دقیقا از الان منتظر ورود به اداره پلیسم
------------------------------------------------------------
بچه به نظرتون چیه که یه رزیدنت ایول اینجا داشته باشیم
خرابه های راکون سیتی !!!!!!! به نظرتون چه چیز هایی به جا مونده ؟؟؟
تمام تاسیسات به نظرتون نابود شده ؟؟؟؟؟
من که واقعا حال می کنم رزیدنت ایول یه شماره اینجا باشه با موجودات وحشی که آلوده به ویروس بودن و با تشعشات هم تغییر کردن
شما نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟
درسته ولی سطح شهر
تاسیسات آمبرلا چی ؟؟؟
چه دلیلی داره که به شدت حفاظت بشه؟
تاسیسات آمرلا به نظرم fortified شده بود
پس مطمئنا چیزی به جا مونده یعنی امکان نداره همه چیز نابود شده باشه حتی تو سطح همه بقایا می مونه وقتی نمیسیس اون مقدار قابل تغییر بود و زنده می موند ممکنه موجودات دیگه ای هم باشن که بعد از انفجار کاملا از بین نرفته باشن
درسته ولی سطح شهر
تاسیسات آمبرلا چی ؟؟؟
پس مطمئنا چیزی به جا مونده یعنی امکان نداره همه چیز نابود شده باشه حتی تو سطح همه بقایا می مونه وقتی نمیسیس اون مقدار قابل تغییر بود و زنده می موند ممکنه موجودات دیگه ای هم باشن که بعد از انفجار کاملا از بین نرفته باشن
اشتباه نکن حسین جان مگه ریمیک نبود مگه داستان رو ببهبود نداد
مگه وسعت بیشتر نشد اصن به نظرم داستان شماره 6 و صد در صد رولیشنز به این شماره مربوط
مگه کد ورونیکا اسپین آف نبود ؟؟ ولی داستانش تاثیر گذار
به نظرم این بازی از نظر داستانی فوق العاده میشه و تکلیف خیلی چیزا مخصوصا نیکلای معلوم میشه همین طور بالاخره هانک رو هم می شناسیم
این بازی مطمئن باشین یه بازی عالیِ درسِ یه شوتر ولی یه شوتر عالی با یه داستان عالی که همه رو راضی می کنه
فقط این وسط طرفدارای کلاسیک نارحتن که سبک بازی دلخواهشون نیس
درسته که کد ورونیکا اسپین اف بود و داستانش تاثیر گذار و RE Remake هم داستان و کلی موارد شماره 1 رو بهبود داد ولی تغییر انچنانی نکرد داستانش .
اما این شماره در واقع میخواد بگه اتفاقاتی که ماها اصلا روحمون هم ازشون خبر نداشته رو توی داستانش روایت کنه .. در واقع کد ورونیکا یه داستان مجزا به خودش رو داشت که دنباله RE2 بود و خیلی خوب از اب در اومد اما این سری در واقع توی سری هایی اتفاق افتاده که قبلا داستانشون روایت شده .
ولی افشین جان کلا داستان خالی که فایده نداره ... مثلا RE5 هم داستانش خیلی خوب بود اما طرفداراش رو نا امید کرد چون فقط یک شوتر سوم بود و این هم میشه گفت همین طوره ولی من هم مثل خودت خیلی خیلی دوست دارم تجربش کنم و در موردش نظر بدی ندارم (بازیش دست استدیو Slant Six هست دیه چه میشه کرد)
کپکام انگار میخواد هم طرفدارای سری کلاسیکش رو راضی کنه هم طرفدارای جدیدش رو که فکر کنم RE6 که اصلا معلوم نیست الان در چه وضعیتی اینطور باشه .
