بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آقا اینم چیزی که من راجع به رزیدنت اویل آنلاین پیدا کردم.
http://www.youtube.com/watch?v=okCEgi4l8Ec
خلاصه مطلب اینه که رزیدنت اویل آنلاین یه نسخه بتا از آوت بریک های 1 و 2 بیشتر نبوده.
البته این او چیزیه که اون طرف تو قسمت نظرات آپلود کننده نوشته
با عقل هم جور در میاد. آخه هم خبر زیادی ازش نبوده و هم گرافیک پایین تری نسبت به اصل آوت بریک ها داره.
امیدوارم این مطلب به درد بخور بوده باشه.

آخرین ویرایش:
این همونه ورژت انگلیسیش میشه online ژاپنیش میگن outbreak مطمعنی ندیدیش اینو ؟ ! آخه بیرکین تو اوتبریک نبود که ! بود ؟

کی این بازی رو بازی کرده ؟ I'M NOT ALONE 2010
9406625aaa.jpg

... من تا حالا Resident Evil Online ندیده بودم.
_________________________________________________________________________________________
آقا من یه درخواستم داشتم. اینجا انقدر صحبت رزیدن اویل شد من وسوسه شدم دوباره بشینم همه شماره هاشو بازی کنم. فقط مشکلم اینجاس که دستگاه های پی اس1 و 2 ام خراب شدن.
ظاهرا شما ها رو پی سی بازی میکنید. اگه بتونید به منم این برنامه هایی که ازشون واسه بازی رو پی سی استفاده میکنید معرفی کنید خیلی ممنون میشم.(میدونم جاش اینجا نیست ولی خواهشن کمکم کنید. اگه اینجا مشکل دارید واسه پست دادن به من پ.خ بزنید. ممنون)

این از ویکی پدیا :
Code:
Resident Evil Outbreak was originally known as Biohazard Online. Developer Capcom released various pieces of media under this name in 2002, including pictures featuring the eight main characters wandering around the Arklay Mountains and a trailer demonstrating the ad-lib system and character communication.
The title was later changed to Network Biohazard and information was given that the game was to include over twenty scenarios.[citation needed] The final title became Biohazard: Outbreak (Resident Evil: Outbreak outside Japan) with the number of scenarios reduced to five.
مشکل این قسمت حل شد .

اون عکس هم مرحله آخر outbreak#1 هست اگه خاطرتون باشه . ولی آیکون کناری رو من یادم نیست .

شبیه ساز espex 1.7 برای بازی های ps1 و دلفین برای نسخه های گیم کیوبش که من گیم کیوب رو ترجیح میدم .

• Like
Reactions: thefury2009
این از ویکی پدیا :
Code:
Resident Evil Outbreak was originally known as Biohazard Online. Developer Capcom released various pieces of media under this name in 2002, including pictures featuring the eight main characters wandering around the Arklay Mountains and a trailer demonstrating the ad-lib system and character communication.
The title was later changed to Network Biohazard and information was given that the game was to include over twenty scenarios.[citation needed] The final title became Biohazard: Outbreak (Resident Evil: Outbreak outside Japan) with the number of scenarios reduced to five.
مشکل این قسمت حل شد .

اون عکس هم مرحله آخر outbreak#1 هست اگه خاطرتون باشه . ولی آیکون کناری رو من یادم نیست .

شبیه ساز espex 1.7 برای بازی های ps1 و دلفین برای نسخه های گیم کیوبش که من گیم کیوب رو ترجیح میدم .
آقا دستت درد نکنه. ظاهرا این هم یه چیزی تو مایه های رزیدنت اویل 1.5 شده. یعنی ورداشتن بازی که میخواستن ریلیز کنن عوضش کردن و یه جور دیگه دادنش بیرون.
بازم ممنون...پدر!!!>:d<:x

این از ویکی پدیا :
Code:
مشکل این قسمت حل شد .

