بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خب این حرفت از اون حرفایی هستش که مثل اصل پایداری انرژی میمونه مگه بده بازی ای پورت بشه به شکلی که همه بتونن استفاده کنن ازش این شرکتا مخصوصا کپکام عمدا این کار ها رو میکنن تا بازیکن رو مجبور کنن بره همه کنسولا رو بخره منم از این کار خیلی بدم میاد چی میشد از اول همه اویل ها مثل فوتبال یا nfs برای همه کنسول ها میومد؟

به نظرتون ممکنه کپکام این Revelations رو HD برای ps3 یا حداقل برای ویتا بده بیرون؟؟؟؟

نه افشین جان امکان متاسفانه نداره .نه حالا حالا ها .همونطور که رزیدنت اویل های گیم کیوب سال ها اختصاصی نینتندو بودن.بعدا واسه Wii اومدند اما بالاخره اونم کنسول نینتندو هست .ممکنته رو wii 2 بیاد.

افشین میبینم که از رولیشنز خوشت اومده داستان بازیش و گیم پلیش به اول شخص شدن دوربین موقع تیر اندازی میچربه نه !:d

تریلر ها رو دیدن چطور بود ؟ طوری که تو تریلر ها نشون داده شده سازمان تروریستی جدید به نام Veltro و همچنین ویروس جدیدی بنام T-Abyssis تو این بازی وجود داره کریس و جسیکا به کوهستان میرن تا اطلاعاتی در مورد این سازمان تروریستی بدست بیارن اونا کنار هم با انبوهی موجودات آلوده مباید مبارزه کنن تا از گسترش این ترور و کار های این سازمان تروریستی جلوگیری کنند اما آیا اونا میتونن حقیقت رو در مورد این سازمان کشف کنند ؟ یا تو رزیدنت اویل 6 این اتفاق میفته چون همونطور که میدونید رزیدنت اویل 6 خیلی به رولیشنز شبیه هست همون ویروس حالا شاید نوع جهش یافتش و همون دشمنان البته پیشرفته تر و با قدرت بیشتر. من جریان اون تزریق ویروس به پیرانا تو اکواریم رو نفهمیدم دقیقا چیه ! راستی اینطوری که من فهمیدم شما میتونید سبک تیراندازیتونو خودتون انتخاب کنید که اول شخص بشه یا سوم شخص.

choose the shooting style that suits you and pin point your enemies with the abilityto alternate between first and third person views.

آخرین ویرایش:
خب این حرفت از اون حرفایی هستش که مثل اصل پایداری انرژی میمونه مگه بده بازی ای پورت بشه به شکلی که همه بتونن استفاده کنن ازش این شرکتا مخصوصا کپکام عمدا این کار ها رو میکنن تا بازیکن رو مجبور کنن بره همه کنسولا رو بخره منم از این کار خیلی بدم میاد چی میشد از اول همه اویل ها مثل فوتبال یا nfs برای همه کنسول ها میومد؟

نه افشین جان امکان متاسفانه نداره .نه حالا حالا ها .همونطور که رزیدنت اویل های گیم کیوب سال ها اختصاصی نینتندو بودن.بعدا واسه Wii اومدند اما بالاخره اونم کنسول نینتندو هست .ممکنته رو wii 2 بیاد.

افشین میبینم که از رولیشنز خوشت اومده داستان بازیش و گیم پلیش به اول شخص شدن دوربین موقع تیر اندازی میچربه نه !:d

تریلر ها رو دیدن چطور بود ؟ طوری که تو تریلر ها نشون داده شده سازمان تروریستی جدید به نام Veltro و همچنین ویروس جدیدی بنام T-Abyssis تو این بازی وجود داره کریس و جسیکا به کوهستان میرن تا اطلاعاتی در مورد این سازمان تروریستی بدست بیارن اونا کنار هم با انبوهی موجودات آلوده مباید مبارزه کنن تا از گسترش این ترور و کار های این سازمان تروریستی جلوگیری کنند اما آیا اونا میتونن حقیقت رو در مورد این سازمان کشف کنند ؟ یا تو رزیدنت اویل 6 این اتفاق میفته چون همونطور که میدونید رزیدنت اویل 6 خیلی به رولیشنز شبیه هست همون ویروس حالا شاید نوع جهش یافتش و همون دشمنان البته پیشرفته تر و با قدرت بیشتر. من جریان اون تزریق ویروس به پیرانا تو اکواریم رو نفهمیدم دقیقا چیه ! راستی اینطوری که من فهمیدم شما میتونید سبک تیراندازیتونو خودتون انتخاب کنید که اول شخص بشه یا سوم شخص.

choose the shooting style that suits you and pin point your enemies with the abilityto alternate between first and third person views.
من باهاتون مخالفم اون کپکام نسل قبل بود
کپکام این نسل واسه پول هر کاری می کنه
در ضمن حمید جان راستشو بخوای به من واجبه که همه re هارو بازی کنم ولی واقعا حیف پول نیست بدی سر 3ds !!!!!!
امیدوارم تو این پک های hd که میزنن بیاد
چقدر هم خوب که نوع نشونه گیری رو میشه انتخاب کرد
ولی به نظرم نباید از کریس و جیل دوباره استفاده میشد
مگر اینکه اتفاقات بزرگی منتظر کلیر و لیان باشه که الان اومدن از کریس و جیل استفاده کردن
در ضمن حمید جان کی تایید کرده که شماره 6 شبیه رولیشنزِ ؟؟؟؟؟؟؟؟
از اسم T-Abyssis هم واضحه که یه ویروس آبی یا دریایی

آخرین ویرایش:
در ضمن حمید جان راستشو بخوای به من واجبه که همه re هارو بازی کنم ولی واقعا حیف پول نیست بدی سر 3ds !!!!!!
مگر اینکه اتفاقات بزرگی منتظر کلیر و لیان باشه که الان اومدن از کریس و جیل استفاده کردن

اونایی که تو کنفرانس comicon 2011 بودن گفتن حالا منبعشو بعدا برات میارم تا خودت ببینی.

