بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ببخشید اونوقت این دوتا بازی که گفتی جز رزیدنت ایول های شماره دار حساب میشن ؟؟؟؟؟

نه ولی به هر حال رزیدنت اویل هستند دیگه نیستند ؟ منظور من فقط شماره داراش نیست .کلا گفتم .

از هیچ جمله ای به اندازه وقتی اون مرده تو شروع بازی رزیدنت اویل 2 میگفت Resident Evil 2 خوشم نمیاد.چقدر قشنگ بود یادش بخیر.

از هیچ جمله ای به اندازه وقتی اون مرده تو شروع بازی رزیدنت اویل 2 میگفت Resident Evil 2 خوشم نمیاد.چقدر قشنگ بود یادش بخیر.
رزیدنت ایول 2 همه جور قشنگ تمام لحظه های بازی به زیبایی تمام ساخته شده جوری که واسه من یکی حداقل تا به حال تکراری نشده واقعا که بهترین رزیدنت ایولی هست که تا الان ساخته شده متاسفانه من که اصلا چشمم آب نمی خوره دوباره بتونن re در حد و اندازش بسازن و حتی اگر هم ریمیکش کنن باز هم به خوبی این نمیشه چون مطمئنا کارگردانش کامیا نخواهد بود

رزیدنت ایول 2 همه جور قشنگ تمام لحظه های بازی به زیبایی تمام ساخته شده جوری که واسه من یکی حداقل تا به حال تکراری نشده واقعا که بهترین رزیدنت ایولی هست که تا الان ساخته شده متاسفانه من که اصلا چشمم آب نمی خوره دوباره بتونن re در حد و اندازش بسازن و حتی اگر هم ریمیکش کنن باز هم به خوبی این نمیشه چون مطمئنا کارگردانش کامیا نخواهد بود

دیگه نمیشه شینجی میکامی برگرده ؟ =((

باشه اینم می رم ولی به خاطر اون 11 تا فایل هم که شده باید ورژن n64 رو برم
بگو چه اتفاقی تو pc افتاد

منظور از 11 File چیه دقیقا؟
File های Version گیم کیوب که کاملن همه شون هستن

اما اتفاقی که افتاد
من Version PC که بازی کردم بعد اینکه هر دوتا سناریو Normal مود تموم شد Hard مود باز شد
تو Hard که واقعا Hard بود برام تو سناریوی A که با لیون میرفتم Boss آخر(همونجا که آسانسور را میوفته بعدش باید ویلیام رو بکشی) هر چی آیتم داشتم برداشته بودم و یه جای خالی هم داشتم
که هینجوری گفتم Knife بردارم پر شه Inventory
بازی رو هم اصلا Save نکرده بودم میخواستم Grade A بگیرم(اونموقع نمیدونستم Rank A به تعداد Save ربطی نداره)
آقا خلاصه رفتیم Last Boss رو بزنیم هر چی گلوله و گیاه و First Kid داشتم تموم شد
Health هم Danger شد دیگه گفتم مردم و زحمتهام به باد رفت
یه لحظه Knife رو برداشتم همین که اومد یکی بزنه بمیرم با Knife یه دونه زدم بهش مرد
بعد کشون کشون(Hp Danger) رفتم آسانسور از Time تقریبا 4 Sec مونده بود که تموم کردم بازیو
:d

حالا اینقدر RE2 دوست داری(منم همینطور)
چند تا چیز جالب میگم که شاید دیدی خودت
یکی File مخفی هست تو دفتر S.T.A.R.S

بعد اینکه Rank S گرفتی؟

و آخر اینکه به نظرت تو کدوم حالت داستان درست تر تموم میشه
لیون A کلیر B یا کلیر A لیون B

