بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

البته من باید اصلاح کنم اون دختر که نمونه بیرکین بوده اسمش لیزا بوده نه ترزا دیشب یادم نبود
ولی حمید جان به نظرت اگر لیزا نبود اگه امکانات گسترده امبرلا نبود اگر بیرکین نابغه ترین انسان روی زمین بود میتونست حتی به ویروس عقب مونده ای مثل تی دست پیدا کنه؟ چه برسه به جی
امبرلا سهیم بود خب وقتی یکی استاد خودش رو میکشه معلومه که یه روزم نوبت خودش میرسه البته البرت هم باید یه همچین بلایی سرش میومد که به واسطه قدرت فرابشریش کسی حریفش نمیشد

البته من باید اصلاح کنم اون دختر که نمونه بیرکین بوده اسمش لیزا بوده نه ترزا دیشب یادم نبود
ولی حمید جان به نظرت اگر لیزا نبود اگه امکانات گسترده امبرلا نبود اگر بیرکین نابغه ترین انسان روی زمین بود میتونست حتی به ویروس عقب مونده ای مثل تی دست پیدا کنه؟ چه برسه به جی
امبرلا سهیم بود خب وقتی یکی استاد خودش رو میکشه معلومه که یه روزم نوبت خودش میرسه البته البرت هم باید یه همچین بلایی سرش میومد که به واسطه قدرت فرابشریش کسی حریفش نمیشد

اون که به آره مسلمه که نمیتونست.اما همنونطور که میدونی آمبرلا به کار و کشفیات پژوهشگرانش مثل ویلیام بیرکین بیشتر از خود اونها اهمیت میده و این موضوع رو ویلیام فهمیده بود.در مورد کشتن مارکوس هم خب وقتی وسکر و ویلیام فهمیدند که مارکوس پشت قضیه شیوع ویروس تی تو کوستان آرکلی هست و حتی کارکنان تو اون مقر آزمایشی رو آلوده کرده و حتی تنظیمات رو هم برای بعضی از اون هیولاها آزاد گذاشته مثل ( Tyrant T-001 تو رزیدنت اویل زیرو) تا آزمایشون کنه تصمیم گرفتند تا تسهیلات آموزشی آمبرلا و مارکوس رو نابود کنند.این کار مارکوس بزرگترین اشتباهش بود و منجر به مرگش هم شد.

آخرین ویرایش:
خب اینجا به نظرم ویلیام اشتباه کرد چو امبرلا به خاطر همین دلایلی که حمید گفت می خواست مارکوس رو از بین ببره.وگرنه من فکر نمیکنم این کار رو میکرد.ولی ویلیام هنوز کاری رو علیه امبرلا وبه سود خودش نکرده بود .من فکر میکنم این ویلیام رو یه کم شکاک و بد بین میخوان نشون بدن

احمد من نمیدونم واسه چی مارکوس رو کشتند.شیوع ویروس تی هم توسط مارکوس هم بعد از کشته شدنش بود و واسه انتقام گرفتن از آمبرلا.اون حرفاییم که من گفتم واسه بعد از کشته شدنش بود.من تو دموی اول رزیدنت اویل زیرو دیدم که مارکوس وقتی ویروس رو پخش کرد شکلش مثل آدم بود فکر کردم قبل از کشته شدنش بوده.اشتباه کردم.خب این بحث مارکوس و بیرکین رو تمومش کنیم دیگه :d

آخرین ویرایش:
احمد من نمیدونم واسه چی مارکوس رو کشتند.شیوع ویروس تی هم توسط مارکوس هم بعد از کشته شدنش بود و واسه انتقام گرفتن از آمبرلا.اون حرفاییم که من گفتم واسه بعد از کشته شدنش بود.من تو دموی اول رزیدنت اویل زیرو دیدم که مارکوس وقتی ویروس رو پخش کرد شکلش مثل آدم بود فکر کردم قبل از کشته شدنش بوده.اشتباه کردم.خب این بحث مارکوس و بیرکین رو تمومش کنیم دیگه :d
ا...
میگم چرا یه جوری نوشته بودی.خب اشتباه رو همه میکنن.ولی کلا تو نامه تابلو هست که ویلیام خیلی شکاکه.

ykr3vzfxiwhu5yajqfnk.jpg

اونجا که اینطوری گفتن.فن ها گفتند ممکنه تو TGS ممکن هم هست نه.به خاط این که نمایشگاه دیگه ای واسه ی که بخوان اینو نشون بدن نیست و فقط 3 ماه دیگه تا سال 2012 باقی مونده.