کدوم عکس ؟:-o

قا اینم چیزی که من راجع به رزیدنت اویل آنلاین پیدا کردم.
http://www.youtube.com/watch?v=okCEgi4l8Ec
خلاصه مطلب اینه که رزیدنت اویل آنلاین یه نسخه بتا از آوت بریک های 1 و 2 بیشتر نبوده.
الان چی شد بالاخره این همونه اگه همونه چرا شما این بیرکین رو ندیدی تو بازی ؟ !

ممنون.رزیدنت اویل اوت بریک 2 رو تا مرحله ی آخرش رفتم.ولی هنوز همون جایی که گفتم گیر کردم.یک پسورد 3 رقمی می خواد.اوت بریک 1 رو هم تا مرحله ی 3 رفتم.همون مرحله ی بیمارستان.ولی آسانسور اونجا هم یک کد می خواست که خوشبختانه پیداش کردم و 0945 بود.بعدش یک کارت پیدا کردم که یک درب رو باز می کرد.از اونجا یک کلید پیدا کردم.ولی نمی دونم چیکارش کنم.تازه آسانسور طبقات دیگه ای هم داره.ولی فقط به چند تا طبقه ی محدود میره.توی فایل ها هم چند تا کد بود که هیچ کدوم عمل نمی کنند!تازه اون موجود زالو مانندی که عکسش رو گذاشته بودید هم دنبالمه.اگه کسی بلده کمکم کنه.متشکرم.
در مورد اون عکس جیل هم سر کاریه.مطمئن باشید.علاوه بر اینکه گرافیکش به اون بازی نمی خوره،توی ویکی هم چیزی دربارش ننوشته.در حالی که من تا حالی ندیدم که خبر یا عکسی بیاد و یک ساعت بعد توی ویکی نوشته نشده باشه!البته به نظر خودم هم 100 درصد کلیر و احتمالا جیل توی بازی هستند.ولی اون عکس ساختگیه.شک نکنید!
در ضمن من در E3 بیشتر منتظر رزیدنت اویل 6 هستم.چون مطمئنم که در حال ساخته.شک نکنید!

ممنون.رزیدنت اویل اوت بریک 2 رو تا مرحله ی آخرش رفتم.ولی هنوز همون جایی که گفتم گیر کردم.یک پسورد 3 رقمی می خواد.اوت بریک 1 رو هم تا مرحله ی 3 رفتم.همون مرحله ی بیمارستان.ولی آسانسور اونجا هم یک کد می خواست که خوشبختانه پیداش کردم و 0945 بود.بعدش یک کارت پیدا کردم که یک درب رو باز می کرد.از اونجا یک کلید پیدا کردم.ولی نمی دونم چیکارش کنم.تازه آسانسور طبقات دیگه ای هم داره.ولی فقط به چند تا طبقه ی محدود میره.توی فایل ها هم چند تا کد بود که هیچ کدوم عمل نمی کنند!تازه اون موجود زالو مانندی که عکسش رو گذاشته بودید هم دنبالمه.اگه کسی بلده کمکم کنه.متشکرم.
در مورد اون عکس جیل هم سر کاریه.مطمئن باشید.علاوه بر اینکه گرافیکش به اون بازی نمی خوره،توی ویکی هم چیزی دربارش ننوشته.در حالی که من تا حالی ندیدم که خبر یا عکسی بیاد و یک ساعت بعد توی ویکی نوشته نشده باشه!البته به نظر خودم هم 100 درصد کلیر و احتمالا جیل توی بازی هستند.ولی اون عکس ساختگیه.شک نکنید!
در ضمن من در E3 بیشتر منتظر رزیدنت اویل 6 هستم.چون مطمئنم که در حال ساخته.شک نکنید!

