کریس رو نمیدونم ولی لیان حتما میتونست از پس ماجینی ها خودشو نجات بده که هیچ همشونو لت و پار کنه پسر خوب به نظرم فرزترین شخصیت توی اویل وسکر و همین لیانه بعدش هانکه تازه هانیگین حتما یه راه حلی برای این قضیه پیدا میکرد اگر کلیر در کنار لیان باشه دنیا ماجینی که سهله یه لشکر لیکر هم حریف این دو نفر نمیشن وسکر و جیل هم برن بوق بزنن این در جواب شما به توهین به ساحت مقدس لیان بود اگر به وسکر توهین میکردی که دیگه ... حیف که لیان توی مرسناریس نبود وگرنه نشونتون میاد یه من ماست چقدر کره میده
منظورت چی بود از این که وسکر و جیل برن بوق بزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا یه نگاه به اسم و عکس کاربری من بنداز!!!!!!!!!!!!!!
شما مثل اینکه ............................ آره!
حیف که حوصله ندارم وگرنه میشینم یه طومار می نویسم نقاط ضعف لیون:1_...........2_........... .... 10000000_...
نقاط قوت جیل:1_...............2_................. ....1000000000000_...........................................
داداش بیخیال حوصله ندارم یه ذره به حرفت فکر نکن.
نه! دلم راضی نمیشه هیچی نگم!!!!!!!!!!! اه اه اه اه اه اه.............مردم به جیل من بی احترامی شده همه هم میان میگن حالا جیل رو کاری باهاش ندارم.اه اه اه!!!!!!!
بی انصاف 1_کی جز جیل از پس نمیسیس بر میومد؟نکنه لیوناین لیون که هزار بار تو 4 حاجی داشت خفش میکرد .کلی بار زامبیا گرفتن زندانیش کردن!!!!!!
2_کی به غیر از جیل و کریس از پس وسکر ب می اومدن؟نگو لیون که دلم درد میکنه نمیتونم بخندم.
3_تو رزیدنت اویل 3 این جیل عزیز به تنهایی یه قطار رو راه انداخت از این سر شهر رفت اون سر شهر واسه انجام ماموریت.لیان چی؟پی ایدا .
4-تو 3 جیل همه کاره بود خودش همه کارها رو انجام میداد با بیرونم ارتباط نداشت اما لیان چی به گوگل مپ وصل بود اون خانومه بهش میگفت برو برو ..راست راست چپ چپ..
5_جیل عضو گروه استارز بود این لیونه یه افسر ساده بی عرضه که از زیر دستیاش خبر نداره(کازرو میگم)
6_لیون کی کمکش کرد سدلر بکشه ( احیانا یه آرپی چی از ایدا گرفت) ولی جیل چی تو طول بازی 7 8 بار نمیسیس رو از پا انداخت.
7_کی به کرازر گفت لیون رو نکش؟
8_کی موقعی که لیون واشلی رفته بودن ویروس بدنشون رو نابود کنن سدلر سر رسید گفت شما برید من باهاش میجنگم؟؟؟؟؟؟؟؟/ایدا با مسلسل با سدلر جنگید!!!!!!!!نه؟؟؟؟
9_تو اویل 1 جیل اصلا جز اولین کسانی بود که با زامبی روبه روشد!نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
10_........................
بسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه ذاشی نشدی بگو یه کتاب برات بنویسم