بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

وسکر و جیل هم برن بوق بزن کلیر در کنار لیان باشه دنیا ماجینی که سهله یه لشکر لیکر هم حریف این دو نفر نمیشن وسکر و جیل هم برن بوق بزنن
مواظب باش چی داری میگی پسر خوب ! :d من اعصاب مصاب ندارم یه وقت دید یه چیزی گفتم و دیگه واسه همیشه بن شدم.;) همینجوری واسه خودت حال میکنی و یه چیزی میگی دیگه هادی.
برو رزیدنت اویل های کلاسیکی که بهت دادمو رو بازی کن چرت و پرت نگو انقد
yahoo_4.gif
چرا حمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه که سورپرایز و یه قسمتشو دیدی دیگه !

آخرین ویرایش:
ببینم اقا هادی (g-virus) مثل اینکه تو واقعا مبتلا به G-VIRUS شدی که این حرفا رو زدی!!!
لیان یه بچه هست و طبق گفته بزرگان!!! اختیار خودشو نداره و اصلا همیشه ایدا کمکش میکرد.
خودت بگو به من:
خداییش لیان میتونست از پس یه ماجینی بر بیاد؟ چه برسه به اون حشره بزرگه (البته فکر کنم خفاش بود) و در نهایت وسکر!!!
دقت کردین که موقع جنگ با اونtyrant توی RE2 ایدا براش یه ROCKET انداخت و دوباره تاریخ تکرار شد و موقع جنگ با سدلر هم؟
اما در مورد وسکر هم خود سازنده ها میدونن که لیان نمیتونه در مقابل وسکر دووم بیاره به خاطر همین کریس و جیل هستن فرشته مرگ وسکر (که البته بازم شک دارم که وسکر مرده باشه).
حالا این وسط الکس وسکر چه شود!!!

کریس رو نمیدونم ولی لیان حتما میتونست از پس ماجینی ها خودشو نجات بده که هیچ همشونو لت و پار کنه پسر خوب به نظرم فرزترین شخصیت توی اویل وسکر و همین لیانه بعدش هانکه تازه هانیگین حتما یه راه حلی برای این قضیه پیدا میکرد اگر کلیر در کنار لیان باشه دنیا ماجینی که سهله یه لشکر لیکر هم حریف این دو نفر نمیشن وسکر و جیل هم برن بوق بزنن این در جواب شما به توهین به ساحت مقدس لیان بود اگر به وسکر توهین میکردی که دیگه ... حیف که لیان توی مرسناریس نبود وگرنه نشونتون میاد یه من ماست چقدر کره میده

منظورت چی بود از این که وسکر و جیل برن بوق بزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا یه نگاه به اسم و عکس کاربری من بنداز!!!!!!!!!!!!!!
شما مثل اینکه ............................ آره!
حیف که حوصله ندارم وگرنه میشینم یه طومار می نویسم نقاط ضعف لیون:1_...........2_........... .... 10000000_...
نقاط قوت جیل:1_...............2_................. ....1000000000000_...........................................

داداش بیخیال حوصله ندارم یه ذره به حرفت فکر نکن.