اینم اون دو تا چیز جالبی که گفتم .:)

3186wc23oyb8euzkntzh.jpg

یادداشت های ویلیام بیرکین

حس میکنم دارم به جایی میرسم که رازی را که قبلا چندین بار از فاش کردنش طفره رفته ام برملا کنم.آن کلید زیرکانه تمام چیزهایی را بازگو میکند که G-Virus ارئه میدهد.چیزهای زیادی برای نشان دادن به ما دارد مطمعنم اگر فقط بتوانم افراد آزمودنی(نمونه) بیشتری جهت کمک به برسی هایم بدست آورم تمام این سالهای زحمت و برسی های دقیق به نوعی به نتیجه ای افتخار آمیز میرسد.

میتوانم عظمت G-Virus را حس کنم قدرت خامش را پیوندش را با مراتب بالاتری از هستی. آن ویروس در مرتبه ی بالاتری وجود دارد چیزی که همه ی ما باید نسبت به آن مشتاق باشیم و این همان چیزی است که به دنیا خواهم داد. G-Virus من گام بعدب تکامل خواهد بود که توسط انسان خلق شده است .با این اثر من انسان حتی خدا را نیز پشت سر خواهم نهاد.

" اثر من " یک چرخش عبارت جالب است چون شرکت آمبرلا آن را کار خودش میداند و پاداش خودش. اما برای آن چکار کرده اند ؟! آنها تجهیزات و مواد خام را فراهم کرده اند اما من راه را به آنها نشان داده ام .من مسیر را اماده کرده ام . من ! ویلیام بیرکین ... با این حال آنها در حال برداشت محصولی هستند که من کاشته ام اما مرا نادیده گرفته اند .

یا حتی بد تر . این امر دوباره به من یاد آوری شد دستور پایان دادن به زندگی مارکوس برای آماده کردن تمام جزئیات و اطلاعات آن تمام آثار زندگیش آیا من الان جای مارکوس را گرفته ام! ؟
چه هنگامی کار من بیشتر از خود من برای شرکت آمبرلا ارزشمندتر خواهد شد و انت و شری من چه خواهند شد ! اگه شرکت آمبرلا به این نتیجه برسد که دیگر نیازی به من نیست چه بلایی بر سر آنها خواهد آمد !

بایستی با احتیاط پیش بروم البته که باید کار را به اتمام برسانم اما باید جرئیات را مخفی نگه دارم .همکارانم نمیتوانند بفهمم چقدر به پایان کار نزدیم ! حتی اگر هم به آنها بگویم آن احمق ها هرگز نمیفهمند ! پروژه های کوچک و احمقانه ی آنها بازی و اسباب کودکانه است ! اما کار من بایستی ادامه یابد !

پس آینده ... شاید شرکت آمبرلا جای مناسبی برای G-Virus من نباشد .آیا سازمانهای علاقمند تری نیز وجود دارد ؟ شاید کار من برای این گونه مکانها قراردادی و عرفی تر باشد یعنی بیشتر کننترل شده باشد اما حداقل G به حیات خود ادامه داده و پیشرفت میکند و قسمتی از یک دنیای شجاعانه و جدید خواهد شد .

این کار را خواهم کرد.

------------------------------------------------------------------------------

نامه ی انت بیرکین به همسرش ویلیام بیرکین

ویلیام عزیزم

نامه نوشتن برای تو قدری عجیب است اما حس نمیکنم که تو را برای مدت زیادی ندیده ام حدودا از زمان خانه ماندنت 6 هفته گذشته است.

میدانم کار تو چقدر تو را تحیلیل میبرد - و خدا میداند که اگر تنها یک نفر باشد که این را بداند آن یک نفر من هستم .اما دل شری برایت تنگ شده است . میدانم من هم زیاد این دور و بر ها نبوده ام. با شری به عدالت رفتار نکرده ایم .

نتیجه ارزیابی روانیم را دیروز گرفتم . عجیب بود به نظر میرسد آنها به همان اندازه که به مطالعه تو علاقه داریند به مطالعه من نیز علاقه دارند چون از من میپرسیدند در مقابل کارهایی که تو فرضا انجام بدهی من چه عکس العملی نشان خواهم داد .این تست کاملا بر خلاف تست های دیگر بود.البته هنوز فکر میکنم آنها میدانند دارند چه میکنند.

