بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام، نه تنها اطلاعاتی که از کست فیلم اومده فقط آلیس، کلیر و جیل هستش. البته لئون رو واسه نسخه قبلی فیلم هم یه بار تایید کردن ولی بعدا حذف شد. گرچه اینبار باشه دیگه یحتمل.

من یکی که هیچ اومدی به خوب بودن نقش لئون و برتی ندارم بعد از اون آلبرت وسکرشون... .

جیل هم که اون جیل Re3 نیستش و اون مثلا جیل re5 هستش و یحتمل به جیل هم گند میزنن.

کلا فیلم معلوم نیستش بعد از نسخه سوم چش شده... وگرنه پیشرفت نسبتا خوبی تو نسخه دوم داشت.

من که فقط منتظر قسمت دوم انیمشن هستم اینم هروقت اومد اومد.

قبول دارم فیلم After life یه مزخرفی بود
برای همین زیاد هم به این فیلم امیدوار نیستم اما نه حالا می گن قراره لئون هم توش باشه یه جورایی خوشحال شدم:x
مثل اینکه Matt laton (اگه اشتباه نکنم) می خواد نقشش رو بازی کنه ایشون قبلا تو سریال 90210 بازی می کرده
حالا شاید این یکی خوب از آب در بیاد

اره سینا اونا رو میگم
re-15th-box.jpg
اینو دیدین؟

دوستان من دنبال یه چند تا بازی کلیکی واسه کامپیوتر هستم.
این دو تا بازی Resident Evil: The Darkside Chronicles و Resident Evil: The Umbrella Chronicles

واسه کامپیوتر اومده یا نه ؟

آخرین ویرایش:
این 2 تا بازی باشبیه ساز دلفین اجرا میشن.
این لینک سایتو پاک کن چون تبلیغ میشه.
درسته میتونی بازی کنی بازی رو که بخری تو خود DVD بازی چندتا ورژن از دلفین هم هست.
منم خودم از این سایت خریدم:d

امروز يه چيز خيلي جالب توRE5 GE كشف كردم
تو قسمت lost in nightmare همون اولش برگرديد و رو دري كه اول بازي ازش اومديد ٣ بار مربع بزنيد بعد ديد دوربين classic ميشه مثل re1,2,3*

مطمئنی کلاسیک میشه؟
تا آخر ثابت میمونه یا فقط اونجا کلاسیکه؟
یه سوال تو اویل 2 من چند باز رفتم تا برد رو پیدا کنم ولی نشد همه اون کار هایی هم که گفته بودین ر انجام دادم ولی باز نشد جریانش چیه؟

در خواست راهنمایی برای بازی کردن Re : Gold Edition

Xbox360 - اینترنت دارم - XLive Gold ندارم - M Point ندارم - با فلش و Xfat هم میتونم فایل بریزم - DVD هم RE:5 معمولیه - هارد ندارم - فلش 2 گیگ دارم.

لطفا راحتترین راه رو بگید که من بتنونم Gold Edition رو بازی کنم.

در خواست راهنمایی برای بازی کردن Re : Gold Edition

Xbox360 - اینترنت دارم - XLive Gold ندارم - M Point ندارم - با فلش و Xfat هم میتونم فایل بریزم - DVD هم RE:5 معمولیه - هارد ندارم - فلش 2 گیگ دارم.

لطفا راحتترین راه رو بگید که من بتنونم Gold Edition رو بازی کنم.
فکر کنم شما تو فروم های بخش xbox360 بگردی بهتر به نتیجه برسی

پس مرگ البرت وسکر ممکنه حتمی نباشه ؟ یعنی شخصی که ما به عنوان وسکر میشناختیم شبیه سازیش بوده ؟
اصولا توی بازی های رایانه ای هر چیزی ممکنه ولی اگر زنده مونده باشه که خیلی هم بعیده که زنده باشه داستان باقی میمونه چون کلا داستان با محوریت البرت وسکر بوده هیچ داستانی از بازی نیست که وسکر مستقیم یا غیر مستقیم توش دخیل نباشه پس اگر بخوان زنده نگهش دارن چیز عجیبی نیست مردن البرت یعنی تیر خلاص به بدن بازی رزیدنت اویل که اخرش باید یه جایی تموم بشه دیگه داره زیادی لوس میشه
راستی اگر بخوایم دوربین لاست رو یه جوری مدرن در نظر بگیریم اقایون کلاسیک عقب افتادینا
مثل اینکه ما اومدیم همه رو متلاشی کردیم

یه سوال تو اویل 2 من چند باز رفتم تا برد رو پیدا کنم ولی نشد همه اون کار هایی هم که گفته بودین ر انجام دادم ولی باز نشد جریانش چیه؟
واسه پیدا کردن برد فقط باید یک کار ساده انجام بدی: از موقعی که بازی شروع میشه تا به ساختمون R.P.D برسی هیچی تو راحت بر ندار!!!تاکیید میکنم هیچی!!!نه خشاب نه اسلحه نه گل و نه هیچی. صاف بیا آر.پی.دی وقتی رسیدی جلوی در اصلی ساختمون از پله ها که بری پایین برد رو میبینی. البته یه ذره سگ جونه چون ضد گلوله تنشه ولی میشه کشتش.

پس مرگ البرت وسکر ممکنه حتمی نباشه ؟ یعنی شخصی که ما به عنوان وسکر میشناختیم شبیه سازیش بوده ؟
به نظرم جالبتر اینه که وسکر خودش بوده باشه ولی زنده مونده باشه یکم زمین گیر شده باشه یا مثل سدلر بدنش رو زیر ردا یا پالتوش پنهان کرده باشه و مجبور شده باشه خودش رو از همه بپوشونه

چندتا سوال دارم:
1.سدلر غیر از شماره ی چهارم،در شماره ی دیگه ای هم حضور داشته؟
2.چرا اسم بازی شد Resident Evil و آیا هنوز توی ژاپن بازی رو با نام Biohazard میفروشن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or