بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اینجا رو درست نفهمیدم. نمسیس جدید زن هست ! یا این که وقتی کلاه رو در میاره یک زن هم وارد اونجا میشه !

سلام

نه زنه یکی از اعضای گروه آمبرلای جدید هست که از اون درب یخچال شکل با لباس عجیب میاد بیرون و خبری در مورد نهایی شدن پروژه نمسیس جدید به فرمانده میدهد و فرمانده از خوشحالی ان دیالوگ را میگوید.

دوست عزیز alex1680 مرسی بابت مطالب
ولی توی این تاپیک به هیچ عنوان جاش نیست و می تونی براش یه تاپیک دیگه بزنی تا هم بازدید کننده بیشتر داشته باشه هم اینکه مشکل پیش نیاد در ضمن سعی کن مطالبت بنیان علمی داشته باشه چون رزیدنت ایول ساینس فیکشنِ
به هر حال موفق باشی

ALEX1680 نوشتتون واقعا عالیه و حس قوی ای رو به آدم وارد میکنه و من این کارتون رو تحسین میکنم ولی یه کاری میگم بکن جالب تر میشه 2 بخش اول فوق العاده حال میدن بخش سوم هم یکم طولانی بودنش اذیت میکنه (منظورم این نیست حذف کنی ها منظورم اینه 2 یا 3 تیکش میکردی ) و هر بار یه تیکه بزار در ضمن مطالبت رو پنهان کن تا تاپیک طولانی نشه
افشین درسته جاش اینجا نیست ولی اگه مطالبش رو پنهان کنه بهتره چون بازدید کننده ی بیشتری داره اینجا (البته من موافق تاسیس تاپیک جدید هستم اینجوری انحصاری خودت میشه)
===================
دوستان کسی اگه اویل 5 آنلاین پایس بگه
===================
میگم من که 3DS ندارم و نمیتونم بخرم کسی میتونه داستان این رویلیشنز (فکر نکنم درست نوشتم) رو بگه؟ اصلا جریان چی به چیه؟

دوست عزیز اینا که گفتی ماله بازیه یا فیلم ؟!
اگه بازیه ، مگه شما تریلری چیزی ازش دیدین ؟!
نه بابا بعضی از دوستان خوب میتونن قصه گویی کنن ...
حیف که دیگه کاپکم به این چیزا اهمیت نمیده ومیخواد بقول اون طرف رزیدنت رو بکنه خر زنگی وهی بچرخونه تو کوچه وپسکوچها وپول جمع کنه ...

سلام دوستان

به نظرتون چیز شعر مینویسم بگید در اسرع وقت پاک میشه.

بخش دوم RE6

اتاق تاریک هست. صدای چکه آب با ملایمت به گوش میرسه. چشم های خسته که در اثر داروی بیهوشی به خواب رفته به صورت تار و محو باز میشه و چند قطره آب روی صورت زخمی *ریخته میشه. چند ثانیه بعد درب اتاق باز میشه و صدای خنده چندش آوری به گوش میرسه و نور غلیظی به چشماش میتابه. مرد گردن کلفتی به طرفش میاد و بعد از چند ضربه لگد به بدنش میگه : "Ms. wong: so smart you think? Do a little time. Death or life. The decision is with you" !*

بخش اول RE6

سالن دانشگاه پر از دانشجوهایی هست که تازه از کلاس خارج شده اند دختری با موهای طلایی و مانتوی کوتاه خاکسری در حال خروج از سالن دانشگاه به محوطه آن هست که در یک لحظه مرد جوانی جلوی او را میگیرد. دختر با یک نگاه سرد از کنار مرد جوان رد میشود. ولی مرد یه بار دیگه به سرعت جلوی او را گرفته و به او میگوید : صبر کنید خواهش میکنم خانم Birkin... دوباره دختر بی توجه حرکت میکند تا اینکه مرد جوان کلمه آمبرلا را به زبان می آورد... دختر یکباره می ایستد و رو به مرد جوان میکند... مرد جوان فرصت حرف زدن به دختر را نداده به سرعت میگوید : من gabriel Trevor هستم.من در مورد عموم و خانواده اش تحقیق میکنم. میدونم خیلی سخته و شما دوست ندارید در این مورد حرف بزنید میدونم یاد آوری خاطرات گذشته شما رو زجر میده ولی ... لطفا به من کمک کنید...*