اینم خود نامه

rq0a8mbm6125qnup785o.jpg

حمید جان دستت درد نکنه واقعا تاپیک و راه می ندازی با مطالبت
این نامه ها یه جورایی برای من تناقض ایجاد می کنه
بیریکین بینهایت باهوش بوده و همین طور دیده بوده که چه بلایی سر مارکوس اومد پس این با عقل جور در نمیاد که بزاره همون بلا رو سرش بیارن
تو نامه هم من بیشتر هوشیاری بریکین و آنت رو از مسئله درک می کنم ولی بازم اتفاقات اون شکلی رقم می خوره در ضمن به نظر من بیریکین داره خیلی مرموز میشه
چون هیچ وقت اطلاعات کاملی نسبت بهش تو هیچ بازی ندادن
فقط تو شماره 0 که ما یکم از روابط بیرکین با وسکر رو درک می کنیم
به نظرم امکان دوباره دیدن بیرکین خوب زیر صفر البته اگر نویسنده ها بخوان تخیل زیادی به خرج بدن می تونن بیارنش ولی صد در صد شری باید انتقام پدر و مادرش رو بگیره
حتی ما هنوز نمی دونیم بیرکین چه چیز هایی رو برای شری به جا گذاشته
در مورد کراوزر هم بگم که اگه زنده باشه زیاد نمی تونه به جذابیت داستان کمک کنه چون باز هم باید با لیان و ایدا در گیر بشه که خوب تکراری میشه
به نظرم سری واقعا دوباره به یه دانشمند و محقق احتیاج داره تنها با یه سازمان طرف شدن کافی نیست
سری دوباره به یه فرد باهوش احتیاج داره که انقلابی تو ویروس ها ایجاد کنه اینکه صرفا بیان بگن فلان سازمان اینو ساخته جذابیتی نداره
نیکلای هم تنها با جیل درگیر میشه که امیدوارم باعث بشه دوباره یه بازی خوب تنها با جیل بازی کنیم چون این بحث co-op جدا بازی رو به لجن کشیده به نظرم حتی باعث میشه ارتباط با شخصیت اصلی کم بشه و درصدی از اتفاقات به اسم همراهتم رقم بخوره
همون طور که الان کریس صد در صد اتفاقات شماره پنج رو رقم نزده
این افشین چقدر کم رنگ شده خبر ندارین چیکار میکنه که نیستش؟
عزیزمی حامد جون والا من اومدم دفه پیش چقد تایپ کردم نمی دونم چرا یهو واسه سندش ارور داد دیگم فرصت نکردم بیام
الانم بحث عوض شده دیگه
راستی یه سوال برام پیش اومده به نظرتون این شماره های کلاسیک رو تا کی میشه بازی کرد ؟
مثلا به نظرتون اگه شماره 6 بیاد و خیلی عالی باشه بازم شماره کلاسیک لذت بازی کردن داره؟؟؟؟؟؟؟

راستی یه سوال برام پیش اومده
خب بپرس؟:d
به نظرتون این شماره های کلاسیک رو تا کی میشه بازی کرد ؟
مثلا به نظرتون اگه شماره 6 بیاد و خیلی عالی باشه بازم شماره کلاسیک لذت بازی کردن داره؟؟؟؟؟؟؟
خب یه چیزایی هست که ادم همیشه دلش میخواد بازی کنه چون جزئی از خاطرات ادم هست.من که همیشه لذت میبرم از سری اویل(ایول) حالا میخواد کلاسیک باشه یا مدرن یا هر چیزی که میخواد بیاد .
بسته به طرز فکر ادمه.من میگم هر کدوم از شماره های اصلی جزو بهترین های سالی که عرضه شدن هستن اما چون توقعات مارو براورده نمیکنه(منظورم کلاسیک بودنشه چون اکثر ماها حالت کلاسیک رو دوست داریم)میگیم خوب نبود.اشغال بود افتضاح بود.البته خودم هم از این قاعده مستثنی نیستم.
ولی اگر شماره شش بهترین بازی تاریخ هم بشه بازم من از بازی کردن شماره های پیشین لذت میبرم(دقت کنید همه شماره های قبلی نه فقط کلاسیک)

خب بپرس؟:d

خب یه چیزایی هست که ادم همیشه دلش میخواد بازی کنه چون جزئی از خاطرات ادم هست.من که همیشه لذت میبرم از سری اویل(ایول) حالا میخواد کلاسیک باشه یا مدرن یا هر چیزی که میخواد بیاد .
بسته به طرز فکر ادمه.من میگم هر کدوم از شماره های اصلی جزو بهترین های سالی که عرضه شدن هستن اما چون توقعات مارو براورده نمیکنه(منظورم کلاسیک بودنشه چون اکثر ماها حالت کلاسیک رو دوست داریم)میگیم خوب نبود.اشغال بود افتضاح بود.البته خودم هم از این قاعده مستثنی نیستم.
ولی اگر شماره شش بهترین بازی تاریخ هم بشه بازم من از بازی کردن شماره های پیشین لذت میبرم(دقت کنید همه شماره های قبلی نه فقط کلاسیک)
خوب من بیشتر برای این رو شماره کلاسیک تاکید کردم چون زمان زیادی داره از ساختشون می گذره یه جورایی نسل بعد مثل بازی های سگا می مونه
ولی جدا لذت بازی کردن شماره های کلاسیک بیشتر همین طور نوستالژی زیادی هم داره

