بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام! بسیار ممنون! ما رو بردی به خاطرات RE 2! اما جسارتاً یکم مطالبه حاشیه ایت تناقض داره ها! خب منم متولد 1986 هستم و موقع بازی کردن RE 2 هم 12 سالم بود (هم سن شری :d) اما چرا حالا من 25 سالمه و درسمم تموم شده ولی شری 22 سالشه؟! نکنه رمز زده!!!! :d

خواهش میکنم. برای این که اون متولد 1986 هست و رزیدنت اویل 5 تو سال 2008 اتفاق افتاده .منظورم از سن الانش تو بازی هست.(آخرین رزیدنت اویل) به سال ما کاری نداشته باش شما چون ما فعلا نه رزیدنت اویلی و نه هیچ خبری هم از شری نداریم. و هنوز رزیدنت اویل 6 نیومده .

آقا حمید بسیار ممنون، کارت عالی بود.خاطرات رزیدنت اویل 2 رو دوباره برام زنده کردی، و همچنین مجبورم کردی یک بار دیگه این بازی زیبا رو بازی کنم!

خواهش میکنم علی جان.

همون طور که گفتم براتون سوپرایز دارم
آهنگ اول رو خودم براتون زدم و آهنگ دوم رو هم خانومم
امیدوارم دوس داشته باشین:x:x:x:x:x:x

1b8bf9e071c0.jpg

Resident Evil Outbreak main theme cover by Afshin Madani

Resident evil outbreak main theme Original version

b70ab3756625.jpg

Resident evil 3 : NEMESIS ENDING THEME BY AFSHIN MADANI & SAMIRA SANEI

Resident evil 3 : NEMESIS ENDING THEME O RIGINAL VERSION

آقا افشين تبريكات منو صميمانه پذيرا باش.خيلي عالي بود.آهنگ قبلي كه اگه اشتباه نكنم safe room رزيدنت سه بود رو هم شما و خانمتون زده بوديد ولي خيلي شبيه ارجينالش نبود ولي اين جديده خيلي عاليه.واقعا چه پيشرفت سريعي !!!
خيلي خيلي زيبا بود مرسي.منتظر كارهاي ديگه شما هم بي صبرانه هستم

حامد جان اصلا نگران خدمت نباش.من الان حاضرم هر كاري كنم يه شب ديگه برگردم به اسايشگاهم پيش هم خدمتي هام.وقتي بري خدمت و برگردي ميفهمي چي ميگم.تازه اونم من كه توي يه جاي داغون مثل جزيره مجنون (يه جزيره نظامي بدون هيچ امكاناتي) خدمت كردم

آخرین ویرایش:
حمید ادمو به...کردن میندازی:d بابا خب گفتم اشتباهاتتو بگم مگه بده.بعدشم این چه طرز جواب دادنه:
چشم. شما ببخش. ویرایش میکنم.شری تحت حفاظت دولت آمریکا هست. مراقب شری هست دورادور. نیازی نیست پست های طولانی مث این رو حتما نقل قول کنی ها !
و
دهنم سرویس شد مرد حسابی:d حالا یکی دو تا غلط هم داشت.میخواستن زودتر بزارمن تو تاپیک اگه نه یکبار دیگه از اول غلط های املائیشو میگرفتم. شری تحت حفاظت دولت آمریکا هست ولی جاسوس های وسکر مراقبش هستند ار دور حرکاتشو زیر نظر دارند.
دوبار مارو بستی به گلوله.اخه مرد حسابی چرا کم میاری گیر میدی به نقل قول کردن من;) بازم دمت گرم

قضیه جدیدی ندارید بحث کنیم؟ حرفامون ته کشیده
من میگم وسکر بر میگرده حالا ممکنه آسیب جدی ای دیده باشه ولی برمیگرده
به نظرتون شینجی میکامی چقدر احتمال داره برگرده به پروژه بازی؟

قضیه جدیدی ندارید بحث کنیم؟ حرفامون ته کشیده
من میگم وسکر بر میگرده حالا ممکنه آسیب جدی ای دیده باشه ولی برمیگرده
به نظرتون شینجی میکامی چقدر احتمال داره برگرده به پروژه بازی؟

