بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

افشین به همون یه زره که لباس جیل بازه هم گیر میدی ؟ ! بابا مشکلش چیه الان ؟ برو خدا رو شکر کن که صحته های بدتر نداره مثل تو حموم و اینا پارازیت او سومین تولد رو نگاه کن یه تریلری داره که اصلا نمیشه تو بازی سنتر در معرض عموم گذاشت.این که چیز مهمی نیست تازه لباس اکزلا گیونه هم جلوش کلا باز بود تو رزیدنت اویل 5 این چیزا مهم نیست تو دمو ها فقط به چشم میاد الان این لیاس راشل رو برو ببین اکزلا رو تو جیبش میکنه.به نظر من که لباس جیل مشکلی نداره. تو ریمیک یه لباس داره جیل مثل لباس سارا کانر تو ترمیناتور اونم یقش بازه.بابا هوا گرمه اذیت میشن خب .
حمید اصلن من نمی گم بده نشه نشون داد خیلیم خوب حمومم نشون بدن خیلیم بهتره :دی ولی واقعیه باشه نه کمیکی مث همون جیل قبلی تو شماره 3 خیلی هم جذاب بود ولی لباسش واقعی بود چیزی بود که وجود داره تو سطح شهر هست
من می گم این چرا مث catwoman شده چرا نظامی نیست ؟؟؟؟؟؟
لباسش مث شخصیت های کمیکی منم دلم نمی خواد رزیدنت ایول کمیکی بشه
همین
خودت انصافا نیگا کن ببین با این لباس فرقی داره
catwoman_render_tmk_01.jpg
catwoman tits.jpg

اینجور حرکتا افشین بیشتر برای جلب مخاطبه و این کار ها هم برای این انجام میشه که همه جور آدم رو بکشونه سمت بازی حالا یکی رو به خاطر این لباس یکی رو به خاطر خاطره یکی هم به خاطر داستان و....
ولی من به شخصه قبول دارم اینجور کار ها برای بازی ای که توش عملیات نظامی باید انجام بدی (حالا به هر شکلی) جالب نیست به قول خودت کی با این تیپ میره غواصی اونم با این همه تجهیزات
حتی تو اویل 5 اگه یادت باشه شوا یه تیپ سرخ پوستی داشت یا بعد از اضافه شدن GE یه تیپی به شوا اضافه شد که انگار از مجلس عروسی برداشتنش آوردن اینجا در صورتی که اصلن این تیپ ها به این بازی نمیخوره فقط اینا میخوان طرفدار بیشتری جذب بشه مخصوصا تو بلاد ژاپن و چین این مدل لباس ها خفن طرفدار داره خب 1 میلیارد نفر آدم باید تاثیر بزاره رو ساخت یه بازی حالا این تاثیر ممکنه منفی باشه ممکنه مثبت

اینجور حرکتا افشین بیشتر برای جلب مخاطبه و این کار ها هم برای این انجام میشه که همه جور آدم رو بکشونه سمت بازی حالا یکی رو به خاطر این لباس یکی رو به خاطر خاطره یکی هم به خاطر داستان و....
ولی من به شخصه قبول دارم اینجور کار ها برای بازی ای که توش عملیات نظامی باید انجام بدی (حالا به هر شکلی) جالب نیست به قول خودت کی با این تیپ میره غواصی اونم با این همه تجهیزات
حتی تو اویل 5 اگه یادت باشه شوا یه تیپ سرخ پوستی داشت یا بعد از اضافه شدن GE یه تیپی به شوا اضافه شد که انگار از مجلس عروسی برداشتنش آوردن اینجا در صورتی که اصلن این تیپ ها به این بازی نمیخوره فقط اینا میخوان طرفدار بیشتری جذب بشه مخصوصا تو بلاد ژاپن و چین این مدل لباس ها خفن طرفدار داره خب 1 میلیارد نفر آدم باید تاثیر بزاره رو ساخت یه بازی حالا این تاثیر ممکنه منفی باشه ممکنه مثبت
درست واسه جلب مخاطب ولی چرا بازی های موفق اینجوری نمی کنن چرا تو آنچارتد شخصیت های زن اینجوری نیستن
در اون مورد هم اشتباه نکن چینی ها که بد بختا رنگ زندگی رو نمی بینن
ژاپنی هام راستشو بخوای به اندازه کافی شخصیت های انیمه ای دارن
کپکام داره اینکارو می کنه تا بتونه بازار غرب و بدست بیاره تمام اینا فقط برای بازار اورپا و آمریکاست