حالا چیزی که من کاملا متوجه ش نشدم اینه که داستان ORC که قراره به نکاتی که در سری RE2 و RE3 اشاره نشده رو بیان کنه و این نکات ممکنه به داستان 6 ربط داشته باشه ؟
درسته ولی سطح شهر
تاسیسات آمبرلا چی ؟؟؟
کاملاً درسته! نشون به اون نشون که اگه درست یادم مونده باشه، آلبرت وسکر هم به او انفجار اشاره میکنه و میگه: اونا فکر کردند که با این کارشون تونستند ما رو از بین ببرن ولی حتی صدمه هم به ما نزدند! (و باز هم اگه درست یادم باشه تو RE 5 به این گزارش برخورد کردم)
اصلاً من خرابه این آل وسی هستم!!!! بهترین باسه دنیاست! البته بعد از Big Boss :d
---------- نوشته در 02:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:49 AM ارسال شده بود ----------
خب احتمالاً از اون شیلدهای ضد ضربه که تو فیلمای تخیلی سفینه ها دارن، اینا هم دارند! :d
ولی نگران نباشید Ada wong که متوجه این وضعیت میشه، سریع لپ تاپش رو آتیش میکنه، در عرض 2سوت سیستمشون رو هک میکنه و بعد هم لیان میره تو که دخلشون رو بیاره ولی میبینه که خب طبق معمول کریس افتاده به جونه وسکر کلیر هم داره تشویقش میکنه (داداش بزن!!!! داداش بزن! هی! هی!) و جیل هم داره مختصات منطقه رو به ماهواره میده! لیان هم با خودش میگه چیکار کنم؟! آهان!!!! حالا وقتشه که انتقامم رو از اون مأمورهای آمبرلا که تو اسپین اف میخواستن بکشنم، بگیرم، بعدم میره ویکتور و 4چشم و همشون رو با هم یه اعلامیه میکنه میزنه سردر کپ کام و بعد هم تیتراژه پایانیه بازی میاد بالا. اَخ جون چقدر حال کردم!!! :d
اشتباه نکن حسین جان مگه ریمیک نبود مگه داستان رو ببهبود نداد
مگه وسعت بیشتر نشد اصن به نظرم داستان شماره 6 و صد در صد رولیشنز به این شماره مربوط
مگه کد ورونیکا اسپین آف نبود ؟؟ ولی داستانش تاثیر گذار
به نظرم این بازی از نظر داستانی فوق العاده میشه و تکلیف خیلی چیزا مخصوصا نیکلای معلوم میشه همین طور بالاخره هانک رو هم می شناسیم
این بازی مطمئن باشین یه بازی عالیِ درسِ یه شوتر ولی یه شوتر عالی با یه داستان عالی که همه رو راضی می کنه
فقط این وسط طرفدارای کلاسیک نارحتن که سبک بازی دلخواهشون نیس
خب پیرو صحبت های حسین فقط داستان نیست افشین اویل 5 داستانش خیلی خوب بود ولی دیدی چی شد
من به نظرم این بازی قراره پیش درامدی برای اویل 6 بشه یعنی اویل 6 رو برا استناد به اتفاق های این بازی بسازن و احتمال خیلی زیاد روند بازی 6 با این بازی یکی باشه اگه یادتون باشه اویل 4 اومد و سبک جدیدی رو به اویل اضافه کرد که خیلی ها پسندیدند و خیلی ها هم نپسندیدند ولی اویل 5 که انتظارات زیادی ازش میرفت تقریبا یه کپی از اون بود و به نظرم اویل 6 یه کپی از این بازی orc میشه شاید داستانش خفن باشه ولی از نظر گیم پلی و سبک شبیه این از آب در میاد (اینا نظر شخصی منه ها یه وقت کتکم نزنین!!!!:d)
دقیقا از الان منتظر ورود به اداره پلیسم
------------------------------------------------------------
بچه به نظرتون چیه که یه رزیدنت ایول اینجا داشته باشیم
خرابه های راکون سیتی !!!!!!! به نظرتون چه چیز هایی به جا مونده ؟؟؟
تمام تاسیسات به نظرتون نابود شده ؟؟؟؟؟
من که واقعا حال می کنم رزیدنت ایول یه شماره اینجا باشه با موجودات وحشی که آلوده به ویروس بودن و با تشعشات هم تغییر کردن
شما نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟
تاسیسات زیرزمینی آمبرلا بمب اتمی هرچقدر هم قوی باشه تا اون عمقی که آمبرلا نفوذ کرده تو زمین نمیتونه نفوذ کنه
نه خیلی چیزا اون زیر مونده
منم حال میکنم حساب کن یه مار زنگی زامبی شده بیاد دنبالت بزاره:d
آقا اگه رزیدنت اویل آوت بریک رو بازی کرده باشین آخرش یک صحنه کوتاه نشون میده که آمبرلا وسط خرابه های راکون سیتی یک برج بزرگ ساختن توش هم یه سری محقق هستن. اگه اونا میتونن تو اونجا همچین چیزی بسازن حتما تاسیسات سالم واسشون مونده.
