث شد تا اول RE3 رو بسازه،این بود که راکون سیتی در رزیدنت اویل 2 نابود نشده بود و تا راکون سیتی نابود نمی شد،نمی تونستند برن سراغ کلیر و کریس.علت اینکه جیل رو هم انتخاب کردن این بود که تنها شخصیتی بود که می تونستن بگن هنوز در راکون سیتی بوده.چون کریس که در پاریس بود.کلیر و لیون هم که از شهر فرار کرده بودند.ولی جیل رو نگفته بودن که مثل کریس به پاریس رفته.بنابراین تنها گزینه برای پایان دادن به واقعه ی راکون سیتی جیل بود.یعنی خط اصلی داستان بعد از رزیدنت اویل 2 در کد ورونیکا ادامه داده شد و خود کپکام هم اول قصد داشته داستان کد ورونیکا رو بیان کنه.حتی خود وسکر هم در کد ورونیکا زنده شد و اگر این بازی نبود،رزیدنت اویل 5 هم در کار نبود.چون در رزیدنت اویل 1 وسکر کلا مرده بود و بنابر اظهارات کپکام،تا زمان کد ورونیکا قصد نداشتند زندش کنند.بنابراین در اینکه کد ورونیکا از RE3 مهم تره هیچ شکی نیست.اگر هم دقت کرده باشید،در RE3 ما نه وارد هیچ کدوم از شعب مخفی آمبرلا شدیم،(اون ساختمان آخر بازی فقط یک کارخانه ی متروکه بود نه آزمایشگاه آمبرلا) نه با هیچ ویروس جدیدی آشنا شدیم و نه با هیچ کدوم از بنیانگذاران و دانشمندان آمبرلا آشنا شدیم.درست برعکس کد ورونیکا و رزیرنت اویل زیرو.اصلا خود ویروس T در اصل در زیرو به ما معرفی شد.چگونگی رخ دادن واقعه ی عمارت هم در رزیدنت اویل زیرو نشون داده شد.همچنین ما در زیرو وارد شعبه ی کارآموزی آمبرلا شدیم و مهم تر از همه با یکی از بنیانگذاران اصلی شرکت آمبرلا و سازنده ی ویروس T یعنی مارکوس آشنا شدیم.البته من اصلا منکر اهمیت داستان RE3 نیستم.چون حداقل از RE4 مهم تره.به علاوه راکون سیتی هم در این نسخه نابود شد.