سلام نیما اگه به بیرکین رسیدی تو اوتبریک به من بگو باشه ؟ همون که من تریلرشو گذاشتم. شما نمیخوای نظرتو بگی که این رزیدنت اویل آنلاین کدومه ؟

همون اوت بریکه دیگه.حتی یک صحنش هم نبود که توی اوت بریک نباشه.بیرکن هم توی دموی اول اوت بریک 1 هست.
چرا هیچکس به من کمک نمی کنه؟این همه اینجا بحث های -س و شعری میشه.اونوقت یکی که میاد یک یسوال درست و حسابی می پرسه جوابشو نمیدن!پسوردها رو کسی نمی دونه؟(هم در اوت بریک 1 و هم در 2)

همون اوت بریکه دیگه.حتی یک صحنش هم نبود که توی اوت بریک نباشه.بیرکن هم توی دموی اول اوت بریک 1 هست.
چرا هیچکس به من کمک نمی کنه؟این همه اینجا بحث های -س و شعری میشه.اونوقت یکی که میاد یک یسوال درست و حسابی می پرسه جوابشو نمیدن!پسوردها رو کسی نمی دونه؟(هم در اوت بریک 1 و هم در 2)
هموطن شما به این تاپیک سر بزن اینجا برای بحث و تبادل نظر مثلا
lol

شما که هنوز تازه داری بازیش میکنی نیما جان از کجا همه ی صحنه هایی که تو تریلر دیدی و مطمعنی تو اون اوتبریک هست ؟ در ضمن دقیقه 1.59 رو میگم بیرکین دوستمون بازی رو تموم کرده ولی ندیده اینو. پس چجوری اون همینه !
Passcode to East Office میخوای ؟

آخرین ویرایش:
پدر رزیدنت ایول ایران اومد :d

کی این بازی رو بازی کرده ؟ I'M NOT ALONE 2010
9406625aaa.jpg

حامد جان این عکس .

دیدی با ما چه کردی در اف بوک ؟
;)

QUOTE]

آقا دستت درد نکنه. ظاهرا این هم یه چیزی تو مایه های رزیدنت اویل 1.5 شده. یعنی ورداشتن بازی که میخواستن ریلیز کنن عوضش کردن و یه جور دیگه دادنش بیرون.

بازم ممنون...پدر!!!>:d<:x

خواهش می کنم . البته مقایسه خوبی نیست ، اینو میشه با رزیدنت ایول 4 مقایسه کرد ، تریلرهای اولیش رو که دیده بودین ؟! همون دود که لئون ازش فرار میکرد و بعد کلا سناریو عوض شد !

راستی درجه "تایرنت سومی" بهت دادم خوشت امد ؟! :d;)

کدوم عکس ؟
:-o
الان چی شد بالاخره این همونه اگه همونه چرا شما این بیرکین رو ندیدی تو بازی ؟ !

عکس رو که توضیح دادم . لب ماجر اینجاست که کاپکوم تو سال 2002 اوتبریک رو با اسم Biohazard Online به ملت معرفی میکنه و بعد با اسم Network Biohazard با 20 سناریو و 8 کاراکتر . اما در نهایت اسمش به اوتبریک تغییر پیدا میکنه با کاهش به 5 سناریو !

در حقیقت خیلی از صحنه ها که تو بازی نبود و تو تریلر بود ( که شاید دو سه صحنه بود ) مربوط به تبلیغات قبل از ارائه بازی اصلی هست . که همونطور که گفتم تو بعضی از سری ها شاهدش بودیم ، مثه رزیدنت ایول 4 .
یه نکته هم اینکه به زیرنویس داخل تریلر توجه کنید می بینید ژاپنیه که بایوهازارد رو به یاد میاره ;)

..این همه اینجا بحث های -س و شعری میشه.اونوقت یکی که میاد یک یسوال درست و حسابی می پرسه جوابشو نمیدن!پسوردها رو کسی نمی دونه؟(هم در اوت بریک 1 و هم در 2)

کلا همه ماهارو بردی زیر پرانتز ! :d
اون موجود رو تا اونجا که یادم میاد باید ببری تو یه اتاق بعد سری بیای بیرون و دکمه آتیشش رو فعال کنی که کلا بسوزه ، وگرنه با مهمات داخل بازی نمیشه کاری کرد .
دقیقا بگو کجا مشکل داری ، کدوم سناریو و کدوم اتاق که بشه راحت کمک کرد .

