بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام

میتونیم توی نظر سنجی به چند تا گزینه هم رای بدیم ؟ بعد این prelude ها چی هستند ؟
من تو FB RE رفتم و لایک کردم .
دوباره یه تیزر میدن فرداش میگن فیک بود هی بهمون میخندن !
نه نمی تونی
اینا هستن
http://downloads.khinsider.com/game...e-original-soundtrack/101-the-last-escape.mp3
prelude در موسیقی یعنی پیش درامد
که البته من عاشق این لینکیم که گذاشتم :دی
دوباره تکرار می کنم دیجنریشن تو نظرسنجی فراموش نشه ها

آخرین ویرایش:
سلام

میتونیم توی نظر سنجی به چند تا گزینه هم رای بدیم ؟ بعد این prelude ها چی هستند ؟
من تو FB RE رفتم و لایک کردم .
دوباره یه تیزر میدن فرداش میگن فیک بود هی بهمون میخندن !

مرسی حسین جان نه اینو دیگه خود کپکام رسما اعلام کرد تو comic-con NY .

اگه دوست داشتی منو اد کن.واست پ خ میزارم ادرسمو.

آخرین ویرایش:
بابا اینقدر بحث نکنید.سناریوی اول رزیدنت اویل (سرگذشت کریس و جیل) در رزیدنت اویل 5 تموم شد.سناروی دوم (سرگذشت کلیر و لیون) هم در رزیدنت اویل 6 تموم میشه.شما یک جوری حرف می زنید که انگار داستان فعلی می خواد تا 100 سال دیگه طول بکشه!
من می خواستم توی نظر سنجی سایت کپکام به کد ورونیکا رای بدم.چون بهترین داستان رو داره.ولی بعد دیدم که احتمالا داستان RE6 قبلا نوشته شده.برای همین هم خواستم به ریمیک رای بدم.چون از همه لحاظ بهترین نسخه بود.ولی از شانسم ریمیک اصلا توی نظر سنجی نبود.(فقط نوشته رزیدنت اویل 1.نمی دونم منظورشون ریمیک بوده یا نه.)برای همین هم تصمیم گرفتم که به رزیدنت اویل 2 رای بدم.چون دوست دارم سبک بازی RE6 مثل رزیدنت اویل 2 باشه.(دو تا شخصیت اصلی و دو تا سناریوی مجزا.)
در مورد آهنگ ها هم به نظر من بهترین آهنگ رزیدنت اویل اون آهنگی است که موقع مبارزه با جیل (در رزیدنت اویل 5) پخش می شد.بعدش هم آهنگ سیستم نابود سازی خودکار کد ورونیکا،مبارزه ی کلیر با تایرنت در کد ورونیکا،آهنگ مبارزه با وسکر در رزیدنت اویل 5 (جایی که باید سرم رو بهش تزریق کنیم)،آهنگ اتاق سیو رزیدنت اویل 2،آهنگی که در رزیدنت اویل 5 موقع خواندن فایل ها پخش می شد،آهنگ مبارزه با آیروینگ ،آهنگ مبارزه ی نهایی با نمسیس،آهنگ مرحله ی آخر سناریوی ایدا در رزیدنت اویل 4 و آهنگ تیتراژ پایانی رزیدنت اویل 5 بهترین آهنگ ها بودند.حتما اینا رو یک بار دیگه گوش کنید تا به حرف من برسید!
راستی!این سورپرایز چی ممکنه باشه؟حتما باید 1 میلیون و 500 هزار نفر رو رد کنه؟الآن چند نفر شده؟

