بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خوب من به گزینه سوم رای دادم و جدا اعتقادم بر این که در شماره 6 لازم نیست که به سوالاتی جواب داده بشه
در واقع بعد از مرگ وسکر ادامه داستان قبل کش دادن الکی داستان حساب میشه
جدا چه اهمیتی داره که سرنوشت شری گفته بشه
به نظر من لازم یه داستان جدید روایت بشه درس مثل داستان دیجنریشن
اصلا به نظر من بهتر هر شماره ای که میاد تو همون قسمت داستانش به پایان برسه و ادامه پیدا نکنه یا حداقل یه trilogy باشه مثل سری موفق آنچارتد که هز قسمت داستان خودش رو داره
به نظرم دیجنریشن نمونه کامل یه داستان مستقل از سری قبل بود و کاملا هم می تونست به صورت یه بازی با کلی نو آوری در بیاد
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب بچه ها من بعد از دیدن چندتا تریلر از رویلیشنز تصمیم گرفتم حتما یه 3ds بگیرم
چیزی که برام جالب بود این بود که چقدر می خوان کریس رو یه لیان نزدیک کنن
در ضمن زیر یکی از تریلر ها یکی یه کامنت باحال گذاشته بود که 18 تا لایک داشت در مورد ریچل بود :دی می زارمش تو اسپویلر
AGHHH my hair is in my eyes and my tits are flopping out of my wetsuit and there are ZOMBIES OH NO
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عزیزانی که می گن ماموریت راکون سیتی بدرد نمی خوره
لطفا بیخیال بشید
این بازی از شماره 5 صد برابر بهتره
1-بازی تو روز نیست
2- بازی تو راکون سیتی
3- بازی در مورد ناگفته های شماره 2 و 3
4- با ماجبنی های موتور سوار روبرو نیستیم
5- گفته شده تمام تریلر های نشون داده شده در مورد سینگل پلیر نبوده (مطمئن نیستم)
6- روایت داستان از سمت آمبرلا خیلی جذاب ولی مطمئنا باید اکشن هم باشه
7- عزیزانی که با غیب شدن تو سال 98 مشکل دارن اونوقت با وجود نمیسیس مشکلی ندارن ؟؟؟
ساخت یه سلاح زیستی از یه انگل با ساختار بدنی شکل انسان آموزش دادنش برای استفاده از اسلحه و حرف زدن !!!!!
و در نهایت ماموریت دادن بهش
8- وقتی رویلیشنز با معما و ترس ساخته میشه پس مطمئنا کپکام برنامه های زیادی داره انقد نگید کپکام به فنا رفته
9- کنترلش صد در صد از شماره 4 و 5 بهتره
10 - حضور هانک و ویکتور خیلی جذاب می تونه باشه
11- این بازی یه اسپین آف بیشتر نیس
12- بازی برای امثال من که با شماره 2 و 3 زندگی کردن جذابیت بیشتر ی داره
13 - جدا فک می کنید این بدترین رزیدنت ایول ؟؟؟؟
بابا بیخیال دیگه بدتر از سری کرانیکلز که نیس خودش راه بره ما هی تیر بزنیم
واقعا هرکی فک می کنه این از سری کرانیکل بدتره بگه چون ادعای بزرگی ِ !!!!!!!!!
بهترین کار به نظر من اینه که بازی رو بده به استدیو پلاتینیوم گیمز که میکامی و کامیا هستن اونا بسازن هر چی نباشه بنیانگذار بازی خود میکامی بود . از همه بهتر این بازی رو میشناسه .
گرچه بعید میدونم این کارو بکنن چون حسابی توپیدن به هم .
ایده خوبی بود چون دیگه میکامی تو پلاتینیوم نیست و استدیو خودشو داره که اسمشم تانگو ِ
کامیا هم که فعلا زده تو کار بایونتا شاید نسل بعد شاهد بازگشت میکامی باشیم

آخرین ویرایش:
نه با نمسیس مشکلی ندارم افسین جان .چرا باید مشکل داشته باشم ؟
گفتم که
- عزیزانی که با غیب شدن تو سال 98 مشکل دارن اونوقت با وجود نمیسیس مشکلی ندارن ؟؟؟
ساخت یه سلاح زیستی از یه انگل با ساختار بدنی شکل انسان آموزش دادنش برای استفاده از اسلحه و حرف زدن !!!!!

