بابا خیلی مردی.ولی مونده تا به رکورد ما برسی.البته رکورد من توی اویل 1 هست

بابا به جون خودم ما میخونیم تاریخچه رو.اصلا هرجا که حرف reباشه سرو کله ما هم اونجا پیدامیشه:dمثل اینکه تاریخچه ی من برای هیچ کس مهم نبود.ولی به هر حال هر کی لینک کاملش رو می خواد بگه تا براش آپلود کنم.
از ماوین هم به خاطر مطالبش تشکر می کنم.ولی مطمئنی که الکس مرده؟اگه قرار بود بمیره که کاپکوم اینقدر توی رزیدنت اویل 5 براش مقدمه چینی نمی کرد و اصلا وارد داستانش نمی کرد.ولی این رو مطمئنم که الکس رئیس سازمان نیست.چون تقریبا این موضوع لو رفته و کاپکوم هم برای شوکه کردن ما دیگه این داستان رو نمیاره.حتی ممکنه که الکس یک شخصیت مثبت باشه و برعکس شری تبدیل به یکی از مقامات سازمان شده باشه.من به بیلی و ادوارد آشففورد مشکوکم.ممکنه که آشفورد اصلا نمرده باشه و از اونجایی که اون یک شخصیت مثبت بود و از اهداف پلید اسپنسر و مارکوس خبر داشت،ممکنه که برای مبارزه با اونها سازمان رو تاسیس کرده باشه.چون هیچ جا نگفتن که سازمان منفی است.بیلی هم مشکوکه.چون خیلی راحت می تونن بگن رئیس سازمان بوده.البته اینها فرضیه های احد هستند.فرضیه ی من اینه که همه فکر می کنن وسکر مرده.بعد یکدفعه بیان توی رزیدنت اویل 6 یا 7 وسکر رو به عنوان شخصیت اصلی بازی بیارن.(به صورت پارتنری با ایدا) توی دموی اولش هم چگونگی نجات پیدا کردنش به کمک ایدا رو توضیح بدن.خیلی جالب میشه.
فقط یک سوال:براساس کتاب Archives 2 وسکر می فهمه که ایدا بهش خیانت کرده و یک نمونه ی تقلبی رو براش فرستاده.پس چرا به همکاری با ایدا ادامه میده؟وسکر به اکسلا که اینقدر بهش وفادار بود خیانت کرد.اونوقت میاد از خیانت ایدا می گذره؟چون همونطور که می دونید ایدا کسی بود که در سال 2006 آیروینگ رو به وسکر معرفی کرد و آیروینگ هم وسکر رو از محل اختفای اسپنسر مطلع می کنه.ممکنه که ایدا یک آتویی از وسکر گرفته و وسکر هم مجبور بوده که به همکاتری با او ادامه بده.چون کارش پیش ایدا گیر بوده.
سلامسلام من تازه عضو سایت شدم راستش یه مشکلی برام پیش امده من re 3 رو تقریبا 80 درصدشو رفته بودم که مجبور شدم هاردم رو فرمت کتم الان هم دنبال save های بازی میگردم اما تا الان موفق نشدم از دوستان کسی میتونه به من کمک کنه
for what?tanx alot![]()

چقدر تحویل گرفتین خیلی حال کردممن برگشتم :d
کسی خبر نداره این resident evil potable کی میاد؟ چجوریه؟ کلا دارن میسازن یا کنسل شده؟ یه خبری بدید ممنون میشم
نیما اون Archives 2 رو برام لینکشو با تاریخچه کاملی که تایپ کردی میفرستی؟
من بعد از دانلود اون اویل ها دانلودشو به تمام دوستانی که ps3 دارن توصیه میکنم چون واقعا ارزش داره بازی کنید

حامد جان اینجا هیچکی نمیدونه داره چی کار میکنه.چقدر تحویل گرفتین خیلی حال کردم
من هم تا حدود 62 بود اگه اشتباه نکنم ، گانادو کشتم. تو دهکده. با کراوزر. زیاد با هانک حال نمیکنم.من تا 71 نفر هم پشت سرهم کشتم. منتها با هانک
اما هانک که خیلی باحاله.حامد جان اینجا هیچکی نمیدونه داره چی کار میکنه.
درضمن اون مدت که شما نبودی تقریبا هیچکی تو اینجا نبود. حالا هم که اومدی بازم کسی نیموده تو این خراب شده.
به هرحال من خیرمقدم عرض میکنم.
من هم تا حدود 62 بود اگه اشتباه نکنم ، گانادو کشتم. تو دهکده. با کراوزر. زیاد با هانک حال نمیکنم.![]()
هانک خوبه ولی من باهاش حال نمیکنم.اما هانک که خیلی باحاله.
TMP که داره منو کشته.