بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

حالا به نظر شما اگه ربکا به عنوان یکی از شخصیت های اصلی در دامناشن حضور داشته باشه و با توجه به اینکه بنابر گفته ی تهیه کننده ی دامناشن،این فیلم کلا به خاطر سرگذشت ربکا ساخته شده،اون موقع می تونیم ربکا رو به لیست این 5 شخصیت اصلی رزیدنت اویل اضافه کنیم؟
چرا نباشه؟ ربکا که خودش توی یکی از شماره های اصلی سری شرکت داشت.شخصیت های سری اصلی هم که همشون اصلی هستن!!!
راستی یه چیزی:
توی این تریلر که حمید جون گذاشت،اون صحنه ای نیکولای رو نشون میده،گوش دادین ببینین چی میگه؟
اولش یه چیزی میگه که من نفهمیدم ولی بعدش میگه:
you haven forgotten your friends nicolai
یه همچین چیزی.صدایی که این حرفو میزنه به لهجه روسی هست و هرکی هست مخاطبش نیکولای هست.خود نیکولای نیست.
پس کی میتونه باشه؟ شاید میخائیل که فکر نکنم صدای اون باشه.......

آخرین ویرایش:
یک دمویی از ارکون سیتی دیدم که نیکولای کریس و نمسیز هم دیده شدن من گفتم هستن نمسیز تو بازی؟
اره هستش تو بازی.با همون ابهت همیشگی.;)
ولی کریس هنوز تایید نشده.

یک دمویی از ارکون سیتی دیدم که نیکولای کریس و نمسیز هم دیده شدن من گفتم هستن نمسیز تو بازی؟
کریس؟! نه!!! امکان نداره؟! دموش رو میتونه آپ لود کنی؟! اونی که توش کریس هستا؛ من فکر کنم همه دموهاش رو دیدم ولی این یکی رو نه...

کریس؟! نه!!! امکان نداره؟! دموش رو میتونه آپ لود کنی؟! اونی که توش کریس هستا؛ من فکر کنم همه دموهاش رو دیدم ولی این یکی رو نه...
چی کریس؟ تو کدوم کریس بود؟ اصلا این وسط ما کریسی ندیدیم. اصلا توی RE2 و RE3 کریس نبود!!!
حمید جون بیا ببین اینا چی میگن؟؟؟

سلام خدمت دوستان عزیز بازی سنتری بالاخص بر وبچ تاپیک رزیدنت اویل.
میخوام یه ماجرایی رو که امروز اتفاق افتاد براتون بگم .خوندنش خالی از لطف نیست.
امروز یه چند تا از بر و بچه های تاپیک جمع بودیم داشتیم RE 5 مرسنریز و لاستینگ نایتمر میرفتیم .
من جیل بودم ممدم (alfisilis) کریس بود آخر بازی زدیم دهن این وسکر سرویس کردیم من از این ور میزدم و ممد از اون ور.یه 2 تا از فن های وسکر هم داشتن بازی رو نگاه میکردن .
خون خونشون رو میخورد حالا من نمیگم کیا (حامد و اسفندیار) T.M.D.B.B , The fonemon جالب کار به جایی رسید حامد گفت یکی برای من یه لیوان آب سرد بیاره =))
البته نمیگم که ممدم رزیدنت اویل 2 رو بدون سیو رفت آخر بازی زامبیه کشتش.:d

• Like
Reactions: alfisisili
ورونیکا HD اومد و رفت بابا :d
پس من بی خبر بودم!برای پی سی اومده؟میشه از بازار تهیه کرد؟

ولی ورونیکا تو روز نیست و همش شبه.ربطی هم به اچ دی و معمولیش نداره.