حمید شرمنده درستش کردم

حامد جان درستش هم نمیکردی مسله ای نبود.:)

حمید اصلن من نمی گم بده نشه نشون داد خیلیم خوب حمومم نشون بدن خیلیم بهتره :biggrin1: ولی واقعیه باشه نه کمیکی مث همون جیل قبلی تو شماره 3 خیلی هم جذاب بود ولی لباسش واقعی بود چیزی بود که وجود داره تو سطح شهر هست
من می گم این چرا مث catwoman شده چرا نظامی نیست ؟؟؟؟؟؟
لباسش مث شخصیت های کمیکی منم دلم نمی خواد رزیدنت ایول کمیکی بشه
همین
خودت انصافا نیگا کن ببین با این لباس فرقی داره

افشین لباس جیل شبیه لباس کت ومن نیست ولی خب بی شباهتم نیست کت ومن دیگه خیلی باز کرده زیپشو :d اما این که چرا لباس غواصی داره به خاطر این که با آب زیاد سرو کار داره منم از لباس های کمیکی منتفرم یه لباس واسه سیندی خریدم تو اوتبریک 2 بعدش پشیمون شدم شده بود عین بچه هایی که میرن تو مهد کدک تاتر بازی میکنن خودشونو شکل خرگوش در میارن.اینو میشه گفت کمیک اما لباس جیل فکر نمیکنم کمیک بوده باشه یه لباس غواصی هست فقط .فکر میکنم چون زیاد باید تو اب بره این لباس رو براش انتخاب کرند .منم خودم مثل خودت از لباس نظامی بیشتر خوشم میاد اما اینم بد نیست.بهش میاد. فکر میکنم لباسشو عوض میکنه بعدا این عکس رو ببین.

jnxd1g74mj1jeols0.jpg

این اون لباس سیندی تو رزیدنت اویل اوتبریک که گفتم .

Cindy_bunny_lg.jpg

کمیکی میشه چون شخصیتی مث کت وومن کمیکیِ
به قول خودت لباس سیندی رو خریدی ولی ای لباس مربوط به داستان بازیِ و یه آپشن اضافی نیست که بازی رو با مزه کنه
کلا بازی های کپکام اینجوری شده که تو dead rising به اوج خودش میرسه
حمید جون دادش من لباس جیل شبیه نیست به کت ومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خودت عکسارو نگاه کن عزیزم
37eb50d86836.jpg
f0abbcc0227c.jpg

لباس نظامی نیروی دریایی هم این شکلیِ نه اونجوری که جیل پوشیده
b519f198dd26.jpg

آخرین ویرایش:
کمیکی میشه چون شخصیتی مث کت وومن کمیکیِ
به قول خودت لباس سیندی رو خریدی ولی ای لباس مربوط به داستان بازیِ و یه آپشن اضافی نیست که بازی رو با مزه کنه
کلا بازی های کپکام اینجوری شده که تو dead rising به اوج خودش میرسه
حمید جون دادش من لباس جیل شبیه نیست به کت ومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خودت عکسارو نگاه کن عزیزم
37eb50d86836.jpg
f0abbcc0227c.jpg

لباس نظامی نیروی دریایی هم این شکلیِ نه اونجوری که جیل پوشیده
b519f198dd26.jpg

چرا ولی اون نقاب مسخره رو نداره.اخه لباس قواصی همینطوریه دیگه لوزمشم وقتی میخواد بره تو آی حتما کامل میشه.میگم چون بازیش کلا به آب زیاد ربط داره این مدلیه. افشین جون

چرا ولی اون نقاب مسخره رو نداره.اخه لباس قواصی همینطوریه دیگه لوزمشم وقتی میخواد بره تو آی حتما کامل میشه.میگم چون بازیش کلا به آب زیاد ربط داره این مدلیه. افشین جون
نه دیگه اشتباهت همین جاست چون تو شماره 5 هم که مربوط به آب نبود لباس جیل همین شکلی بود
تازه خودت فرض کن با این لباس کلاه غواصی هم بزاره اونوقت میشه خود کت وومن :دی

نه دیگه اشتباهت همین جاست چون تو شماره 5 هم که مربوط به آب نبود لباس جیل همین شکلی بود
تازه خودت فرض کن با این لباس کلاه غواصی هم بزاره اونوقت میشه خود کت وومن :دی

