RockIT
کاربر سایت
دادش چرا ناراحت میشی بالاخره یه دلیلی داشته انتخابت دیگه حالا مثلا با قیافش هم که حال کردی بگوافشین جون من از اونبریک اطلاعاتی ندارم حالا بد کاری کردم به خاطر تو نظر دادم !دست ما اصلا نمک نداره.![]()
دادش چرا ناراحت میشی بالاخره یه دلیلی داشته انتخابت دیگه حالا مثلا با قیافش هم که حال کردی بگوافشین جون من از اونبریک اطلاعاتی ندارم حالا بد کاری کردم به خاطر تو نظر دادم !دست ما اصلا نمک نداره.![]()

به نظرتون کدوم یک از شخصیت های اوت بریک ارزش این رو دارن که تو قسمت های بعدی بازی حضورداشته باشن و نقش بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من کوین خوبه.
احسنت بر تو "تایرنت 3" رزیدنت ایول . شما به "تایرنت دومی" نائل شدی !...
و حالا برسیم به پدر:d
پدر جان به نظر من او عکس اصلا ربطی به آوت بریکها نداره چونکه تو سناریو پایانی آوت بریک1 اصلا زامبیهاش این شکلی نیستن. سناریو آخر تو دانشگاه اتفاق میوفته.
اولا زامبی کم داره. دوما همشون یا روپوش سفید آزمایشگاه تنشونه یا دانشجو هستن و لباس کامل(فکر کنم اسپرت:d)تنشونه.
در ضمن سمت چپ تصویر ظاهرا مقدار جون طرف و مهماتش رو نشون میده که تو هیچ رزیدن اویلی این طوری نبوده..
ممنونم پدر!>:d<100% احسنت بر تو "تایرنت 3" رزیدنت ایول . شما به "تایرنت دومی" نائل شدی !
خجالتم میدید.
خیلییییییییییییییی عالی بود.great work اینارو تو تریلر دیدی شما ؟ عکس هارو ؟ شایدم بیرکین بوده ویروس قوی بوده نصف سرشو زده کچل کرده lolحالا دوست عزیز حمید
آقا این دوتا عکس رو اینجا میزارم. بقیه هم نظر بدن.
خوب دوستان منم به جمع بازی کننده های در حال حاضر آوت بریک پیوستم( با تشکر از راهنماییهای اول آقا حمید>:d< دوم پدر! :d)
حالا اینجوری میتونم همپای شما ها پیش بیام. :d
نه افشین جان ناراحت نشدم ولی آخه من اطلاعاتم مثل بعضی از شما ها کامل نیست که با دلیل مدرک بگم چرا اینو انتخاب کردم.دادش چرا ناراحت میشی بالاخره یه دلیلی داشته انتخابت دیگه حالا مثلا با قیافش هم که حال کردی بگو
درسته ، دوست گلمون حامد سورس اصلی عکس رو پیدا کردن که خودشون توضیح میدن کدوم بازیه خوب دوستان منم به جمع بازی کننده های در حال حاضر آوت بریک پیوستم( با تشکر از راهنماییهای اول آقا حمید>:d< دوم پدر! :d)
خیلییییییییییییییی عالی بود.great work اینارو تو تریلر دیدی شما ؟ عکس هارو ؟ شایدم بیرکین بوده ویروس قوی بوده نصف سرشو زده کچل کرده lol

واسه همین تو SPOILER گذاشتمش مجبور به دیدنش نباشید:dآره آقا حمید. این عکس ها رو با نرم افزار از همون تریلری که آدرسش رو داده بودی ور داشتم.
حالا این یارو هرکی که هست دیگه مهم نیست چون اصلا تو هیچ بازی قرار نداره(چه می خواد بیرکین کچل باشه چه هرکی دیگه:d)
فکر کنم دیگه با عنوان و این تریلر Resident Evil Online مشکلی نداشته باشیم
شب خوش
خداییش خوب شد این یارو تو بازی نیست. قیافش خیلی خیلی ضایع میزنه.هر بار این عکسشو میبینم...واسه همین تو SPOILER گذاشتمش مجبور به دیدنش نباشید:d
حمید واسه من و تو که با نمیسیس زندگی کردیم یه شخصیت حساب میشه وگر اون یه باس بیشتر نبود فعلا هم به نظرسنجی دست نزنیم بهتر
بچه شاید باورتون نشه ولی دارم دوباره re2 رو بازی می کنم اونم ورژن n64 گرافیکش یکم بیشتر قابلیت انتخاب رنگ خون و مقدارش هم تو بازی هست در ضمن 11 تا فایل اضافه هم داره
حمید واسه من و تو که با نمیسیس زندگی کردیم یه شخصیت حساب میشه وگر اون یه باس بیشتر نبود فعلا هم به نظرسنجی دست نزنیم بهتر
بچه شاید باورتون نشه ولی دارم دوباره re2 رو بازی می کنم اونم ورژن n64 گرافیکش یکم بیشتر قابلیت انتخاب رنگ خون و مقدارش هم تو بازی هست در ضمن 11 تا فایل اضافه هم داره
رو Dolphin بازی کنی خیلی بهتره
version n64 فرق خاصی با ps1 نداره
اگه سخت افزارت جواب میده رو Dolphin بازی کن
ممنونم پدر!>:d<خجالتم میدید.
![]()
مخلصیم ، پدر تور "تایرنت 2" رو در آغوش میگیره :dخوب دوستان منم به جمع بازی کننده های در حال حاضر آوت بریک پیوستم( با تشکر از راهنماییهای اول آقا حمید>:d< دوم پدر! :d)

داداشی گلم ، دلفین یک شبیه سازه که از n64 تا گیم کیوب و wii رو سوپورت میکنه و میشه باهاش بازی کرد . کنسول نیست ! (در پست بعد تصحیح شد ، ممنون از افشین عزیز )رو Dolphin بازی کنی خیلی بهتره
version n64 فرق خاصی با ps1 نداره
اگه سخت افزارت جواب میده رو Dolphin بازی کن
تائید میشه . نسخه نینتندو تنها نسخه ای بود که با خرج بالا ، کاپکوم تغییراتی رو داخلش بوجود آورد که متفاوت بود و جنبه های دیگه ای از داستان رو مشخص میکرد . من همین الآن نسخه گیم کیوب رو دارم بازی می کنم و طبق تجربه و تحقیق تا 98% دقیقا مثل ps1 هست و هیچ فرق خاصی نداره ( حتی تا اونجا که خاطرم میاد یه چیزای جزئی هم کمتر داره ) . خوبیش اینه که دیسک 1 و 2 تو یک ایمیج هست و نیاز به تغییر دیسک نیست .والا چی بگم اینجوری که من تحقیق کردم ورژن گیم کیوب هیچ فرقی با نسخه ps1 نداره اون 11 تا فایل رو هم نداره در هر صورت من مریض re2 هستم یه بارم واسه گیم کیوبش رو میرم
ممنون افشین جانمطمئنی دلفین n64 ساپورت میکنه؟؟؟؟؟