بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

درود
خدمت اقا هادی عرض کنم که نه نه بزارید خدمت همتون عرض کنم که همون دیشب چون میدونستم لازم میشه می خواستم نظرم رو راجع به شخصیت ها بگم ولی نشد خب الا میگم
خب من به سه گروه تقسیم میکنم:
1.مورد علاقه:
1.آلبرت وسکر
2.لیون اسکات کندی
3.کلیر ردفیلد
4.ایدا ونگ
2.اهمیت:
1.کریس ردفیلد
2.البرت وسکر
3.کلیر ردفیلد
4.ازوول ای اسپنسر
3منفور ترین:
1.شماره دو وجود نداره فقط کریس ردفیلد.(خیلی ضایع.تابلو.بد هیکل:d.اصلا معلوم نیست تو بازی ایول چی می خواد)

داداش احد حق با شماست.اینجا خیلی کشش داره

درود بر اقا نیما
خب حالش نبود شرکت کنم:dالان که دارم شرکت میکنم مگه نه
1.همین تهران خودمون
2.خب گفتم البرت عزیز.دلیلشم صداش.قیافش .:d.شخصیت پردازیش .زرنگیش.سرگذشتش.از همه مهمتر این که شخصیتش منفیه.
3.اینم گفتم
4.اگه فقط تو دامنیشن باشه(من فکر کنم یکی از شخصیت های مورد علاقت باشه)نه چون به قول شما زیر مجموعه لیون یا بیلی میشه.البته شایدم بیلی زیر مجموعه ربکا بشه.تا کپکام چی بخواد
5.این سوال بوی زرنگ بازی میده(داداش من گفتم که من تاپیک رو از اول پست به پست خوندم باهاتون)کلا نظرم مثبته:d

خب گفتم که تقریبا همتون رو میشناسم
منم خوشحالم البته خیلی وقته
تا ته هستم نه مثل اونی که همین چند وقت پیش به خاطر یه بحث کوچولو رفت
نه من هم مثل شما ازش خبری ندارم
اونم که گفتم

اره داداش حمید شخصیت بیخودیه

البته راجع به گروه بندی شخصیت ها میشه بیشتر رفت تو جزئیات و دایره رو بیشتر کرد

یک نفر دیگه هم به جمع آلبرت دوستان اضافه شد.
:gathering::groupwave::clap:
خوش آمدی...خوش آمدی... >:d

آخرین ویرایش:
خب اینجا من زودتر باید شفاف سازی بکنم تا دوستان دیگه یورش نیارن بهت ببین مهمترین و محوری ترین شخصیت توی اویل به قول من ایول به قول شما و داش افشین کسی نیست جز البرت وسکر کریس در رتبه دوم قرار داره البته به همراه جیل رتبه سوم وچهارم روش اختلافه ولی به احترام اقا نیما سومی کلیر ردفیلد هستش

دوستان بببخشید که تکرار میکنم ولی بازم بگم بهتره شاید یه چیزی پیدا بشه که بدردمون بخوره ایا توی فایل های اویل5 چیزی درمورد الکس وسکر هست؟ اگر هست و کسی میدونه به ما هم بگه

رو چه حساب شخصیت بیخودیه ؟ همینجوری الکی ؟ !!! از این حرفت خوشم نیومد. :(
حالا بعدا میگم
خب اینجا من زودتر باید شفاف سازی بکنم تا دوستان دیگه یورش نیارن بهت ببین مهمترین و محوری ترین شخصیت توی اویل به قول من ایول به قول شما و داش افشین کسی نیست جز البرت وسکر کریس در رتبه دوم قرار داره البته به همراه جیل رتبه سوم وچهارم روش اختلافه ولی به احترام اقا نیما سومی کلیر ردفیلد هستش

دوستان بببخشید که تکرار میکنم ولی بازم بگم بهتره شاید یه چیزی پیدا بشه که بدردمون بخوره ایا توی فایل های اویل5 چیزی درمورد الکس وسکر هست؟ اگر هست و کسی میدونه به ما هم بگه
داداش من همه جریانات اینجارو دیدم حتی میدونم کی چیو دوست داره.این لیست هم حاصل کلی تفکر و تعقل هستش(کاری که تا حالا تو عمرم انجام ندادم):))
از الکس هم توی اویل5فقط در حد یه اسم هست ویه نیمچه سرگذشت کلی از تمام بچه های پروزه وسکر که زنده موندن:d

میگم افشین جواب پ.خ منو ندادی ها قرار بود با احد صحبت کنی نتیجشو بگی آخرشم من چشم خشک میشه به اون جواب پ.خ:|
هادی منم جا انداختی ها وسکر کبیر بدون من که کبیر نیستش:d
نیما یه آمار از پیشرفت کتابت میگی؟ کی حاظر میشه؟
من اگه معاف نشم میخوام بدونم قبل از رفتنم میتونم بخونمش یا نه
میدونم همتون یادتون رفته دعام کنین:(
محمد کجایی؟ کسی ازش خبری نداره؟
میگم کسی تا حالا اویل 5 رو با صدای دالبی بازی کرده؟ به نظرتون جالبه یا مسخرس؟ من زیاد حال نکردم با صدای دالبی طبیعی کار نشده
کسی نیست اویل 5 رو آنلاین بزنیم روps3 ؟ حوصله ندارم تنهایی برم اگه هستین پ.خ بزنین زمانشو هماهنگ کنیم
هادی تو فایل های اویل 5 همونطور که گفتن خبری از اسم الکس نیست

