بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

مثل اینکه تاریخچه ی من برای هیچ کس مهم نبود.:( ولی به هر حال هر کی لینک کاملش رو می خواد بگه تا براش آپلود کنم.
از ماوین هم به خاطر مطالبش تشکر می کنم.ولی مطمئنی که الکس مرده؟اگه قرار بود بمیره که کاپکوم اینقدر توی رزیدنت اویل 5 براش مقدمه چینی نمی کرد و اصلا وارد داستانش نمی کرد.ولی این رو مطمئنم که الکس رئیس سازمان نیست.چون تقریبا این موضوع لو رفته و کاپکوم هم برای شوکه کردن ما دیگه این داستان رو نمیاره.حتی ممکنه که الکس یک شخصیت مثبت باشه و برعکس شری تبدیل به یکی از مقامات سازمان شده باشه.من به بیلی و ادوارد آشففورد مشکوکم.ممکنه که آشفورد اصلا نمرده باشه و از اونجایی که اون یک شخصیت مثبت بود و از اهداف پلید اسپنسر و مارکوس خبر داشت،ممکنه که برای مبارزه با اونها سازمان رو تاسیس کرده باشه.چون هیچ جا نگفتن که سازمان منفی است.بیلی هم مشکوکه.چون خیلی راحت می تونن بگن رئیس سازمان بوده.البته اینها فرضیه های احد هستند.فرضیه ی من اینه که همه فکر می کنن وسکر مرده.بعد یکدفعه بیان توی رزیدنت اویل 6 یا 7 وسکر رو به عنوان شخصیت اصلی بازی بیارن.(به صورت پارتنری با ایدا) توی دموی اولش هم چگونگی نجات پیدا کردنش به کمک ایدا رو توضیح بدن.خیلی جالب میشه.
فقط یک سوال:براساس کتاب Archives 2 وسکر می فهمه که ایدا بهش خیانت کرده و یک نمونه ی تقلبی رو براش فرستاده.پس چرا به همکاری با ایدا ادامه میده؟وسکر به اکسلا که اینقدر بهش وفادار بود خیانت کرد.اونوقت میاد از خیانت ایدا می گذره؟چون همونطور که می دونید ایدا کسی بود که در سال 2006 آیروینگ رو به وسکر معرفی کرد و آیروینگ هم وسکر رو از محل اختفای اسپنسر مطلع می کنه.ممکنه که ایدا یک آتویی از وسکر گرفته و وسکر هم مجبور بوده که به همکاتری با او ادامه بده.چون کارش پیش ایدا گیر بوده.
بابا به جون خودم ما میخونیم تاریخچه رو.اصلا هرجا که حرف reباشه سرو کله ما هم اونجا پیدامیشه:d

سلام بچه ها.
بابا عجی طرفدارایی داره این اویل 2. دمتون گرم ... میگم چه قدر تن تن پست میفرستین بابا. تو این چند روز کلی صفحه ها رفته جلو!

سلام من تازه عضو سایت شدم راستش یه مشکلی برام پیش امده من re 3 رو تقریبا 80 درصدشو رفته بودم که مجبور شدم هاردم رو فرمت کتم الان هم دنبال save های بازی میگردم اما تا الان موفق نشدم از دوستان کسی میتونه به من کمک کنه

سلام من تازه عضو سایت شدم راستش یه مشکلی برام پیش امده من re 3 رو تقریبا 80 درصدشو رفته بودم که مجبور شدم هاردم رو فرمت کتم الان هم دنبال save های بازی میگردم اما تا الان موفق نشدم از دوستان کسی میتونه به من کمک کنه
سلام
شما ببین تو اینجا سیوای به درد بخوری وجود داره.

