بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

مگه شما هم بازی نکردی هنوز ؟

[
1000بار فکر کنم تا الان بازی کردمش:d!
ولی از اینکه دیگه این بازی و اون دوران بر نمیگرده ناراحتم!:(:|:|
سیستم قوی یا کنسول Game Cube یا پولشو که برم بخرم:d
اگه یکی از اینا رو بدی مشکل منم حل میشه و میتونم از remake حالی ببرم :d
با Wii هم میتونی بازی کنی!:d

میگم شما با کدوم کنسول بازی میکردی؟؟آنلاین هم میزنی یا نه؟؟
با PS3 و PC این روزا چون دسترسی به PS3 ندارم مجبورم با PC رکورد بزنم.فرقی هم نمیکنه
کنسولم رو که هکیدم البته اویلش اورجیناله :d ولی PC انلاین میخوام راه بندازم تا بتونیم Co-op رکورد بزنیم

با PS3 و PC این روزا چون دسترسی به PS3 ندارم مجبورم با PC رکورد بزنم.فرقی هم نمیکنه
کنسولم رو که هکیدم البته اویلش اورجیناله :d ولی PC انلاین میخوام راه بندازم تا بتونیم Co-op رکورد بزنیم
حیف شد. آخه من رو کنسول بازی میکنم. اگه کپی نمیکردی میتونستیم آنلاین با هم بریم

خب بیا آنلاین با من بزن البته من پینگم داغونه ها باید صبور باشی:d بازی رو داشتم فروختمش دوباره یکی دیگه خریدم الانم صفره صفره یعنی هیچی باز نیست حتی مرحله اولشم نرفتم خواستی با این مدل ادامه بدی در خدمتیم :d (البته آخرای هفته)

خوشحالم که یه بازیکن حرفه ای به جمعمون اظافه شد البته سیستم من یه جوری ظاهرا مشکل داره انگار هدف گیریش یه جوریه حالا باید سیستم رو تغییر بدم ولی این ماجینی ها یه جوری فوق باهوش و حسابی حروم زاده هستن تا میام شلیک کنم سرشون رو میدزدن یا وقتی هدف میگرم رو صورتشون و شلیک میکنم بر خلاف توقعم بهشون اصلا نمیخوره حالا در هر صورت از رکورد های تو هم خوشم میاد اگر فیلم هم بگیری که چه بهتر اگر کاراکتر ربکا رو هم بازی کنی بیشتر خوشم خواهد اومد ولی وسکر خیلی عالیه

دوستان
این دو تا انیمیشن که از اویل بیرون اومده رو لطفا کامل اسمش رو بنویسین
می خوام برم بخرم :)
والا تا جایی که من اطلاع دارم یکی اومده ویکی دیگه تو راه هست.
اونی که اومده:resident evil degeneration
اونی که تو راهه:Resident Evil Damnation

اطلاعات کامل رو هم آقا حمید داره

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:43 PM ارسال شده بود ----------

خب بیا آنلاین با من بزن البته من پینگم داغونه ها باید صبور باشی:d بازی رو داشتم فروختمش دوباره یکی دیگه خریدم الانم صفره صفره یعنی هیچی باز نیست حتی مرحله اولشم نرفتم خواستی با این مدل ادامه بدی در خدمتیم :d (البته آخرای هفته)
اوکی. بدم نمیاد با بچه های این تاپیک بازی کنم. نترس بجای شما من همه چی دارم. همه جوره تامینت میکنم. یه ذرات خونه اسلحه با همه جور جفنگیات دارم
مرسنریز رو هم آنلاین رکوردم خوبه(890000) ولی سینگل 390000 با همون وسکر مید نایت زدم. دارم سعی میکنم ارتقاش بدم. آخه الان 2 سال میشه دیگه اویل 5 بازی نمیکنم.

خوشحالم که یه بازیکن حرفه ای به جمعمون اظافه شد البته سیستم من یه جوری ظاهرا مشکل داره انگار هدف گیریش یه جوریه حالا باید سیستم رو تغییر بدم ولی این ماجینی ها یه جوری فوق باهوش و حسابی حروم زاده هستن تا میام شلیک کنم سرشون رو میدزدن یا وقتی هدف میگرم رو صورتشون و شلیک میکنم بر خلاف توقعم بهشون اصلا نمیخوره حالا در هر صورت از رکورد های تو هم خوشم میاد اگر فیلم هم بگیری که چه بهتر اگر کاراکتر ربکا رو هم بازی کنی بیشتر خوشم خواهد اومد ولی وسکر خیلی عالیه

یه 2 تا 3 تا Replay ببینی حله دیگه فقط تمرین کافیه. Majini رو با مگنوم بزن وگرنه COmbot میپره و همینطور برو تو قسمت Controls setting و Aiming speed رو Fast کن
تا بتونی بهتر نشون بگیری :)

در مورد فیلم گرفتن هم هروقت از 600 هزار به بالا زدم فیلم میگیرم و یک سایت هم هست مخصوص همین رکوردها.