به قول دوستان اینا میخوان دستشون رو واسه ساختن اویل6 باز کنن. شما ببینید بعد از اویل 3 ، اویل 4،شش یا هفت سال بعد از قضیه راکون سیتی اتفاق میوفته. حالا این وسط چی شده؟؟؟ از راکون سیتی ما فقط اتفاقایی که واسه لیان و کلیر و شری و از اون طرف واسه جیل و کارلوس افتاد خبر داریم. مگه میشه تو یک شهر به اون بزرگی فقط 5 ، 6 نفر زنده مونده باشن. شهر توسط آمبرلا کنترل میشده. پس اونا کجا بودن و چی کار میکردن؟
این ORC رو هم حتما میخوان راجع به همینا بسازن. ولی کاش میدادن چارتا آدم حسابی روش کار میکردن نه یه مشت COWBOY گاگول که فقط از تیر اندازی خوششون میاد.
اشتباه نکن حمید با انفجار اتمی همه چی نابود نمیشه
ببین تو دنیا دو تا شهر بمب اتمی خوردن دیگه ناکازاکی و هیروشیما
برو تو ویکی بخون آثارو بقایاشون مونده خیلی از آدما نمردن
جالبه برج های بلند هم (البته فک کنم یدونه بوده ) هم سالم مونده بعد از انفجار
درسته که کد ورونیکا اسپین اف بود و داستانش تاثیر گذار و RE Remake هم داستان و کلی موارد شماره 1 رو بهبود داد ولی تغییر انچنانی نکرد داستانش .
اما این شماره در واقع میخواد بگه اتفاقاتی که ماها اصلا روحمون هم ازشون خبر نداشته رو توی داستانش روایت کنه .. در واقع کد ورونیکا یه داستان مجزا به خودش رو داشت که دنباله RE2 بود و خیلی خوب از اب در اومد اما این سری در واقع توی سری هایی اتفاق افتاده که قبلا داستانشون روایت شده .
ولی افشین جان کلا داستان خالی که فایده نداره ... مثلا RE5 هم داستانش خیلی خوب بود اما طرفداراش رو نا امید کرد چون فقط یک شوتر سوم بود و این هم میشه گفت همین طوره ولی من هم مثل خودت خیلی خیلی دوست دارم تجربش کنم و در موردش نظر بدی ندارم (بازیش دست استدیو Slant Six هست دیه چه میشه کرد)
کپکام انگار میخواد هم طرفدارای سری کلاسیکش رو راضی کنه هم طرفدارای جدیدش رو که فکر کنم RE6 که اصلا معلوم نیست الان در چه وضعیتی اینطور باشه .
حالا چیزی که من کاملا متوجه ش نشدم اینه که داستان ORC که قراره به نکاتی که در سری RE2 و RE3 اشاره نشده رو بیان کنه و این نکات ممکنه به داستان 6 ربط داشته باشه ؟
داری اشتباه می کنی کی گفته ما رو حمون خبر دار نبوده
مگه هانک تو بازی نبود هانکم جز uss بوده دیگه تازه تو فایل های شماره 3 هم درباره این تیم صحبت شده که تو سطح شهرن
دوم اینکه راکون سیتی که اندازه کیجوجو نبوده که خیلی جا ها بوده که ما نرفتیم بعد در نظر بگیر که شهر بالای 100000 نفر جمعیت داشته خوب این خودش باید وسعتش از اینی که ما دیدیم بیشتر باشه
بعد هم مطمئن باش اگر امکانات اون زمان برای ساخت بازی بیشتر بود میکامی و کامیا بازی رو بزرگ تر می کردن
سوم هم اگه تریلر های رولیشنز رو دیده باشی اون گروه تروریست کپی اینان هانک که هست پس برای ادامه داستان باید همچین اتفاقی بیفته و داستان های شماره قبل تغییر کنن چه اشکالی داره اگه به جذاب بودن داستان کمک کنه
منم مخالفم بازی شوتر بشه اصن اگه به من باشه فقط کلاسیک ولی الان شوتر رو بیشتر مورد توجه و این بازی ها هم شوتر های عالی و درجه یک هستن پس کپکام کارشو درست انجام میده
