بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آقایون قبل از هر چیز من از همتون اول تشکر میکنم به خاطر اطلاعات خوبتون دوم معذرت خواهی کنم به خاطر دیر جواب دادنام. من الان یک هفته ای میشه به یک مشکل عجیب برخوردم. من همه سایت ها میتونم برم ولی بازیسنتر رو در اکثر اوقات مینویسه:
page could not found
همه جور ترفندی هم استفاده کردم ولی بازم این مشکل رو دارم. بعضی مواقع شانسی میتونم وارد سایت بشم مثل الان.
بگزریم.بریم سراغ بحث شیرین رزیدنت اویل :)
من اول جواب این دوستمون نیما رد فیلد رو بدم
آقا شما باید بری خودتو برسونی به اتاق کنترل آسانسورها
اونجا توی دستگاهش یکی از این کدها رو باید بزنی( چون هر بار جواب پازلش عوض میشه)
3555, 5315, 8211
اون وقت دسترسی پیدا میکنی به طبقه ای که توش یه اتاق داره که اونجا به دو قسمت تقسیم میشه که این دو قسمت با یک در اتوماتیک از هم جدا میشن. توی اون اتاق اون سمت شیشه ها واستا تا این یارو زالو فروشه:d بیاد. بعد یه بسته خون بزار رو زمین و سریع از اتاق بیا بیرون و همه یاراتم باید بیان بیرون. بعد برو پشت دستگاه و فعالش کن تا برادر زالومنش رو کباب کنی. بعد فکر کنم یه کارتی چیزی ازش میوفته.
من گیر 4ماهه ای که داشتم سر همین کشتن مرد زالویی بود. بعد از کشتنش دیگه فکر نمیکنم به مشکلی بر بوخوری.
راستی این کدم اگه تو اتاق کنترل آسانسور بزنی با استفاده از آسانسور به پشت بوم راه پیدا میکنی:0930

حالا دوست عزیز حمید
آقا این دوتا عکس رو اینجا میزارم. بقیه هم نظر بدن.
z7368u9xhle9p9pmoeh4.jpg

ve4coyy1gtnjnrnt5o42.jpg
من هنوزم میگم این یارو بیرکین هستش.اینم دلیلام:
تو کل بازی رزیدنت اویل هیچ غولی رو دستش مثل بیرکین چشم نداشته بجز خود بیرکین.
یه غول دیگه هستش که یه چشم شبیه به این داره که اونم تو همین آوت بریک1 هستش که غول سناریو 2 هستش ولی اگه دقت کنید آدم نیست. جونوره.
دلیل دیگمم اینه که این یارو هم لباس آزمایشگاه تنشه هم کارت رو سینشه که اینا همه نشونه های بیرکین هستن بعد از تزریق ویروس جی به خودش.
اگه به عکس دقت کنید نصفه سمت چپ کله این جونوره مو داره و اتفاقا بلوند هست(رنگ موی بیرکین) و نصفه راست کلش به قول دوستمون کچله=))
ظاهرا کپکام می خواسته بیرکین رو تو سناریو قرار بده ولی چون به خاطر اینکه بازی اونطور که می خواستن نشده( حتما یه دلیلش طراحی بد و ضایع بیرکین بوده) بیرکین رو از داستان سناریو ها حذف کردن و به همون دموی شروع بازی بسنده کردن(به نظر من کار خوبی کردن:d)

و حالا برسیم به پدر:d
پدر جان به نظر من او عکس اصلا ربطی به آوت بریکها نداره چونکه تو سناریو پایانی آوت بریک1 اصلا زامبیهاش این شکلی نیستن. سناریو آخر تو دانشگاه اتفاق میوفته.
اولا زامبی کم داره. دوما همشون یا روپوش سفید آزمایشگاه تنشونه یا دانشجو هستن و لباس کامل(فکر کنم اسپرت:d)تنشونه، نه عرق گیر با شلوار پارچه ای=))
در ضمن سمت چپ تصویر ظاهرا مقدار جون طرف و مهماتش رو نشون میده که تو هیچ رزیدن اویلی این طوری نبوده.

در آخر عرض کنم اگه دوستان مطلبی عرض کردن که نیاز به پاسخ من بود و دیدید من دیر میام جواب میدم بدونید که هنوز اون مشکلی که اول پستم نوشتم دارم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hmd2009
به نظرتون کدوم یک از شخصیت های اوت بریک ارزش این رو دارن که تو قسمت های بعدی بازی حضورداشته باشن و نقش بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من کوین خوبه.

100% کوین تائید میشه . شخصیتش جذاب بود ، قیافش نه مثه لئون سوسولی و بچه پروئی بود و نه خشک و غیر قابل انعطاف . استایل زیبایی هم داشت ، شوخ طبع هم بود .

