من فک می کنم بهتر موضوع برای بحث باشه![]()
چند هفته قبل از این که بازی Resident Evil 5 در مراسم نمایشگاه E3 نمایش داده شود گزارش هایی به بیرون درز کرده بود که بازی توسعه یافته توسط کپکام یعنی رزیدنت اویل 5 فقط انحصاری برای Xbox 360 منتشر میشود اما مایکرو سافت به آنها پیشنهاد یه معامله ی پر سود را داد.خب اکنون به نظر میاید که سونی هم در حال انجام همین کار به طور مشابه می باشد. اما این بار طبق اخبار اعلام شده به نظر میرسد ماجرا بر سر رزیدنت اویل 6 که ظاهرا میخواهد برای پلی استیشن 3 منتشر شود میباشد.طبق گفته هایی سونی به کپکام پیشنهاد یه معامله داده است که اگر توسط توسعه دهنده آن یعنی کپکام مورد تایید قرار گیرد خواهیم دید که بازی رزیدنت اویل 6 بر روی پلی استیشن 3 به صورت انحصاری تا نیم الا 1 سال باقی خواهد ماند.قرار داد هنوز در دست برسی است و زیر نظر کپکام در حال تایید و مدت قرار داد نیز هنوز مشخص نشده و منتظر تایید کپکام است.اگر قرار داد توسط دو طرف انعقاد گردد و در نمایشگاه E3 بعدی نمایش داده شود شوکی شبیه به بازی فاینال فانتزی13 را به همه وارد میکندچون آن زمان هم فاینال فانتزی 13 بر روی چند پلتفرم تایید شده بود.این در حالی است که همه ی صحبت ها در حد شایعه است.مایکروسافت نیز در انحصاری های اخیرش مانند DLC جدید باری Cod:Black Ops انرا انحصارا برای Xbox 360 عرضه کرده است .رئیس شرکت جهانی کپکام Keiji Inafune در سال گذشته به صورت تلویحی اعلام کرده بود که کپکام در حال کار بر روی رزیدنت اویل 6 است.
خب مثل اینکه خبر ها داره دوباره درمورد re6 شدت میگیره از دیروز شایعه شده که ممکن re6 در انحصار زمانی ps3 باشه این خبر رو حمید جان زحمتشو کشیده میزارم
من فک می کنم بهتر موضوع برای بحث باشه
من فک می کنم بشه چون کپکام و سونی چند وقتی دارن باهم همکاری می کنن منظورم دیجنریشن و دامنیشن
البته یه احتمالی هست که این اتفاق فقط تو ژاپن بیفته در واقع من فکر نمی کنم فعلا خبری از re6 بشه بیشتر فکر می کنم کچکام می خواد یه spin off بده بیرون که شاید انجصاری هم بشه
پست 2000 تاپیکخیلی خوشحالم که تاپیک همچنان سرزنده هست
تنها تاپیک بازی هست که تا الان نخوابیده
البته قضیه ی فیلم سازی با بازی یه ذره فرق داره. آخه مشکل اینه که کلا سیاست های کپکام چند سالیه که عوض شده
من فک می کنم بشه چون کپکام و سونی چند وقتی دارن باهم همکاری می کنن منظورم دیجنریشن و دامنیشن
البته یه احتمالی هست که این اتفاق فقط تو ژاپن بیفته در واقع من فکر نمی کنم فعلا خبری از re6 بشه بیشتر فکر می کنم کپکام می خواد یه spin off بده بیرون که شاید انجصاری هم بشه
چیزی هم که مشکوک اینه که چرا سونی و کپکام هیچ واکنشی نشون ندادن در حالی که خبر تو اینترنت یه جورایی ترکونده!!!!!
سلام
تاریخ عرضه بازی RE 6 سال 2013 هست ؟