دوست دارم یه آدم خیر پیدا بشه یه ویروس درست کنه که بشه به شخصیت های مثبت بازی مثل کرس زد که عین وسکر بشن ولی کارای خیر بکنن!اون وقت عمو کرس بیفته به جون وسکر حسابی تکونش بده!هرچنnد همینجوریشم با اینکه وسکر ضدضربست ولی عمو کرس دل شیر داره بازم باهاش درگیر میشه تازه خوبم میزنتش!!!
من دوست دارم میکامی بره متال گیر بسازه و دیگه با این مزدوران کپکام همکاری نکنه!!!
این عکسارم تو نت میچرخیدم گفتم تقدیم کنم به همه ی شما همکاران خوبم!مخصوصا داش حامد که داره میره واسه غیبت صغری!

(عکس اول نمایی دور از شهر راکون،میتونیم بگیم راکون در خون و آتش!)
11535304259182800294.jpg

(این عکس به من خیلی چسبید.)
47694363862114679541.jpg

(این یکی نشون میده که بازی واقعا ترسناک شده!جوری که برای کشتن یه هانتر باید ایل و تبارمون رو جمع کنیم!ترسناک شدن بازی ینی نمیر شدن دشمنا!!!)
94118221838774451894.jpg

(اگه دست من بود اسم این بازی رو میذاشتم رزیدنت اویل:روح منی بروسلی!)
77939193901531731201.jpg

(و این هم مورتال کامبت جدید!)
79722813588421430095.jpg

• Like
Reactions: {The Phenom}
سلام.سلطان رزیدنت اویل ایران و جهان وارد می شود.
جدی نگیرید! :d
آخه این دیگه چه نظر سنجی است؟هر کسی که کوچکترین اطلاعاتی در مورد رزیدنت اویل داشته باشه،می دونه که نمیشه کل داستان رو در رزیدنت اویل 6 تموم کرد.چون رزیدنت اویل چند تا داستان داره که هیچ ربطی هم به هم ندارند.مگه میشه کریس،جیل،کلیر،لیون،ایدا،شری،الکس،نیکلای،ربکا و بیلی رو با هم در رزیدنت اویل 6 آورد؟برای مثال سرگذشت کریس و جیل در رولیشن،سرگذشت کلیر،شری و استیو در رزیدنت اویل 6 و سرگذشت ربکا و بیلی هم در دامناشن تموم میشه.بنابراین گزینه ی اول نظر سنجی کاملا اشتباه و غیر منطقیه.شما اصلا به این چیزها فکر کردید که اومدین این سوال رو گذاشتین؟(جالب اینجاست که از همه هم بیشتر رای آورده! :d) یعنی واقعا این نظر سنجی مهم تر از سوال شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 بود؟
در مورد اون داستان هم واقعا به جناب الکس تبریک عرض می کنم.ولی بهتر بود که اول داستان رو با کلیر و لیون شروع می کردن و به وسیله ی اونا ایدا و شری رو وارد داستان می کردن.چون مسلما در رزیدنت اویل 6 هم همین جوریه و از همون اول ایدا و شری رو لو نمیدن.(گرچه من شخصا به حضور کلیر،شری و استیو مطمئن هستم.ولی احتمال حضور لیون،ایدا و حتی کراوزر رو 50 درصد میدم.) در کل به نظر بنده رزیدنت اویل 6 یا دو تا شخصیت اصلی داره که کلیر و لیون هستند و یا کلا یک شخصیت اصلی داره که اونم کلیره.والسلام!
در ضمن من این روزها به شدت درگیر بازنویسی نهایی کتاب هستم.برای همین هم کمتر می تونم بهتون سر بزنم.به بزرگی خودتون ببخشید!