میگم افشین جواب پ.خ منو ندادی ها قرار بود با احد صحبت کنی نتیجشو بگی آخرشم من چشم خشک میشه به اون جواب پ.خ:|
میگم کسی تا حالا اویل 5 رو با صدای دالبی بازی کرده؟ به نظرتون جالبه یا مسخرس؟ من زیاد حال نکردم با صدای دالبی طبیعی کار نشده
کسی نیست اویل 5 رو آنلاین بزنیم روps3 ؟ حوصله ندارم تنهایی برم اگه هستین پ.خ بزنین زمانشو هماهنگ کنیم
عموحامد!یه چندوقت کم میام نت.فعلا دور دور اویل بازهای تازه کاره
!;):d
صدای دالبی؟؟؟!!!چه شود؟؟؟:-oباباتواین محل ما جن و باغ و خانه های اسرار آمیز کم بود اویل دالبی هم اضافه شد!:-s
راستی یه سوال!چرا میگین فیلم افترلایف بیخوده؟فقط یه اویل بازه خسته میتونه از این فیلم لذت ببره!اگه باعشق بازی میکردید این فیلم براتون خیلی صجنه های بازی روزنده میکرد!/:)

صدای دالبی؟؟؟!!!چه شود؟؟؟:-oباباتواین محل ما جن و باغ و خانه های اسرار آمیز کم بود اویل دالبی هم اضافه شد!:-s
راستی یه سوال!چرا میگین فیلم افترلایف بیخوده؟فقط یه اویل بازه خسته میتونه از این فیلم لذت ببره!اگه باعشق بازی میکردید این فیلم براتون خیلی صجنه های بازی روزنده میکرد!/:)
بابااا کهنه کار
بیخیال بابااا حالا ما چند تا از نسخه های اویل رو بازی نکردیم عوضش اومدیم اینجا داستانش رو فهمیدیم چه فرقی میکنه اینکه ده پونزده سال پیش اویل یک رو بازی کردین درست ولی خب ما به دلایلی نتونستیم بازی کنیم حالا به قول داش افشین ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازس از چهار شروع کردیم لذت هم بردیم
راستی کسی امار اون مدالهای بی اس ای ای که ابی کم رنگ هستن و باید بزنیشون تو اویل 5 داره؟ میدونین کجاها هستن؟ کی بیشتر از همه جمع کرده یه امار کلی میدین؟ من خودم 14 تا جمع کردم ولی بقیش رو ندیدم حوصلم سر میرفت دنبالش بگردم
احد جان یه سوال دیگه اگر حوصله داشتی بجواب
ایا اوروبرس بر روی تمام موجودات زنده تاثیر میذاست و نابود میکرد ؟البته میتونم بگم حتما روی بافت زنده حیوانی حتما تاثیر داشت ولی اگر این ویروس یا هر چی همه موجودات زنده رو از بین ببره و فقط نسل برتر زنده بمونن اونوقت ادمیزاد برتر توی کره خالی از زندگی میخواد چه غلطی بکنه؟ ببخشید این لحن رو مخاطبش وسکر نه شما :d;)

آره مثل اینکه ماها یکم عقب بکشیم بهتره :d
:)) آره صدای دالبی اگه سیستمشو داشته باشی میتونی استفاده کنی از این صدا ولی زیاد حال بده نیست خیلی خر تو خر میشه جاهای شلوغ
والا منم موندم کلا درسته فیلم های اویل ضعیف کار شدن ولی دیگه اینقدر هم بیخود نیستن به من که حال داده دیدنشون البته نه اونجوری که انیمیشن ها بهم حال داده

هادی باید قدیمی باشی تا بفهمی مزش چیه وقتی میشینی پای بازی ها بعد خیلی اتفاق ها برات میوفته خیلی اتفاق هایی که افتاده بوده برات یادت میاد کلی زندگی میکنی باهاشون
من همه مدال ها رو گرفتم تو اویل 5 یه سریش یه جا هاییه که عقل جن هم بهش نمیرسه ولی خب وقتی رکورد 100 ساعت داشته باشی یعنی نشستی وجب به وجب بازی رو گشتی
خواستی بگو بگم کجاها هستش

