RockIT
کاربر سایت
من طرفدار تیم ملی هستماقا افشین یه سوال:
شما طرفدار کدوم هستین؟
ولی جدا از شوخی لیان رو دوست دارم ولی توش اغراق نمی کنم اتفاقا یه کلوپ هم داریم برای طرفدارای لیان
من طرفدار تیم ملی هستماقا افشین یه سوال:
شما طرفدار کدوم هستین؟
من طرفدار تیم ملی هستم
ولی جدا از شوخی لیان رو دوست دارم ولی توش اغراق نمی کنم اتفاقا یه کلوپ هم داریم برای طرفدارای لیان

خب همون طور که قبلا گفتم بنده کماکان این تاپیک رو فقط تماشا میکنم واز همین جا باهاتون bye-byeمیکنم.
واقعا بحث خنده داری رو دنبال میکنید.خنده دار به معنای واقعی.واسه حرف یه نفر که میاد یه چیزی میگه و میره همچین تو سرو کله هم میزنید که ادم میمونه.
الان کل فکر و ذهن شما اینه که طرفدارهای کریس و جیل طرفدارهای لیون رو ضایع کنن.طرفدارهای لیون فن های کریس رو.اونم با چه دلایل بیخود و مصغره ای.اگه اونجوری باشه من یه جوری همتونو میپیچونم که باورتون بشه تمام این کراکتر ها اندازه یه زامبی هم مهم نیستن.
الان ممکنه یکی از ناظران عزیز بیاد و منو جریمه کنه(البته وظیفش رو انجام میده ها)ولی باکی نیست .حقیقت اینیه که من بهتون گفتم.هر کدمتون هم فکر کنه اینطور نیست داره خودشو گول میزنه .مطمئن باشه.از همین الانم حرف هایی رو که میخواید به من بزنید رو به راحتی میتونم پیش بینی کنم.حرفهایی ازقبیل:"بابا تو اخر رزیدنت اویل"."شما که خیلی حالیته بیا به ما هم یاد بده"."واقعا خیلی از خود راضی هستی"و جملاتی مانند این....
مهم نیست چی میگین ولی واقعا 90%تون اینطوری هستین.برام اصلا مهم نیست چی فکر میکنید.تو این تاپیک فقط چند نفر هستند که واقعا منطقی بحث میکنن(که البته برای همه شناخته شده هستن)
bye-bye
عزیز شما همون طور گفتی فقط نگاه و نظر نده چون اگه به کسی بی احترامی کنی به کل بچه های اویل باز توحین کردیخب همون طور که قبلا گفتم بنده کماکان این تاپیک رو فقط تماشا میکنم واز همین جا باهاتون bye-byeمیکنم.
واقعا بحث خنده داری رو دنبال میکنید.خنده دار به معنای واقعی.واسه حرف یه نفر که میاد یه چیزی میگه و میره همچین تو سرو کله هم میزنید که ادم میمونه.
الان کل فکر و ذهن شما اینه که طرفدارهای کریس و جیل طرفدارهای لیون رو ضایع کنن.طرفدارهای لیون فن های کریس رو.اونم با چه دلایل بیخود و مصغره ای.اگه اونجوری باشه من یه جوری همتونو میپیچونم که باورتون بشه تمام این کراکتر ها اندازه یه زامبی هم مهم نیستن.
الان ممکنه یکی از ناظران عزیز بیاد و منو جریمه کنه(البته وظیفش رو انجام میده ها)ولی باکی نیست .حقیقت اینیه که من بهتون گفتم.هر کدمتون هم فکر کنه اینطور نیست داره خودشو گول میزنه .مطمئن باشه.از همین الانم حرف هایی رو که میخواید به من بزنید رو به راحتی میتونم پیش بینی کنم.حرفهایی ازقبیل:"بابا تو اخر رزیدنت اویل"."شما که خیلی حالیته بیا به ما هم یاد بده"."واقعا خیلی از خود راضی هستی"و جملاتی مانند این....
مهم نیست چی میگین ولی واقعا 90%تون اینطوری هستین.برام اصلا مهم نیست چی فکر میکنید.تو این تاپیک فقط چند نفر هستند که واقعا منطقی بحث میکنن(که البته برای همه شناخته شده هستن)
bye-bye