دوست دارم یه آدم خیر پیدا بشه یه ویروس درست کنه که بشه به شخصیت های مثبت بازی مثل کرس زد که عین وسکر بشن ولی کارای خیر بکنن!اون وقت عمو کرس بیفته به جون وسکر حسابی تکونش بده!هرچنnد همینجوریشم با اینکه وسکر ضدضربست ولی عمو کرس دل شیر داره بازم باهاش درگیر میشه تازه خوبم میزنتش!!!
من دوست دارم میکامی بره متال گیر بسازه و دیگه با این مزدوران کپکام همکاری نکنه!!!
این عکسارم تو نت میچرخیدم گفتم تقدیم کنم به همه ی شما همکاران خوبم!مخصوصا داش حامد که داره میره واسه غیبت صغری!

(عکس اول نمایی دور از شهر راکون،میتونیم بگیم راکون در خون و آتش!)
11535304259182800294.jpg

(این عکس به من خیلی چسبید.)
47694363862114679541.jpg

(این یکی نشون میده که بازی واقعا ترسناک شده!جوری که برای کشتن یه هانتر باید ایل و تبارمون رو جمع کنیم!ترسناک شدن بازی ینی نمیر شدن دشمنا!!!)
94118221838774451894.jpg

(اگه دست من بود اسم این بازی رو میذاشتم رزیدنت اویل:روح منی بروسلی!)
77939193901531731201.jpg

(و این هم مورتال کامبت جدید!)
79722813588421430095.jpg
دمت گرم خیلی باحالن این عکسا مخصوصا آخریه شبیه کمبت شده :))
یعنی این میکامی هم بیاد دردی رو دوا نمیکنه؟ آخه اون ایده هاش خیلی توپ هستن و ارزشمند بیاد خوب میشه و بازی یه تحولی پیدا میکنه

برای لئونش می گی ؟! خب خواهر وقتی ما نمی تونیم جای لئون بازی کنیم چه فایده ای داره !
مگه حتماً باید جای لئون بازی کنید که بازی رزیدنت اویل باشه؟ خود وکتور رو ببین چه ابهتی داره!! صدتای لئون رو میکنه تو جیب بغلش!
Vector.jpg

Devil G شما که انقد لیان رو دوست داری برو رزیدنت اویل 4و 2 رو دوباره بازی کن خب . تو راکون سیتی نقش بد داریم.:d من لیان رو نمیکشم ولی هستن کسانی که به خونش تشنن.:))

آخرین ویرایش:
بابا همون بهتر که لیان خودش رو سبک نکرده! پس چی؟! با اقتدار میگم که RE2 رو 3هفته پیش برای بار nام تمومش کردم، RE 4 هم هفته پیش برای دفعه Kام تمومش کردم!!!!
RE 5 هم همون 2و3بار که بازی کردم بسشه! یه زامبیه هد شات شدۀ 3تا سریه اول با اون گرافیکه کذاییشون (البته با توجه به الان) می ارزه به 100تا RE 5 یا RE:OR یا RE 100000! شما با این REها خوش باشید، ما هم با اونا...
فقط واسه اونایی که یادشون رفته RE چجوری RE شد، واقعاً متأسفم! گویا این افراد فقط دنبال یه بازی به اسم اویل هستند که سرشون باهاش گرم بشه
من بحث با کسی ندارم! تموم شد رفت...

Devil G شما که انقد لیان رو دوست داری برو رزیدنت اویل 4و 2 رو دوباره بازی من خب . تو راکون سیتی نقش بد داریم.:d من لیان رو نمیکشم ولی هستن کسانی که به خونش تشنن.:))
الان به لئون ف*ش دادی ؟! :d لئون به این ماهی چرا کسی باید به خونش تشنه باشه ؟!!!!!!!!

الان به لئون ف*ش دادی ؟! :d لئون به این ماهی چرا کسی باید به خونش تشنه باشه ؟!!!!!!!!
نمیدونم ولی خوب خود سازنده‌ها هم دل خوشی از وجود لئون ندارند که قابلیت کشته شدنش رو توسط گیمرها در بازی گذاشتند.به حق چیزهای ندیده و نشنیده! بعضی از کاراشون مثل این مورد واقعاً احمقانه بوده حالا هر چقدر هم دوستان توجیح کنند که اختیاریه و فلان...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or