بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

دست راسته ویلیام که رشد و جهش پیدا کرده بود کلا ویروس G تمایل زیادی به تولید مثل داره تو دجنریشن دیدیم

در مورد اون عکس ویلیام تو اوتبریک میگی ؟

فهرست برنامه زمانی کپکام در TGS 2011

13ym8kzygvpw8p71bj9a.jpg
lq7zgbcs1hx2r44stv8.jpg

آخرین ویرایش:
ّباور کردی ؟
:)) جان من باور کردی افشین ؟ که گفتم واسه که به آقایون انرژی بده =)) باشه حرف تو درست افشین الان میگی که یقش نباید باز باشه آخه این که یه ذره فقط بازه .اون راشل رو ببین.به نظر من قیافه جیل قابل تحمل تر از تو رزیدنت اویل 5 هست.اقا حالا این قضیه لباس و اینارو بیخیال یکی از بچه ها حرف خوبی زد کپکام اخیرا تمرکز زیادی رو .... و لباسهای تنگ کرده .واقعا از این کرکتر بدم اومد شده شبیه پالما اندرسون .تازه اون موها چیه رو چشاشو گرفته چجوری جلوشو میبینه ! خداییش خیلی ضایع هست.

افشین اون دختره که تو آواتارته شری هست درسته ؟ اون چیز پشت سرش چیه؟ !
فعلا که به تاپیک ما انرژی داده ;)
اون ریچل که از مرحله پرته

آره همون شری معصوم که باباش سایه به سایه دنبالش بود
همون که تو دیالوگشم می گفت
می گفت من از زامبی ها نمی ترسم یه چیز خیلی ترسناک تر همش دنبالمِ

اون چیز پشت سرش مثلا دست باباشه!!!

کدوم ؟

دست راسته ویلیام که رشد و جهش پیدا کرده بود کلا ویروس G تمایل زیادی به تولید مثل داره تو دجنریشن دیدیم
همون آواتار منو میگه
خوب بحث پوشش دیگه بسه :دی
What the hell will be going on in Tokyo?
یا به عبارتی به نظرتون چه اتفاقی تو توکیو میوفته
این رزیدنت ایول 6 رو نشون می دن
یا یهو یکی می پره میگه بفرمایین این ریبوت بازی
------------------------------------------------------
ویرایش : دقایقی قبل شماره دوم رزیدنت ایول برای بار n ام به پایان رسید
حالا به نظرتون برم سر شماره 3 یا .....
شما پیشنهاد بدین

آخرین ویرایش:
فعلا که به تاپیک ما انرژی داده ;)
اون ریچل که از مرحله پرته

آره همون شری معصوم که باباش سایه به سایه دنبالش بود
همون که تو دیالوگشم می گفت
می گفت من از زامبی ها نمی ترسم یه چیز خیلی ترسناک تر همش دنبالمِ

همون آواتار منو میگه
خوب بحث پوشش دیگه بسه :دی
من به این بیشتر امیدوارم تا خبری از اویل یهو دیدی یکی از سوراخ کلید روی در تونسته یه عکس از تو اتاق بگیره که چه میدونم گوشه لباس فلان کاراکتر معلومه بعد 5-6 ماه علاف میمونیم چه خبره؟ اون کی بوده یهو میبینی 200 صفحه میره جلو تاپیک بعد یه عکس دیگه لو میره و همین ماجرا
افشین اون قضیه رو شروع کردی؟ همون که گفتم نفر به نفر تکمیلش کنیم یادمه آخرین بار گفتی دارم تکمیلش میکنم یه خبری بده اگه ok شده شروع کنیم چیز جالبی میشه
حمید دمت گرم بابت آپدیت اخبار:x

سلام

میخواستم در جواب این دوستمون که در مورد جنسیت الکس گفت نا مشخصه یه چیزی بگم . البته خودم از روی مقاله یکی از سایت ها خونده بودم و خیلی جالب بود .
به این صورته که وضعیتش معلوم نیست و اطلاعات کافی در موردش گفته نشده ولی ممکنه الکس مونث باشه . یعنی وقتی ویروس مادر وارد بدنش شد کروموزوم xx اش به شکل xy شده و حذف تکه ای از کروموزمش باعث میشه شکل مرد بشه . اما هنوز به طور قطعی گفته نشده .

