بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اين عكسي كه شما گذاشتي كه نوشن ميده راكون سيتي واسه خودش ابر شهريه.اين با اون چيزي كه ما توي رزيدنت 2 و 3 ديديم كه خيلي فرق ميكنه.
به نظر من سازنده ها نميتونن بيان بگن راكون سيتي شهر بزرگي بوده و شما توي رزيدنت 2 و 3 فقط بخشي از اون رو ديدين.چون تاسيسات شهر مثل شهرداري سيتي هال اداره پليس و غيره كه ما توي بازي ديديم خيلي كوچيك بودن و نميتونن متعلق به يه شهر بزرگ با آسمان خراش هاي بزرگ مثل اوني كه توي عكسه باشن
نظر شما چيه دوستان؟
به نظر من سازنده ها ما رو اسكول فرض كردن و اين توهين به شعور مخاطبه.البته اين فقط نظر شخصي منه ها

اين عكسي كه شما گذاشتي كه نوشن ميده راكون سيتي واسه خودش ابر شهريه.اين با اون چيزي كه ما توي رزيدنت 2 و 3 ديديم كه خيلي فرق ميكنه.
به نظر من سازنده ها نميتونن بيان بگن راكون سيتي شهر بزرگي بوده و شما توي رزيدنت 2 و 3 فقط بخشي از اون رو ديدين.چون تاسيسات شهر مثل شهرداري سيتي هال اداره پليس و غيره كه ما توي بازي ديديم خيلي كوچيك بودن و نميتونن متعلق به يه شهر بزرگ با آسمان خراش هاي بزرگ مثل اوني كه توي عكسه باشن
نظر شما چيه دوستان؟
به نظر من سازنده ها ما رو اسكول فرض كردن و اين توهين به شعور مخاطبه.البته اين فقط نظر شخصي منه ها
دقیقاً شما حق مطلب رو ادا کردید.دیگه حرفی برای گفتن نیست.سازنده‌ها میخواهند چیزهای رو به ما نشون بدند که در قسمت‌های قبلی این سری وجود خارجی نداشته ولی از الآن به بعد باید باشه!!خوب این زیاد زیبا نیست و نشون دهند‌ه‌ی به بن بست رسیدن سازنده‌ها در مطرح کردن ایده‌های جدید در ادامه سری‌های قبل هست.

دقیقا تایید میشه سخنان شما عزیزان
امروز بازار بودم و یکی از مغازه ها اویل 4 رو برای 360 آورده بود 1 dvd و نسخه انگلیسی اگه خواستین بخریدش من هنوز وقت نکردم بزارمش تو دستگاه مثل اینکه باید آپدیت کنیم کنسولو به هر حال اونایی که منتظرن برن تهیه کنن
اویل فقط نسخه های کلاسیک و راکون سیتی هم فقط راکون سیتی قدیمی این چیه انگار اومدی تو نیویورک و داری میجنگی هر چقدر هم بازیه اسپین افی باشه نباید این کارو باهاش میکردن

• Like
Reactions: Biohazard
به نظر من رزيدنت چهار در كنار نمسيس يكي از بهترين هاي سري رزيدنت اويله.البته من نمسيس رو بيشتر دوست دارم!
من ميخواستم ارجينال رزيدنت اويل چهار اچ دي رو واسه ps3 دانلود كنم ولي دوستم گفت ارزش 20 دلار رو نداره.يه بازسازي ضعيفه كه حتي گرافيك ش هم تكوني نخورده.منم عكساش رو توي سايت هاي مختلف كه ديدم گفتم راس ميگه با 20 دلار ميشه چيزاي بهتري خريد.
حالا امروز برم يه سر تو شهرمون قزوين ببينم واسه ايكس باكسش اومده يا نه

سلام !

بازی Revelations هم تاریخ عرضش مشخص شده و عزیزانی که هنوز از تاریخ عرضش اطلاع ندارند February 7th سال دیگه عرضه میشه ... البته تو اروپا هنوز مشخص نشده .
خیلی از بازیش خوشم اومده و حتما باید بازیش کنم ! :d ORC رو هم فقط به خاطر انلاینش میگیرم و خوب بازیش اسپین افه و برام مهم نیست میخوان بگن چه اتفاقاتی افتاده بوده که ما ندیده بودیم چون داستان اصلی به خوبی روایت شده و منتظرم تا ابهامات داستان تو RE 6 بر طرف بشن .

سلام !

بازی Revelations هم تاریخ عرضش مشخص شده و عزیزانی که هنوز از تاریخ عرضش اطلاع ندارند February 7th سال دیگه عرضه میشه ... البته تو اروپا هنوز مشخص نشده .
خیلی از بازیش خوشم اومده و حتما باید بازیش کنم ! :d ORC رو هم فقط به خاطر انلاینش میگیرم و خوب بازیش اسپین افه و برام مهم نیست میخوان بگن چه اتفاقاتی افتاده بوده که ما ندیده بودیم چون داستان اصلی به خوبی روایت شده و منتظرم تا ابهامات داستان تو RE 6 بر طرف بشن .
حسین جون دقیقا منم orc رو برای همین منظور میخوام بخرم البته بعد از اینکه برگشتم میتونم آنلاین بزنم

سلام دارم خدمت دوستان فعال درعرصه re
جناب آرتاس این لینکی که برای re:2 داده شده همش خطا میده. آدرس دیگه ای وجود نداره؟
اولاً دمت گرم که داری دان میکنی! ایول! ولی من مشکلی تو لینک نمی بینم، همین الانم امتحانش کردم! چه خطایی میده؟! :-/
لطف کن نامه بده یا بیا تو پروفایلم، آخه ربطی به این تاپیک نداره. ممنونم
راستی
ببین باید همه لینک رو کامل وارد کنیا، یعنی از اینجا روش کلیک نکن، آدرس رو کپی کن، بعد پیستش کن. حله؟!

آخرین ویرایش:
دوستان شايد من خيلي نادونم ولي ميشه يكي بهم بگه اسپين آف يعني چي؟
به چه بازيايي ميگن اسپين آف؟
اسپین اف به بازی هایی میگن که اسمشون با اسم بازی اصلی یکیه ولی اصلا به داستان اصلی بازی ربطی ندارن و یه جورایی مستقل هستن و فقط تو یه چیزای کلی با بازی اصلی مشابهت هایی دارن
حسن آقا شما سروری

سلام !

اشتباه نکن حسین جان مگه ریمیک نبود مگه داستان رو ببهبود نداد
مگه وسعت بیشتر نشد اصن به نظرم داستان شماره 6 و صد در صد رولیشنز به این شماره مربوط
مگه کد ورونیکا اسپین آف نبود ؟؟ ولی داستانش تاثیر گذار
به نظرم این بازی از نظر داستانی فوق العاده میشه و تکلیف خیلی چیزا مخصوصا نیکلای معلوم میشه همین طور بالاخره هانک رو هم می شناسیم
این بازی مطمئن باشین یه بازی عالیِ درسِ یه شوتر ولی یه شوتر عالی با یه داستان عالی که همه رو راضی می کنه
فقط این وسط طرفدارای کلاسیک نارحتن که سبک بازی دلخواهشون نیس

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or