کات سکنس اول از Re6

اتاق تاریک هست. صدای چکه آب با ملایمت به گوش میرسه. چشم های خسته که در اثر داروی بیهوشی به خواب رفته به صورت تار و محو باز میشه و چند قطره آب روی صورت زخمی *ریخته میشه. چند ثانیه بعد درب اتاق باز میشه و صدای خنده چندش آوری به گوش میرسه و نور غلیظی به چشماش میتابه. مرد گردن کلفتی به طرفش میاد و بعد از چند ضربه لگد به بدنش میگه : "Ms. wong: so smart you think? Do a little time. Death or life. The decision is with you" !*

کات سکنس دوم از Re6

سالن دانشگاه پر از دانشجوهایی هست که تازه از کلاس خارج شده اند دختری با موهای طلایی و مانتوی کوتاه خاکسری در حال خروج از سالن دانشگاه به محوطه آن هست که در یک لحظه مرد جوانی جلوی او را میگیرد. دختر با یک نگاه سرد از کنار مرد جوان رد میشود. ولی مرد یه بار دیگه به سرعت جلوی او را گرفته و به او میگوید : صبر کنید خواهش میکنم خانم Birkin... دوباره دختر بی توجه حرکت میکند تا اینکه مرد جوان کلمه آمبرلا را به زبان می آورد... دختر یکباره می ایستد و رو به مرد جوان میکند... مرد جوان فرصت حرف زدن به دختر را نداده به سرعت میگوید : من gabriel Trevor هستم.من در مورد عموم و خانواده اش تحقیق میکنم. میدونم خیلی سخته و شما دوست ندارید در این مورد حرف بزنید میدونم یاد آوری خاطرات گذشته شما رو زجر میده ولی ... لطفا به من کمک کنید...*
من سر رگ گردنم شرط میبندم تو خود شینجی میکامی هستی :d
خداییش قشنگ مینویسی اگه دوست داری بیشتر بنویس توهم قشنگی به آدم میده
یه اعتبار نوش جونت
خوب من به گزینه سوم رای دادم و جدا اعتقادم بر این که در شماره 6 لازم نیست که به سوالاتی جواب داده بشه
در واقع بعد از مرگ وسکر ادامه داستان قبل کش دادن الکی داستان حساب میشه
جدا چه اهمیتی داره که سرنوشت شری گفته بشه
به نظر من لازم یه داستان جدید روایت بشه درس مثل داستان دیجنریشن
اصلا به نظر من بهتر هر شماره ای که میاد تو همون قسمت داستانش به پایان برسه و ادامه پیدا نکنه یا حداقل یه trilogy باشه مثل سری موفق آنچارتد که هز قسمت داستان خودش رو داره
به نظرم دیجنریشن نمونه کامل یه داستان مستقل از سری قبل بود و کاملا هم می تونست به صورت یه بازی با کلی نو آوری در بیاد
خوب بچه ها من بعد از دیدن چندتا تریلر از رویلیشنز تصمیم گرفتم حتما یه 3ds بگیرم
چیزی که برام جالب بود این بود که چقدر می خوان کریس رو یه لیان نزدیک کنن
در ضمن زیر یکی از تریلر ها یکی یه کامنت باحال گذاشته بود که 18 تا لایک داشت در مورد ریچل بود :biggrin1: می زارمش تو اسپویلر
AGHHH my hair is in my eyes and my tits are flopping out of my wetsuit and there are ZOMBIES OH NO
عزیزانی که می گن ماموریت راکون سیتی بدرد نمی خوره
لطفا بیخیال بشید
این بازی از شماره 5 صد برابر بهتره
1-بازی تو روز نیست
2- بازی تو راکون سیتی
3- بازی در مورد ناگفته های شماره 2 و 3
4- با ماجبنی های موتور سوار روبرو نیستیم
5- گفته شده تمام تریلر های نشون داده شده در مورد سینگل پلیر نبوده (مطمئن نیستم)
6- روایت داستان از سمت آمبرلا خیلی جذاب ولی مطمئنا باید اکشن هم باشه
7- عزیزانی که با غیب شدن تو سال 98 مشکل دارن اونوقت با وجود نمیسیس مشکلی ندارن ؟؟؟
8- وقتی رویلیشنز با معما و ترس ساخته میشه پس مطمئنا کپکام برنامه های زیادی داره انقد نگید کپکام به فنا رفته
9- کنترلش صد در صد از شماره 4 و 5 بهتره
10 - حضور هانک و ویکتور خیلی جذاب می تونه باشه
11- این بازی یه اسپین آف بیشتر نیس
12- بازی برای امثال من که با شماره 2 و 3 زندگی کردن جذابیت بیشتر ی داره
13 - جدا فک می کنید این بدترین رزیدنت ایول ؟؟؟؟
بابا بیخیال دیگه بدتر از سری کرانیکلز که نیس خودش راه بره ما هی تیر بزنیم
واقعا هرکی فک می کنه این از سری کرانیکل بدتره بگه چون ادعای بزرگی ِ !!!!!!!!!