ممنون پدر حالا فهمیدم آدم دلش میخواد سرشو بکوبه به دیوار از دست این کارای کپکوم سناریو قیچی میکنه اه )x

بیرکین تو خود بازی نبود ولی اگه یکبار بشینی opening ِ آوتبریک1 رو کامل نگاه کنی بیرکین رو نشون میده داره تو فاضلابهای شهر پرسه میزنه و افراد هانک رو میکشه. بعد دوربین میاد بالا تو خیابون دم در کافه ای که بقیه توشن. بعدشم تو تمام این دو سری اسم بازی Outbreak هستش فقط تو ورژن ژاپنیش میگه Biohazard Outbreak تو ورژن انگلیسیش میگه Resident Evil Outbreak . من تا حالا Resident Evil Online ندیده بودم. اگه به تاریخ پست اون پیش نمایشم دقت کنی میبینی که واسه Jan 17, 2003 هستش. در صورتی که آوتبریک1 توی 11 دسامبر 2003 در ژاپن اومد بعد ورژنای دیگش اومد. اینم لینک واسه دیدن تاریخهای عرضه آوتبرک های1
http://www.gamefaqs.com/ps2/554411-resident-evil-outbreak/data
من احتمال میدم اون بازی که پیشنمایشش رو گذاشتی یه چیزی تو مایه های رزیدن اویل 1.5 هستش. رزیدنت اویل ازین پروژه های نیمه تموم زیاد داره.;)
_________________________________________________________________________________________
آقا من یه درخواستم داشتم. اینجا انقدر صحبت رزیدن اویل شد من وسوسه شدم دوباره بشینم همه شماره هاشو بازی کنم. فقط مشکلم اینجاس که دستگاه های پی اس1 و 2 ام خراب شدن.
ظاهرا شما ها رو پی سی بازی میکنید. اگه بتونید به منم این برنامه هایی که ازشون واسه بازی رو پی سی استفاده میکنید معرفی کنید خیلی ممنون میشم.(میدونم جاش اینجا نیست ولی خواهشن کمکم کنید. اگه اینجا مشکل دارید واسه پست دادن به من پ.خ بزنید. ممنون)

اقا بیرکین موهاش زرده اینیارو توتریلر کچله

[ این همه اینجا بحث های -س و شعری میشه/QUOTE]

میگم نیما جان میخوای اسم تاپیک رو عوض کنیم بزاریم بحث وتبادل نظردر مورد کلیر ردفیلد ! ;)

آخرین ویرایش:
به نظرتون کدوم یک از شخصیت های اوت بریک ارزش این رو دارن که تو قسمت های بعدی بازی حضورداشته باشن و نقش بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من کوین خوبه.

حمید جوون بابا این جا مثلا تاپیک ها خوب یه دلیلی یه چیزی می خوایم بحث کنیم
من می گم کوین تیغ دو لبست چون هم مشابهش مثل لیان بوده و ممکنه تکراری بشه هم اینکه چون تو rpd بوده میتونه خیلی اطلاعات داشته باشه

حمید جوون بابا این جا مثلا تاپیک ها خوب یه دلیلی یه چیزی می خوایم بحث کنیم
من می گم کوین تیغ دو لبست چون هم مشابهش مثل لیان بوده و ممکنه تکراری بشه هم اینکه چون تو rpd بوده میتونه خیلی اطلاعات داشته باشه

افشین جون من از اونبریک اطلاعاتی ندارم حالا بد کاری کردم به خاطر تو نظر دادم !دست ما اصلا نمک نداره.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or