میگم چرا یه جوری نوشته بودی.خب اشتباه رو همه میکنن.ولی کلا تو نامه تابلو هست که ویلیام خیلی شکاکه.

ویلیام شکاک هست ؟ ! یا مشکوک ؟ شکاک هست چون باید باشه چون دیده بود که چه بلایی سر مارکوس اومد و نفر بعدی هم اونه.

حمید جان دستت درد نکنه واقعا تاپیک و راه می ندازی با مطالبت
این نامه ها یه جورایی برای من تناقض ایجاد می کنه
بیریکین بینهایت باهوش بوده و همین طور دیده بوده که چه بلایی سر مارکوس اومد پس این با عقل جور در نمیاد که بزاره همون بلا رو سرش بیارن
تو نامه هم من بیشتر هوشیاری بریکین و آنت رو از مسئله درک می کنم ولی بازم اتفاقات اون شکلی رقم می خوره در ضمن به نظر من بیریکین داره خیلی مرموز میشه
چون هیچ وقت اطلاعات کاملی نسبت بهش تو هیچ بازی ندادن
فقط تو شماره 0 که ما یکم از روابط بیرکین با وسکر رو درک می کنیم
به نظرم امکان دوباره دیدن بیرکین خوب زیر صفر البته اگر نویسنده ها بخوان تخیل زیادی به خرج بدن می تونن بیارنش ولی صد در صد شری باید انتقام پدر و مادرش رو بگیره
حتی ما هنوز نمی دونیم بیرکین چه چیز هایی رو برای شری به جا گذاشته
در مورد کراوزر هم بگم که اگه زنده باشه زیاد نمی تونه به جذابیت داستان کمک کنه چون باز هم باید با لیان و ایدا در گیر بشه که خوب تکراری میشه
به نظرم سری واقعا دوباره به یه دانشمند و محقق احتیاج داره تنها با یه سازمان طرف شدن کافی نیست
سری دوباره به یه فرد باهوش احتیاج داره که انقلابی تو ویروس ها ایجاد کنه اینکه صرفا بیان بگن فلان سازمان اینو ساخته جذابیتی نداره
نیکلای هم تنها با جیل درگیر میشه که امیدوارم باعث بشه دوباره یه بازی خوب تنها با جیل بازی کنیم چون این بحث co-op جدا بازی رو به لجن کشیده به نظرم حتی باعث میشه ارتباط با شخصیت اصلی کم بشه و درصدی از اتفاقات به اسم همراهتم رقم بخوره
همون طور که الان کریس صد در صد اتفاقات شماره پنج رو رقم نزده
در مورد امکان دوباره دیدن بیرکین هم امکانش تو رزیدنت اویل اپریشن راکون سیتی زیاده ولی تو رزیدنت اویل های بعدی 0 % .
راستی یه سوال برام پیش اومده به نظرتون این شماره های کلاسیک رو تا کی میشه بازی کرد ؟

خواهش میکنم افشین جان.البته این نظر منه اما چون باهوش بود میخواسته از آمبرلا جدا شه دیگه چون میدونست همون بلایی که سر مارکوس اومد سر خودشم میاد واسه همین تصمیم به جدا شدن از آمبرلا گرفت البته یکم دیر شد و آمبرلا فهمید و بعدم کشتنش اگه نه اگه مثل الکس وسر فرار میکرد شاید جون سالم بدر میبرد. در مورد امکان دوباره دیدن بیرکین هم امکانش تو رزیدنت اویل اپریشن راکون سیتی زیاده ولی تو رزیدنت اویل های بعدی 0 % .
در مورد بازی کردن رزیدنت اویل های کلاسیک باید بگم که لذت داره اما مطمعنا نه به دفعه های اولی که بازی کردیم .

