بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

هیچ شماره ای به اندازه 3 ترسناک نبود،علاوه بر ترسناک،معماهای خوبی داشت که واقعا می تونم بگم ارزش تکراری بازی کردن این شماره رو دارهb-)، الان هم وقت کنم بازم می رم بازیش می کنم، با عرض معذرت می دنوم اینجا هم جاش نیست l-) ولی اگه کسی لینک دانلود رو داره بذاره،چون سی دی رو گم کرده ام:((،ای خدا کسی هست به من عاشق رزیدنت اویل کمک کنه؟

یک سوال خودمونی: شما رزیدنت اویل های کلاسیک رو بازی کردین؟ کدوماشون رو بازی کردید؟ چند بار بازیشون کردید؟(البته این شد سه تا سوال:d)
شاید بیش از ده‌ها بار سه نسخه اول و نسخه zero رو بازی کردم!مخصوصاً نسخه سوم که تا اونجایی که یلدم هست حدوداص 6 بار بازی کردم.شما تصور میکنید که RE باید تو همین سبک کلاسیک خودش میموند شاید ده‌ها بار در اینجا و تاپیک‌های مختلف توضیح دادم که سخت در اشتباهید و هیچ نیازی نبود چند نسخه اخیر این سری به سبک و سیاق نسخه‌های کلاسیک باشه.این طبیعی هست که نسخه جدید از یک بازی یا فیلم تغییراتی میکنه، ولی اگر این تغییرات به ریشه‌ها و کلیشه‌ها پایبند بود اونوقت قابل قبوله که به نظر من این تغییرات قابل قبول بود تا حد زیادی.
بله . سلیقه ها متفاوت هست دیگه ! حالا از نظر شما رزیدنت اویل ریمیک چطور بود ؟
این نسخه به نظر من بعد از نسخه سوم از بهترین‌های این سری بود.
درود.
دوستان هم حمید درست میگه.هم اون دوستمون علی(شرمنده دیگه من زود پسر خاله میشم).به دلایل جفتتون هم به نظر من درسته.اختلاف شما اختلاف سلیقه هست.وگرنه هردوتون دلایل خوبی رو گفتین به غیر از دلایلی که برای منطقی بودن بازی میوردین.بیش از 90%بازی های رایانه ای گیم پلی غیر منطقی(واقعی) دارن.اگه واقعی بودن بازی ملاک باشه باید همه بازی هارو اشغال دونست .
خواهش میکنم رفیق.کلا با شما موافقم، ممنون از نظر خوبتون.

آخرین ویرایش:
این اختلاف سلیقه رو خوب گفتید.
اینو دیگه نمیشه کاریش کرد.
ولی اگه اینا وردارن یک بازی بسازن که هم عناصر کلاسیک داشته باشه و هم جدید چی میشه آخه؟؟!!
(به قول داداشم: "اگر" رو بکار تو دره "بود"،" ای کاش" سبز شه)

خوب من یه پیشنهادی واسه نظرسنجی دارم.

به نظر شما در RE6 لازم است تا به سوالات بی پاسخ جواب داده شود؟
بعضی ها میگن که باید به یه سری سوالات جواب داده بشه. بعضی ها هم مخالفن و میگن نیازی به پاسخگویی نیست و بازی بدون اون ها هم میتونه بره جلو.

موافقین با همچین چیزی؟ :دی

کات سکنس اول از Re6
اتاق تاریک هست. صدای چکه آب با ملایمت به گوش میرسه. چشم های خسته که در اثر داروی بیهوشی به خواب رفته به صورت تار و محو باز میشه و چند قطره آب روی صورت زخمی *ریخته میشه. چند ثانیه بعد درب اتاق باز میشه و صدای خنده چندش آوری به گوش میرسه و نور غلیظی به چشماش میتابه. مرد گردن کلفتی به طرفش میاد و بعد از چند ضربه لگد به بدنش میگه : "Ms. wong: so smart you think? Do a little time. Death or life. The decision is with you" !*

کات سکنس اول از Re6
اتاق تاریک هست. صدای چکه آب با ملایمت به گوش میرسه. چشم های خسته که در اثر داروی بیهوشی به خواب رفته به صورت تار و محو باز میشه و چند قطره آب روی صورت زخمی *ریخته میشه. چند ثانیه بعد درب اتاق باز میشه و صدای خنده چندش آوری به گوش میرسه و نور غلیظی به چشماش میتابه. مرد گردن کلفتی به طرفش میاد و بعد از چند ضربه لگد به بدنش میگه : "Ms. wong: so smart you think? Do a little time. Death or life. The decision is with you" !*
الان این چی بود؟
خلاقیت خودتت بود اینجا خرجش کردی یا واقعا چنین کات سینی دیدی؟
اگه آره یه لینک منبعی چیزی؟؟؟

کات سکنس اول از Re6

این مال کدوم بازیه ؟:d

بعضی ها میگن که باید به یه سری سوالات جواب داده بشه. بعضی ها هم مخالفن و میگن نیازی به پاسخگویی نیست و بازی بدون اون ها هم میتونه بره جلو.

موافقین با همچین چیزی؟
biggrin1.gif

آره موافقم.

موافقین با همچین چیزی؟ :biggrin1: آره موافقم.
من که همیشه موافقم.بزارید اقا بزارید.
کات سکنس اول از Re6
whats is this?

موافقین با همچین چیزی؟ :biggrin1:
با هر چي اقا احد بگه موافقيم

موافقین با همچین چیزی؟ :دی
همه موافقتشون رو اعلام کردن که... ظاهرا من جا موندم:p
منم موافقم داش احد!\m/\m/\m/

خوب افشین هم نظر بده تا بعدش نتیجه گیری در مورد نظر سنجی جدید رو داشته باشیم. هرچی باشه جزو اعضای قدیمی تاپیک هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or