بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بچه ها کسی از سرگذشت دقیق جک کروزر خبر دارد یکی میگه مرده یکی میگه زندست یه عکس دیدم که داشت انفجار جزیررو نگاه میکرد
میدونم یک بار لیون اونو کشت یه بار ایدا
والله تایید کشته شدنش در حد همون بازیه اینطور نبوده که سازنده ها بگن دیگه کارش تمومه.مثلا در مورد وسکر گفتن که دیگه وسکری وجود نخواهد داشت ولی در مورد کراوزر نه یه همچین حرفی زده نشده.البته با توجه به اینکه دیگه اخرای این داستانه فکر نمیکنم زنده باشه.

سلام
دوستان من تو بازی re2 دچار یه سری مشکل فنی شدم!
در حالت leonA - cliareB وقتی نوبت بازی با کلر میرسه 2 جا از بازی میادش بیرون. یکی وقتی وارد اتاق تاریک میشم ( اتاق ظهور عکس) یکی هم وقتی شاتگان رو میگیرم دست! بعدیشم تو حالت cliareA تقریبا اواسط بازی بازم وقتی وارد اتاق تارک میشم از بازی میادش بیرون، در صورتی که قبلا از این اتاق استفاده کرده بودم
مشکل از کجاست؟ از سیستم یا از کلر که با ما لج کرده؟
خیلی ممنون که توجه کردین!

یعنی همه شخصیت های بازی رو کشتن
نه داستان بعضیاشون دیگه تموم شده.چون اینطور که بوش میاد میخواد ریبوت بشه بعد از شماره6.
خیلی ممنون که توجه کردین!
داداش گلم دلگیر نشو سوالت جاش اینجا نیست.اشکالات نصب و اجرای بازی خودش یه تاپیک جدا داره.بازم میتونی به بچه های اینجا پیام بدی شاید یکی بلد باشه

سلام خدمت همه زامبی ها!!!
بچه ها (بچه که نه,بزرگان) کی RE:REMAKE رو تموم کرده؟
خداییش به هزار تا RE5 میارزه.
البته من با مبدل تمومش کردم و فقط تنها مشکل این بود که اگر دو بار پشت سر هم میرفتی تو جعبه ایتم,سرعت بازی میکشید زیر خط فقر.
کی میتونه کمکم کنه؟
این رفع بشه دیگه تمومه!!!

البته من با مبدل تمومش کردم و فقط تنها مشکل این بود که اگر دو بار پشت سر هم میرفتی تو جعبه ایتم,سرعت بازی میکشید زیر خط فقر.
کی میتونه کمکم کنه؟

من که 100 بار گفتم بهترین رزیدنت اویلی هست که تا حالا ساخته شده. منظورت از قرمزه چیه ؟

md68xac8oyxuy6yjga5w.jpg

1,421,225

سلام حمید جون!!! دلم برات یه ذره شده بود!!!
خب بریم سر اصل مطلب:
ببین من میرفتم توی جعبه ایتم بعدش میومدم بیرون,هیچی نمیشد,ولی اگر دوباره پشت سرش میرفتم توش,این قدر سرعت میومد پایین که اصلا دیوونه میشدی!!!
برای اینکه این مشکل پیش نیاد باید بازی رو سه save میکردم بعدش درست میشد.
حالا دیگه فکر کن هزار بار باید save میکردم!!!
مطمئنا باید توی مبدل دستکاری کنم نه؟
نظرت چیه؟
راستی این عکس هم خیلی با حاله!!!
نشون میده LION خیلی خره!!!=))
جریان اون عددا چیه؟

کی میتونه کمکم کنه؟
من تقريبا تمام re بازي كردم اينو نشنيدم مال چه كنسولي هست؟ ماله چه سالي؟ لينك دانلودشو داري بي زحمت بده

من تقريبا تمام re بازي كردم اينو نشنيدم مال چه كنسولي هست؟ ماله چه سالي؟ لينك دانلودشو داري بي زحمت بده
نصف عمرت رفت بر فنا!!!
مال کنسول GAME CUBE هستش.سالشو نمیدونم.لینکشو هم ندارم!!! ولی اخر بازیه!!! تازه عجب گرافیکی داره!!!
زامبی ها بیایین یه نفر احتیاج به کمک داره!!! بجنبین!!!

من که 100 بار گفتم بهترین رزیدنت اویلی هست که تا حالا ساخته شده. منظورت از قرمزه چیه ؟
حمید البته به نظر خودت دیگه؟مگه نه؟:d
تو مثل اینکه تنت میخاره ها)x
جریان اون عددا چیه؟
راست میگه اون عددا چیه هی میزاری.

سلام حمید جون!!! دلم برات یه ذره شده بود!!!
خب بریم سر اصل مطلب:
ببین من میرفتم توی جعبه ایتم بعدش میومدم بیرون,هیچی نمیشد,ولی اگر دوباره پشت سرش میرفتم توش,این قدر سرعت میومد پایین که اصلا دیوونه میشدی!!!
برای اینکه این مشکل پیش نیاد باید بازی رو سه save میکردم بعدش درست میشد.
حالا دیگه فکر کن هزار بار باید save میکردم!!!
مطمئنا باید توی مبدل دستکاری کنم نه؟
نظرت چیه؟
راستی این عکس هم خیلی با حاله!!!
جریان اون عددا چیه؟

راست میگه اون عددا چیه هی میزاری.

سلام سعید جون. مرسی. می تو. ببین این فقط یه شوخی بود باز دعوا راه نندازین که من تو این بحث های بچه گانه شرکت نمیکنم.در مورد عدد اون عدد تعداد فن های پیچ رزیدنت اویل تو F بوک هست که وقتی به 1500000 برسه یه سورپرایز از طرف کپکام خواهیم داشت .

حمید البته به نظر خودت دیگه؟مگه نه؟:d

به نظر خودم و 2 میلون نفر دیگه:d

سلام سعید جون. مرسی. می تو. ببین این فقط یه شوخی بود باز دعوا راه نندازین که من تو این بحث های بچه گانه شرکت نمیکنم.در مورد عدد اون عدد تعداد فن های پیچ رزیدنت اویل تو F بوک هست که وقتی به 1500000 برسه یه سورپرایز از طرف کپکام خواهیم داشت .
سعید؟ سعید کیه؟ من علی هستم!!!
این کپکام هم غلط کرده گفته سورپرایز داره.
همون RE6 بس بود.هممون با سرعت نور رفتیم تو دیوار!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or