• Like
Reactions: hmd2009
بابا اینقدر بحث نکنید.سناریوی اول رزیدنت اویل (سرگذشت کریس و جیل) در رزیدنت اویل 5 تموم شد.سناروی دوم (سرگذشت کلیر و لیون) هم در رزیدنت اویل 6 تموم میشه.شما یک جوری حرف می زنید که انگار داستان فعلی می خواد تا 100 سال دیگه طول بکشه!
من می خواستم توی نظر سنجی سایت کپکام به کد ورونیکا رای بدم.چون بهترین داستان رو داره.ولی بعد دیدم که احتمالا داستان RE6 قبلا نوشته شده.برای همین هم خواستم به ریمیک رای بدم.چون از همه لحاظ بهترین نسخه بود.ولی از شانسم ریمیک اصلا توی نظر سنجی نبود.(فقط نوشته رزیدنت اویل 1.نمی دونم منظورشون ریمیک بوده یا نه.)برای همین هم تصمیم گرفتم که به رزیدنت اویل 2 رای بدم.چون دوست دارم سبک بازی RE6 مثل رزیدنت اویل 2 باشه.(دو تا شخصیت اصلی و دو تا سناریوی مجزا.)
در مورد آهنگ ها هم به نظر من بهترین آهنگ رزیدنت اویل اون آهنگی است که موقع مبارزه با جیل (در رزیدنت اویل 5) پخش می شد.بعدش هم آهنگ سیستم نابود سازی خودکار کد ورونیکا،مبارزه ی کلیر با تایرنت در کد ورونیکا،آهنگ مبارزه با وسکر در رزیدنت اویل 5 (جایی که باید سرم رو بهش تزریق کنیم)،آهنگ اتاق سیو رزیدنت اویل 2،آهنگی که در رزیدنت اویل 5 موقع خواندن فایل ها پخش می شد،آهنگ مبارزه با آیروینگ ،آهنگ مبارزه ی نهایی با نمسیس،آهنگ مرحله ی آخر سناریوی ایدا در رزیدنت اویل 4 و آهنگ تیتراژ پایانی رزیدنت اویل 5 بهترین آهنگ ها بودند.حتما اینا رو یک بار دیگه گوش کنید تا به حرف من برسید!
راستی!این سورپرایز چی ممکنه باشه؟حتما باید 1 میلیون و 500 هزار نفر رو رد کنه؟الآن چند نفر شده؟

آهنگ های مورد علاقه ی من اگه چیزیو از قلم ننداخته باشم. یکی همون که نیما گفت بعد آهنگ اینترو رزیدنت اویل 3 .ا هنگ سیو روم رزیدنت اویل 2 :x اهنگ اوترو رزیدنت اویل 3 .و آهنگی که وقتی وارد ساختمون S.T.A.R. تو رزیدنت اویل 2 میشدی . آره نیما جان باید به 1500000 برسه الان که من دارم نگاه میکنم 1,395,979 شده. هیچ کس نمیدونه سورپرایز در مورد چی خواهد بود !

آهنگ های مورد علاقه ی من اگه چیزیو از قلم ننداخته باشم. یکی همون که نیما گفت بعد آهنگ اینترو رزیدنت اویل 3 .ا هنگ سیو روم رزیدنت اویل 2 :x اهنگ اوترو رزیدنت اویل 3 .و آهنگی که وقتی وارد ساختمون S.T.A.R. تو رزیدنت اویل 2 میشدی . آره نیما جان باید به 1500000 برسه الان که من دارم نگاه میکنم 1,395,979 شده. هیچ کس نمیدونه سورپرایز در مورد چی خواهد بود !
ایول! واسه منم اصلاً خوده خوده خوده همینه، فقط اولویتاشون فرق میکنه :دی
چقدر دلخوشید به این سورپرایزها!!! فکر سورپرایزشون این باشه که کپکام بگه: فنهای عزیز RE:OR یک اسپین اف نیست! قراره RE6 باشه!!!!
اونوقته که ایدا جون راکت لانچر رو واسم پرت میکنه، منم تیمه کپکام رو لانچ میکنم اون دنیا :دی =))

• Like
Reactions: {The Phenom}
Resident Evil Revelations- Tokyo Game Show 2011 Limited-Edition Soundtrack

kfc9t5f0tn5skfcwpqs1.jpg

http://www.mediafire.com/?mh51mm5k160tnxb

احد اینا هم تو نظر سنجی بزار 320 kbps هست. 4 تا ترک ولی خیلی قشنگ هست.