امروز یه چند تا از بر و بچه های تاپیک جمع بودیم داشتیم RE 5 مرسنریز و لاستینگ نایتمر میرفتیم .
من جیل بودم ممدم (alfisilis) کریس بود آخر بازی زدیم دهن این وسکر سرویس کردیم من از این ور میزدم و ممد از اون ور.یه 2 تا از فن های وسکر هم داشتن بازی رو نگاه میکردن .
خون خونشون رو میخورد حالا من نمیگم کیا (حامد و اسفندیار) T.M.D.B.B , The fonemon جالب کار به جایی رسید حامد گفت یکی برای من یه لیوان آب سرد بیاره =))
چه کتکی زدیم به وسکر!چه حالی میداد!من از پشت مشت میزدم و جیل هم از روبروش با لقد میزد تو صورتش!تازه ما دوتا دفه ی اولمون بود این بازی رو میکردیم!همون اول کاری یه تروفی کونگ فو فایتینگ آزاد کردیم!:-$
این نشون میده که کرس و جیل وقتی با هم باشن هیچ قدرتی جلودارشون نیست!b-)
مجید بهت گفتم که،وسط بازی بهم الهام شد قبل از اینکه به رئیس آخر برسم زامبی میکشه منو!دیدی وقتی قرار باشه کاری انجام بشه چه جوری انجام میشه؟دیدی چه جوری گیرکردم تو دیوار؟!با اینکه کلی مهمات و خون هم داشتم!!!:))
ولی خدایی من با تفنگ برقیه حال کردم!بیرکین رو که میدونستم خوب میزنه(از بیرکین بدبخت دود بلند میشد!)ولی چون باهاش زامبی زده بودم و حال نداده بود دیگه رو اون گلها و فرچه ها امتحان نکرده بودم.ولی امشب هممون دیدیم که قاتل گلها و فرچه هاست!مخصوصا اون گلها!جزقاله میشدن!:d

چه کتکی زدیم به وسکر!چه حالی میداد!من از پشت مشت میزدم و جیل هم از روبروش با لقد میزد تو صورتش!تازه ما دوتا دفه ی اولمون بود این بازی رو میکردیم!همون اول کاری یه تروفی کونگ فو فایتینگ آزاد کردیم!:-$
مجید بهت گفتم که،وسط بازی بهم الهام شد قبل از اینکه به رئیس آخر برسم زامبی میکشه منو!دیدی وقتی قرار باشه کاری انجام بشه چه جوری انجام میشه؟دیدی چه جوری گیرکردم تو دیوار؟!با اینکه کلی مهمات و خون هم داشتم!!!:))
ولی خدایی من با تفنگ برقیه حال کردم!بیرکین رو که میدونستم خوب میزنه(از بیرکین بدبخت دود بلند میشد!)ولی چون باهاش زامبی زده بودم و حال نداده بود دیگه رو اون گلها و فرچه ها امتحان نکرده بودم.ولی امشب هممون دیدیم که قاتل گلها و فرچه هاست!مخصوصا اون گلها!جزقاله میشدن!:d
:|:|:|
بابا خیلی باحالین اینم بگین کیداشت اون بغل بهتون خط میداد چجوری کتک بزنین وقتی خودم دارم نحوه ی کتک خوردنمو میگم بهتون توقع دارید نبرید؟:d:d:d
دیگه تازه کار بودن گفتیم یه حالی بکنن
اسفندیار کمک)x

• Like
Reactions: Arth@s
پس من بی خبر بودم!برای پی سی اومده؟میشه از بازار تهیه کرد؟
ولی ورونیکا تو روز نیست و همش شبه.ربطی هم به اچ دی و معمولیش نداره.
تا اونجا که بنده اطلاع دارم متأسفانه واسه 360 و PS3 اوومد... فکر کنم یه 2ماهی میشه که اوومده...