افشین جان بالاخره لباس غواصی همینجوریه هم با لباس ارتشی هست هم اینجوری اینو ببین واسه بازی اسپلینتر سل هست . تقریبا شبیه لباس جیل هست تازه کلاه غواصیم داره.

ztkemohrta4xrpg07h9b.jpg

حمید این لباس غواصیه
ولی حتی یه دونه سوراخم نداره چه برسه بخواد یقه اش باز باشه
وقتی یه لباس غواصی اون شکلی یقش باز باشه خوب میشه کت وومن دیگه

تا دو دقیقه میرم ومیام ببین چطوری بحث مهم الکس رو میکنن بحث درباره لباس جیل.خب لباسه دیگه.لابد بعدشم میخواید برید سراغ لباس های ایدا.
ولی من فکر کنم لباس های کاراکتر ها رو جوری طراحی میکنن که به نقشش بیاد واقعا هم میاد.مثلا همین لباس جیل تو شماره5دقیقا مناسب حرکات جیله(=)))که هی بالاوپایین بپره.
افشین جون کلا گیر نده به لباس های این بنده خدامنکه عیب خاصی نمیبینم.به جاش گیر بده به قیافش که سال به سال کارتونی تر میشه.این عکس اخری که ازش گذاشتی که کاملا شرقیه.:d

حمید این لباس غواصیه
ولی حتی یه دونه سوراخم نداره چه برسه بخواد یقه اش باز باشه
وقتی یه لباس غواصی اون شکلی یقش باز باشه خوب میشه کت وومن دیگه

افشین خانما یقشونو باز میزارن که آقایون انرژی بگیرن .;)

tumblr_lhk1g3puGa1qfnzzm.jpg

اگه مشکل یقشه که بازه تو لباس غواصی که کلا خانوما بیشتر از اقایون علاقه دارن یقشونو باز بزارن حالا هر لباسی میخواد باشه.
yahoo_4.gif

حمید جون اینا ارتشین داداش برو قوانین ارتش آمریکا رو تو ویکی بخون در مورد همین چیزا
بعدا خودت متوجه میشی کسی بخواد وسط ماموریت و عملیات انرژی بگیره چیکارش می کنن

تا دو دقیقه میرم ومیام ببین چطوری بحث مهم الکس رو میکنن بحث درباره لباس جیل.خب لباسه دیگه.لابد بعدشم میخواید برید سراغ لباس های ایدا.
ولی من فکر کنم لباس های کاراکتر ها رو جوری طراحی میکنن که به نقشش بیاد واقعا هم میاد.مثلا همین لباس جیل تو شماره5دقیقا مناسب حرکات جیله(=)))که هی بالاوپایین بپره.
افشین جون کلا گیر نده به لباس های این بنده خدامنکه عیب خاصی نمیبینم.به جاش گیر بده به قیافش که سال به سال کارتونی تر میشه.این عکس اخری که ازش گذاشتی که کاملا شرقیه.:d
بابا منم همین و میگم حمید قبول نمی کنه کلا گند خورده به جیل رفته
اون از قیافش اونم از لباساش

حمید جون اینا ارتشین داداش برو قوانین ارتش آمریکا رو تو ویکی بخون در مورد همین چیزا
بعدا خودت متوجه میشی کسی بخواد وسط ماموریت و عملیات انرژی بگیره چیکارش می کنن

ّباور کردی ؟ :)) جان من باور کردی افشین ؟ که گفتم واسه که به آقایون انرژی بده =)) باشه حرف تو درست افشین الان میگی که یقش نباید باز باشه آخه این که یه ذره فقط بازه .اون راشل رو ببین.به نظر من قیافه جیل قابل تحمل تر از تو رزیدنت اویل 5 هست.اقا حالا این قضیه لباس و اینارو بیخیال یکی از بچه ها حرف خوبی زد کپکام اخیرا تمرکز زیادی رو .... و لباسهای تنگ کرده .واقعا از این کرکتر بدم اومد شده شبیه پالما اندرسون .تازه اون موها چیه رو چشاشو گرفته چجوری جلوشو میبینه ! خداییش خیلی ضایع هست.

افشین اون دختره که تو آواتارته شری هست درسته ؟ اون چیز پشت سرش چیه؟ !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or