حامد جون جوابت رو که خیلی وقته دادم داداشم
تا الانم یه چیز هایی نوشتم
تو مگه معاف نشدی
حالم بدجوری گرفته شد :(
حامد جان تو فایل های شماره 5 زیاد در مورد الکس صحبت شده
البته اگه گمشده در تاریکی رو بازی کرده باشین تو یادداشت های اسپنسر در مورد الکس صحبت شده و گفته به قطب جنوب رفته تا آزمایشات رو هدایت کنه
ایا اوروبرس بر روی تمام موجودات زنده تاثیر میذاست و نابود میکرد ؟البته میتونم بگم حتما روی بافت زنده حیوانی حتما تاثیر داشت ولی اگر این ویروس یا هر چی همه موجودات زنده رو از بین ببره و فقط نسل برتر زنده بمونن اونوقت ادمیزاد برتر توی کره خالی از زندگی میخواد چه غلطی بکنه؟ ببخشید این لحن رو مخاطبش وسکر نه شما
هادی جان متاسفانه این اشکالات داستانی شماره 5 بود به نظرم اگر هم براش جوابی باشه تنها توجیحِ وگرنه جواب منطقی نداره

حامد جون جوابت رو که خیلی وقته دادم داداشم
تا الانم یه چیز هایی نوشتم
تو مگه معاف نشدی
حالم بدجوری گرفته شد :(
حامد جان تو فایل های شماره 5 زیاد در مورد الکس صحبت شده
البته اگه گمشده در تاریکی رو بازی کرده باشین تو یادداشت های اسپنسر در مورد الکس صحبت شده و گفته به قطب جنوب رفته تا آزمایشات رو هدایت کنه

هادی جان متاسفانه این اشکالات داستانی شماره 5 بود به نظرم اگر هم براش جوابی باشه تنها توجیحِ وگرنه جواب منطقی نداره
تو پیغامت گفتب با احد هماهنگ میکنم ببینم میزاره این کارو بکنیم یا نه؟
به هرحال خوشحالم که شروع کردی:x
والا رفتم سراغش ولی نمیدونم معافم یا نه گفتن 40 روز دیگه بیا کمیسیون اونجا حتمی میشه خیلی اعصابم خورده...........:(
من اونو بازی کردم ولی دقت نکرده بودم به فایل ها حسش بیاد دوباره میرم
هادی اگه adsl داری ps3 هم داری بیا آنلاین کمکت کنم بریم اون مدال ها رو بگیر هم تو حالشو ببری هم من :d

اینم برای شما آقا حامد
Resident Evil 5 Viral Campaign
http://www.mediafire.com/?baucd72qpg25o8l
5 تا Episode هست
خودت یه توضیح دربارش بده برای بچه ها.من یه چیزایی فهمیدم یعنی قبلا دیده بودم ولی خودت بگی بهتره.
دوستان اگه نتونستید دانلود کنید بگید جای دیگه براتون آپلود کنم.

آخرین ویرایش:
NEW

تریلر های جدید Gamescom 2011 از بازی Resident Evil : Revelations رو تو این سایت میتونید ببینید.

Resident Evil : Revelations Gamescom 2011 NEW trailer

گیم پلی

دانلود تریلر 1 HD

دانلود تریلر 2 HD

راستی من تو رزیدنت اویل اوتبریک سناریو آخر خط M''r x رو با ریموت مخشو داغون کردم بعد وقتی جای اون دختره اسمش یادم نیست رفتم آب اومد منو با خودش نبرد الا این به bad ending منجر میشه ؟ یا نه ؟ اون M'r x آخه امون نمیده که بخاوم بدون ریموت زدن برم تو زیر زمین.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: g-virus
اینم برای شما آقا حامد
Resident Evil 5 Viral Campaign
http://www.mediafire.com/?baucd72qpg25o8l
5 تا Episode هست
خودت یه توضیح دربارش بده برای بچه ها.من یه چیزایی فهمیدم یعنی قبلا دیده بودم ولی خودت بگی بهتره.
دوستان اگه نتونستید دانلود کنید بگید جای دیگه براتون آپلود کنم.
ممنون سینا بابت لینک
این کلیپ ها سرگذشت کریس رو بعد از وقایع اویل 5 به صورت خیلی کوچیک نشون میده و اون ترسی که تو کریس رخنه کرده و باعث شده یا هر اتفاقی که دور و برش میوفته یک فلش بک به یک قسمت بازی داشته باشه و خاطرات ترسناکش براش زنده بشه کلا این ویدیو ها خیلی زمانشون کمه و بیشترشون هم بعد از گذشت نصفی از زمان کلیپ به گیم پلی کشیده میشه اونظور که از تاریخی که آخر هر کلیپ مینویسه ویدیو ها برای قبل از بازی اویل 5 بودن و به نظر منم اکثرا جنبه تبلیغاتی داشتن ولی کپکام زیرکانه یه سری نکات رو توشون جاسازی کرده که اونایی که حرفه ایه این بازی هستن(خودمو نمیگم ها)با دیدنشون میتونن نکات رو بکشن بیرون برای مثال به یکی از اون ها اشاره میکنم اسم کریس مخفف christopher redfield هستش که اصلا تو بازی گفته نمیشه و فقط تو این کلیپ ها گفته میشه باید دید هدف کپکام چی بوده از تولید این کلیپ ها و به احتمال زیاد کلیپ های بعدی هم تو راه هستن که اگه خبری شد بهتون میگم
بازم تشکر از سینا که لینک رو مستقیم کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or