بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

شبیه دخترهایی هست که تازه دماغشون رو عمل کردن.پف داره

جیل بینیش از اول قشنگ بوده نیاز به عمل نداره. همونطور که نیما عاشق کلیره منم عاشق جیل هستم .حالا به روی خودم نیوردم دلیل نمیشه راجعبش بد حرف بزنی.:d

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت بچه های پر انرژی و باحاله تاپیک رزیدنت اویل!!!
خدا قوت میگم بهتون
می خواستم بگم این کاپکام چرا انقدر خوشش میاد ترفدارایه رزیدنت اویل رو بچزونه؟؟؟ اون از اویل5 اونجور.... اون از RE:ORC حالا هم با این رزیدنت اویل رولیشنز.
رزیدنت اویل 5 رو گفتم چون اصلا بازیش درب و داغون بود. نه ترسناک بود و معما داشت نه هیچی. بنها چیزای جالبش یکی قابلیت 2نفره بازی کردنش بود و یکی هم گرافیکش
ORC رو گفتم چون بازیش به نظر بد نیست چون به راکون سیتی بر میگرده ولی بدرد نمیخوره چون یجورایی منو یاد L4D میندازه. شاید اصلا از و اون کپی شده
رزیدنت اویل رولیشنز رو گفتم چون روی یک کنسول پرت(حداقل تو ایران) داره ارائه میشه. بازیش خیلی خوب به نظر میرسه ولی چون دسترسی به انجامش نیست گفتم اینم باعث چزوندنه!!!نیست؟؟
کوچیک شما ها
اسفندیار

---------- نوشته در 05:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:07 AM ارسال شده بود ----------

راستی یه سوال: چرا انقدر قیافه شخصیت هارو عوض میکنن؟ درسته آدم با گذر زمان چهرش عوض میشه ولی آدمای بالغ بعد 6،7 سال فکر نکنم زیاد تغییر کنن. مثلا جیل رو من تو هر کدوم از رزیدنت اویلای 1،3،ریمیک،5 با هم مقایسه میکنم هی دستخوش تغییر شده.نمیدونم ولی شایدم یه خورده به تغییر مدل موشم ربط داشته باشه.نه؟

یکی میاد به من توضیح بده ؟ (یه بار هم پرسیده بودم)
رزیدنت اویل 2 نسخه های EU و US و DUAL SHOCK چه فرقی با هم دارن؟ من دانلودشون کردم ولی نمیدونم فرقشون چیه؟
به نظر من اینجا خیلی از 3 قشنگتر شده حداقل تو دمو ها که هر چند تو رزیدنت اویل 3 واقعا ناز بود .ولی آره تو 3 هم خیلی قشنگ بود. سینا جان وقتی گرافیک پیشرفت میکنه خود به خود رو همه چی تاثیر میزاره از محیط ها گرفته تا حتی شکل شخصیت ها.مگه این که اون شخصیت یه نقابی داشته باشه. به نظر من که از اون جیل تو رزیدنت اویل 5 خیلی به جیل تو رزیدنت اویل 3 شبیه تره. به نظرت کریس تو رزیدنت اویل 5 و یا همین رولیشنز با کریس تو رزیدنت اویل 1 یا کد ورینیکا فرق نداره به نظر من 180 درجه فرق کرده.البته این نظر شخصی منه. اگه رزیدنت اویلی 4 یا 5 ساله دیگه ساخته بشه مطمعن باش کلا قیافه ها زیرو رو میشن.
دیگه هرچقدر هم تاثیر بزاره استخون بندی طرف رو عوض نمیکنه که! جیل صورتش یکم کشیدس نه مثل این که گرد شده

شبیه دخترهایی هست که تازه دماغشون رو عمل کردن.پف داره
ایول هی داشتم فکر میکردم شبیه چیه که دیدم گفتی:d

راستی یه سوال: چرا انقدر قیافه شخصیت هارو عوض میکنن؟ درسته آدم با گذر زمان چهرش عوض میشه ولی آدمای بالغ بعد 6،7 سال فکر نکنم زیاد تغییر کنن. مثلا جیل رو من تو هر کدوم از رزیدنت اویلای 1،3،ریمیک،5 با هم مقایسه میکنم هی دستخوش تغییر شده.نمیدونم ولی شایدم یه خورده به تغییر مدل موشم ربط داشته باشه.نه؟
میخوان بگن ما هم بلدیم میان غربیش میکنن شرقیه بدش میاد میاد شرقیش میکنن غربیه بدش میاد ما ها هم که وسطیم نمیدونیم از کدوم خوشمون بیاد از کدوم نیاد ولی این حرفت که گفتی آدما زیاد قیافشون تغییر نمیکنه تو بزرگسالی رو منم موافقم اینا معلوم نیست چه مشکلی با قیافه ی این بدبخت دارن!!!