اما اتفاقی که افتاد
من Version PC که بازی کردم بعد اینکه هر دوتا سناریو Normal مود تموم شد Hard مود باز شد
تو Hard که واقعا Hard بود برام تو سناریوی A که با لیون میرفتم Boss آخر(همونجا که آسانسور را میوفته بعدش باید ویلیام رو بکشی) هر چی آیتم داشتم برداشته بودم و یه جای خالی هم داشتم
بازی رو هم اصلا Save نکرده بودم میخواستم Grade A بگیرم(اونموقع نمیدونستم Rank A به تعداد Save ربطی نداره)
یه لحظه Knife رو برداشتم همین که اومد یکی بزنه بمیرم با Knife یه دونه زدم بهش مرد
بعد کشون کشون(Hp Danger) رفتم آسانسور از Time تقریبا 4 Sec مونده بود که تموم کردم بازیو

بعد اینکه Rank S گرفتی؟

به نظر من حالت لیونA کلیرB درسته. چون اون آخرش که با ویلیام تو قطار در گیر میشن لیون با اون زخم گلوله ای که داره نمیتونسته اونطوری آرتیست بازی روی قطار در بیاره.

به نظر من حالت لیونA کلیرB درسته. چون اون آخرش که با ویلیام تو قطار در گیر میشن لیون با اون زخم گلوله ای که داره نمیتونسته اونطوری آرتیست بازی روی قطار در بیاره.

نظر شما محترمه ولی به نظر من کلیر A لیون B درست تره
از نظر روند داستانی و اتصال دو سناریو به هم و کارهایی که خودمون In Game انجام میدیم

بقیه دوستان هم نظرشونو بگن

آخرین ویرایش:
نظر شما محترمه ولی به نظر من کلیر A لیون B درست تره
از نظر روند داستانی و اتصال دو سناریو به هم و کارهایی که خودمون In Game انجام میدیم

بقیه دوستان هم نظرشونو بگن
آقا ما مخلصیم!!!:dنظر شما هم محترم هست.
پدررررررررر!!!!! کجاییییییییی!!!!؟؟؟به قضاوت عادلانه شما نیازمندیم
حالا ناعادلانه هم بود موردی نداره:d:d:d:d>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)

اما اتفاقی که افتاد

بعد اینکه Rank S گرفتی؟

ورژن n64 بازی 11 تا فایل اضافه داره که خوندنش خالی از لطف نیست برای مثال فایل استاد کندو که روی میزش هست و توی ورژن های دیگه نیست
واسه من این اتفاق افتاده ولی با جیل تو re3
منظورت از فایل مخفی عکس ربکاست؟؟؟
روی psp رنک s رو گرفتم
ببین من زیاد سر این قضیه بحث کردم ولی متاسفانه کپکام بعد از رفتن میکامی و کامیا داستان رو تغییر داد
دیسک 1 لیان بود و همه کسانی که روی پلی استیشن بازی کرده باشن اون موقع دیسک 1 رو میزاشتن و بازی می کردن چون صد البته فکر می کردن که در ادامه بازی به دیسک 2 نیاز باشه پس کامیا قصدش سناریوی لیان a و کلیر b بوده
در ضمن سناریوی کلیر a به شدت آسون و برای لیان هردو سخت اگر ورژن اولی بازی یعنی اونی که قبل از dualshock اومده بود رو بازی کرده باشی معنی واقعی سختی یه رزیدنت ایول رو حس می کنی
به هر حال اگر از نظر داستانی که تا الان پیش اومده بررسی کنی بله سناریوی مد نظر کپکام کلیر a و لیان b هست ولی سازنده بازی نظر مخالف داشته و سناریویی که اون ساخته و پرداخته لیان a و کلیر b بوده