خدایی افشین جان با حرفات وپستای اخیرت خیلی حال کردم اگه میتونستم بهت اعتبار میدادم.
امیدوارم بقیه فن های لیون هم یاد بگیرن.به جای دعوا و کل کل مثل شما رفتار کنن.
افشین من اون موقع که این بنده خدا اومد شک داشتم ولی حالا کاملا مطمئن شدم کیه!همتونم خوب میشناسدش!!!قربونت مجید جان البته اعتبار و بهتره برای پست های مفید تر بزاریم
-----------------------------------------------------------------------
بچه ها همین جا از همتون می خوام فعلا بحث و عوض کنید و به افرادی که تحریک می کنن هم پاسخی ندین چون ممکنه به قفل شدن تاپیک منجر بشه
ترجیحا بچه ها توصیه می کنم نقل و قول های اون پست رو هم پاک کنید و فقط پست رو تحریک کننده گزارش کنید
مرسی

یعنی چی با جیل کاری ندارم یعنی موافقی جیل بره بوق بزنه؟
---------- نوشته در 11:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 AM ارسال شده بود ----------
حامد جون تو دیگه چرا میگی جیل هیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- نوشته در 11:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 AM ارسال شده بود ----------
محمد جون خیلی آقایی یکی پیدا شد که نگه جیل که هیچی!!!!!!!!!!
.عجب.نه حالش هست نه وقتش نه حوصلش وگرنه میشستم پهنتون میکردم رو طناب:d.خب دوباره گیر ندینا.
اقا این نظر سنجی رو عوض کنید که دلم گرفته
امیدوارم اومدم اون نظر سنجی رو عوض کرده باشید.byeفعلا از من خداحافظی تا 10.15روز دیگه
سلام بر دوستان عزیز !
آقا چرا من نمیتونم به هیچکس اعتبار بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه اعصابم داره مگسی میشه.![]()
کلا اویل 123 یه حالت دوربین داره اونم ثابتهماشااله بچه ها در عرض یه 12 ساعت هم که کمه کمتر از اون چند تا صفحه رفتن(بچه ها چه قدر پر کارن ) :-o
من دیروز رفتم و الان اودم دیدم چه بحثی رو از دست دادم
بچه ها اویل 123 چند تا حالت دوربین داره من فقط دوربین صابتش یادم هست
خب بحث در مورد بی عرضه گی لیونه انگار
شما میگید لیون بی عرضس اگه ایدا اون راکت رو برای لیون نمینداخت لیون نمیتونست سدلر رو شکست بده انگار نمیدونید اگه بخواید با صلاح های دیگه هم میتونست اگه این کار رو بکنید یه دمو از مرگ سدلر نشون میده بدون دموی پرتاب راکت من خودم همیشه اون صلاح رو بر میداشتم بعد میفروختم .
بعدشم شما میدونید که این لیون بود که ایدا توی اخر بازی نجات داد با پرتاب کردن چاقوی جک کروزر
و در مورد دوست داشتن ایدا هم مطمئنم
توی اخر داستان بازی هم یه سری به ایدا خانم میزنه همون جوری که خود ایدا گفت بعدا میبینمت .(لا مصب توی ماموریت بود)
در مورد کریس هم باید بگم اگه همکارش شیوا خانم هم نبود اون توسط وسگر کشته میشد
کریس تنهایی نمی تونست ویروس رو به وسگر تزریق کنه
توی اخر بازی هم وقتی توی جت بودن وقتی وسگر صلاحشو روی سر کریس گذاشت این شیوا خانم بود که به وسگر حمله کرد
توی امارت هم جیل بود که وسگر پرت کرد پایین
حالا کلی بگم نه لیون نه کریس هیچ کدوم به تنهایی از پس دشمنانشون بر نمی اومدن