بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

افشین جان به هر حال ترجمس دیگه؛ درست یا غلط. منظور من این بود که لینک دومی که نیما داده بود برای یه انجمنی هست که قابل بازبینی نیست. :دی
به هر حال ترجمه است دیگه:دی
درست یا غلط:دی
بیخیال اولی انگلیسی دان کنم یا فارسی pdf؟

آخرین ویرایش:
دختر خوانده البرت کبیر وارد میشود

سلام بر دوستان خودم
اول از همه بهتره بگم عکس اواتار استاد احد مربوط به شخصیت اوروشیمارو نینجای مرتد دهکده اوکونوا هستش- که سبکش مار هستش از اون هفت خطای روزگاره کشتنش هم کار هر کسی نیست ولی یه تیکه های از نبرد ناروتو و ایشونو دیدم- مربوط به مجموعه ناروتو هستش که دو سری داشت ناروتو و ناروتو شیپودن البته من ناروتو شیپودن رو ندیدم ولی مجموعه ناروتو خیلی خیلی زیبا بود.
دوم اینکه منم فکر میکنم دختر جوونی که در اینده نقش شری رو خواهد داشت به شدت توسط البرت کبیر تعلیم دیده و حتی با یه نمونه از ویروس یا دارویی قدرت فرابشری هم پیدا کرده که کشتنش به این راحتیا نیست یه دختر زیبا ولی از الکسیا اشفورد هم خطرناکتر که ایندفعه باید کریس و لیون باهم برن دخل این یکی رو بیارن.

بچه همون طور که میدونید شری تنها کسی که در مقابل جی ویروس مقاومت کرد به نظرتون ویلیام بریکین تو ساخت جی ویروس از شری استفاده کرده؟

بچه همون طور که میدونید شری تنها کسی که در مقابل جی ویروس مقاومت کرد به نظرتون ویلیام بریکین تو ساخت جی ویروس از شری استفاده کرده؟

ویلیام بیرکین در قبال خانوادش چندان بد نبود.
این که بگیم از شری برای رسیدن به اهدافش استفاده کرده یکم دور از ذهنه.
فرضیات بر اینه که شری هم مثل جیل والنتاین مقاوم در برابر ویروس شده. شاید کلا بیرین عمدا همچین کاری کرده تا چنین نتیجه ای در آینده رخ بده.
من کلا به آخرین جمله ی آلبرت وسکر در Wesker's Report مشکوکم.

ویلیام بیرکین در قبال خانوادش چندان بد نبود.
این که بگیم از شری برای رسیدن به اهدافش استفاده کرده یکم دور از ذهنه.
فرضیات بر اینه که شری هم مثل جیل والنتاین مقاوم در برابر ویروس شده. شاید کلا بیرین عمدا همچین کاری کرده تا چنین نتیجه ای در آینده رخ بده.
من کلا به آخرین جمله ی آلبرت وسکر در Wesker's Report مشکوکم.

ولی احد اینم دور از ذهن که تو کل دنیا فقط شری که به این ویروس مهار نشدنی مقاوم
در صورتی که تی اینجوری نبود و تونسته بودن واکسن براش بسازن
درضمن یه سوال هم در مورد ربکا داشتم تا اونجایی که یادمه اپیلاگ نداشت پس از کجا معلوم که واقعا زندست؟
یه سوال دیگم هست که هنوز کسی جواب نداد چرتو کد ورونیکا تن کریس لباس استارز بود؟

آخرین ویرایش:
ولی احد اینم دور از ذهن که تو کل دنیا فقط شری که به این ویروس مهار نشدنی مقاوم
در صورتی که تی اینجوری نبود و تونسته بودن واکسن براش بسازن
درضمن یه سوال هم در مورد ربکا داشتم تا اونجایی که یادمه اپیلاگ نداشت پس از کجا معلوم که واقعا زندست؟
یه سوال دیگم هست که هنوز کسی جواب نداد چرتو کد ورونیکا تن کریس لباس استارز بود؟
ربکا زندس چون توی مرسناریس اویل 5 بوده اگر زنده نبود نمی اوردنش این یه دلیل خیلی سطحی نگرانه هستش و امکان ردش خیلی بالاست.
تن کریس لباس استارز بوده چون از دسته اولین ساخت های اویل بوده و کارگردان و کلا سازنده چت کرده بودن و نمیدونستن دیگه نه شهر راکونی هست نه استارزی علتش همینه داداش علت خاصی نداشته.
افشین جان مگه بعد از اونکه شری به ویروس مبتلا میشه کلیر و لیون به دنبال پادزهر نمیرن خب شری سریع پادزهرو میگیره حالش خوب میشه دیگه مقاومت کدومه اگر قرار بود کسی مقاوم باشه خود بیرکین خودشو مقاوم میکرد که انسانیتشو از دست نده.