آخرین ویرایش:
ورژن n64 بازی 11 تا فایل اضافه داره که خوندنش خالی از لطف نیست برای مثال فایل استاد کندو که روی میزش هست و توی ورژن های دیگه نیست
واسه من این اتفاق افتاده ولی با جیل تو re3
روی psp رنک s رو گرفتم
ببین من زیاد سر این قضیه بحث کردم ولی متاسفانه کپکام بعد از رفتن میکامی و کامیا داستان رو تغییر داد
دیسک 1 re لیان بود و همه کسانی که روی پلی استیشن بازی کرده باشن اون موقع دیسک 1 رو میزاشتن و بازی می کردن چون صد البته فکر می کردن که در ادامه بازی به دیسک 2 نیاز باشه پس میکامی قصدش سناریوی لیان a و کلیر b بوده
در ضمن سناریوی کلیر a به شدت آسون و برای لیان هردو سخت اگر ورژن اولی بازی یعنی اونی که قبل از dualshock اومده بود رو بازی کرده باشی معنی واقعی سختی یه رزیدنت ایول رو حس می کنی
به هر حال اگر از نظظر داستانی که تا الان پیش اومده بررسی کنی بله سناریوی مد نظر کپکام کلیر a و لیان b هست ولی من فکر می کنم سازنده بازی نظر مخالف داشته و سناریویی که اون ساخته و پرداخته لیان a و کلیر b بوده

از کجا میدونی افشین جان که سازنده نظر مخالف داشته ؟ تنها کسی که میدونه خود سازندس.:d

از کجا میدونی افشین جان که سازنده نظر مخالف داشته ؟ تنها کسی که میدونه خود سازندس.:d

حمید کلا نمی فهممت
بابا وقتی دیسک a لیان هست و دیسک b کلیر خوب یعنی سازنده می خواسته شما اول سناریوی لیان رو بری دیگه عزیز جان اگر متوجه نشدی بیشتر توضیح بدم

حمید کلا نمی فهممت
بابا وقتی دیسک a لیان هست و دیسک b کلیر خوب یعنی سازنده می خواسته شما اول سناریوی لیان رو بری دیگه عزیز جان اگر متوجه نشدی بیشتر توضیح بدم

آره میخواسته هر دو شو بری راستی E3 دقیقا چه روزیه ؟

آخرین ویرایش:

عکس یه دختره ولی نمیدونستم ربکا هست.

روی psp رنک s رو گرفتم

بدون کد بینهایت کردن مهمات؟

سناریوی کلیر a به شدت آسون و برای لیان هردو سخت

اینو هستم سناریوی Leon خیلی سختتره

اگر از نظر داستانی که تا الان پیش اومده بررسی کنی بله سناریوی مد نظر کپکام کلیر a و لیان b هست ولی سازنده بازی نظر مخالف داشته و سناریویی که اون ساخته و پرداخته لیان a و کلیر b بوده

این حرفت کاملا منطقیه
من بیشتر منطورم روند داستان و کارهای In game بود که تو خود بازی هست
مثلا داستان سقوط هلیکوپتر
باز شدن درب آزمایشگاه(تو لیان B)(همون آزمایشگاه که اولین Lcokش رو با تایپ کردن quest تو یه اتاق دیگه باز میکنیم)
صحنه به شدت زخمی شدن Ada و افتادن Tyrant تو مواد مذاب
نجات دادن شری توسط واکسن(تهیه کردنش به روش کاملا منطقی تو لیان B)

اینا یادم بود فعلا :d

عکس یه دختره ولی نمیدونستم ربکا هست.
اون ربکاست و هنوز معلوم نیست با وسکر چه رابطه ای داشته

بدون کد بینهایت کردن مهمات؟
فک کنم اگر کد رو بزنی rank s بت نمیده
من بیشتر منطورم روند داستان و کارهای In game بود که تو خود بازی هست
مثلا داستان سقوط هلیکوپتر
باز شدن درب آزمایشگاه(تو لیان B)(همون آزمایشگاه که اولین Lcokش رو با تایپ کردن quest تو یه اتاق دیگه باز میکنیم)
صحنه به شدت زخمی شدن Ada و افتادن Tyrant تو مواد مذاب
نجات دادن شری توسط واکسن(تهیه کردنش به روش کاملا منطقی تو لیان B)
در هر دو صورت داستان خوب و زیبا میشه ولی من به شخصه لیان a رو بیشتر دوست دارم چون به نظرم فرد شماره 1 رزیدنت ایول 2 لیان بود چون بعد از اتفاقاتی که سر re 1.5 افتاد لیان باز هم دست نخورده موند و مقدار کمی داستان پردازیش تغییر کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or