ایده خوبی بود چون دیگه میکامی تو پلاتینیوم نیست و استدیو خودشو داره که اسمشم تانگو ِ
کامیا هم که فعلا زده تو کار بایونتا شاید نسل بعد شاهد بازگشت میکامی باشیم
من هنوز رای ندادم به نظرسنجی ولی نتایج رو دیدم جالب رای دادن بچه ها هنوز تو هنگم چون داستان شخصیت های کمی رو میدونم دارم همشونو مینویسم سبک سنگین میکنم ببینم کدوم سوالو جواب بدم ولی افشین خودتم میدونی داستان تو 1 بازی تموم بشه زیادی کلیشه ایه یا همون 3 گانه ساختن اینا یه جورایی پا تو جا پا گزاشتنه
---------------------------------------------------
خدایی؟ اگه تو هم تصمیم به خریدنش گرفته باشی پس ارزششو داره ولی من تازه این هدستو گرفتم 170 تا پیادم کرده بعید میدونم برم سمتش خیلی زرنگ باشم خیز بردارم سمت ویتا
در مورد اسپویل هم که نظری مدارم:d
افشین اشتباه نکن به درد میخوره من فقط مشکلم با دخیل کردن یه چیزی که وجود نداشته هستش من از همون اولم گفتم بازی قشنگیه فقط این ایراد رو داره
1- خب این حالشو چند برابر میکنه
2- اینم بیشتر حال میده
3- اینو شک دارم اینا دارن قاطی میکنن اینا میخوان به زور بگن این بوده و شما ندیدین خب منم میگم یه نشونه هایی میزاشتین تو اون بازی ها تا ما میدیدیم و الان حال میکردیم
4- اینو هستم خداییش اونا رو اعصابن
5- این مشکوکه ولی اینجور بازی ها co-op تو حالت افلاین و انلاین حتما داره پس ممکنه خالی بسته باشن
6- اینم جالبه
7- وقتی آمبرلا همچین تشکیلاتی زیر زمین داره و همچین تکنولوژی ای داره تا این ویروسو بسازه وجود نمسیس قابل درکه وجود او بابایی هم که غیب میشه همینطور ولی این آقای تامرئی اون سال کجا بودن؟ یا بقیه تیم؟
8- ولی خیلی این کپکام نامرده همه مرموز ها و باحالا رو برای نینتندو داده:|نامرد
9- آره اینو خوشم اومده چون در حین تیر اندازی حرکت هم میشه کرد ولی یه قدم به سمت شوتر محض برداشته
10- هانک مگه هست؟ ویکتور کیه؟
11- اینم بد نیست ولی کاشکی کپکام پتانسیل این شرکت رو با خلاقیت سازنده های قدیمی قاطی میکرد، اونوقت با 1 شاهکار روبرو بودیم نه یه اسپین آف
12- واسه منم جذابیت داره به جز اون تناقض یا پارادوکس هایی که برام پیش اومده وگرنه نوستالژی جالبی داره برای ما قدیمی ها:x
13- نه بابا من که همچین فکری نمیکنم ولی نمیدونم چرا احساس اویل 5 رو دارم در موردش:|
من اونو بازی نکردم نمیدونم اصلا چی به چیه
بابا میکامی اینجاس من سر رگ گردنم شرط بستم :d
خدا از دهنت بشنوه اگه تو این نسل میومد با ps3 خاطره ی خوبی برامون میموند
میگم من این هدست رو به هوای آنلاین زدن خریدم 170 تا پیادم کرده اگه دوست داشتین آنلاین بزنین خوشحال میشم ادم کنید
hamed1945 ایدیمه و تو متن پیغامم یه کلمه ی forum بنویسید