اگه به همین هم یه معما اضافه کنن مثل معما های آنچارتد (من نمی دونم چرا کپکام بازی مث آنچارتد رو سر لوحه کارش قرار نمیده و همش سعی می کنه مث گیرز کنه بازیش رو )
عالی میشه بازی
صد در صد به شماره 6 ربط داره
وگرنه دلیلی نداره کپکام بخواد برگرده به گذشته و بخواد انقد خودشو سر داستان نویسی اذیت کنه
داستانش هم فک کنم خود ژاپنی های می نویسن
کاملاً درسته! نشون به اون نشون که اگه درست یادم مونده باشه، آلبرت وسکر هم به او انفجار اشاره میکنه و میگه: اونا فکر کردند که با این کارشون تونستند ما رو از بین ببرن ولی حتی صدمه هم به ما نزدند! (و باز هم اگه درست یادم باشه تو RE 5 به این گزارش برخورد کردم)
اصلاً من خرابه این آل وسی هستم!!!! بهترین باسه دنیاست! البته بعد از Big Boss :d
---------- نوشته در 02:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:49 AM ارسال شده بود ----------
خب احتمالاً از اون شیلدهای ضد ضربه که تو فیلمای تخیلی سفینه ها دارن، اینا هم دارند! :d
ولی نگران نباشید Ada wong که متوجه این وضعیت میشه، سریع لپ تاپش رو آتیش میکنه، در عرض 2سوت سیستمشون رو هک میکنه و بعد هم لیان میره تو که دخلشون رو بیاره ولی میبینه که خب طبق معمول کریس افتاده به جونه وسکر کلیر هم داره تشویقش میکنه (داداش بزن!!!! داداش بزن! هی! هی!) و جیل هم داره مختصات منطقه رو به ماهواره میده! لیان هم با خودش میگه چیکار کنم؟! آهان!!!! حالا وقتشه که انتقامم رو از اون مأمورهای آمبرلا که تو اسپین اف میخواستن بکشنم، بگیرم، بعدم میره ویکتور و 4چشم و همشون رو با هم یه اعلامیه میکنه میزنه سردر کپ کام و بعد هم تیتراژه پایانیه بازی میاد بالا. اَخ جون چقدر حال کردم!!! :d
خب پیرو صحبت های حسین فقط داستان نیست افشین اویل 5 داستانش خیلی خوب بود ولی دیدی چی شد
من به نظرم این بازی قراره پیش درامدی برای اویل 6 بشه یعنی اویل 6 رو برا استناد به اتفاق های این بازی بسازن و احتمال خیلی زیاد روند بازی 6 با این بازی یکی باشه اگه یادتون باشه اویل 4 اومد و سبک جدیدی رو به اویل اضافه کرد که خیلی ها پسندیدند و خیلی ها هم نپسندیدند ولی اویل 5 که انتظارات زیادی ازش میرفت تقریبا یه کپی از اون بود و به نظرم اویل 6 یه کپی از این بازی orc میشه شاید داستانش خفن باشه ولی از نظر گیم پلی و سبک شبیه این از آب در میاد (اینا نظر شخصی منه ها یه وقت کتکم نزنین!!!!:d)
تاسیسات زیرزمینی آمبرلا بمب اتمی هرچقدر هم قوی باشه تا اون عمقی که آمبرلا نفوذ کرده تو زمین نمیتونه نفوذ کنه
نه خیلی چیزا اون زیر مونده
منم حال میکنم حساب کن یه مار زنگی زامبی شده بیاد دنبالت بزاره:d
اگه شایعات درس باشه و آلبرت تو بازی باشه مطمئن باش با یه داتان خارق العاده طرفیم
فک نمی کنم که شماره 6 تو نسل بیاد
در ضمن این موردی که می گی زمانی درسته که بازی فروش بالایی داشته باشه به علاوه امتیاز خوب که به احتمال زیاد هم این جوری میشه
کپکام هم که مغز خر نخورده میاد مث همین میسازه بازیی رو
آقا اگه رزیدنت اویل آوت بریک رو بازی کرده باشین آخرش یک صحنه کوتاه نشون میده که آمبرلا وسط خرابه های راکون سیتی یک برج بزرگ ساختن توش هم یه سری محقق هستن. اگه اونا میتونن تو اونجا همچین چیزی بسازن حتما تاسیسات سالم واسشون مونده.