پخش سوم RE6

سالن طولانی با کف پوش سفید رنگ به چشم میخورد.مهتابی های سقف سالن یکی در میان کف سالن رو روشن و تاریک میکند.کفشهای مشکی براقی در حال حرکت در سالن هستند.تصویر به طرف مرد در حال حرکت میرود صورت مرد کاملا نمایان میشود. مردی گردن کلفت با موهای سفید و مشکی و هیکل درشت که چشم چپش کمی مشکل دار به نظر میرسد به همراه دو مرد کت و شلوار پوش دیگر به سمت ته سالن در حال حرکت هستند. کمی مانده به ته سالن درب الکترونیکی نمایان میشود. هر سه مرد جلوی درب توقف کرده و مرد درشت هیکل که گویا فرمانده گروه است کارت قرمز رنگی از پشت جیب شلوارش بیرون اورده و داخل دستگاه کارت خوان میکند و حروفی را وارد سیستم میکند پس از چند لحظه چراغ سبزی روشن شده و درب الکترونیکی باز میشود.
پس از ورود به داخل، درب به صورت اتوماتیک بسته میشود. در روبروی سه مرد چند آسانسور دیده میشود که روی هر کدام از آنها اسم مکانهای خاصی به چشم میخورد. سه مرد به سمت آسانسور "محصول نهایی" حرکت میکنند و داخل آسانسور شده و به طبقه پایین حرکت میکنند. پس از ایست آسانسور از آن خارج میشوند و به سمت درب روبرو حرکت میکنند در طول سالن چندین تابلو WARNING دیده میشود. پس از رسیدن به درب فرمانده گروه بار دیگر با استفاده از کارت درب را باز میکند اینبار چراغ زرد رنگی روشن شده و صدای زنی از اسپیکر پخش میشود : "اخطار...اخطار...این مکان محل آزمایشات بسیار خطرناک هستند.لطفا بدون هماهنگی مسءول بخش کار خود سرانه انجام ندهید".
پس از اتمام صدای زن درب سبز رنگ شده و سه مرد وارد سالن دیگری میشوند. در همین حین مرد دیگری با روپوش سفید رنگ و عینک معمولی به طرف سه مرد می آید و بعد از دست دادن با آنها شروع به صحبت میکند.در حین گفتگو دوربین از آنها فاصله گرفته و همراه با یک موزیک نرم ترسناک، محیط آزمایشگاه را به نمایش میکشد.
آزمایشگاه دارای چندین بخش است و در هر بخش قالبهای شیشه ای شبیه آکواریوم که درونشان مایع سبز رنگ و موجوداتی عجیب هست، به چشم میخورد.دوربین کارکنان آزمایشگاه را به تصویر میکشد که همگی روپوش سفید رنگی به تن دارند و مشغول کار هستند.در گوشه از آزمایشگاه درب عجیبی که شبیه درب یخچالهای بزرگ است با آرم U دیده میشود. دوربین به این درب فوکوس میکند و بعد از چند لحظه درب باز شده و فردی با لباس عجیب فضایی مانند از آن خارج میشود. دوربین پشت سر این فرد حرکت میکند و آن فرد هم به 4 مرد در حال گفتگو نزدیک میشود. فرد قبل از رسیدن به آنها کلاه مخصوص را از سرش در میاورد و یک زن با موهای خرمایی پدیدار میشود.
زن کنار 4 مرد ایستاده و شروع به صحبت با آنها میکند.در یک لحظه فرمانده گروه خنده بلندی میکند و زن پس از پایان گفتگو با آنها به سمت اتاق دیگری حرکت میکند و در حین رفتن میگوید : آقای استیون همه چیز آماده است. فرمانده گروه که گویا از این حرف خوشش آمده با خنده شیطانی میگوید : "آمبرلای جدید، به نمسیس جدید خوش آمد بگو" و دوربین با خنده فرمانده گروه آهسته آهسته محو میشود.
بیا!!! این دوستمون به همین سادگی و قشنگی داره داستانه اویل رو بسط میده! بعد نویسنده هایه کپ کام میان یه اسپین آفه چیپ و لُس درست میکنن!!!! اَی... بمیری کپ کام!!!!