آخرین ویرایش:
10- هانک مگه هست؟ ویکتور کیه؟

میگم من این هدست رو به هوای آنلاین زدن خریدم 170 تا پیادم کرده اگه دوست داشتین آنلاین بزنین خوشحال میشم ادم کنید
hamed1945 ایدیمه و تو متن پیغامم یه کلمه ی forum بنویسید
فکر کنم این یارو سمت چپیه تو عکس هانکه ولی مطمئن نیستم
اونیکی هم وکتوره!!

راستی نمیشه داستان بازی و صحنه هاشو طراحی کرد به کپکام فرستاد؟:d:d صحنه هایی تو ذهنم طراحی کردم که بعضی موقع ها خودم فکر میکنم موهام سیخ میشه ! کاش میشد:((.

منم بعضی وقتا یه ایده هایی به ذهنم میرسه واسه رزیدنت اویل ولی جراتشو نداشتم بیان کنم اینجا.:d

با سلام مجدد.
يه دو روز نمياي اينجا تاپيك 40 صفحه جلو ميره!!!
اين نشون ميده بچه ها چه قدر پر كارن!!!
منم بعضی وقتا یه ایده هایی به ذهنم میرسه واسه رزیدنت اویل ولی جراتشو نداشتم بیان کنم اینجا.:d
راستش ميشه ايده بفرستي براشون ولي قبول نميكنن.چرا حميد جان؟بيان كن خوشحال ميشيم.
راستي من داشتم تو سايتا ميچرخيدم به دو تا اسم از سري بازي هاي RE برخوردم كه تا حالا نشنيدم:
RE : 7TH MANSION
RE : DAWN OF DOWN
اولي براي DREAMCAST
دومي براي PC
هيچكس چيزي از اينا شنيده يا نه؟
اينم عكساشون:
fef5_Seventh-Mansion-Rus-back.jpg
fef5_Resident-20Evil-20Dawn-20Of-20Down-20copy.jpg

با سلام مجدد.
يه دو روز نمياي اينجا تاپيك 40 صفحه جلو ميره!!!
اين نشون ميده بچه ها چه قدر پر كارن!!!

راستش ميشه ايده بفرستي براشون ولي قبول نميكنن.چرا حميد جان؟بيان كن خوشحال ميشيم.
راستي من داشتم تو سايتا ميچرخيدم به دو تا اسم از سري بازي هاي RE برخوردم كه تا حالا نشنيدم:
RE : 7TH MANSION
RE : DAWN OF DOWN
اولي براي DREAMCAST
دومي براي PC
هيچكس چيزي از اينا شنيده يا نه؟
اينم عكساشون:
fef5_Seventh-Mansion-Rus-back.jpg
fef5_Resident-20Evil-20Dawn-20Of-20Down-20copy.jpg

راجع به اولی:با توجه به عکس فکر کنم یه نسخه ی روسی از اویل1 باشه.دومی رو نمیدونم!

خدایی؟ اگه تو هم تصمیم به خریدنش گرفته باشی پس ارزششو داره ولی من تازه این هدستو گرفتم 170 تا پیادم کرده بعید میدونم برم سمتش خیلی زرنگ باشم خیز بردارم سمت ویتا
در مورد اسپویل هم که نظری مدارم
اگه این رولیشنز برای ویتا هم تایید بشه که عالی میشه
وقتی آمبرلا همچین تشکیلاتی زیر زمین داره و همچین تکنولوژی ای داره تا این ویروسو بسازه وجود نمسیس قابل درکه وجود او بابایی هم که غیب میشه همینطور ولی این آقای تامرئی اون سال کجا بودن؟ یا بقیه تیم؟
- هانک مگه هست؟ ویکتور کیه؟
خوب این تیم بوده تو بازی های قبلی دیگه
اصن هانکم عضو همین گروه اون آقایی که غیب میشه هم شاگرد هانک بوده و مث هانک کسی اسم واقعیشو نمیدونه در واقع این دوتا ناشناسن
گفتن هست هانک تو بازی
تو شماره 3 در مورد این تیم خیلی صحبت میشه
هانک تو رولیشنز هم هست
بابا میکامی اینجاس من سر رگ گردنم شرط بستم
خدا از دهنت بشنوه اگه تو این نسل میومد با ps3 خاطره ی خوبی برامون میموند
اِ اگه شرط بستی خو هست :دی
مطمئنا کپکام باید با میکامی همکاری کنه
فکر کنم این یارو سمت چپیه تو عکس هانکه ولی مطمئن نیستم
اونیکی هم وکتوره!!
اون هانک نیست این عکس قدیمیه الان جای اون foureyes و اضافه کردن
------------------------------------------------------------------------------------
اینا شخصیت های بازی هستن
CharactersEdit