---------- نوشته 28-08-2011 در 12:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 27-08-2011 در 11:19 PM ارسال شده بود ----------

جونم MAX COMBO
47015778184321909049.jpg
:d

خب نظر جناب Phenom که فکر می کنم همون حامد باشه کاملا محترمه.ولی اون رمان ها فقط برداشتی از داستان اصلی هستند و هیچ جای بازی های رزیدنت اویل نیومده که پدر جیل دزد بوده یا شعبه ی اصلی آمبرلا در نیویورک بوده.اتفاقا در کد ورونیکا می بینیم که شعبه ی مرکزی آمبرلا در پاریسه!
حمید جان!الآن وقت ندارم.جواب سوالت رو دفعه ی بعدی میدم.

تاپيك داره شيرين ميشه!اين كل كل بازي قشنگه.من از اين بازي هاي جانبي كه از اويل4مد شد زياد خوشم نمياد!چون تقليد از بازي هاي اكشنه.تو اين زمينه تنها چيزي كه بهم حال داد اون تمرين تيراندازي تو اويل4بود كه بهت پول هم ميداد.(هموني كه تو جريان بازي تو قصربود.)من ركورد زدن تو خود بازي رو خيلي دوست دارم.مثلا اويل1رو 3:06 بدون سيو تموم كردم.ولي هركاري كردم نتونستن زير3ساعت تمومش كنم.چون پي اس1 كه دارم خيلي داغونه و وقتي بازي ميره رو دموخيلي لفت ميده.متاسفانه اويل1تايم دموهارو هم حساب ميكنه!يامثلا اول3رو زير2:30 تموم كردم(دقيقش يادم نيست)اون موقع كه كلوپ سوني تو تهران فراوون بود ما اينجوري ركورد ميزديم.حتي يادمه تو اويل ورونيكا وقتي كه بازي جانبي بهت ميداد چندتاكاراكتر بهت ميداد كه بايد ميجنگيدي با موجودات تا به ورونيكا برسي.يكي از رفيقام باوسكر(وسكرفقط چاقوداشت!)به ورونيكارسيد ولي ديگه نميشد با چاقو اونو كشت.
يا تو اويل3يكي ديگه از بچه هابا نيكلاي به اتاق آخررسيده بود.اينايي كه ميگم خدايي خالي بندي نيست.
شماها هم بياييد تعريف كنيد فقط صداقت داشته باشيدا!:d;)

من از اين بازي هاي جانبي كه از اويل4مد شد زياد خوشم نمياد
منظورت اویل 3 هست دیگه:d
اون تمرين تيراندازي تو اويل4بود كه بهت پول هم ميداد.(هموني كه تو جريان بازي تو قصربود.)
البته فقط تو قصر نبود تو جزیره هم بود
مثلا اويل1رو 3:06 بدون سيو تموم كردم
منم بدون سیو تموم کردم ولی اگه بگم تو چه سنی بهم میخندید(چون باور نمیکنید)
.فکر کنم حدود13.14ساعتی طول کشید.حدود8باری هم تلاش کردم که نتیجه نداد تا بار اخر
من نابغه ای هستم برای خودم:d:d:))

Dislike

به به
جوووونم چه کلوپی شده اینجا یعنی راضیما
به بهترین نحو ممکن اینجا شده کلوپ طرفداران رزیدنت ایول
ولی نکنید این کارا رو
زشته
اگر این یحث ها رو دوس دارین یه کلوپ درس کنید تاپیک چند صفحه الکی واقعا الکی بدون هیچ بحثی رفته جلو
حتی یک صفحه هم در مورد این نظرسنجی صحبت نشده یه زمزمه هایی شد ولی....
در ضمن بهتر نیست کلا دیگه از بحث در مورد شخصیت ها بیایم بیرون نیما جان شما اینطور فک نمی کنی؟؟؟!!!!!
اگر می بینید جای بحثی نمونده حداقل مطلب بنویسید یا خبر بزارید

چرا شماها هی تکرار گذشته میکنین؟! ول کنید اینارو . اون روز گفتم در مورد مسائل بنیادی حرف بزنید.
مثلا این بحث پایینی رو پیگیر بشین.

اگه رزیدنت ایول ریبوت بشه کدوم از عناصر رو تو خودش حفظ میکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or