همین .

گویا بحث لباس جیل داره خیلی جدی میشه . خوب منم نظرم مثله افشین جان هست چون روز اولی که جیل رو توی re 5 دیدم (با لباس غواصی:d) دچار فر خوردگی شدم ! میشه گفت خاک بر سره طراحش
ولی در کل عاشق جیل هستم :d امیدوارم تا ابد جز بهترین شخصیت زن دنیای بازی ها بمونه که البته هست .

اون هایی که بازی رو از سری های کلاسیکش شروع کردن اکثرا از بازی ناامید شدن حتی با این که کپکام گفته قراره بازی به اصلیتش بر گرده ( اما من نه). والا هنوز نفهمیدم سیاست کپکام چجوریاست. خودم بازی رو از 11 سال پیش از شماره دوم شروع کردم و بعد 1 و بعد 3 . اما کپکام قصدش از RE 4 فقط نو اوری بود که همین مساله باعث شد بازی به این روز بیوفته و من از داستانش زیاد خوشم نمی یومد اما با اینکه RE 5 داستان به این خوبی داشت و انقدر در موردش اعتراض کردند برای کپکام اهمیت داره که شماره 6 رو اونطور که طرفدارای دو اتیشه بازی انتظارش رو دارند بسازه یا دیگه فقط دوباره یه عنوان شوتر سوم شخص شایدم اول شخص :d قراره بده بیرون ؟! امیدوارم داستانش طوری باشه که همه نکات مبهم داستان رو بر طرف کنه این 1 . 2 اینکه مثل re 5 نباشه که فقط بکشیم بریم جلو . معماهای جالب و هیجانی و صد البته چیزی به نام ترس که گم نام شده اخیرا توی بازی و .. توی شماره 6 باشند :d .
3 اینکه سیو بازی مثل نسخه های کلاسیک بشه (البته این جور سیو ها خز شد:d اما اگه توی این شماره اینطور بشه به نظرم باحال تره) . اخه توی re 5 همینطور سیو میکرد و اصلا جالب نبود اما سری های کلاسیک ادم با وحشت یه تیکه رو رد میکرد و بعد سیو که میکردی یه نفس راحت میکشیدی و ادامه میدادی . خیلی هم فاز میداد ;) .
این بود انتظارات اینجانب از بازی بعدی در حالی که هیچ اهمیتی نداره که الکی این انتظارات رو بکشم چون تو مخ کپکام فرو نمیره و الکی نمیتونم دل خودم رو خوش کنم . :d

آخرین ویرایش:
سلام

میخواستم در جواب این دوستمون که در مورد جنسیت الکس گفت نا مشخصه یه چیزی بگم . البته خودم از روی مقاله یکی از سایت ها خونده بودم و خیلی جالب بود .
به این صورته که وضعیتش معلوم نیست و اطلاعات کافی در موردش گفته نشده ولی ممکنه الکس مونث باشه . یعنی وقتی ویروس مادر وارد بدنش شد کروموزوم xx اش به شکل xy شده و حذف تکه ای از کروموزمش باعث میشه شکل مرد بشه . اما هنوز به طور قطعی گفته نشده .

همین .

گویا بحث لباس جیل داره خیلی جدی میشه . خوب منم نظرم مثله افشین جان هست چون روز اولی که جیل رو توی re 5 دیدم (با لباس غواصی:d) دچار فر خوردگی شدم ! میشه گفت خاک بر سره طراحش
ولی در کل عاشق جیل هستم :d امیدوارم تا ابد جز بهترین شخصیت زن دنیای بازی ها بمونه که البته هست .