A line up of the Delta team members.
Playable characters:
"Vector" - Master of stealth, real name unknown
Michaela Heinzwaffen - Team medic, codename Bertha
Hector Hivers - Explosives expert, codename Beltway
Vladimir Bodrovski- Designated marksman, codename Spectre
Karena Lesproux- Team leader and a USS Commander, codename Lupo
Christine Yamata- A USS Field scientist, codename Four-Eyes
Non playable characters and objectives:
Leon S. Kennedy - Raccoon City Police officer; confirmed to be in the game but may not be playable.
Claire Redfield - Chris Redfield's sister is confirmed to be in the game but may not be playable.
HUNK - Capcom confirmed at Comic Con that HUNK will appear and have huge influences on the game[1]
Albert Wesker - It has also been hinted, but not confirmed, that he may play a role in Operation Raccoon City, despite him not being present in Raccoon City during the events of the game, instead working for The Organization via agent Ada Wong[2]
Nicholai Ginovaef - He might play a role as it was revealed, in the Insertevil game, a letter that was for him, and a recent survilance video of him [3 ], escaping from zombies (in what it seems to be Fillmore School), leaving an small platoon of UBCS mercenaries to die.
D967a157a3d7bc9e3258d377dcf13a1c.jpg

شما برای بازی کدومو ترجیح میدین
من صد در صد ویکتورو انتخاب می کنم چون برام خیلی رمز آلود
کلا شخصیت اصلی فک کنم همین ویکتور باشه
لیان هم همین ویکتور می کشه

آخرین ویرایش:
خب مسلما ويكتور.
ولي اوني كه shotgun داره هم بدك نيست.
راستي نوشتي كه وسكر و ايدا هم تو بازي جزء شخصيت ها هستن.اينا تاييد شدن؟
پس جيل و بقيه كو؟

خب مسلما ويكتور.
ولي اوني كه shotgun داره هم بدك نيست.
راستي نوشتي كه وسكر و ايدا هم تو بازي جزء شخصيت ها هستن.اينا تاييد شدن؟
پس جيل و بقيه كو؟
اگه دقت کنی نوشته وسکر و ایدا و لیان و کلیر و..... جزو شخصیت های قابل بازی نیستن.
شخصیت های قابل بازی همون 6 تا کماندو هستن.
مگر اینکه این بازی هم مرسنریز داشته باشه که اون وقت شاید با بقیه هم بشه بازی کرد.

---------- نوشته در 02:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:37 PM ارسال شده بود ----------

خوب من به شخصه با همشون میرم. دوست دارم بدونم داستان هر کدومشون چیه. ولی منم مثل شما با وکتور شروع میکنم.

کات سکنس اول از Re6

اتاق تاریک هست. صدای چکه آب با ملایمت به گوش میرسه. چشم های خسته که در اثر داروی بیهوشی به خواب رفته به صورت تار و محو باز میشه و چند قطره آب روی صورت زخمی *ریخته میشه. چند ثانیه بعد درب اتاق باز میشه و صدای خنده چندش آوری به گوش میرسه و نور غلیظی به چشماش میتابه. مرد گردن کلفتی به طرفش میاد و بعد از چند ضربه لگد به بدنش میگه : "Ms. wong: so smart you think? Do a little time. Death or life. The decision is with you" !*

