ديگه بهم ثابت شد كه كلا شماها با نوشتار من مشكل داريد!:dآخه گفتی "راحت شدی رفتم با کنسول زاغارتم دارم بازی میکنم" گفتم من که کنسولو خراب نکردم خب بازی نکن چی کار کنم جوش گرفتت :d حالا بیخیاال واسه تعمیر لنز و اینا تو پروفایل تو ضیح میدم بهت

به شدت از بازگشت به گذشته استقبال ميكنيم!b-)سلام بر دوستان
حمید جون چی شد این همه ما رو کچل کردی روز جمعه چیزی بود یا نه؟
کسی خبری از دامنیشن نداره؟ ای بر پدر کاپکام لعنت این چه وضعیه شیطونه میگه ..... راستی اون مرتیکه که روی صندلی نشسته توی رولیشن معلوم نشد کیه چه ربطی به کریس داره؟
هانک توی اون ولبشو چیکار میکرد این همه وقت گذشته کسی خبری از این داستانا نداره؟یه سوال فنی دارمزیر لب دارم بد و بیرا میگم به کاپکام
بعد از فرو پاشی امبرلا هانک برای کی میتونسته کار کنه؟ ایا میتونست برای وسکر کار کنه؟ ایا از طرف وسکر توی اون کشتی خراب شده فرستاده شده بود؟ چند درصد فکر میکنید توی داستان رولیشن رد پای وسکر باشه؟ تا حالا فکر نکنم داستانی بوده باشه که وسکر توش مستقیم یا غیر مستقیم دخالت نداشته باشه حتما توی این یکی هم یه نقشی داره
راستی سرگی ولادمیر فرمانده تمام نیروهای یو بی سی اس بود نه؟
خب دیگه چیزی یادم نمیاد
خداحافظ
یاعلی
:dانمی منمیشو حوصلم نیست بنویسم ببینید این کراش تو امضاش چی مینویسه همون![]()

![]()
تیزر Resident Evil Retribution
http://hotfile.com/dl/124906672/e635e71/Resident_Evil_5-_Retribution_-
_YouTube.flv.html
![]()
مرسی برای تیزر.![]()
تیزر Resident Evil Retribution
http://hotfile.com/dl/124906672/e635e71/Resident_Evil_5-_Retribution_-
_YouTube.flv.html
![]()
مرسی برای تیزر.
این 14 سپتامبر 2012ـی که نوشته بود زمان اکرانش هست؟

سلام بر برادران اویل خوار
افشین جان دستت درد نکنه هر کاری میکنی این نظر سنجی رو بردارید این عنکبوتا دارن قاب میندازن دور برش یه نظر سنجی جدید بهتره به نظرم با دوربین موافقم
امیدوارم هر چی هست این رولیشن هر چی نداره لا اقل با داشتن یه داستان خوب نواقصش رو کمی بپوشونه این جوری که پیداست ظاهرا گیم پلی مناسبی نداره ولی خدا کنه داستان مناسبی داشته باشه و شاه شاهان وسکر کبیر هم یه نقش حتی اگر غیر مستقیم توش داشته باشن
حمید جون اون اولین ترایلری که برای رولیشن اومد و جیل بروی کریس اسلحه کشید یه یارو بود عین کریس مو نمیزد لا مصب نشسته بود روی صندلی یه چیزی گفت من متوجه نشدم چی گفت
کسی میدونه چی گفت؟![]()

جالب بود ولی نه تحریک نشدمwhat would you do if you found it?it doesn’t matter, you’re already...
داشتم تو اینترنت گشت میزدم که اطلاعات جالبی در مورد رولیشنز پیدا کردم. بر اساس کنفرانس مطبوعاتیشون تو Comic- Con 2011 .خطرات زیست محیطی یکی از عناصر جدیدی هست که تو رزیدنت اویل رولیشنز شاهد اون هستیم .به عنوان مثال یکی از خطراتی که جیل و پارکر در کشتی با اون موجه میشن اکتشافات زیر آب هست . اونا به تجهیزات غواصی مجهز میشن و قادر خواهند بود در زیر آب بطور کامل شنا کنند 360 درجه .چیزی که تا به حال تو هیچ کدوم از بازی های رزیدنت اویل سابقه نداشته .همچنین استفاده از چراق و نور در زیر آب برای روشن کردن راهشون و سلاح های مخصوص در زیر آب .اونا میتونن از کپسول های هوا استفاده کنن که ممکن قابل اپگرید باشه یا نباشه در بازی نهایی. دو کرکتر دیگه که برای بازی تایید شدن کریس و جسیکا هستند که با خطرات زیست محیطی خودشون مواجه خواهند شد که همون سردی یخ بستن هست.طبق اطلاعاتی که در مورد کرکتر ها از تریلر های E3 2011 بدست اومده اونا رو در دامنه کوهستان با پوشش کاملا زمستانی هستند. سرانجام کپکام گفت "که کرکتر نقابداری که آخر تریلر بازی دیده شده نقش مهمی تو بازی داره و اونا همچنین گفتند که زامبی های واقعی در بازی وجود خواهند داشت اگر چه ممکنه ما اونا رو ندیده باشیم.در هر صورت ما زامبی واقعی از زمان کد ورونیکا به بعد ندیدیم پس این قطعا یه بازگشت خوشایند هست.حالا ایا شما حتی بیشتر تحریک نشدید برای رولیشنز ؟ 2012 به اندازه کافی نمینوته زود باشه."
![]()
![]()
من که کلا به RE : Revelations امیدوارم!:dwhat would you do if you found it?it doesn’t matter, you’re already...
داشتم تو اینترنت گشت میزدم که اطلاعات جالبی در مورد رولیشنز پیدا کردم. بر اساس کنفرانس مطبوعاتیشون تو Comic- Con 2011 .خطرات زیست محیطی یکی از عناصر جدیدی هست که تو رزیدنت اویل رولیشنز شاهد اون هستیم .به عنوان مثال یکی از خطراتی که جیل و پارکر در کشتی با اون موجه میشن اکتشافات زیر آب هست . اونا به تجهیزات غواصی مجهز میشن و قادر خواهند بود در زیر آب بطور کامل شنا کنند 360 درجه .چیزی که تا به حال تو هیچ کدوم از بازی های رزیدنت اویل سابقه نداشته .همچنین استفاده از چراق و نور در زیر آب برای روشن کردن راهشون و سلاح های مخصوص در زیر آب .اونا میتونن از کپسول های هوا استفاده کنن که ممکن قابل اپگرید باشه یا نباشه در بازی نهایی. دو کرکتر دیگه که برای بازی تایید شدن کریس و جسیکا هستند که با خطرات زیست محیطی خودشون مواجه خواهند شد که همون سردی یخ بستن هست.طبق اطلاعاتی که در مورد کرکتر ها از تریلر های E3 2011 بدست اومده اونا رو در دامنه کوهستان با پوشش کاملا زمستانی هستند. سرانجام کپکام گفت "که کرکتر نقابداری که آخر تریلر بازی دیده شده نقش مهمی تو بازی داره و اونا همچنین گفتند که زامبی های واقعی در بازی وجود خواهند داشت اگر چه ممکنه ما اونا رو ندیده باشیم.در هر صورت ما زامبی واقعی از زمان کد ورونیکا به بعد ندیدیم پس این قطعا یه بازگشت خوشایند هست.حالا ایا شما حتی بیشتر تحریک نشدید برای رولیشنز ؟ 2012 به اندازه کافی نمینوته زود باشه."
![]()
![]()