چقدر تاپیک مسخره شده.مثلا من که الآن بعد از چند روز وارد تاپیک شدم،باید درباره ی چی صحبت کنم یا نظر بدم؟هر کسی برای خودش یک پارازیتی ول می کنه!
با نهایت احترام نیما جان خب شما که استادی بیا یه بحثی راه بنداز که ماها هی "ول" ندیم والا حرفامون ته کشیده هی این وسط یه نیمچه بحثی راه میوفته زود میخوابه الانم همه منتظرن ببینن حرکت بعدی کپکام چیه تا هی بحث کنیم

با سلام. کسی این نظرسنجی کپ کام در مورد رزیدنتا رو دیده؟!http://www.capcom-europe.com/
خوب این سایت رسمی کپکام دیگه من الان ثبت نام می کنم حتما به شماره 2 رای می دم
مرسی بابت اطلاع رسانیت

---------- نوشته در 08:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها الان تو نظرسنجی به ترتیب
re2
re4
re3
re 1
re5
Code Veronica
رای آوردن
برین ثبت نام کنید رای بدین سوال هم جالب و نشون میده کپکام می خواد برای شماره 6 تصمیم جدی بگیره
Which of the resident evil games of the main series is the best
این نشون میده این نظرسنجی به شماره 6 مربوطه

سلام

نه زنه یکی از اعضای گروه آمبرلای جدید هست که از اون درب یخچال شکل با لباس عجیب میاد بیرون و خبری در مورد نهایی شدن پروژه نمسیس جدید به فرمانده میدهد و فرمانده از خوشحالی ان دیالوگ را میگوید.

آها. مرسی.

مرسی بابت اطلاع رسانیت

---------- نوشته در 08:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

re2
re4
re3
re 1
re5
Code Veronica
رای آوردن
برین ثبت نام کنید رای بدین سوال هم جالب و نشون میده کپکام می خواد برای شماره 6 تصمیم جدی بگیره

افشین منظور از 1 ریمیک هست ؟

مرسی بابت اطلاع رسانیت

re2
re4
re3
re 1
re5
Code Veronica
رای آوردن

WOW! به این میگن اطلاع رسانی! ما هم رفتیم که به 2 رأی بدیم...

من فقط و فقط به resident evil رای دادم و رای خواهم داد:x
اگر فقط تو کپکام اروپا باشه بعید میدونم ربطی به 6 داشته باشه.ضمن اینکه حداقل اسکلت و قالب6 ساخته شده!
جالبه!من نفر108هستم!ناامید شدم!دیگه طرفداری نمونده!:(

دوست عزیز alex1680 مرسی بابت مطالب
ولی توی این تاپیک به هیچ عنوان جاش نیست و می تونی براش یه تاپیک دیگه بزنی تا هم بازدید کننده بیشتر داشته باشه هم اینکه مشکل پیش نیاد در ضمن سعی کن مطالبت بنیان علمی داشته باشه چون رزیدنت ایول ساینس فیکشنِ
به هر حال موفق باشی
ALEX1680 نوشتتون واقعا عالیه و حس قوی ای رو به آدم وارد میکنه و من این کارتون رو تحسین میکنم ولی یه کاری میگم بکن جالب تر میشه 2 بخش اول فوق العاده حال میدن بخش سوم هم یکم طولانی بودنش اذیت میکنه (منظورم این نیست حذف کنی ها منظورم اینه 2 یا 3 تیکش میکردی ) و هر بار یه تیکه بزار در ضمن مطالبت رو پنهان کن تا تاپیک طولانی نشه
افشین درسته جاش اینجا نیست ولی اگه مطالبش رو پنهان کنه بهتره چون بازدید کننده ی بیشتری داره اینجا (البته من موافق تاسیس تاپیک جدید هستم اینجوری انحصاری خودت میشه)
نه بابا بعضی از دوستان خوب میتونن قصه گویی کنن ...
حیف که دیگه کاپکم به این چیزا اهمیت نمیده ومیخواد بقول اون طرف رزیدنت رو بکنه خر زنگی وهی بچرخونه تو کوچه وپسکوچها وپول جمع کنه ...
ایول بابا، یعنی نویسنده شدیم رفت؟:dخیلی از دوستان ممنونم بابت نظراتشون. فکر نمیکنم این قدر مهم باشه که تاپیک بزنیم براش:-/

من فقط و فقط به resident evil رای دادم و رای خواهم داد:x
اگر فقط تو کپکام اروپا باشه بعید میدونم ربطی به 6 داشته باشه.ضمن اینکه حداقل اسکلت و قالب6 ساخته شده!
جالبه!من نفر108هستم!ناامید شدم!دیگه طرفداری نمونده!:(

منظورت رزیدنت اویل 1 هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or