اون هایی که بازی رو از سری های کلاسیکش شروع کردن اکثرا از بازی ناامید شدن حتی با این که کپکام گفته قراره بازی به اصلیتش بر گرده ( اما من نه). والا هنوز نفهمیدم سیاست کپکام چجوریاست. خودم بازی رو از 11 سال پیش از شماره دوم شروع کردم و بعد 1 و بعد 3 . اما کپکام قصدش از RE 4 فقط نو اوری بود که همین مساله باعث شد بازی به این روز بیوفته و من از داستانش زیاد خوشم نمی یومد اما با اینکه RE 5 داستان به این خوبی داشت و انقدر در موردش اعتراض کردند برای کپکام اهمیت داره که شماره 6 رو اونطور که طرفدارای دو اتیشه بازی انتظارش رو دارند بسازه یا دیگه فقط دوباره یه عنوان شوتر سوم شخص شایدم اول شخص :d قراره بده بیرون ؟! امیدوارم داستانش طوری باشه که همه نکات مبهم داستان رو بر طرف کنه این 1 . 2 اینکه مثل re 5 نباشه که فقط بکشیم بریم جلو . معماهای جالب و هیجانی و صد البته چیزی به نام ترس که گم نام شده اخیرا توی بازی و .. توی شماره 6 باشند :d .
3 اینکه سیو بازی مثل نسخه های کلاسیک بشه (البته این جور سیو ها خز شد:d اما اگه توی این شماره اینطور بشه به نظرم باحال تره) . اخه توی re 5 همینطور سیو میکرد و اصلا جالب نبود اما سری های کلاسیک ادم با وحشت یه تیکه رو رد میکرد و بعد سیو که میکردی یه نفس راحت میکشیدی و ادامه میدادی . خیلی هم فاز میداد ;) .
این بود انتظارات اینجانب از بازی بعدی در حالی که هیچ اهمیتی نداره که الکی این انتظارات رو بکشم چون تو مخ کپکام فرو نمیره و الکی نمیتونم دل خودم رو خوش کنم . :d
آرزو بر منو تو عیب نیست حسین جون ولی کی برآورده بشه خدا میدونه منم همین نظراتو دارم به جز اینکه منم ناامید شدم از بازی اویل اون زمان کجا اویل این زمان کجا باورتون نمیشه بار اول اویل 3 رو بیشتر از 80 بار سیو زدم تا آخرش...........هی یادش بخیر
افشین یه چیزی فکرکنم حمید بود گفت اون تیپ لباس برای حرکت های جیل تو اویل 5 میومد ها دقت هم کنی تا زمان مبارزه با وسکر اون شنلشم در نیاورده بود که مبادا کشف*حجاب نشه :d دیگه دید اوضاع خیته مجبور شد اون حرکت رو بزنه اان یه چیزی میگم نیما میاد گیر میده >:) اگه کلیر بود هی باید مراقب میشد لباساش خیس نشه :d که یوقت طرفدارای 2 آتیشش برداشت بد نکنن :d

فعلا که به تاپیک ما انرژی داده ;) خوب بحث پوشش دیگه بسه :biggrin1:

فقط خدا کنه تو TGS انرژی مارو نگیره. افشین جان فکر کنم این سورپرایز ها باز پشت در های بسته باشه.البته مطمعن نیستم.خدا کنه اینطور نباشه اما د رمورد TGS من فکر کنم از ریبوت فعلا خبری نباشه چون که کپکام خیلی سرش شلوغ بوده تا الان و بعید میدونم رو ریبوت کار کرده باشه.و هر چی که هست مربوط به رزیدنت اویل 6 میشه.

