بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خوب موافقین :دی البته فکر نمنم در گذشته به صورت جزء به جزء قرار بود بررسی بشه. چون اگه میبود مورد استقبال قرار میگرفت. بگذریم.

خوب قبل اینکه شروع کنیم لازم میدونم تا بازی هایی که قراره تو این نظرسنجی قرار داده بشه رو بگم.

Resident Evil Zero
Resident Evil
Resident Evil Remake
Resident Evil 2
Resident Evil 3
Resident Evil Code Veronica
Resident Evil Out Break File 1&2
Resident Evil 4
Resident Evil Umbrella Chronicles
Resident Evil 5
Resident Evil Darkside Chronicles

اولین قسمتی که قراره بهش پرداخته بشه قسمت Intri هست. من بعد از چند دقیقه همه ی آهنگ‌هایی که تو این قسمت بازی‌ها نواخته میشه رو آپلود میکنم.

این لینکه چیه ؟!
لینک آهنگای بده!!>:)
به درد دختر خانوما نمیخوره!!1:d

---------- نوشته در 10:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:54 PM ارسال شده بود ----------

خوب موافقین :دی البته فکر نمنم در گذشته به صورت جزء به جزء قرار بود بررسی بشه. چون اگه میبود مورد استقبال قرار میگرفت. بگذریم.

خوب قبل اینکه شروع کنیم لازم میدونم تا بازی هایی که قراره تو این نظرسنجی قرار داده بشه رو بگم.

Resident Evil Zero
Resident Evil
Resident Evil Remake
Resident Evil 2
Resident Evil 3
Resident Evil 4
Resident Evil 5

اولین قسمتی که قراره بهش پرداخته بشه قسمت Intri هست. من بعد از چند دقیقه همه ی آهنگ‌هایی که تو این قسمت بازی‌ها نواخته میشه رو آپلود میکنم.
احد دوست داریم!!! احد دوست داریم!!!احد دوست داریم...همه...همه...احد دوست داریم...:groupwave::groupwave::groupwave::groupwave:

دمت گرم احد اینجور که بوش میاد با یه نظر سنجی سریالی طرفیم
آخ جون :d
کسی هست اکانت ریجن 2 داشته باشه و VERSUS اویل 5 رو خریده باشه؟
البته به جز اسفندیار عزیز:d

Resident Evil Zero
Resident Evil
Resident Evil Remake
Resident Evil 2
Resident Evil 3
Resident Evil 4
Resident Evil 5

وای!!! آقا این کارو نکن! من جنبش رو ندارم! میدونم همین که صدایه آهنگه اینترو اویل 2 رو بشنوم اشکم در میاد! نه بخاطره اینکه گریه داره!!! یاده خاطراتم، وای، یه حسه کاملاً نوستالژی دارم بهش وای دارم دیوونه میشم!!! وای!!! آپ لودش کن، زودتر اون لعنتی رو آپ لودش کن، بزار به فنا بریم، آره! ارزشش رو داره! هستم Let's Rock

Resident Evil Zero
Resident Evil
Resident Evil Remake
Resident Evil 2
Resident Evil 3
Resident Evil 4
Resident Evil 5

احد جان البته منم یادمه یه چیزایی شبیهش بود ولی حالا که دنبالش هستی
یه جوری دیجنریشن رو هم وارد کن
دلیلم هم برای این حرف اینکه درسته مثل گیم براش آهنگ سازی نشده ولی از سبک اتمرسفریک براش استفاده شده که توجه خیلی ها رو به خودش جلب می کنه
در ضمن به نظرم بهتر بین ریمیک و شماره اصلی یکی رو انتخاب کنی چون بعضی ترک ها از هم تو 1 هم ریمیک و هم آمبرلا کرانیکلز تکرار میشه
و ما هم ریتم اصلی مد نظرمون هست
یه زمان برای هر نظر سنجی در نظر بگیر مثلا هر دو هفته یک بار
در نهایت این نظرسنجی کاملا سلیقه ای میشه و جای بحثی رو تو تاپیک نمیزاره و شاید اسپم هم زیاد بشه
در ضمن بهتر اول رو prelude ها تمرکز کنیم اینجوری می تونه بهتر باشه

سلام

میتونیم توی نظر سنجی به چند تا گزینه هم رای بدیم ؟ بعد این prelude ها چی هستند ؟
من تو FB RE رفتم و لایک کردم .
دوباره یه تیزر میدن فرداش میگن فیک بود هی بهمون میخندن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or