کات سکنس دوم از Re6

سالن دانشگاه پر از دانشجوهایی هست که تازه از کلاس خارج شده اند دختری با موهای طلایی و مانتوی کوتاه خاکسری در حال خروج از سالن دانشگاه به محوطه آن هست که در یک لحظه مرد جوانی جلوی او را میگیرد. دختر با یک نگاه سرد از کنار مرد جوان رد میشود. ولی مرد یه بار دیگه به سرعت جلوی او را گرفته و به او میگوید : صبر کنید خواهش میکنم خانم Birkin... دوباره دختر بی توجه حرکت میکند تا اینکه مرد جوان کلمه آمبرلا را به زبان می آورد... دختر یکباره می ایستد و رو به مرد جوان میکند... مرد جوان فرصت حرف زدن به دختر را نداده به سرعت میگوید : من gabriel Trevor هستم.من در مورد عموم و خانواده اش تحقیق میکنم. میدونم خیلی سخته و شما دوست ندارید در این مورد حرف بزنید میدونم یاد آوری خاطرات گذشته شما رو زجر میده ولی ... لطفا به من کمک کنید...*
با سکانس اول موافق ترم! کارکتر زن یعنی ADA WONG، اما بیشتر ذوق زده میشم اگه رفرنست هم معرفی کنی

---------- نوشته در 02:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:03 PM ارسال شده بود ----------

دیگه این حرف تکرار نشه ها! لیان رو هیچ کسی نمیتونه بکشه، حالا میخواد غیب بشه، بمب اتم بزنه، یا از آسمون صاعقه بهش بخوره! حداقل Ada Wong هم نمیزاره، اصلاً لیان رمز زده ضد ضربه شده.
یه دفعه دیدی شاکی شدم کلاً بازیسنتر رو هک کردمو!!!

به خدا بازیش اسپین افه ! نیست ؟؟؟ خوب لیان چه بمیره چه نمیره داستان اصلی بازی هیچ فرقی نمیکنه چون داستان اصلی همونه که تو RE2 و Re3 روایت شده و لیان و کلر از شهر فرار میکند و جیل هم همینطور این داستانه اصلیه !
حالا تو این بازی لیان رو میکشیم .

اونی که شات گان دستشه عجب غولیه!واسه بازی کردن به نظر من از همه بهتر همینه!ببینید!شاتگانو عین آبنبات چوبی گرفته دستش!یه چک به نمسیس بزنه نمسیس اعلامیه میشه!!!
دیگه این حرف تکرار نشه ها! لیان رو هیچ کسی نمیتونه بکشه، حالا میخواد غیب بشه، بمب اتم بزنه، یا از آسمون صاعقه بهش بخوره! حداقل Ada Wong هم نمیزاره، اصلاً لیان رمز زده ضد ضربه شده.
یه دفعه دیدی شاکی شدم کلاً بازیسنتر رو هک کردمو!!!
بابا به خدا این یه بازی!اگه لیون بمیره هیچ اتفاقی نمیوفته!چقدر تعصب دارین شماها رو لیون!من هیچ حرفی نمیزنم که دوباره جنگ و دعوا نشه ولی خدایی خیلی عاشقین!

اگه این رولیشنز برای ویتا هم تایید بشه که عالی میشه

خوب این تیم بوده تو بازی های قبلی دیگه
اصن هانکم عضو همین گروه اون آقایی که غیب میشه هم شاگرد هانک بوده و مث هانک کسی اسم واقعیشو نمیدونه در واقع این دوتا ناشناسن
گفتن هست هانک تو بازی
تو شماره 3 در مورد این تیم خیلی صحبت میشه
هانک تو رولیشنز هم هست

اِ اگه شرط بستی خو هست :دی
مطمئنا کپکام باید با میکامی همکاری کنه

اون هانک نیست این عکس قدیمیه الان جای اون foureyes و اضافه کردن
------------------------------------------------------------------------------------
اینا شخصیت های بازی هستن

خب اون تیم تو فاضلاب ترکیدن که البته اینم بگم ها تنها ردپایی که گفتم کپکام باید میزاشت میشه یه جورایی به اون تیم داد ولی باز میگم اینا کجا بودن؟
وقتی اینا میتونن لیان رو بکشن پس باید تو اویل 2-3 دیده میشدن
==============
خدا کنه تایید بشه برای ویتا اینجوری یه تیر دو نشون میشه
این beltway چرا پای چپشو بسته؟
ولی در کل بازی پر هیجانیه این orc و خوراکه آنلاینه من میخوام برا ps3 بخرمش تا بشه آنلاینشو بی دردسر بازی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or