Little John
کاربر سایت
آره افشین جان بحث های ما خیلی پیش پا افتادس بهتره شرکت نکنی :d کلاست نیاد پایین یه وقت.
افشین جان اینجا تاپیک هست بحث های ما هم گاهی پیشرفته هست گاهی نیست به هر حال ما خوشحال میشیم تو بحثا شرکت کنی حالا افتخار نمیدی هر جور مایلی
بله در جریان هستید دیگه حمید جان و هم دوست عزیزاینکه بحث راجع به تغییر چهره ها پیش پا افتادس درسته ولی برای تنوع بد نیستا!!!بعد اون همه بحثای تخصصی یه خورده به مخاتون استراحت بدید دوستان عزیز.
حالا یه سوال.(ترجیحا همه جواب بدن>:d) لباس کدوم کاراکتر رو در کدوم شماره بیشتر دوست داشتید؟؟(بیش از یک نفر رو هم میتونید بگید:d)

خب نمیخوای شرکت کنی نکن حداقل این سوال منو جواب بده تو خماری موندم داره 3 صفحه میشه
دوستانی که psp دارن (از جمله خودم و افشین) من یاد گرفتم چجوری بازی های ps1 (از جمله اویل های کلاسیک) رو روی psp اجرا کنم (بازی های تک دیسک و چند دیسک) اگه مایل هستین اعلام کنین (پیغام خصوصی) من بازی ها رو برای دانلود قرار بدم شما دانلود کنید و تبدیل کنین و تو pspتون اجرا کنین یا براتون آماده ارسال کنم هر جور مایل بودید من درخدمتم
بله در جریان هستید دیگه حمید جان و هم دوست عزیز
که سایز دور باسن و سینه جیل یکی از مباحث فوق پیشرفتس که البته حمید در این زمینه تخصص داره
و حتی باعث تنوع میشه![]()
اصلا من دیگه تا 15 سپتامبر و اطلاعاتی در مورد رزیدنت اویل 6 هیچی نمیگم تو تاپیک شما مباحث پیشرفتتونو ادامه بدین .
اویل 3 لباس نرمال جیلاینکه بحث راجع به تغییر چهره ها پیش پا افتادس درسته ولی برای تنوع بد نیستا!!!بعد اون همه بحثای تخصصی یه خورده به مخاتون استراحت بدید دوستان عزیز.
حالا یه سوال.(ترجیحا همه جواب بدن>:d) لباس کدوم کاراکتر رو در کدوم شماره بیشتر دوست داشتید؟؟(بیش از یک نفر رو هم میتونید بگید:d)

اهان!!آخه اون خانومه در عمق عکس بود من نمیتونستم تشخیص بدم کیه گفتم حتما جیله(خودمو خلاص کردم:d)اون خانومه اسمش جسیکاست و تو بازی همکار کریس هست.
اهان!!آخه اون خانومه در عمق عکس بود من نمیتونستم تشخیص بدم کیه گفتم حتما جیله(خودمو خلاص کردم:d)
حالا معلوم هست اصلا محل و منطقه ای که این رولیشنز اتفاق میوفته کجاست؟

یا لئون ، کلیر رو بیشتر دوست داره یا ایدا ؟ اگه قرار بود با یکی ازدواج کنه فکر می کنین کدومو انتخاب می کرد؟!!!
یکی دیگه: ایدا خشن تره یا کلیر ؟ و اینکه خوده کلیر لئون رو دوست داره؟

به نظر من با اینکه بیشتر وقتشو با کلیر بوده ولی آیدا رو بیشتر دوست داره .چه خوب میشه یه مراسم ازدواجیم تو آخر رزیدنت اویل 6 ببینیم.![]()