بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

لباس وسکر (S.T.A.R.S) و اون کت شلواری که تو Resident Evil Umbrella Chronicles پوشیده بود. تو RE5 هم باحال بود بدون بارونی
لباس جیل , همون معمولیش رو خیلی دوست دارم تو RE3
لباس لیان (مکانیک) تو RE2

آره افشین جان بحث های ما خیلی پیش پا افتادس بهتره شرکت نکنی :d کلاست نیاد پایین یه وقت.;)

افشین جان اینجا تاپیک هست بحث های ما هم گاهی پیشرفته هست گاهی نیست به هر حال ما خوشحال میشیم تو بحثا شرکت کنی حالا افتخار نمیدی هر جور مایلی :)

اینکه بحث راجع به تغییر چهره ها پیش پا افتادس درسته ولی برای تنوع بد نیستا!!!بعد اون همه بحثای تخصصی یه خورده به مخاتون استراحت بدید دوستان عزیز.
حالا یه سوال.(ترجیحا همه جواب بدن>:d) لباس کدوم کاراکتر رو در کدوم شماره بیشتر دوست داشتید؟؟(بیش از یک نفر رو هم میتونید بگید:d)
بله در جریان هستید دیگه حمید جان و هم دوست عزیز
که سایز دور باسن و سینه جیل یکی از مباحث فوق پیشرفتس که البته حمید در این زمینه تخصص داره :دی
و حتی باعث تنوع میشه =))

ولی جدای از شوخی بحث در مورد چهره ها و مدل سازی ها بد نیست ولی یکم یه جوری شده بود شایدم من اشتباه می کنم
من خودم موافقم که استایل جیل و خیلی های دیگه کاملا عوض شده
و من جدید هاشو نمی پسندم
بحثتون خوب هم هست ولی بعضی از کامنت ها =))

خب نمیخوای شرکت کنی نکن حداقل این سوال منو جواب بده تو خماری موندم داره 3 صفحه میشه :(
دوستانی که psp دارن (از جمله خودم و افشین) من یاد گرفتم چجوری بازی های ps1 (از جمله اویل های کلاسیک) رو روی psp اجرا کنم (بازی های تک دیسک و چند دیسک) اگه مایل هستین اعلام کنین (پیغام خصوصی) من بازی ها رو برای دانلود قرار بدم شما دانلود کنید و تبدیل کنین و تو pspتون اجرا کنین یا براتون آماده ارسال کنم هر جور مایل بودید من درخدمتم

حامد جون داداش
اسم کاربری جدیدت تو حلقم :دی
والا من فک کردم بچه ها جواب دادن شرمنده ببخشید
در مورد psp هم من تا الان چندین و چند بار re2 و re3 رو روی psp تموم کردم که البته واسه هر کدوم از شماره باید یه سری کارای خاص انجام بدی
راستشو بخوای تبدیل شده هاش رو وب فک کنم هست
با این حال ببین اگر استقبال شد بزار چون واقعا حال میده
بچه هام اگه مشکل داشتن تو بازی ها به من pm بدن

بله در جریان هستید دیگه حمید جان و هم دوست عزیز
که سایز دور باسن و سینه جیل یکی از مباحث فوق پیشرفتس که البته حمید در این زمینه تخصص داره :دی
و حتی باعث تنوع میشه =))

والا کسی از سینه و باسن جیل حرفی نزد افشین جان و من هم هیچ تخصصی تو این زمینه ندارم خواهشا تاپیکمونو سکس نکن :d در مورد جیل هم بد حرف بزنی با من طرفی :)) اصلا من دیگه تا 15 سپتامبر و اطلاعاتی در مورد رزیدنت اویل 6 هیچی نمیگم تو تاپیک شما مباحث پیشرفتتونو ادامه بدین .;)

توی این تصویری که حمید قرار داده بود دو صفحه قبل،این خانومه جیله؟؟
http://www.pic.iran-forum.ir/viewer.php?file=50f6p2nlo33qtabnu7j.jpg
اگه هست که با اون کلاه پشمیه قیافش خیلی با مزه شده.
من خودم از لباس نمسیس خوشم میاد. خیلی با حال بود. یک دست مشکی. بعد چون هیکل خودشم گنده بود واقعا قشنگ نشون میداد.
در درجه دوم از لباس وسکر تو کد ورونیکا
سوم هم به جیل با لباس استارز
چهار خونه چهار خونه های پالتو وسکرم تو رزیدنت اویل5 باحال بودن:d
ای چی میشه رزیدنت اویل 3 رو مثل 1 ریمیکشو بسازن!!!!