نه! دلم راضی نمیشه هیچی نگم!!!!!!!!!!! اه اه اه اه اه اه.............مردم به جیل من بی احترامی شده همه هم میان میگن حالا جیل رو کاری باهاش ندارم.اه اه اه!!!!!!!
بی انصاف 1_کی جز جیل از پس نمیسیس بر میومد؟نکنه لیوناین لیون که هزار بار تو 4 حاجی داشت خفش میکرد .کلی بار زامبیا گرفتن زندانیش کردن!!!!!!
2_کی به غیر از جیل و کریس از پس وسکر ب می اومدن؟نگو لیون که دلم درد میکنه نمیتونم بخندم.
3_تو رزیدنت اویل 3 این جیل عزیز به تنهایی یه قطار رو راه انداخت از این سر شهر رفت اون سر شهر واسه انجام ماموریت.لیان چی؟پی ایدا .
4-تو 3 جیل همه کاره بود خودش همه کارها رو انجام میداد با بیرونم ارتباط نداشت اما لیان چی به گوگل مپ وصل بود اون خانومه بهش میگفت برو برو ..راست راست چپ چپ..
5_جیل عضو گروه استارز بود این لیونه یه افسر ساده بی عرضه که از زیر دستیاش خبر نداره(کازرو میگم)
6_لیون کی کمکش کرد سدلر بکشه ( احیانا یه آرپی چی از ایدا گرفت) ولی جیل چی تو طول بازی 7 8 بار نمیسیس رو از پا انداخت.
7_کی به کرازر گفت لیون رو نکش؟
8_کی موقعی که لیون واشلی رفته بودن ویروس بدنشون رو نابود کنن سدلر سر رسید گفت شما برید من باهاش میجنگم؟؟؟؟؟؟؟؟/ایدا با مسلسل با سدلر جنگید!!!!!!!!نه؟؟؟؟
9_تو اویل 1 جیل اصلا جز اولین کسانی بود که با زامبی روبه روشد!نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
10_........................

بسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه ذاشی نشدی بگو یه کتاب برات بنویسم

آخرین ویرایش:
=)).عجب.نه حالش هست نه وقتش نه حوصلش وگرنه میشستم پهنتون میکردم رو طناب:d.خب دوباره گیر ندینا.
اقا این نظر سنجی رو عوض کنید که دلم گرفته
فعلا از من خداحافظی تا 10.15روز دیگه
امیدوارم اومدم اون نظر سنجی رو عوض کرده باشید.bye

حمید جان اینم اون عکسی که میخواستی:
13197865611.jpg

من اولین باره این عکس رو میبینم :-o من همه ی رزیدنت اویل ها رو دیدم ولی اونو ندیدم این فیک هست یا مود مطمعن باش. از تو خود بازی عکس بزار ببینم علی جان.

آخرین ویرایش:
عهم!!! جیل بحثش جدا من کاری باهاش ندارم

یعنی چی با جیل کاری ندارم یعنی موافقی جیل بره بوق بزنه؟

---------- نوشته در 11:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 AM ارسال شده بود ----------

WOW
دیگه نمیشه از این گذشت عملا داری جنگ رو شروع میکنی با من (با بقیه رو کاری ندارم) مرد مومن حالا جیل هیچی ...
حامد جون تو دیگه چرا میگی جیل هیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- نوشته در 11:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 AM ارسال شده بود ----------

فعلا این لیونه که داره بوق 10-11 میزنه:))
همه ی کارای مهم و اساسی و پایه ایی رو کرس و جیل انجام دادن!گروهبان لیون اس کندی بزرگترین کارش این بود که بره دختر رئیس جمهورو بیاره!
این کرس و جیل بودن که فیتیله ی آمبرلا و ترایسیلرو وسکرو کلا همه چیو کشیدن پایین!!!و همه رو ترکوندن!بعد شما میگی کلر و لیون؟!!!در مقابل وسکر؟؟؟؟:))
بروکدورونیکارو بازی کن اول بعد این حرفو بزن!کلری که اگه تو2 نبود لیون تو کوچه های راکون گم میشد،مثه مرغابی تو یه دست وسکربال بال میزد!:))
آخرم وسکر عین عابدزاده که توپو بادست مینداخت وسط زمین،کلرو سوت کرد!
لیون هم که اگه ایدا تیرنمیزد به ناقوس زامبیا رو آتیش جوجه کبابش میکردن!
بعد کرس و جیلی که دوتایی هرچی سازمان و شرکت بود ترکوندن از لیون کمترن!:))
انصاف اصلا به این فکر میکنید که همه ی کارا رو کی انجام میده؟اصلا به این فکر کردین که لیون چه کاری انجام داده تو بازی!که شما میایید با یکی مثل کرس و جیل مقایسش میکنید!!!:))

محمد جون خیلی آقایی یکی پیدا شد که نگه جیل که هیچی!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
اینم دوتا دیگه حمید جان از وسط بازی---اول شخصه---اولش هم لوگوی UBISOFT و CAPCOM میادش---فرم بازی های VALVE هستش (half life ,counter strike)
13197874761.jpg
13197874762.jpg
من خودمم نمیدونم این چیه!!!
اصلا توی لیست بازی های کپکام نیست!!!
خیلی عجیبه!!!