دقیقا ویروس دریایی هست افشین جان.

البته این حرفت و قبول دارم نمونشم اویل 5 اوایل قرار بود انحصاری ps3 باشه بعدا که دیدن فروش بالا میره با پورت کردنش اومدن پورتش کردن وگرنه اون کپکام دیگه اون کپکام نیست ولی موندم به کار نینتندو چی کار میکنه یا چقدر پول میچپونه تو جیب کپکام که میاد انحصاری میسازه برای اون کنسول به هرحال این حرفت خوشم اومد ازش که گفتی امیدوارم پورت بشه به hd.

یکی میاد به من توضیح بده ؟ (یه بار هم پرسیده بودم)
رزیدنت اویل 2 نسخه های EU و US و DUAL SHOCK چه فرقی با هم دارن؟ من دانلودشون کردم ولی نمیدونم فرقشون چیه؟

اینم چند تا عکس جدید از رزیدنت اویل رولیشنز که از یه مجله اسپانیایی گرفته شده. تو یکی از این عکس ها جیل رو در حالی در حال شنا کردن نشون میده که یکی از دشمنان بازی توی آب مقابللش قرار گرفته ضمنا سازمان تروریستی Veltro درValkoinen Mokki فرودگاهی در کوهستان های فنلاند قرار گرفته.

/

ولی خداییش این جیل من خیلی خوشگل شده تو رزیدنت اویل رولیشنز :x

آخرین ویرایش:
یکی میاد به من توضیح بده ؟ (یه بار هم پرسیده بودم)
رزیدنت اویل 2 نسخه های EU و US و DUAL SHOCK چه فرقی با هم دارن؟ من دانلودشون کردم ولی نمیدونم فرقشون چیه؟
ممنون حمید قشنگ هستن ولی من هرکاری میکنم از قیافه جیل تو این اویل خوشم نمیاد یه جورایی آسیایی میزنه عین این دورگه ها شده

بله واقعا هم رای گیری منصفانه ای بود , اگه اشتباه نکنم لارا کرافت هم جز نفر اول بود . جیل در RE 3 و Remake چهره زیبایی داشت .
حمید جان بابت عکس ها خیلی ممنون .
بازی Revelations کدوم ماه عرضه میشه ؟

مرسی حمید جون جالب بودن ولی چرا این عکسا و ترایلر ها یه حالت سبز رنگ دارن؟

هادی جان این عکس ها با کیفیت نیستند و از روی مجله اسکن شده اند.

ممنون حمید قشنگ هستن ولی من هرکاری میکنم از قیافه جیل تو این اویل خوشم نمیاد یه جورایی آسیایی میزنه عین این دورگه ها شده

خواهش میکنم حامد جان. بابا به این خشگلی و نازی.

7sjsqtg3uz54v6llvju.png

به نظر من قشنگترین قیافه جیل تو Resident Evil 3 بود.اون زمان جزء 10 شخصیت خوشگل بود.نمیدونم کجا بود که این رای گیری رو کرده بود.سایت بود یا مجله

به نظر من اینجا خیلی از 3 قشنگتر شده حداقل تو دمو ها که هر چند تو رزیدنت اویل 3 واقعا ناز بود .ولی آره تو 3 هم خیلی قشنگ بود. سینا جان وقتی گرافیک پیشرفت میکنه خود به خود رو همه چی تاثیر میزاره از محیط ها گرفته تا حتی شکل شخصیت ها.مگه این که اون شخصیت یه نقابی داشته باشه. به نظر من که از اون جیل تو رزیدنت اویل 5 خیلی به جیل تو رزیدنت اویل 3 شبیه تره. به نظرت کریس تو رزیدنت اویل 5 و یا همین رولیشنز با کریس تو رزیدنت اویل 1 یا کد ورینیکا فرق نداره به نظر من 180 درجه فرق کرده.البته این نظر شخصی منه. اگه رزیدنت اویلی 4 یا 5 ساله دیگه ساخته بشه مطمعن باش کلا قیافه ها زیرو رو میشن.

بله واقعا هم رای گیری منصفانه ای بود , اگه اشتباه نکنم لارا کرافت هم جز نفر اول بود . جیل در RE 3 و Remake چهره زیبایی داشت .
حمید جان بابت عکس ها خیلی ممنون .
بازی Revelations کدوم ماه عرضه میشه ؟

خواهش میکنم.آره جیل تو ریمیک هم خوب بود شبیه رزیدنت اویل 3 بود. بازی Residente Evil : Revelations اونطوری که گفته شده اوایل 2012 برای Nintendo 3DS ریلیز میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or