• Like
Reactions: alfisisili
من فقط به چند تا نکته اشاره می کنم:
1-حامد جان!کتاب واقعا وجود داره.ولی من این روزا درگیر بازی آسیسینز کرید 1 و 2 هستم.
2-آرتاس جان!سناریوی درست همون کلیر A/لیون B هستش.شما اگه کتاب رزیدنت اویل Archives که رسما توسط کپکام منتشر شده و دایره المعارف کامل رزیدنت اویل محسوب میشه رو بخونید،داستان همین سناریو رو ذکر کرده.حتی دارک ساید هم داستان همین سناریو رو روایت می کنه (با توجه به نحوه ی مرگ ایدا و آنت و آلوده شده شری در این بازی).حتی در یکی از فایل های ماجراهای آمبرلا هم دقیقا داستان همین سناریو ذکر شده.(دیگه دلیل از این بیشتر؟) اگه شما فقط به خاطر سی دی ها می گید،باید بگم که اون موقعی که کپکام روی سی دی لیون نوشته بوده دیسک 1،هنوز داستان رسمی رو اعلام نکرده بوده.بعدش هم اون اصلا اهمیتی نداره.چون بازی رو میشه با هر دو دیسک آغاز کرد.ولی داستان رسمی و واقعی رزیدنت اویل 2 همونه که گفتم.
3-جیل 89 و سایر دوستان!اینکه گفتم داستان رزیدنت اویل زیرو از RE3 مهم تر بوده رو همینجوری بدون دلیل نگفتم.نمی دونم در جریان هستید یا نه.ولی خود کپکام رسما در سال 2008 و در سایت گیم تریلر گفته که بعد از رزیدنت اویل 2 قصد داشته سرگذشت کلیر و کریس رو ادامه بده.چون ناتموم مونده بوده.ولی تنها علتی که باعث شد تا اول RE3 رو بسازه،این بود که راکون سیتی در رزیدنت اویل 2 نابود نشده بود و تا راکون سیتی نابود نمی شد،نمی تونستند برن سراغ کلیر و کریس.علت اینکه جیل رو هم انتخاب کردن این بود که تنها شخصیتی بود که می تونستن بگن هنوز در راکون سیتی بوده.چون کریس که در پاریس بود.کلیر و لیون هم که از شهر فرار کرده بودند.ولی جیل رو نگفته بودن که مثل کریس به پاریس رفته.بنابراین تنها گزینه برای پایان دادن به واقعه ی راکون سیتی جیل بود.یعنی خط اصلی داستان بعد از رزیدنت اویل 2 در کد ورونیکا ادامه داده شد و خود کپکام هم اول قصد داشته داستان کد ورونیکا رو بیان کنه.حتی خود وسکر هم در کد ورونیکا زنده شد و اگر این بازی نبود،رزیدنت اویل 5 هم در کار نبود.چون در رزیدنت اویل 1 وسکر کلا مرده بود و بنابر اظهارات کپکام،تا زمان کد ورونیکا قصد نداشتند زندش کنند.بنابراین در اینکه کد ورونیکا از RE3 مهم تره هیچ شکی نیست.اگر هم دقت کرده باشید،در RE3 ما نه وارد هیچ کدوم از شعب مخفی آمبرلا شدیم،(اون ساختمان آخر بازی فقط یک کارخانه ی متروکه بود نه آزمایشگاه آمبرلا) نه با هیچ ویروس جدیدی آشنا شدیم و نه با هیچ کدوم از بنیانگذاران و دانشمندان آمبرلا آشنا شدیم.درست برعکس کد ورونیکا و رزیرنت اویل زیرو.اصلا خود ویروس T در اصل در زیرو به ما معرفی شد.چگونگی رخ دادن واقعه ی عمارت هم در رزیدنت اویل زیرو نشون داده شد.همچنین ما در زیرو وارد شعبه ی کارآموزی آمبرلا شدیم و مهم تر از همه با یکی از بنیانگذاران اصلی شرکت آمبرلا و سازنده ی ویروس T یعنی مارکوس آشنا شدیم.البته من اصلا منکر اهمیت داستان RE3 نیستم.چون حداقل از RE4 مهم تره.به علاوه راکون سیتی هم در این نسخه نابود شد.
اون دلایلی رو که قرمز کردم،منو قانع کرد.حرفت درسته.به نظر من هم مهمترین مسئله توی رزیدنت اویل اطلاعات درباره ی ویروس ها وتحقیقاتیه که درباره ی اونا انجام میشه.

بچه ها خواهش می کنم یکی نحوه بازی کردن RE: Zero رو برای من روی PC توضیح بده. لازم هم نیست همینجا توضیح بدید که تاپیک به هم بریزه... هر کی اطلاعاتی داره... یه آمار با PM بده... خواهش می کنم.

