بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

کلا من مخالفم حتی با خودم
سمت چپی که کوجیما هستش زمانی که دیلاقی رو میگذروند:d
کوجیما!!!! دیلاقی :))
=))
نه
این همون آقاهس تو امضام و آواتارم تهیه کننده شماره 2
سمت راستیم که هیدکی کامیاست کارگردان شماره 2
سال 97 این عکسو انداختن
خیلی توپه عکس :))

اون دیلاق شده این؟ جللخالق!
بسیار مخالفت خود را اعلام میکنم با این شخصیت کلا آدم بیجنبه ای هستن ایشون :d:d
چی میشه برگرده اویل بسازه مسخره شورشو در آورده
در مورد اون یکی هم که چون اصلا DMC نرفتم نظر نمیدم ولی یه حس مخالفتی دارم باهاش:d

در مورد اون یکی هم که چون اصلا DMC نرفتم نظر نمیدم ولی یه حس مخالفتی دارم باهاش:d

کلا مخالفی :d ...
نصف عمرت بر فنا که DMC رو نرفتی :d البته یکش قشنگ بود و 3 هم همینطور.
فعلا باید منتظر باشیم پیج فیس بوق RE یه میلیون و 500 هزار تا لایک بخوره ببینیم چی میخوان بگن ! کشتن مارو اینا !
کامیک های اویل رو : بذارم ؟ نذارم ؟ هیچ کدام ؟ همه موارد صحیح میباشند ؟

من از بچه های تاپیک بقلی هستم ، می بینم که این تاپیک هیچوقت نه صبحها نه شبها و نه بعدظهر و نصف شبها و کلا هرگز نمی خوابه !
:d
بگین بحث در مورد چیه تا من هم وارد شم با اجازتون ! ;)

افشین شینجی و کامیا هستند .:d
کامیا خداست !! کارگردان DMC و RE2 !
بله
کامیا خداست
فک کن تو 28 سالگی رزیدنت ایول 2 رو ساخته
البته اگه مصاحبه هاشو خونده باشین شینجی پدرشو در آورده دهنشو صاف کرده سر ساخت بازی

فعلا که حامد جون یه استدیو زده برا خودش همه افراد شاخو جمع کرده دور خودش منتظر معرفی بازیشونم خفن
dmc 1 خیلی خوبه و خیلی شبیه رزیدنت ایول و اصن از یه امارت شروع میشه دلیلشم اینه که اول قرار بوده رزیدنت ایول باشه
خلاصه دم جفتشون گرم نو جوونی و جوونیمونو با بازیای اینا گذروندیم

من از بچه های تاپیک بقلی هستم ، می بینم که این تاپیک هیچوقت نه صبحها نه شبها و نه بعدظهر و نصف شبها و کلا هرگز نمی خوابه !
:d
بگین بحث در مورد چیه تا من هم وارد شم با اجازتون ! ;)

خب بحث در مورد شینجی میکامی هست باید بگم ایشون کلا یه اسطوره س برای ما گیمرها مثه بت می مونه :)
همون تاپیک پایینی منظورت دیگه :دی شوخی کردم
خیلی تاپیکتون خوبه میام سر میزنم بهتون :دی
بحث فعلا درباره این عکسی که من صفحه قبل گذاشتم
تا نظرسنجی جدید رو بزاریم

مجید جان شما از رزیدنت اویل راکون سیتی خوشت میاد نه ! اینم پوستر بازیش فقط به خاطر شما .

vj58uson46q02t54xvhp.jpg

1,399,543

فعلا که حامد جون یه استدیو زده برا خودش همه افراد شاخو جمع کرده دور خودش منتظر معرفی بازیشونم خفن
dmc 1 خیلی خوبه و خیلی شبیه رزیدنت ایول و اصن از یه امارت شروع میشه دلیلشم اینه که اول قرار بوده رزیدنت ایول باشه
خلاصه دم جفتشون گرم نو جوونی و جوونیمونو با بازیای اینا گذروندیم
من که کلا از اولش کنسول نداشتم و یه pc زاغارت داشتم که هیچی روش نمیشد بری فقطم آهنگ باهاش گوش میدادم به خاطر همین اصلا بازیشو نرفتم dmc منظورمه اویل 2-3 رو هم به زور با فریم 15-20 میشد بازی کنی توش
ولی کلا فکر کنم بازیشون توهمی باشه یعنی زیاد توهمی باشه و منم با خیلی توهمی مخالفم یه جورایی مخ آدمو تعطیل میکنه به نظرم یکم عناصر مدرنیته توش باشه بهتره
این قضیه لایک خوردنم که فکر کنم کلا باید مخالفت بشه باهاش چشم آب نمیخوره باحال باشه

---------- نوشته در 12:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 PM ارسال شده بود ----------

حمید ریتینگ بازی rp هستش باید خشونت خیلی بالایی داشته باشه تا این ریتینگ رو گرفته از اون چیزی که بهمون نشون دادن بیشتره به نظرم
ولی کلا مخالفم باهاش:d

حمید ریتینگ بازی rp هستش باید خشونت خیلی بالایی داشته باشه تا این ریتینگ رو گرفته از اون چیزی که بهمون نشون دادن بیشتره به نظرم
ولی کلا مخالفم باهاش:d

میدونم مخالفی باهاش حامد.

خیلی نامردی که نظر ندادی در مورد البومی که گذاشتم همتون نامردین به قول افشین از همتون ناراضیم.

همون تاپیک پایینی منظورت دیگه :دی شوخی کردم
خیلی تاپیکتون خوبه میام سر میزنم بهتون :دی
بحث فعلا درباره این عکسی که من صفحه قبل گذاشتم
تا نظرسنجی جدید رو بزاریم
افشین بابا از این کارا نکن، من 1ساعته که اوومدم تو تاپیک از وقتی عکسه این 2تا رو دیدم، از خنده مگه میتونم پست یزنم!!! ولی آره پسر بزار بازی هاشون بیاد بیرون! حالی ببریم تو این عصر بی گیمی
این سه تا واقعاً تو دنیایه گیم واسه خودشون توهمی هستند: استاد کوجیما، میکامی، کامیا
تاپیک پایینی دیگه؟! اوکی؛ ورجیل رو میخواستی دیگه؟! اصلاً شما باید همون موندوس باشی :دی

OVERTURE

مشکل چیه دقیقا ؟؟؟
از چه ورژنی استفده می کنی ؟؟؟؟

مشکل اینه که دسته تو بازی عمل نمیکنه!هیچ دکمه اییش کار نمیکنه!تنظیماتشم نگاه کردم و یه کم ور رفتم فرقی نکرد!
ورژنشم اینه:dolphin r7559 یعنی اینو تو اسمش نوشته.
نه به اون که تاپیک دیروز چرت میزد نه به امروز که من4/30 خوابیدم الان اومدم میبینم که کلی پست زدین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or