میخوان بگن ما هم بلدیم میان غربیش میکنن شرقیه بدش میاد میاد شرقیش میکنن غربیه بدش میاد ما ها هم که وسطیم نمیدونیم از کدوم خوشمون بیاد از کدوم نیاد ولی این حرفت که گفتی آدما زیاد قیافشون تغییر نمیکنه تو بزرگسالی رو منم موافقم اینا معلوم نیست چه مشکلی با قیافه ی این بدبخت دارن!!!
چه جالب. پس یعنی اونا شعار نه شرقی نه غربی ندارن. یه جورایی حزب بادن. یا بهتر بگم حزب جیب!!!!

دیگه هرچقدر هم تاثیر بزاره استخون بندی طرف رو عوض نمیکنه که! جیل صورتش یکم کشیدس نه مثل این که گرد شده
استخون بندی عوض نشده .کلا جیل نسبت به رزیدنت اویل های قبل یکم چاقتر شده واسه همنم فکر میکنید صورتش فرق کرده شما اگه یه CG های رولیشنز با دقت نگاه کنید متوجه میشید که فقط مدل موهاش فرق کرده.چهرش تفاوت محسوسی نداره با قبلیا.من نمیدونم چرا همه شما ها گیر دادین به قیافه جیل ؟ یعنی چهره کریس اصلا فرقی نکرده ؟ !!!

05kj5x4f2jkmiz85bpib.jpg

vb56opvw7pnvg6pmpdba.jpg

آخرین ویرایش:
استخون بندی عوض نشده .کلا جیل نسبت به رزیدنت اویل های قبل یکم چاقتر شده واسه همنم فکر میکنید صورتش فرق کرده شما اگه یه CG های رولیشنز با دقت نگاه کنید متوجه میشید که فقط مدل موهاش فرق کرده.چهرش تفاوت محسوسی نداره با قبلیا.من نمیدونم چرا همه شما ها گیر دادین به قیافه جیل ؟ یعنی چهره کریس اصلا فرقی نکرده ؟ !!!

05kj5x4f2jkmiz85bpib.jpg

vb56opvw7pnvg6pmpdba.jpg
آقا حمید شما راست میگی ولی من به عنوان مثال گفتم. وگرنه کریس از همه بیشتر تغییر کرده. قبلا لاغر مردنی بود الان هیکل شده آه!!!!!

خب کریس بهتر شده قیافش ولی جیل بدتر.
خب برای چی چاق شده !!!؟؟؟مگه زبونم لال =))
مثل چهره Big Boss تو MGS 3 تو PS2 به نظر من خیلی بهتره تا تو نسخه 3DS.منظورم جزئیات صورت یا گرافیک نیست.
البته سلیقس و 100 البته برای شما و نیما عشق

آقا حمید شما راست میگی ولی من به عنوان مثال گفتم. وگرنه کریس از همه بیشتر تغییر کرده. قبلا لاغر مردنی بود الان هیکل شده آه!!!!!

حالا هیکلش بماند میگیم بدنسازی رفته ولی کلا قیافش عوض شده من فکر میکنم در اثر استفاده اون استروئید ها باشه.:d

خب کریس بهتر شده قیافش ولی جیل بدتر.
خب برای چی چاق شده !!!؟؟؟مگه زبونم لال =))
مثل چهره Big Boss تو MGS 3 تو PS2 به نظر من خیلی بهتره تا تو نسخه 3DS.منظورم جزئیات صورت یا گرافیک نیست.
البته سلیقس و 100 البته برای شما و نیما عشق

زبونم لال چی ازدواج کرده ؟ :d تو گیم پلی رولیشنز ممکنه بد شده باشه اما تو CG ها خیلی توپ شده. به هر حال از اونی که تو رزیدنت اویل 5 بود خیلی بهتره.

حالا هیکلش بماند میگیم بدنسازی رفته ولی کلا قیافش عوض شده من فکر میکنم در اثر استفاده اون استروئید ها باشه.:d

زبونم لال چی ازدواج کرده ؟ :d تو گیم پلی رولیشنز ممکنه بد شده باشه اما تو CG ها خیلی توپ شده. به هر حال از اونی که تو رزیدنت اویل 5 بود خیلی بهتره.
ای آقا...:(هر چقدر هم که توپ شده باشه که واسه ما نون و آب نمیشه(از نوع رزیدنت اویلیش:d) یعنی ما که نمیتونیم بازیش کنیم. فقط باید واستیم اینجا تا یک بنده خدای فعالی چون شما بیاد یه خورده عکس و فیلم نشونمون بده یه ذره این حال گرفتمون بهتر شه...هییییییییی...:(