سلام بچه ها
یه سوالی داشتم اونم این بود که وسگر یه دیالوگ داشت که چند بار توی بازی گفت
وسگر میگفت I am uroborus
این اوروبوروس چه قدرت خاصی بود
اینو میدونم که ویروسی بود که اونو دوباره زنده کرد
میخواستم بدونم چیز خاصیه

سلام بچه ها
یه سوالی داشتم اونم این بود که وسگر یه دیالوگ داشت که چند بار توی بازی گفت
وسگر میگفت I am uroborus
این اوروبوروس چه قدرت خاصی بود
اینو میدونم که ویروسی بود که اونو دوباره زنده کرد
میخواستم بدونم چیز خاصیه

اوروبوروس ویروسی بود که توسط Albert Wesker و با همکاری Excella Gionne ساخته شد. تا جایی هم که تو خود بازی بهش اشاره می کرد و Excella Gionne در موردش صحبت کرد تاثیرش روی خیلی ها مطلوب نیست و این اوروبوروسه که فرد رو کنترل می کنه و فقط Albert Wesker می تونه کنترل کامل روی این ویروس داشته باشه. طوری که وقتی Sheva و Chris تعادل دز این ویروس رو تو بدن Albert Wesker با تزریق یه سرنگ دیگه به هم می زنن، موفق به شکستش می شن. البته می تونی از این سایت هم کمک بگیری:
http://residentevil.wikia.com/Uroboros_virus
من توی Wikipedia هم خوندم که اوروبوروس یک نشان باستانیه که یک مار یا یک اژدها رو نشون می ده در حالیکه داره دم خودش رو می خوره و اغلب نشانه خودپژواکی و یا منعکس کردن تصویر خود شخص یا جسمه. یا اینطور می شه قلمداد کرد: تولد دوباره از پایان... مثل ققنوس که وقتی پیر می شه و به انتهای عمرش نزدیک می شه، آتیش می گیره و از خاکسترش یه ققنوس دیگه متولد می شه.

خوب واقعا جای تاسف داره که مسائلی که باید توی پیام خصوصی یا پروفایل حل بشه کشونده بشه تو تاپیک. ببین حمید باز با طرح چنین سوالی تو تاپیک ثابت کردی که متعهد به حرفهای قبلیت نبودی و اصلا هیچ توجهی هم بهش نداری.
خوب خبر میذاری و واسه این کار زحمت میکشی؛ دستتم درد نکنه. اما این کار واست مصونیت نمیاره. یعنی این طور نیست که یدونه خبر بذاری و بعد بیای عوض خبری که گذاشتی یه بی نظمی ایجاد کنی؛ که اگه اینطوری بود من باید الان وسط تاپیک میرقصیدم واستون !! از طرفی اینجا یه محیطی هست که اطلاعاتمون رو واسه همدیگه share میکنیم و قرار نیست که هی اینو بکوبیم به سر همدیگه !!
از طرفی مسئولیت تاپیک با منه و منم بنابه تعهدی که دارم موظف هستم تا محیط عاری ار مباحث حاشیه ای برای بچه ها درست کنم. که متاسفانه با مطرح شدن چنین مسائلی خدشه دار میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Biohazard
ببین به نظر من یه حرفی دوست عزیزم زد (alfisisili) و باهاش موافقم!!! آقا احد بهر حال تاپیک رو زده دیگه؟! در اصل ایشون صاب تاپیک هستند!!! پس بیان بگن که چه فعالیت هایی باید تو تاپیک ایشون بشه؛ چه فعالیت هایی نشه!!! اگه قرار باشه که اینجا فقط اخبار و ترجمه و... گذاشته بشه، شما که اثبات شده ای باز؛ اونوقت من و خیلیایه دیگه در اصل اسپمرهایه تاپیک هستیم و ما باید از تاپیک بریم که فکر کنم اون موقع فقط اندازه تعداد انگشت هایه یه دست این تاپیک عضو ثابت داشته باشه (گرچه شما باز تو همین تعداد انگشت هایه دست باز یار ثابت هستی ;) ) واسه این میگم هم از شما بعیده هم از احد...
آخی!!! داشتم عزا میگرفتم که کی ان خبرایه فیس بوقشون رو دان کنه و کی آپ کنه و کی ترجمه کنه!!! ممنونم... راستی همه گفتن منم بگم دیگه :دی نامرد پا میشی میای تهران خبر نمیدی؟! :دی>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or