اینم دوتا دیگه حمید جان از وسط بازی---اول شخصه---اولش هم لوگوی UBISOFT و CAPCOM میادش---فرم بازی های VALVE هستش (half life ,counter strike)
13197874761.jpg
13197874762.jpg
خیلی عجیبه!!!
با یکی صحبت میکردیم،به یه نکته ی خیلی خیلی جالب رسیدیم درمورد کرس و لیون،که به موقش اونو رو میکنم و فیتیلیه ی لیونو چنان میکشم پایین که دیگه با برق هم روشن نشه!>:)>:)>:)
و اما این عکسا!
اینا چیه؟رزیدنت اویل:کانتر استرایکه؟!!!:-/

ایدا با مسلسل با سدلر جنگید!!!!!!!!نه؟؟؟؟
جیل چی تو طول بازی 7 8 بار نمیسیس رو از پا انداخت.
خب اینا خانومن برای همین انقدر قوی اند و مسائل کاری رو با مسائل رمانتیکی قاطی نمی کنن :d ولی لئون من فکر می کنم اصلا برای اینکه جلو آیدا بگه من هم بلد تیر بندازم رفت استخدام شد تو اداره پلیس :d
یاده جریان اون بابایی افتادم که جلو دوست دخترش افتاد رو زمین گفت حرکت رو حال کردی :))

با یکی صحبت میکردیم،به یه نکته ی خیلی خیلی جالب رسیدیم درمورد کرس و لیون،که به موقش اونو رو میکنم و فیتیلیه ی لیونو چنان میکشم پایین که دیگه با برق هم روشن نشه!>:)>:)>:)
و اما این عکسا!
اینا چیه؟رزیدنت اویل:کانتر استرایکه؟!!!:-/
جام من اینکارو بکن!!!
در مورد این هم نمیدونم به خدا!!! باید بریم تحقیق کنیم!!!:-b
شاید هستش:
RESIDENT EVIL : OPERATION COUNTER HALF LIFE!!!!!

دوستان قبل از هر چیز بگم در رابطه با بحثی که هادی جان راه انداخته بگم
به عنوان نماینده دوستداران لیان اس کندی معذرت می خوام و تمامی طرافداران واقعی رو از این صحبت ها مبرا می دانم
با عرض پوزش :دی

واسه که سورپرایز و یه قسمتشو دیدی دیگه !

نه خوب شاید اون لیکر های دمنیشن باشه البته امیدوارم چون چیزی تا عرضه این دمنیشن نمونده

یعنی چی با جیل کاری ندارم یعنی موافقی جیل بره بوق بزنه؟
هییییییی!!! ای وای!!! خدا نکنه!!! :-o:-o:-o
من گفتم جیل بحثش جداست! خواستم فن هایه جیل هم خودشون دفاع کنن دیگه، که رفیقمون متوجه بشه همه اینجا فن دارن
13197874761.jpg
13197874762.jpg
خیلی عجیبه!!!

در مورد این هم نمیدونم به خدا!!! باید بریم تحقیق کنیم!!!:-b
شاید هستش:
RESIDENT EVIL : OPERATION COUNTER HALF LIFE!!!!!
نه دوستان!!! ببینید شایعه از همین امثاله شماها شروع میشه دیگه :دی
این یه بازیه که یه تیمه دانشجویی که فن کپکام و ولو بودن کریت کردن!!!!! اما بازی چون خوب در نیومد نتونست مثه Resident evil:Alternative chronicles زیاد صدا کنه ;)
اطلاعات رو حال کردید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or