آخرین ویرایش:
اینکه بحث راجع به تغییر چهره ها پیش پا افتادس درسته ولی برای تنوع بد نیستا!!!بعد اون همه بحثای تخصصی یه خورده به مخاتون استراحت بدید دوستان عزیز.
حالا یه سوال.(ترجیحا همه جواب بدن>:d) لباس کدوم کاراکتر رو در کدوم شماره بیشتر دوست داشتید؟؟(بیش از یک نفر رو هم میتونید بگید:d)
اویل 3 لباس نرمال جیل
اویل 2 لباس کلیر
اویل 4 کت و شلوار لیان
اویل 5 لباس وسکر که پالتو چرمی داشت:x:x:x:x

اون خانومه اسمش جسیکاست و تو بازی همکار کریس هست.
اهان!!آخه اون خانومه در عمق عکس بود من نمیتونستم تشخیص بدم کیه گفتم حتما جیله(خودمو خلاص کردم:d)
حالا معلوم هست اصلا محل و منطقه ای که این رولیشنز اتفاق میوفته کجاست؟

اهان!!آخه اون خانومه در عمق عکس بود من نمیتونستم تشخیص بدم کیه گفتم حتما جیله(خودمو خلاص کردم:d)
حالا معلوم هست اصلا محل و منطقه ای که این رولیشنز اتفاق میوفته کجاست؟

مناطق مختلفی اتفاق میفته اولش که از تو کشتی شروع میشه داستان بازی اینطوری شروع میشه : کریس گم شده و جیل اعزام میشه به یک کشتی دریایی درا اوروپا تا محل اقامت کریس رو برسی کنه در ادامه اون با یکی از اعضای جدید BASAA بنام Parker Luciani آشنا میشه و ... باز یه قسمت بازی با کریس و جسیکا تو کوهستانهای برفی فنلاند نزدیک همون محل سازمان ولترو هست که اگه تریلرشو دیده باشی نشون میده که دقیقا چه اتفاقتتی میفته.اون سازمان Veltro هم تو یه فرودگاهی تو کوهستانهای فنلاند هست.

آخرین ویرایش:
سلام.من برگشتم.می بینم که بحث داره به جاهای باریک می کشه!در مورد بهترین لباس ها به نظر من:
1-لباس B.S.A.A جیل--
2-لباس کلیر در دیجنریشن-
3-لباس استارز وسکر-
4-لباس کلیر در دارک ساید (سناریوی رزیدنت اویل 2)-

من واقعا نمی دونم که چرا اکثرا به لباس جیل در رزیدنت اویل 3 رای دادند.به نظر من که بیشتر شبیه به لونگ بود تا لباس!علاوه بر اینکه رسمیت هم نداشت.یعنی لباس رسمی یک تیم نبود.بیچاره اینقدر هول شده بود که با لباس خواب از خونه اومده بود بیرون! :d به نظر من این محبوبیت لباس جیل بیشتر بر می گرده به خود رزیدنت اویل 3 و شخصیت پردازی قوی جیل در این بازی!
در مورد چهره ی جیل هم باید بگم که چهره ی جیل بعد از رزیدنت اویل 3 در ریمیک تغییر کرد و در رزیدنت اویل ریمیک،ماجراهای آمبرلا و رزیدنت اویل 5 از یک چهره ی ثابت بهره برد.در واقع چهره ی رسمی جیل همینه و اون چهره ای که در رزیدنت اویل 3 بود دیگه رسمیت نداره!شاید این چهره به زیبایی چهره ی رزیدنت اویل 3 نباشه،ولی باید قبول کرد که بهتر از اونه و برای جیل مناسب تره!چون در شخصیت پردازی جیل،جنگجویی و شجاعت مهم تر از زیباییه و اون چهره ای که در رزیدنت اویل 3 بود،بیشتر شبیه به این دختر بچه های احساساتی بود تا عضو سابق تیم استارز!

---------- نوشته در 11:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:17 AM ارسال شده بود ----------

راستی!می خواستم از این آقای zedechris بپرسم که چرا به نظرشون کلیر از جیل مهم تره؟لطفا دلایلشون رو بگن.
در مورد اینکه اگه ایدا در رزیدنت اویل 6 باشه اصلی میشه یا نه هم توضیح بدن.(همه نظرشون رو بگن.) متشکرم.
وقتی گفتم ربکا در دامناشن هست که برای هیچکس جالب نبود.حالا شاید ایدا براتون جالب باشه!