بچه‌ها خیلی بدجور کم‌پیدایین؟

سلام بر دوستان گل خودم
اقا دیروز نزدیک بود من ذوقمرگ بشم بگید چرا؟
دیروز نشستم پای اویل 5 گفتم هرجوری هست باید حتما امتیاز ss بگیرم بعد از کلی بازی کردن اخرش تونستم با کریس امتیاز 95000 امتیاز رو توی دهکده بگیرم نمیدونین چقدر حال کردم به قول استاد کراش اشک شوق توی چشمام حلقه زده بود نمیدونین با امتیاز 93000 مثل روانی ها کله میترکوندم گاهی با عصبانیت میشه توی اویل 5 موفق تر بود.
راستی خیلی از بچه ها نمیان نمونش همین استاد کراش خودمون .
اقا من توی اویل 4 با کراوزر توی مرحله قلعه حدود 65 نفر رو پشت سر هم زدم و با امتیاز 164000 برای خودم رکورد گذاشتم بدون تقلب بدون جر زنی.
راستی بچه ها خیلی کم پیدا هستن بیاید یه نظر سنجی جدید راه بندازیم تا موضوع برای حرف زدن پیدا کنیم .
راستی توی پست قبلیم دو بار اسم لیون اس کندی رو گذاشتم من اگر سوتی ندادم جای تعجب داره

من که از این بشینم رزیدنت اویل رو فقط به خاطر امتیاز گرفتن یا رکورد شکستن بازی کنم خوشم نمیاد همیشه هم وقتی یه رزیدنت اویل رو تموم میکنم اگه بعدش از این bonus levels ها باشه اونو نمیرم مگه این که داستانی باشه مثل ماموریت هانک تو رزیدنت اویل 2 اگه اشتباه نکرده باشم.

tanx alot:x:x:x:x:x:x
for what?:-/:-/:-/:-/:-/:-/
ولی من دارم سعی میکنم بتونم با روشی که اون اساتید بازی که توی یوتیوب دیدم بازی کنم یکی رو دیدم با البرت وسکر فقط از کشته پشته میساخت یه گلوله توی صورتشون و بعد اون حرکت مخصوص وسکر (اگر دستشو جوری میزد که از اونور اینا میزد بیرون بهتر بود عین کاری که با اسپنسر کرد) اصلا هنوز یکی دو دقیقه وقت داشت که همه ادمای توی غار کشته شده بودن دارم سعی میکنم اونجوری بازی کنم سخته ولی پیشرفتهایی داشتم. ولی راحت تیرین روش مخصوص جیل والنتاینه منتها نمیشه پیوسته بهم باشن شمار کشته ها.

من برگشتم :d
کسی خبر نداره این resident evil potable کی میاد؟ چجوریه؟ کلا دارن میسازن یا کنسل شده؟ یه خبری بدید ممنون میشم
نیما اون Archives 2 رو برام لینکشو با تاریخچه کاملی که تایپ کردی میفرستی؟
من بعد از دانلود اون اویل ها دانلودشو به تمام دوستانی که ps3 دارن توصیه میکنم چون واقعا ارزش داره بازی کنید
چقدر تحویل گرفتین خیلی حال کردم:|

اقا من توی اویل 4 با کراوزر توی مرحله قلعه حدود 65 نفر رو پشت سر هم زدم و با امتیاز 164000 برای خودم رکورد گذاشتم بدون تقلب بدون جر زنی.

من تا 71 نفر هم پشت سرهم کشتم. منتها با هانک. :دی

چقدر تحویل گرفتین خیلی حال کردم
حامد جان اینجا هیچکی نمیدونه داره چی کار میکنه. :دی
درضمن اون مدت که شما نبودی تقریبا هیچکی تو اینجا نبود. حالا هم که اومدی بازم کسی نیموده تو این خراب شده. :دی
به هرحال من خیرمقدم عرض میکنم. :دی

من تا 71 نفر هم پشت سرهم کشتم. منتها با هانک
من هم تا حدود 62 بود اگه اشتباه نکنم ، گانادو کشتم. تو دهکده. با کراوزر. زیاد با هانک حال نمیکنم. :دی

حامد جان اینجا هیچکی نمیدونه داره چی کار میکنه. :دی
درضمن اون مدت که شما نبودی تقریبا هیچکی تو اینجا نبود. حالا هم که اومدی بازم کسی نیموده تو این خراب شده. :دی
به هرحال من خیرمقدم عرض میکنم. :دی

من هم تا حدود 62 بود اگه اشتباه نکنم ، گانادو کشتم. تو دهکده. با کراوزر. زیاد با هانک حال نمیکنم. :دی
اما هانک که خیلی باحاله. :دی
TMP که داره منو کشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or