به هر حال ممکنه منم باز بیام یه نظری بدم باز بدبختیش واسه من هست واسه شما که نیست. یه نفر منو مثل زره بین زیر نظر داره اینجا.:d
نکنه میخوای سمتی چیزی کسب کنی کلک؛ صدات در نمیاد :دی
در کل؛ نظری درباره اون دوستمون که گفت یه تریلر از ORC دیده که توش کریس هم بوده نداری؟! :-/

به هر حال ممکنه منم باز بیام یه نظری بدم باز بدبختیش واسه من هست واسه شما که نیست. یه نفر منو مثل زره بین زیر نظر داره اینجا.:d

سلام حمید جون این چه حرفیه که میزنی ؟
مگه بچه های تاپیک کیان ؟
خودمدن برای تاپیک خودمون تصمیم میگیریم نه؟
ما 4 تا از بچه های تاپیک دور هم بودیم .مگه تاپیک از همین 4 نفر +عزیزان دیگه تشکیل نشده میشه بگی باید خاطرات کیا رو بنویسیم؟(میخواید من خاطرات خرزوخان رو بنویسم؟=)))
حمید جون ما دوست داریم همه بچه های تایپیک دور هم جمع شیم ولی خوب بعضی از دوستان کم لطفی میکنن.
مثلا تو فکر کردی ما دوست نداریم بیای تهران ببینیمت.(بی انصاف میای تهران خبر بده)
بابا حمید جون برو تو تاپیک های خارجی یه سر بزن ببین چه خبره؟(ببینی فکر میکنی متن یه چت رو گزاشتن تو پست های مختلف)
تازه خاطره هم به قول محمد که کلا از رزیدنت اویل بود.خاطره یک روز ابری در جنگل های استوایی نبود که.:))
یعنی حمید جون خوندن خاطره 4 تا از بچه های تاپیک انقدر اذیت کننده است؟
بابا خودمون که خاطراتمون رو میدونیم بریم تو پروفایل هم بگیم چی بشه.
اتفاقا خوب شد این بحث وسط اومد. دوستان عزیز خودتون قضاوت کنید مثلا حامد چون 1000 پسته شده بود و میخوست بگه بچه های تاپیک من همه تون رو دوست دارم باید میومد یه چیزی درباره اویلم میگفت تا اسپم نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا بیاید نظر بزارید ببینیم هر کس میخواد تاپیک چه جوری اداره بشه.

آخرین ویرایش:
چه عجب؛ بالاخره یه بحث درست و حسابی پیش اوومد...
خوب ببین شخصیت اصلی که فقط فیلم که نمیشه... درمورد 0 هم نسخه اصلی که به حساب نمیاد؛ من منکر این کارکتر نمیشم؛ خیلی شخصیت پردازی خوبی داره... منتها دیگه فکر کنم همین تعداد شخصیت اصلی بس باشه دیگه... و گرنه همه شخصیتا رو میشه شخصیت اصلی در نظر گرفت؛ از شوا گرفته تا... او هانتر که تو اویل2 تو اتاق باز جویی یدفعه از شیشه میپره بیرون (قابل توجه دوست عزیزمT.M.D.B.B :دی) و اویل هم تا شماره 500 باید ادامه داشته باشه تا تکلیفه همه رو معلوم کنه، همین الانش هم میبینی سره هیروها بحثه...
البته اون لیکر بود آرتاس جان ولی بازم خوب یادت مونده بود:d

:|:|:|
بابا خیلی باحالین اینم بگین کیداشت اون بغل بهتون خط میداد چجوری کتک بزنین وقتی خودم دارم نحوه ی کتک خوردنمو میگم بهتون توقع دارید نبرید؟:d:d:d
دیگه تازه کار بودن گفتیم یه حالی بکنن
اسفندیار کمک)x
خب خب چشمم روشن!!!! نامردا حالا خوبه خودتون دارین اعتراف میکنین که بار اولتون بوده. حقش بود حامد هیچ راهنمایی بهتون نمی کرد و بعدش هی وسکر گلابیتون میکرد اون موقع این ما بودیم که به ریشه شما ها میخندیدیم.
وسکر بیچاره هم به خاطر همین نامردیه اطرافیانش بود که تصمیم گرفت خدا بشه.
غصه نخور حامد جان.
حالا از شوخی گذشته اگه کسی سوالی یا مشکلی راجع به پکهای اویل داشت بگه. من یا حامد کمکش میکنیم فقط امیدوارم به بی جنبه گیه این دو مزدور یعنی jill89 و alfisisili نباشن>:)>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or