alfisisili
کاربر سایت
من دانلودش کردم،از حالت زیپ دراوردم و فایلهارو بهم داد.مشکلی نداره!محمد جون یه دونه ای!!!!:d
ولی داداش اینو دانلود میکنم یه فایل word هستش که نمیشه فهمید چی نوشته!!!زبونه میخیه.
لینک آهنگای بده!!این لینکه چیه ؟!

احد دوست داریم!!! احد دوست داریم!!!احد دوست داریم...همه...همه...احد دوست داریم...:groupwave::groupwave::groupwave::groupwave:خوب موافقینالبته فکر نمنم در گذشته به صورت جزء به جزء قرار بود بررسی بشه. چون اگه میبود مورد استقبال قرار میگرفت. بگذریم.
خوب قبل اینکه شروع کنیم لازم میدونم تا بازی هایی که قراره تو این نظرسنجی قرار داده بشه رو بگم.
Resident Evil Zero
Resident Evil
Resident Evil Remake
Resident Evil 2
Resident Evil 3
Resident Evil Code Veronica
Resident Evil Out Break File 1&2
Resident Evil 4
Resident Evil Umbrella Chronicles
Resident Evil 5
Resident Evil Darkside Chronicles
اولین قسمتی که قراره بهش پرداخته بشه قسمت Intri هست. من بعد از چند دقیقه همه ی آهنگهایی که تو این قسمت بازیها نواخته میشه رو آپلود میکنم.
خوب موافقینالبته فکر نمنم در گذشته به صورت جزء به جزء قرار بود بررسی بشه. چون اگه میبود مورد استقبال قرار میگرفت. بگذریم.
خوب قبل اینکه شروع کنیم لازم میدونم تا بازی هایی که قراره تو این نظرسنجی قرار داده بشه رو بگم.
Resident Evil Zero
Resident Evil
Resident Evil Remake
Resident Evil 2
Resident Evil 3
Resident Evil 4
Resident Evil 5
اولین قسمتی که قراره بهش پرداخته بشه قسمت Intri هست. من بعد از چند دقیقه همه ی آهنگهایی که تو این قسمت بازیها نواخته میشه رو آپلود میکنم.
آره ترجیحاً هم MediaFire باشهبه نظر من همرو تو یگ دایرکتوری بزار بعد آپلود کن اسم ترک هاش رو هم بنویس. اینجوری بهتره تا این که 100 تا آهنگو یکی یکی دانلود کنی.
سس نمیخوای؟؟ با زیتون و خاویار باشه چی؟؟ همراه با یک نوشیدنیه تگری؟؟آره ترجیحاً هم MediaFire باشهکیفیت FLAC توپ!!!
![]()

آره ترجیحاً هم MediaFire باشهکیفیت FLAC توپ!!!
![]()
احد جان البته منم یادمه یه چیزایی شبیهش بود ولی حالا که دنبالش هستیخوب موافقینالبته فکر نمنم در گذشته به صورت جزء به جزء قرار بود بررسی بشه. چون اگه میبود مورد استقبال قرار میگرفت. بگذریم.
Resident Evil Zero
Resident Evil
Resident Evil Remake
Resident Evil 2
Resident Evil 3
Resident Evil 4
Resident Evil 5