به قول دوستان اینا میخوان دستشون رو واسه ساختن اویل6 باز کنن. شما ببینید بعد از اویل 3 ، اویل 4،شش یا هفت سال بعد از قضیه راکون سیتی اتفاق میوفته. حالا این وسط چی شده؟؟؟ از راکون سیتی ما فقط اتفاقایی که واسه لیان و کلیر و شری و از اون طرف واسه جیل و کارلوس افتاد خبر داریم. مگه میشه تو یک شهر به اون بزرگی فقط 5 ، 6 نفر زنده مونده باشن. شهر توسط آمبرلا کنترل میشده. پس اونا کجا بودن و چی کار میکردن؟
این ORC رو هم حتما میخوان راجع به همینا بسازن. ولی کاش میدادن چارتا آدم حسابی روش کار میکردن نه یه مشت COWBOY گاگول که فقط از تیر اندازی خوششون میاد.
اگه شماره 6 تو خرابه های راکون سیتی باشه
من که ذوق مرگ میشم
ببین اینجا دوتا نظر هست یه سری می گن ژاپنی های بازی هاشون رو لوس می سازن
یه سری میگن آمریکایی ها فقط بازی میسازن که توش باید تیر شلیک کنی ولی قبول کنید
هیچ ربطی به ملیت نداره
ایناییم که دارن بازی رو میسازن خودشون از طرفدارای سری کلاسیک بودن و خودشون از کپکام خواستن که این بازی رو بسازن و دوباره برن تو راکون سیتی
:d
ولی نگران نباشید Ada wong که متوجه این وضعیت میشه، سریع لپ تاپش رو آتیش میکنه، در عرض 2سوت سیستمشون رو هک میکنه و بعد هم لیان میره تو که دخلشون رو بیاره ولی میبینه که خب طبق معمول کریس افتاده به جونه وسکر کلیر هم داره تشویقش میکنه (داداش بزن!!!! داداش بزن! هی! هی!) و جیل هم داره مختصات منطقه رو به ماهواره میده! لیان هم با خودش میگه چیکار کنم؟! آهان!!!! حالا وقتشه که انتقامم رو از اون مأمورهای آمبرلا که تو اسپین اف میخواستن بکشنم، بگیرم، بعدم میره ویکتور و 4چشم و همشون رو با هم یه اعلامیه میکنه میزنه سردر کپ کام و بعد هم تیتراژه پایانیه بازی میاد بالا. اَخ جون چقدر حال کردم!!! :d[/
اینجا دقیقا به نقش مهم لیون در رزیدنت اویل اشاره شده!و اینکه لیون در آینده هم همچنان نقش مهمی را خواهد داشت!
------------------
فکر کنید بعد از انفجار هسته ایی تو راکون زامبی هایی در میان که علاوه بر ویروس تحت تاثیر بمب اتم هم بودن!!!چه شود؟اینارو دیگه خود وسکر هم نمیتونه بکشه!!!
من اگه بودم میرفتم سراغ بیابونا و جنگلای اطراف راکون.بمب اونجارو نابود نکرده ولی تاشعشعات هسته ایی صددرصد رو طبیعت تاثیر گذاشته.
هنوزم از اونجاها میشه قصر کشید بیرون!یه قصر با یه ویروسی که به وسیله ی تشعشعات هسته ایی جهش پیدا کرده!
به نظر من تو شهر راکون چرخیدن دیگه غیر منطقی و تخیلیه ولی جنگل و بیابون نه!
همیشه تغییر به هر شکلی خوشایند نبوده
این تغییرات که به بازی دادن رو فقط میشه با یه برگشتی به عقب و درست کردنشون باعث خوشایند شدنشون کرد این بازی orc برگشت به عقب رود انجام داده ولی امیدوارم تونسته باشه این تغییر رو خوشایند کنه تا ما تو شماره 6 شاهد همین سبک ولی با معما های بسیار جذاب و ترس بیشتر و محیطی به زیبایی کامل برسیم درسته اینکه نشون ندادن بعضی چیزا تو گذشته و نشون دادنشون تو این زمان و به زور قبولوندنشون به ما ها که اینا بوده ولی جلو دید نبوده یکم قابل قبول کردنشونو سخت میکنه ولی باز میگم امیدوارم تو شماره 6 به یه اویل بسیار زیبا برسیم
درباره استیو که ما تو فروم سایلنت هیل عزا گرفتیم و همه داریم گریه میکنیم
واسه من که خیلی عجیب بود چون از فرطه بیکاری چند وقتی بود که داشتم SH3 رو بازی میکردم، امروز صبح هم تمومش کردم!!! بعد فهمیدم استیو فوت کرد!!! اصلاً داغون شدما! داغون به معنای واقعیش...