---------- نوشته در 11:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:34 AM ارسال شده بود ----------

در ضمن!اگه کسی درباره ی سایز اعضای بدن کلیر حرفی بزنه با من طرفه.تا خودم اندازه نگرفتم،کسی حق اینکارو نداره! :d

من یه سوال دارم : l-)
کلیر چیکارس؟
مثلا من می دونم جیل ، آیدا و لئون و کریس و آلبرت و کارلوس و .... کین و چیکارن اما واقعا نمی دونم کلیر چیکارس؟!!!
یه چیز دیگه من هم لباس جیل تو Re5 ( نه اون بنفشه ها !!! اون یکی که آبی بود کلاه داشت) اونو خیلی خوشم اومد لباسهای کیلر هم کلا خفنن من هم چهره و لباس کلیر رو خیلی دوست دارم !!!
راستی یه سوال دیگه ( این یکی یکم عاطفیه!!! :d)
آیا لئون ، کلیر رو بیشتر دوست داره یا ایدا ؟ اگه قرار بود با یکی ازدواج کنه فکر می کنین کدومو انتخاب می کرد؟!!! ;;)
یکی دیگه: ایدا خشن تره یا کلیر ؟ و اینکه خوده کلیر لئون رو دوست داره؟

(ببخشید اصلا قصد مسخره ندارم و سوالام جدی هستن پس لطفا پاسخ جدی بدین!!!) :d

اول در مورد لباس ها

1-لباس جیل تو رزیدنت اویل 1

2- لباس جیل تو رزیدنت اویل3 یا همون لنگ که نیما گفت.

3- لیاس کلیر تو رزیدنت اویل 2 واقعا خوشم میاد از اون لباسش وقتی تو دیجنریشن یه لحظه تو فلشبک با اون لیاس دیدمش خاطرات رزیدنت اویل 2 برام زنده شد.

4- لباس جیل تو رزیدنت اویل رولیشنز B.S.A.A

5-لباس لیان تو رزیدنت اویل 2.

در مورد سوال نیما من فکر نمیکنم جز شخصیت های اصلی باشه ایدا.در مورد رزیدنت اویل 6 تا 15 سپتامبر هیچ نظری نمیدم دیگه چون هیچی معلوم نیست .فقط بعضی جاها گفتن دنباله هست باز بعضیا میگن نیست.اصلا معلوم نیست ایدا باشه نباشه.

یا لئون ، کلیر رو بیشتر دوست داره یا ایدا ؟ اگه قرار بود با یکی ازدواج کنه فکر می کنین کدومو انتخاب می کرد؟!!! ;;)
یکی دیگه: ایدا خشن تره یا کلیر ؟ و اینکه خوده کلیر لئون رو دوست داره؟

به نظر من با اینکه بیشتر وقتشو با کلیر بوده ولی آیدا رو بیشتر دوست داره .چه خوب میشه یه مراسم ازدواجیم تو آخر رزیدنت اویل 6 ببینیم.;)

آخرین ویرایش:
اینجور که ماها داریم پیش میریم فیلم هندی نشه شانس آوردیم :d
افشین تو اون فایل ها رو که برای psp بوده از کدوم سایت گرفتی ؟ چون من تبدیلشون میکنم اگه آدرسشو داری بده (پ.خ)
حمید اون انیمیشن جدیده گفتی کی حاضر میشه؟ یعنی پخش میشه؟
نیما من فکر نکنم اصلی بشه چون همیشه (تا اینجا) ایدا پشت پرده بوده و خودشو کمتر نشون داده ولی معلوم نمیکنه یهو دیدی اصلی شد :d من به نظرم اصلی نشه و همینطور مرموز بمونه بهتره
یه سوال آیا به نظرتون سری بازی اویل نیاز به reboot شدن داره یا نه؟ (یعنی مثل بازی tomb raider بیان دوباره از صفر ولی بهتر از قبل شروع کنن)

به نظر من با اینکه بیشتر وقتشو با کلیر بوده ولی آیدا رو بیشتر دوست داره .چه خوب میشه یه مراسم ازدواجیم تو آخر رزیدنت اویل 6 ببینیم.;)

فکر کنم چون آیدا قرتی تره و یه جوری از کلیر باهوش تره و خیلی هم جدیه!!!
:d
در مورد لباس من لباس لئون تو دویل 4 رو بیشتر دوست داشتم کتش خیلی قشنگ بود !!
اصلا کلا لئون رو با هر لباسی دوست دارم ، فرقی نداره تو بگو پیژامه گل گلی اما من دوستش دارم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or