رزیدنت اویل 2 نسخه های EU و US و DUAL SHOCK چه فرقی با هم دارن؟ من دانلودشون کردم ولی نمیدونم فرقشون چیه؟
خب یه سری چیزا تغییر میکنه تو قیافه وقتی سن میره بالا مثلا خود من موهام ریخت:((
ولی یه سری چیزا تغییری نمیکنه من که خودم از قیافه ی جیل خوشم نیمد باز جیل تو اویل 5 قابل تحمل بود کریس هم ......خب هر کسی این همه بره بدنسازی و اون همه دارو مصرف کنه تبدیل به اون غولی میشه که تو اویل 5 دیدیم :d ولی خوشم میاد وسکر رو عوض نکردن >:)

خب یه سری چیزا تغییر میکنه تو قیافه وقتی سن میره بالا مثلا خود من موهام ریخت:((
ولی یه سری چیزا تغییری نمیکنه من که خودم از قیافه ی جیل خوشم نیمد باز جیل تو اویل 5 قابل تحمل بود کریس هم ......خب هر کسی این همه بره بدنسازی و اون همه دارو مصرف کنه تبدیل به اون غولی میشه که تو اویل 5 دیدیم :d ولی خوشم میاد وسکر رو عوض نکردن >:)
آره راست میگی.من فکر کنم دلیل اینکه وسکر عوض نشده بخاطر اینه که یک بار مرده. و مرده ها هم قاعدتا عوض نمیشن،نه؟(البته نه اونایی که تو خاکن:d)

دوستان اگر می بینید تو بحث ها شرکت نمی کنم به خاطر اینه که ای موضوع بحثون بس که پیشرفتس و نیاز به دانش و علوم تخصصی داره در سطح من نیست وگرنه حتما شرکت می کردم

ی آقا...:(هر چقدر هم که توپ شده باشه که واسه ما نون و آب نمیشه(از نوع رزیدنت اویلیش:d) یعنی ما که نمیتونیم بازیش کنیم. فقط باید واستیم اینجا تا یک بنده خدای فعالی چون شما بیاد یه خورده عکس و فیلم نشونمون بده یه ذره این حال گرفتمون بهتر شه...هییییییییی...:(

ما چاکرتیم.انشالا شبیه سازش یه روزی میاد بازی میکنیم.

دوستان اگر می بینید تو بحث ها شرکت نمی کنم به خاطر اینه که ای موضوع بحثون بس که پیشرفتس و نیاز به دانش و علوم تخصصی داره در سطح من نیست وگرنه حتما شرکت می کردم

آره افشین جان بحث های ما خیلی پیش پا افتادس بهتره شرکت نکنی :d کلاست نیاد پایین یه وقت.;)

افشین جان اینجا تاپیک هست بحث های ما هم گاهی پیشرفته هست گاهی نیست به هر حال ما خوشحال میشیم تو بحثا شرکت کنی حالا افتخار نمیدی هر جور مایلی :)

خب حامد جان ببخشید دیر جوابتو دادم راستش راجع به DUAL SHOCK Edition که پرسیده بودی باید بگم علاوه بر استفاده از دسته های DUAL SHOCK کنترلر شامل یه مد EASY هست حتی از اون EASY رزیدنت اویل اوریجینال هم سادتر همچنیم sub-machine gun از همون ابتدای بازی در دسترس هست و بدست آوردن gun و rocket launcher با مهمات نا محدود و همچنین یک extreme battle mode, انلاک شدن یک mini-game بعد از تموم کردن سناریو روی . normal difficulty شامل 3 difficulty Level و 4 شخصیت قابل بازی.فکر میکنم دو تاش انلاک شدنی هستند. و همچنین 4th survivor and tofu minigames . و Sound Track های ترسناک جدید که مخصوصا فقط برای این ورزن ساخته شده اند .
دیگه EU و US هم که مشخص ورزنهای اروپایی و آمریکایی هستند.

آخرین ویرایش:
خب نمیخوای شرکت کنی نکن حداقل این سوال منو جواب بده تو خماری موندم داره 3 صفحه میشه :(
دوستانی که psp دارن (از جمله خودم و افشین) من یاد گرفتم چجوری بازی های ps1 (از جمله اویل های کلاسیک) رو روی psp اجرا کنم (بازی های تک دیسک و چند دیسک) اگه مایل هستین اعلام کنین (پیغام خصوصی) من بازی ها رو برای دانلود قرار بدم شما دانلود کنید و تبدیل کنین و تو pspتون اجرا کنین یا براتون آماده ارسال کنم هر جور مایل بودید من درخدمتم

اینکه بحث راجع به تغییر چهره ها پیش پا افتادس درسته ولی برای تنوع بد نیستا!!!بعد اون همه بحثای تخصصی یه خورده به مخاتون استراحت بدید دوستان عزیز.
حالا یه سوال.(ترجیحا همه جواب بدن>:d) لباس کدوم کاراکتر رو در کدوم شماره بیشتر دوست داشتید؟؟(بیش از یک نفر رو هم میتونید بگید:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or