بچه ها يه سوال: ميگن اويل 6 داره مياد.لگوشو كه زدن,باحاله.به نظر شما درسته يا شايعه هست؟
1.درسته
2.اشتباهه
3.نميدونم
4.هيچكدام
لطفا گزينه مورد نظر را ارسال نماييد.
منتظر پيشنهادات و انتقادات شما دوستان هستيم

بچه ها يه سوال: ميگن اويل 6 داره مياد.لگوشو كه زدن,باحاله.به نظر شما درسته يا شايعه هست؟
1.درسته
2.اشتباهه
3.نميدونم
4.هيچكدام

درسته.چون تو مجله OPM هم گفته شده و شایعات معمولا در مورد رزیدنت اویل اکثرا درست از آب در اومدن تا حالا.به غیر از رزیدنت اویل واسه psp.

ویلیام شکاک هست ؟ ! یا مشکوک ؟ شکاک هست چون باید باشه چون دیده بود که چه بلایی سر مارکوس اومد و نفر بعدی هم اونه.

خواهش میکنم افشین جان.البته این نظر منه اما چون باهوش بود میخواسته از آمبرلا جدا شه دیگه چون میدونست همون بلایی که سر مارکوس اومد سر خودشم میاد واسه همین تصمیم به جدا شدن از آمبرلا گرفت البته یکم دیر شد و آمبرلا فهمید و بعدم کشتنش اگه نه اگه مثل الکس وسر فرار میکرد شاید جون سالم بدر میبرد. در مورد امکان دوباره دیدن بیرکین هم امکانش تو رزیدنت اویل اپریشن راکون سیتی زیاده ولی تو رزیدنت اویل های بعدی 0 % .
در مورد بازی کردن رزیدنت اویل های کلاسیک باید بگم که لذت داره اما مطمعنا نه به دفعه های اولی که بازی کردیم .
نمی دونم واقعا این اوپریشن راکون سیتی هم زیاد اطمینانی بش نیست
ولی جدا چیز زیادی در مورد بریکین نمی دونیم اینکه اصلا چرا بریکین اون نمونه ای که به وسکر داد رو از قبل به خودش نزد تا جون سالم به در ببره
امکانش می تونه باشه که کس دیگه ای بوده باشه که تبدیل به g شده
اگر بگیم یه روز وسکر دوباره برمیگرده چرا نگیم بیرکین هم بر می گرده

1.درسته
2.اشتباهه
3.نميدونم
4.هيچكدام
راستشو بخوای به نظرم اون لوگو فیک بود ولی مطمئنا تو tgs یه چیزی نشون میدن
من فک نمی کنم 2012 بازی بیاد به نظرم طبق معمول بازی تاخیر طولانی مدت می خوره
فقط امیدوارم بازی به دست غربی ها ساخته نشه

نمی دونم واقعا این اوپریشن راکون سیتی هم زیاد اطمینانی بش نیست
ولی جدا چیز زیادی در مورد بریکین نمی دونیم اینکه اصلا چرا بریکین اون نمونه ای که به وسکر داد رو از قبل به خودش نزد تا جون سالم به در ببره
امکانش می تونه باشه که کس دیگه ای بوده باشه که تبدیل به g شده
اگر بگیم یه روز وسکر دوباره برمیگرده چرا نگیم بیرکین هم بر می گرده

بیرکین دیگه مرد افشین جان .علت این که تو اوتبریک هم کنسلش کردن میتونه همین بوده باشه .هر چند اوتبریک ربطی به رزیدنت اویل های دیگه نداره زیاد.بیچاره بیرکین حالا من کار ندارم که رو لیزا ترور بدبدخت آزمایش میکرد به هرحال اونا نیاز داشتند تا رو نمونه انسانی هم آزمایش کننند اما بعدا که G-Virus کامل شد اون با مافوق خودش مخالفت کرد و میخواست اونو نگه داره و به دولت امریکا بفروشه و حتی از نیروی نظامی هم درخواست کرد که تو این موضوع مداخله کنند و G-Virus رو بگیرند هرچند تیم هرگز نرسید و u.s.s تیم الفا به رهبری هانک که از اسپنسر فرمان گرفته بودند رسیدند و .....
حالا یک چیز جالب میدونستید که بیرکین تو رزیدنت اویل 1.5 هم حضور داشته منتها با ظاهری بزرگتر و غول اسا تر و تو اونجا گریه میکرد و شری رو صدا میزده !

ویلیام بیرکین در اوتبریک beta. ویلیام بیرکین در Resident Evil 1.5 ویلیام بیرکین در فیلم رزیدنت اویل 1

pqom3zjbtu7b1er9kdc.jpg
gjtpg6ff09p84gn9j4.jpg
4mpgozuqffa1xbrrxp51.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or