بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

حالا نظرت نیما در مورد این orc چیه؟ میخوام بدونم با نظرات من شبیه هست یا من دارم اشتباه حدس میزنم
ولی فکر نکنم تو شماره 6 این همه شخصیت تکلیفشون معلوم بشه اگه میخوان به صورت کوتاه نشونشون بدن احتمال کشتنشون بیشتره تا داستان جدیدی براشون ساختن

سلام

افشین من تمامی تریلر های ORC رو دیدم و امیدوارم همونی باشه که واقعا تو یکی از تریلر ها بود و یکم به Re امیدوار شدم !(البته اخر تریلر بود که وارد محیط تاریکی میشن و خیلی جزیی حال و هوای ترسناک بودن رو داشت ولی بقیه تریلر های بازی عین COD بودند !)
البته افشین سبک بازی اگه کلا مثل کلاسیکش بود که بد میشد منظورم اینه که شوتر سوم شخص باشه خوبه ولی جو و اتمسفر بازی مثل سری های کلاسیک بشه که خدا میشه مثلا فقط شوتر خالی نباشه حداقل ترس رو بشه حس کرد توی بازیش ... در مورد داستانش هم گفتم که منتظرم تا بازیش بیاد تا متوجه همه ابهاماتش بشیم .

در کل منتظر بازیش هستم . (ولی بیشتر انلاینش می چسبه:d)

آخرین ویرایش:
سلام

افشین من تمامی تریلر های ORC رو دیدم و امیدوارم همونی باشه که واقعا تو یکی از تریلر ها بود و یکم به Re امیدوار شدم !(البته اخر تریلر بود که وارد محیط تاریکی میشن و خیلی جزیی حال و هوای ترسناک بودن رو داشت ولی بقیه تریلر های بازی عین COD بودند !)
البته افشین سبک بازی اگه کلا مثل کلاسیکش بود که بد میشد منظورم اینه که شوتر سوم شخص باشه خوبه ولی جو و اتمسفر بازی مثل سری های کلاسیک بشه که خدا میشه مثلا فقط شوتر خالی نباشه حداقل ترس رو بشه حس کرد توی بازیش ... در مورد داستانش هم گفتم که منتظرم تا بازیش بیاد تا متوجه همه ابهاماتش بشیم .

در کل منتظر بازیش هستم . (ولی بیشتر انلاینش می چسبه:d)
خوب حالا که تمام تریلر ها رو دیدی فک کنم بهتر وضعیت بازی رو بدونی چیز که من دیدم بیشتر شبیه سری گیرز
تو قسمت تک نفره هم محیط ها خیلی خلوت میشه و گه گداری که نیروهای دولتی میان صحنه شلوع میشه ( الان بیشتر می فهمم که منظور بریکین از نیرو های دولتی کی بود )
من خودم بیشتر طرفدار کلاسیکم مخصوصا با معما های فراوون
فک نمی کنم فقط و فقط شوتر باشه و معما داره ولی چیزی که معلوم اینه که بازی کاملا تک خطی

سینا بیا این تریلر و تیزرای orc رو بزار دانلود کنیم ببینیم چجوریه
(ای متخصص آپلود تریلر و تیزر:d)

http://www.youtube.com/watch?v=X_fqIHkZCwI

این تریلر رو ببینین فک کنم این واضح ترین ترلیرش باشه
آخرش هم میرسن به مغازه کندو خدا بیامرز
موزیک منو بازی هم فوق العادست من که حال کردم باش
فقط یه چیزی من فک می کنم گوینده لیان عوض شده شمام دقت کنین شاید من اشتباه می کنم

آخرین ویرایش:
خوب حالا که تمام تریلر ها رو دیدی فک کنم بهتر وضعیت بازی رو بدونی چیز که من دیدم بیشتر شبیه سری گیرز
تو قسمت تک نفره هم محیط ها خیلی خلوت میشه و گه گداری که نیروهای دولتی میان صحنه شلوع میشه ( الان بیشتر می فهمم که منظور بریکین از نیرو های دولتی کی بود )
من خودم بیشتر طرفدار کلاسیکم مخصوصا با معما های فراوون
فک نمی کنم فقط و فقط شوتر باشه و معما داره ولی چیزی که معلوم اینه که بازی کاملا تک خطی

فقط یه چیزی من فک می کنم گوینده لیان عوض شده شمام دقت کنین شاید من اشتباه می کنم

بطرز عجیبی باهات موافقم قبلاً هم گفتم، من اسم این بازی رو واسه خودم گذاشتم Gears Of Evil: Umbrella Operation

درباره صدا هم قبول دارم، تغییر کرده! ولی مختصر، فکر کنم با برنامه اینکارو کردن و گوینده اصلی که الان حضور خاطر ندارم، فرقی نکرده، فقط چون ایشون سنش نسبت به اویل 2 زیادتر شده و صداش هم تغییر کرده، یه مقداری رو صداش کار کردن

لیان اس کندی

7840e85snwivwhg3xsq.jpg

دوستان انقدر به لیان عشق میورزن و دوسش دارن کوچکترین چیزی اذیتشون میکنه .
این خود لغزشه
اینکه حالا قیافش میخوره اونی که جای آلبرت وسکر کبیر بازی کرده بود چه ..........بود

دوستان انقدر به لیان عشق میورزن و دوسش دارن کوچکترین چیزی اذیتشون میکنه .
این خود لغزشه
اینکه حالا قیافش میخوره اونی که جای آلبرت وسکر کبیر بازی کرده بود چه ..........بود
لغزش که نه! حساسیت!!!!
ههه!!!! راست گفتیا =)) طفلک وسکره عزیزم!!!!

چه ضایع س ! اینو از کجا پیدا کردن !!!
خز تر از این نبود =))
خوب این عین خود لیونه دیگه!حالا خز یا خوشتیپ!!!تنها فرقش اینه که این ته ریش داره.خود خودشه!انصافا سازندگان فیلم یواش یواش دارن به بازی نزدیک میشن.تو آخرین نسخه محیطها ی فیلم کاملا شبیه اویل2 بود.حتی اون کانالهای تهویه هوا رو هم درست کرده بودن.

چه ضایع س ! اینو از کجا پیدا کردن !!!
خز تر از این نبود =))

اولا که این خز نیست و یکی از کسایی هست که دخترا واسه دیدنش غش و ضعف میرن. شما نمیشناسیش چون سریال نگاه نمیکنی ! سریال ماوراطبیعه رو دیدی ! ؟ این اسمش jensen ackles هست و یکی از چهره ای پر طرفدار هست. اول قرار بود این مرد نقش لیان رو تو رزیدنت اویل retribution بازی کنه اما به دلیل اینکه در حال حاضر در سریال دیگه ای داره بازی میکنه نمیتونه تو فیلم حضور داشته باشه. johann urb قراره نقش لیان رو بازی کنه.این عکسشه که این زیر کذاشتم حالا کدوم بهتره !

johann-urb-2012-los-angeles-premiere-0FNwv6.jpg

این الان خز هست !!! :-o حرفا میزنی ها ...

Jensen_Ackles_17.jpg

آخرین ویرایش:
ای بابا! ای کاش همون jensen ackles نقش لیان رو داشت، هم بچه خوشگل تره:-*:d، هم از لحاظ ظاهری بیشتر به لیان شبیه هست.خلاصه منتظریم تو این فیلمشون به ابهت لیان گند بزنند، همون کاری که با آلبرت وسکر کردند، اینقدر شل بود که آلیس عین باقالی لهش کرد:-&.(شرمنده، احساساتی شدم!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or