Little John
کاربر سایت
آقا یا خانوم نمیدونم .
بپرس . اینجا سوالت بی جواب نمیمونه .
اگر کسی ندونست بیا منو بکش .
درسته آفتابی نیست ولی روزه دیگه! واسه من تو تاریکیه مطلقه (الان فهمیدم چرا!چون ورژن hd شو شب کردن،من معمولیشو بازی نکرده بودم.)خوب الان کجاشو میگی روزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
چشمم روشن!اینجوری اویل خوری؟میری گیم پلی نگاه میکنی؟!
اینجا رو نمیخوام چت روم کنم . اگه خواستی ادامه بدیم بریم تو پروفایل . ولی اگه خاک بخوره خیلی بهتر از این .......
کلمه بچه بازی رو هم یادم نمیاد گفته باشم !!!!
خبر گذاشتم هیچ اشکالی نداره ولی خودت برو 150 صفحه قبل رو نگاه کن ببین چندتا خبر هست که این همه نوشته در ادامش اومده . نترس اونی که بخواد پیداش میکنه .
اسم کاربری میتونه هرچی باشه . حالا تو چرا جاش جواب میدی ؟؟؟!!!
ورونیکا اچ دی هنوز نیومده که!هنوز2و3 نیومده!اونجا اصلا روز نیست!جدا به خاطر رنگ و نور مانیتورته که فکر میکنی روزه!نمیدونم آخه رو چه حسابی میگی روزه!همش تاریکی و ظلماته!!!درسته آفتابی نیست ولی روزه دیگه! واسه من تو تاریکیه مطلقه (الان فهمیدم چرا!چون ورژن hd شو شب کردن،من معمولیشو بازی نکرده بودم.)
نه جون تو :dدیدم دختره داره اویل میزنه گفتم ببینم چه جوریه،انصافا خیلی بامزه بازی می کرد:d
ورونیکا اچ دی هنوز نیومده که!هنوز2و3 نیومده!اونجا اصلا روز نیست!جدا به خاطر رنگ و نور مانیتورته که فکر میکنی روزه!نمیدونم آخه رو چه حسابی میگی روزه!همش تاریکی و ظلماته!!!
آره دختره باحال بازی میکنه:dولی باهاش شرطی میزنم!b-)
فرقی نمیکنه با کدوم کاراکتر شروع کنی که ؟اون در رو یکبار با یه کاراکتر ( لیان یا کلیر ) که میرسی فعال کن و بعد برو بازی رو تموم کن و سیو کن . دفعه دوم که بازی رو میری وقتی به اونجا رسیدی دوباره فعالش کن تا باز بشه .
اینم عکس اون اتاق
http://www.pic.iran-forum.ir/images/6xft1njhee6chevv3waz.jpg

:d

واقعا افشین رفت؟کجا؟آخه چرا؟
در مورد نیکلای هم باید بگم که به جز الکس وسکر (و شاید کراوزر) تنها شخصیت منفی داستانه که هنوز زنده است و به نظر من رولیشن کلا به خاطر ایشون ساخته شده.(احتمالا همون فرد نقاب دار است.چون جیل رو هم می شناسه.)#:d
یک میلیون و پونصد هزار نفر کامل نشد؟خب برید نفری 100 تا یوزر درست کنید و ثبت نام کنید تا کامل بشه!
ولی خداییش واقعا دلم برای ربکا تنگ شده.پس چرا خبری از دامناشن نمیشه؟گفتن 15 سپتامبر سال 2012 میاد.فکر می کنم حمید هم مثل من به ربکا علاقه داره و من رو درک می کنه.من که میگم ربکا هم رفته توی B.S.A.A.
راستی!همونطور که می دونید،ما به این نتیجه رسیدیم که وسکر،کریس،جیل،کلیر و لیون شخصیت های اصلی رزیدنت اویل هستند.حالا به نظر شما اگه ربکا به عنوان یکی از شخصیت های اصلی در دامناشن حضور داشته باشه و با توجه به اینکه بنابر گفته ی تهیه کننده ی دامناشن،این فیلم کلا به خاطر سرگذشت ربکا ساخته شده،اون موقع می تونیم ربکا رو به لیست این 5 شخصیت اصلی رزیدنت اویل اضافه کنیم؟گرچه همین الآن هم ویکی پدیا،ربکا رو جزو شخصیت های اصلی می دونه.چون کلا یک بخش از داستان (رزیدنت اویل 0 و بخشی از واقعه ی عمارت پیش از رسیدن تیم آلفا) رو ربکا به صورت کامل و مستقلا روایت می کنه.این هم لینکش:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Resident_Evil_characters#Main_characters
اینکه میگم مستقل به خاطر اینه که بیلی مثل شوا بیشتر جنبه ی پارتنر و گیم پلی رو داره.وگرنه داستان رزیدنت اویل 0 هم مثل دامناشن کلا به خاطر ربکا ساخته شد.
لطفا به این سوال (بخش قرمز) جواب دید.ممنون.
چه عجب؛ بالاخره یه بحث درست و حسابی پیش اوومد...حالا به نظر شما اگه ربکا به عنوان یکی از شخصیت های اصلی در دامناشن حضور داشته باشه و با توجه به اینکه بنابر گفته ی تهیه کننده ی دامناشن،این فیلم کلا به خاطر سرگذشت ربکا ساخته شده،اون موقع می تونیم ربکا رو به لیست این 5 شخصیت اصلی رزیدنت اویل اضافه کنیم؟