راستی کسی میدونه چرا فوت کرد؟!
خب اول از همه باید این سوء تفاهم رو رفع کنم که کد ورونیکا و زیرو به هیچ عنوان اسپیین آف و فرعی نیستند و اتفاقا از خیلی نسخه های اصلی هم مهم تر بودند.دلیل نمیشه که هر نسخه ای که شماره نداشت فرعی باشه.مثلا داستان کد ورونیکا به مراتب از داستان رزیدنت اویل 3 و 4 مهم تره.(بار بحث راه نندازید.اصلا به کلیر و لیون کاری ندارم.گور پدر هر دوشون!)رزیدنت اویل 3 رو فقط برای این ساختند که پرونده ی راکون سیتی رو ببندند.وگرنه ماجرای کلیر و کریس در اولویت بود.خداییش به جز نابودی راکون سیتی چه اتفاق مهمی در رزیدنت اویل 3 افتاد؟نه با ویروس جدیدی آشنا شدیم،نه یکی از آزمایشگاه های مخفی آمبرلا رو کشف کردیم و نه با هیچ کدوم از دانشمندان آمبرلا آشنا شدیم.در حالی که در کد ورونیکا سرگذشت کلیر که کلا در رزیدنت اویل 2 نیمه کاره موند روشن شد.وسکر (مهم ترین شخصیت کل داستان) زنده شد و دوباره به داستان برگشت.ماجرای کریس و وسکر که به رزیدنت اویل 5 منتهی شد ادامه پیدا کرد.با خاندان آشفورد آشنا شدیم.با ویروس تی ورونیکا و ویروس پروجنیتور آشنا شدیم.وارد دو تا ازمایشگاه های مخفی آمبرلا در جزیره ی راکفورت و قطب جنوب شدیم.کلا یک سوم آمببرلا در همون کد ورونیکا نابود شد!تنها علتی هم که اول رزیدنت اویل 3 ساخته شد این بود که راکون سیتی در رزیدنت اویل 2 نابود نشده بود و باید اول اون بخش از داستان رو تموم می کردند.وگرنه داستان اصلی در کد ورونیکا ادامه پیدا کرد.حالا خداییش خودتون مقایسه کنید.رزیدنت اویل 3 که شماره دار بود مهم تره یا کد ورونیکا که شماره دار نبود؟(در مورد رزیدنت اویل 4 توضیح ندیدم.چون بچه های اینجا خیلی روش تعصب دارن.)
در مورد خرابه های راکون سیتی هم ایده ی جالبیه.ولی فکر نکنم عملی بشه.در راکون سیتی فقط یک شعبه از آمبرلا وجود داشت که اون هم در رزیدنت اویل 2 نابود شد.حتی در رزیدنت اویل 3 هم شعبه ی دیگری از آمبرلا در راکون سیتی دیده نشد.(اشتباه نکنید.اون ساختمان آخر بازی فقط یک کارخانه ی متروکه بود و هیچ ربطی هم به آمبرلا نداشت!) داستان اوت بریک هم مربوط به قبل از نابودی تاسیسات آمبرلا در راکون سیتی بود.وگرنه آمبرلا در راکون سیتی یک شعبه بیشتر نداشت.به علاوه وقتی که دولت میاد با موشک هسته ای راکون سیتی رو نابود می کنه،اونوقت برای خرابه هاش و خطرات احتمالیش فکری نمی کنه؟تازه در رزیدنت اویل 6 احتمالا به سرگذشت ایدا،شری،استیو و الکس وسکر پرداخته میشه.اینا در خرابه های راکون سیتی چه غلطی می کنن؟
---------- نوشته در 05:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:18 PM ارسال شده بود ----------
چرا من فقط یک اعتبار دارم؟یعنی واقعا پست هایی که میدم بی ارزش تر از بحث در مورد مدل موی لیون و رنگ شرت جیله؟