آخرین ویرایش:
نه نمی تونی
اینا هستن
http://downloads.khinsider.com/game...e-original-soundtrack/101-the-last-escape.mp3
prelude در موسیقی یعنی پیش درامد
که البته من عاشق این لینکیم که گذاشتم :دی
دوباره تکرار می کنم دیجنریشن تو نظرسنجی فراموش نشه ها
افشین پس OVERTURE چیه؟
من کلا میخوام تیریپ منفی بر دارم و کلا با همه سر جنگ دارم :d
کلا دیجنریشن رو حذف کن احد وگرنه من رای نمیدم :d
دیگه چی نموند که نگفته باشی؟ میخوای کل آهنگ های بازی رو دوست داشته باشیم؟ اینجوری دیگه بحثمون هم به اسپم نمیکشه :d
من کلا (یعنی فعلا ) با احد و چند نفر دیگه موافقم بعد با بقیه مخالفم :d
اگه نظر سنجی گزاشتی احد جان حتما دستمون رو باز بزار به چند تا رای بدیم و دیجنریشن هم نزار:d

دوستان یه سوال:من الان اویل ریمیک رو با دلفین رو پی سی دارم بازی میکنم.میشه برای تنظیمات دسته کمکم کنید؟
چرا کسی به سوال من جواب میده؟!!!:((

---------- نوشته در 02:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:58 AM ارسال شده بود ----------

یه تریلر از Resident Evil Operation Raccoon City
با حجم 39 مگ .
http://www.mediafire.com/?81y7pkdyjh31r7o
این چی بود؟حالم گرفته شد!ببین با رزیدنت اویل چیکارکردن!!!تلفیقی از دویل می کرای و کانتر!!!:-&
هانتر کشیش باحال بود!:-&

تشکر ویژه از سینا و حمید عزیز .
خیلی حال کردم دمتون گرم.

قربونت اقا. بازم شما بقیه که اصلا فکر کنم دانلود هم نکردن.حتی نظر هم ندادن . دفعه دیگه اگه چیز جالبی باشه فقط برای خودت با پیغام خصوصی میفرسنم. اینجا دیگه نمیزارم اصلا.حیفه نون.

این چی بود؟حالم گرفته شد!ببین با رزیدنت اویل چیکارکردن!!!تلفیقی از دویل می کرای و کانتر!!!
yahoo_31.gif

هانتر کشیش باحال بود!
yahoo_31.gif

تلفیقی از لاست پلانت و left 4 dead . این left 4 dead داستان دار و سوم شخص هست.:d

آخرین ویرایش:
افشین پس OVERTURE چیه؟
من کلا میخوام تیریپ منفی بر دارم و کلا با همه سر جنگ دارم :d
کلا دیجنریشن رو حذف کن احد وگرنه من رای نمیدم :d

دیگه چی نموند که نگفته باشی؟ میخوای کل آهنگ های بازی رو دوست داشته باشیم؟ اینجوری دیگه بحثمون هم به اسپم نمیکشه :d
من کلا (یعنی فعلا ) با احد و چند نفر دیگه موافقم بعد با بقیه مخالفم :d
اگه نظر سنجی گزاشتی احد جان حتما دستمون رو باز بزار به چند تا رای بدیم و دیجنریشن هم نزار:d
OVERTURE بیشتر تو موزیک کلاسیک استفاده میشه زیاد تفاوتی نداره
باشه به خاطر حامد دیجنریشن رو حذف کنین
با منم موافق باش خوب :دی
آره دیجنریشن رو نزارین

چرا کسی به سوال من جواب میده؟!!!:((

-
مشکل چیه دقیقا ؟؟؟
از چه ورژنی استفده می کنی ؟؟؟؟

---------- نوشته در 11:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها اگه گفتین اینا کین ؟؟؟؟ :دی
hyqc6zz4bl5uv39zzv6.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or