البته آلیسا هم خوبه بر گرده ، کلا به خاطر استیل ردیفش. همین !

پدر رزیدنت ایول ایرانو هوسی کردین ! رفته دوباره داره Outbreak#1 رو با شبیه ساز میره . یاد ایام بخیر !

...
و حالا برسیم به پدر:d
پدر جان به نظر من او عکس اصلا ربطی به آوت بریکها نداره چونکه تو سناریو پایانی آوت بریک1 اصلا زامبیهاش این شکلی نیستن. سناریو آخر تو دانشگاه اتفاق میوفته.
اولا زامبی کم داره. دوما همشون یا روپوش سفید آزمایشگاه تنشونه یا دانشجو هستن و لباس کامل(فکر کنم اسپرت:d)تنشونه.
در ضمن سمت چپ تصویر ظاهرا مقدار جون طرف و مهماتش رو نشون میده که تو هیچ رزیدن اویلی این طوری نبوده..
احسنت بر تو "تایرنت 3" رزیدنت ایول . شما به "تایرنت دومی" نائل شدی !
درسته ، دوست گلمون حامد سورس اصلی عکس رو پیدا کردن که خودشون توضیح میدن کدوم بازیه . بله احتمالا پدر ( به دلیل کهولت سن رزیدنت ایولی) اون صحنه رو با صحنه درب پائین دانشگاه اشتباه گرفته . چون یادمه یک چیز در همین مایه ها بود . ولی خب دوباره درام بازی می کنم ( برای جلوگیری از آلزایمر رزیدنت ایولی )
بازم مرسی

آخرین ویرایش:
خوب دوستان منم به جمع بازی کننده های در حال حاضر آوت بریک پیوستم( با تشکر از راهنماییهای اول آقا حمید>:d< دوم پدر! :d)
حالا اینجوری میتونم همپای شما ها پیش بیام. :d

حالا دوست عزیز حمید
آقا این دوتا عکس رو اینجا میزارم. بقیه هم نظر بدن.
خیلییییییییییییییی عالی بود.great work اینارو تو تریلر دیدی شما ؟ عکس هارو ؟ شایدم بیرکین بوده ویروس قوی بوده نصف سرشو زده کچل کرده lol

خوب دوستان منم به جمع بازی کننده های در حال حاضر آوت بریک پیوستم( با تشکر از راهنماییهای اول آقا حمید>:d< دوم پدر! :d)

خوش اومدی من اول اوتبریک 2 رو میرم چون راحت تره هنوز اون یکی و برام نفرستادن متاسفانه.

دادش چرا ناراحت میشی بالاخره یه دلیلی داشته انتخابت دیگه حالا مثلا با قیافش هم که حال کردی بگو
نه افشین جان ناراحت نشدم ولی آخه من اطلاعاتم مثل بعضی از شما ها کامل نیست که با دلیل مدرک بگم چرا اینو انتخاب کردم.

درسته ، دوست گلمون حامد سورس اصلی عکس رو پیدا کردن که خودشون توضیح میدن کدوم بازیه خوب دوستان منم به جمع بازی کننده های در حال حاضر آوت بریک پیوستم( با تشکر از راهنماییهای اول آقا حمید>:d< دوم پدر! :d)

مخلصیم اون عکس مربوط به بازی اوتبریک نیست شاید شبیه اون باشه اما واسه بازی I'm Not Alone هست که زیاد بازیش تعریفی نیست

im-not-alone-2010-front-cover-28814.jpg

آخرین ویرایش:
خیلییییییییییییییی عالی بود.great work اینارو تو تریلر دیدی شما ؟ عکس هارو ؟ شایدم بیرکین بوده ویروس قوی بوده نصف سرشو زده کچل کرده lol

آره آقا حمید. این عکس ها رو با نرم افزار از همون تریلری که آدرسش رو داده بودی ور داشتم.
حالا این یارو هرکی که هست دیگه مهم نیست چون اصلا تو هیچ بازی قرار نداره(چه می خواد بیرکین کچل باشه چه هرکی دیگه:d)
فکر کنم دیگه با عنوان و این تریلر Resident Evil Online مشکلی نداشته باشیم:)
شب خوش;)
خداییش خوب شد این یارو تو بازی نیست. قیافش خیلی خیلی ضایع میزنه.هر بار این عکسشو میبینم...:-&:-&:-&واسه همین تو SPOILER گذاشتمش مجبور به دیدنش نباشید:d