ویرایش : دقایقی قبل شماره دوم رزیدنت ایول برای بار n ام به پایان رسید
حالا به نظرتون برم سر شماره 3 یا .....
شما پیشنهاد بدین

به نظر من دیگه یه مدت رزیدنت اویل بازی نکن افشین برای n امین بار یا اسپنسر بزرگ .... :d از رزیدنت اویل ها کدومشو هنوز بازی نکردی ؟

حمید دمت گرم بابت آپدیت اخبار:x افشین یه چیزی فکرکنم حمید بود گفت اون تیپ لباس برای حرکت های جیل تو اویل 5 میومد ها دقت هم کنی تا زمان مبارزه با وسکر اون شنلشم در نیاورده بود که مبادا کشف*حجاب نشه :d دیگه دید اوضاع خیته مجبور شد اون حرکت رو بزنه اان یه چیزی میگم نیما میاد گیر میده >:) اگه کلیر بود هی باید مراقب میشد لباساش خیس نشه :d که یوقت طرفدارای 2 آتیشش برداشت بد نکنن :d

وظیفه مه حامد جان.خوشحالم که خوشت اومد..:x احمد بود اون حرف رو گقت حامد . راستی یه ویدئو 15 دقیقه از بازی resident evil : code veronica HD اومده .اینم لینکش برین نگاه کنین چون من دانلود نکردم.

http://www.youtube.com/watch?v=7Zq1zj7rmvs

آخرین ویرایش:
قربونت.چی هست حامد از کجا اینو میدونی منبعشو میگی ؟
یه خبریه که موقعش بشه خودتون همه میفهمین البته زیاد جو گیر نشین ها چون من یکمم گنده ش کردم :d
به موقعش میگم
افشین جواب منو ندادی ها!!! در مورد اون قضیه که قرار بود بنویسیم گفتی شروع کردم بالاخره چی شد؟

بچه ها از بحث خارج شديم.
به نظر شما داستان RESIDENT EVIL 6 چه جوري ميشه؟
چند تا ابهام وجود داره:
1.ADA WONG كجاست؟
2.CLAIR REDFIELD كجاست؟
يه نفر به من گفت كراوزر هنوز زنده هست.
حالا يكي به من بگه كراوزر كي هست كه توي RE4 مياد به LION اظهار اشنايي ميكنه؟

Jack Krauser همکار یا همون پارتنر لیان هست که اولین آشناییشون تو Resident Evil Darkside بود که مربوط به عملیات جاواییر بود میشه.در آخر عمیات Krauser تو یه صحنه سازی(حادثه هوایی) کشته میشه.
بعد تو Resident Evil 4 از طرف Wesker کبیر مامور میشه تا بیاد تو تشکیلات سدلر تا نمونه های لاس پلاگاس رو بدست بیاره.بعد تو اتفاقاتی که تو RE4 میفته این دو (لیان و جک کراوزر) همدیگرو میبینن و کراوزر از طرف وسکر مامور کشتن لیان میشه

Jack Krauser همکار یا همون پارتنر لیان هست که اولین آشناییشون تو Resident Evil Darkside بود که مربوط به عملیات جاواییر بود میشه.در آخر عمیات Krauser تو یه صحنه سازی(حادثه هوایی) کشته میشه.
بعد تو Resident Evil 4 از طرف Wesker کبیر مامور میشه تا بیاد تو تشکیلات سدلر تا نمونه های لاس پلاگاس رو بدست بیاره.بعد تو اتفاقاتی که تو RE4 میفته این دو (لیان و جک کراوزر) همدیگرو میبینن و کراوزر از طرف وسکر مامور کشتن لیان میشه
wow وسکر کبیر رو عشق است
سینا جان خوب شد دیدمت اینجا حمید زحمت یه لینک از یوتیوب رو کشیده میتونی تو سایتی جایی آپلود کنی تا من دانلود کنم؟

بچه ها از بحث خارج شديم.
به نظر شما داستان RESIDENT EVIL 6 چه جوري ميشه؟
چند تا ابهام وجود داره:
1.ADA WONG كجاست؟
2.CLAIR REDFIELD كجاست؟
يه نفر به من گفت كراوزر هنوز زنده هست.
حالا يكي به من بگه كراوزر كي هست كه توي RE4 مياد به LION اظهار اشنايي ميكنه؟

داستانش هرجور میخواد بشه بشه.فقط ترسناک باشه و معما هم داشته باشه و به گیم پلی بازی گند نزنن ما راضی هستیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or