آخرین ویرایش:
آره آقا حمید. این عکس ها رو با نرم افزار از همون تریلری که آدرسش رو داده بودی ور داشتم.
حالا این یارو هرکی که هست دیگه مهم نیست چون اصلا تو هیچ بازی قرار نداره(چه می خواد بیرکین کچل باشه چه هرکی دیگه:d)
فکر کنم دیگه با عنوان و این تریلر Resident Evil Online مشکلی نداشته باشیم:)
شب خوش;)
خداییش خوب شد این یارو تو بازی نیست. قیافش خیلی خیلی ضایع میزنه.هر بار این عکسشو میبینم...:-&:-&:-&واسه همین تو SPOILER گذاشتمش مجبور به دیدنش نباشید:d

مرسی . آره ولی من دوست داشتم بود. بچه ها یه نظر سنجی بزاریم از کدوم شخصیت منفی تو سری بازی های رزیدنت اویل خوشتون میاد . من مطمعنم رقابت جالبی بین وسکر و نمیسیس میشه.

حمید واسه من و تو که با نمیسیس زندگی کردیم یه شخصیت حساب میشه وگر اون یه باس بیشتر نبود فعلا هم به نظرسنجی دست نزنیم بهتر
بچه شاید باورتون نشه ولی دارم دوباره re2 رو بازی می کنم اونم ورژن n64 گرافیکش یکم بیشتر قابلیت انتخاب رنگ خون و مقدارش هم تو بازی هست در ضمن 11 تا فایل اضافه هم داره

حمید واسه من و تو که با نمیسیس زندگی کردیم یه شخصیت حساب میشه وگر اون یه باس بیشتر نبود فعلا هم به نظرسنجی دست نزنیم بهتر
بچه شاید باورتون نشه ولی دارم دوباره re2 رو بازی می کنم اونم ورژن n64 گرافیکش یکم بیشتر قابلیت انتخاب رنگ خون و مقدارش هم تو بازی هست در ضمن 11 تا فایل اضافه هم داره

باشه دست نزن ولی به هر حال اون بدبختم یه زمانی آدم بوده واسه خودش دیگه شخصیت داشته :d من میخوام اوتبریک رو برم.

رو Dolphin بازی کنی خیلی بهتره
version n64 فرق خاصی با ps1 نداره
اگه سخت افزارت جواب میده رو Dolphin بازی کن

والا چی بگم اینجوری که من تحقیق کردم ورژن گیم کیوب هیچ فرقی با نسخه ps1 نداره اون 11 تا فایل رو هم نداره در هر صورت من مریض re2 هستم یه بارم واسه گیم کیوبش رو میرم

ممنونم پدر!>:d<:xخجالتم میدید.:">

مخلصیم ، پدر تور "تایرنت 2" رو در آغوش میگیره :d
حتما Outbreak File#2 رو هم بازی کن !
با نسخه pcsx2-0.9.7 هم بازی کن ، البته بتا هست ولی خیلی خوب شده :>

داداشی گلم ، دلفین یک شبیه سازه که از n64 تا گیم کیوب و wii رو سوپورت میکنه و میشه باهاش بازی کرد . کنسول نیست ! (در پست بعد تصحیح شد ، ممنون از افشین عزیز )

والا چی بگم اینجوری که من تحقیق کردم ورژن گیم کیوب هیچ فرقی با نسخه ps1 نداره اون 11 تا فایل رو هم نداره در هر صورت من مریض re2 هستم یه بارم واسه گیم کیوبش رو میرم
تائید میشه . نسخه نینتندو تنها نسخه ای بود که با خرج بالا ، کاپکوم تغییراتی رو داخلش بوجود آورد که متفاوت بود و جنبه های دیگه ای از داستان رو مشخص میکرد . من همین الآن نسخه گیم کیوب رو دارم بازی می کنم و طبق تجربه و تحقیق تا 98% دقیقا مثل ps1 هست و هیچ فرق خاصی نداره ( حتی تا اونجا که خاطرم میاد یه چیزای جزئی هم کمتر داره ) . خوبیش اینه که دیسک 1 و 2 تو یک ایمیج هست و نیاز به تغییر دیسک نیست .
من لینک ریپ شدش رو دارم که از نظر کیفیت یکم ضعیفه ، بعضی افکت های صوتیش هم چون فشرده شده گاهی توسط شبیه ساز خونده نمیشه . هرکی میخواد لینک رپیدبازش رو دارم .

آخرین ویرایش:
مطمئنی دلفین n64 ساپورت میکنه؟؟؟؟؟
ممنون افشین جان
خیر سوپورت نمیکنه ، اشتباه من بود . از جاوید عزیز عذرخواهی می کنم ، درستش این بود "دلفین گیم کیوب و wii رو سوپورت می کنه ، نه n64" . در هر صورت بله ، اشتباه من بود . :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or