ربکا زندس چون توی مرسناریس اویل 5 بوده اگر زنده نبود نمی اوردنش این یه دلیل خیلی سطحی نگرانه هستش و امکان ردش خیلی بالاست.
تن کریس لباس استارز بوده چون از دسته اولین ساخت های اویل بوده و کارگردان و کلا سازنده چت کرده بودن و نمیدونستن دیگه نه شهر راکونی هست نه استارزی علتش همینه داداش علت خاصی نداشته.
افشین جان مگه بعد از اونکه شری به ویروس مبتلا میشه کلیر و لیون به دنبال پادزهر نمیرن خب شری سریع پادزهرو میگیره حالش خوب میشه دیگه مقاومت کدومه اگر قرار بود کسی مقاوم باشه خود بیرکین خودشو مقاوم میکرد که انسانیتشو از دست نده.

سلام هادی جان!
واقعا این دلیل!!!! ربکا زندست چون تو مرسناریس بود خوب پس کراوزر هم زندست دیگه !
چی چی چت زده بودن!
تو دارک سابدم چت زده بودن!
ببین ویروس به محض اینکه وارد بدن کسی بشه اونو از پا در میاره تو کم تر از چند دقیقه ولی شری نه کلی دووم آورد تازه جالب این بود که اصلا واکسن بهش اثر کرد

سلام هادی جان!
واقعا این دلیل!!!! ربکا زندست چون تو مرسناریس بود خوب پس کراوزر هم زندست دیگه !
چی چی چت زده بودن!
تو دارک سابدم چت زده بودن!
ببین ویروس به محض اینکه وارد بدن کسی بشه اونو از پا در میاره تو کم تر از چند دقیقه ولی شری نه کلی دووم آورد تازه جالب این بود که اصلا واکسن بهش اثر کرد
ولی راجع به کراوزر.اون عکس تو مرسناریس4 توی صفحه امتیاز دهی نشون میده چیه پس یه کم مشکوک نیست؟

ولی راجع به کراوزر.اون عکس تو مرسناریس4 توی صفحه امتیاز دهی نشون میده چیه پس یه کم مشکوک نیست؟
اولا در جواب اقا افشین بگم که همونطور که میدونی جک کراوزر به دست ایدا کشته شد و خودمون دیگه دیدیم ولی هیچکس ندیده که ربکا مرده و کاپکام مرگشو تایید نکرده اگر مشکوکید میتونید به سایت ویکی مراجعه کنید من زیاد در جریانش نیستم ولی اگر زنده نبود مطمئنا توی مرسناریس اویل 5 نمی اوردنش یادم میاد یه بار احد گفته بود تنها کسایی که جزو استارز و بودن و زنده هستن الان توی این مرسناریس هستن اونوقت بحث این بود که چرا لیان و کلیر ردفیلد توی این مرسناریس نیستند (احدجان یه کمکی برسون من حافظم یاری نمیده)اگر تونستم نقل قول داش احد رو میذارم.
در ضمن ویروس جی مثل ویروس تی زودی اثر نمیکنه البته مقاومت بدن بدن ادما با هم متفاوته و همچنین نکته خیلی خیلی مهم اینه که نویسنده و بازیساز روی داستان خیلی تاثیر میذاره همونطور که میدونید توی اویل3 هم جیل به ویروس تی مبتلا شد ولی زودی به زامبی تبدیل نشده بود و تونست یکی دو ساعت رو بدون کارلوس بگذرونه اون موقع برای اولین بار به این ویروس مبتلا شده بود و بازم بهتره بگم سازنده بازی چت زده بود که فکر نکرد کسی که داره بازی میکنه بگه اخه ادم حسابی تو چرا تبعیض قائل میشی؟ مگه خون جیل والنتاین از بقیه مردم شهر رنگی تره؟
در ضمن من یه دلیل منطقی نمیتونم بیارم در مورد کریس و لباس استارزش ولی میشه گفت هنوز توی همون گروه استارز بوده فکرش و هنوز به یاد اونروزا این لباسو تنش میکرده و اینکه میخواستن بگن کریس عضو هیچ سازمانی نبوده شاید در این مورد من بازم نظرم اینه که احتمال خیلی زیاد کارکنان کاپکام کلهم اجمعین چت زدن اونم بد جور- اثباتش توی همین دامنیشن هست که گیم پلی سوم شخص تبدیل به اول شخص میشه دیگه از این بدتر میشه؟-
نظر سنجی شماره یک
نظر شما در مورد کارکنان کاپکام چگونه است؟
1 اوسکل هستند 2 چت زدند 3 مسخره کردند خودشون رو 4 خودشونم نمیدونن چیکار میکنن 5 همه موارد

اولا در جواب اقا افشین بگم که همونطور که میدونی جک کراوزر به دست ایدا کشته شد و خودمون دیگه دیدیم ولی هیچکس ندیده که ربکا مرده و کاپکام مرگشو تایید نکرده اگر مشکوکید میتونید به سایت ویکی مراجعه کنید من زیاد در جریانش نیستم ولی اگر زنده نبود مطمئنا توی مرسناریس اویل 5 نمی اوردنش یادم میاد یه بار احد گفته بود تنها کسایی که جزو استارز و بودن و زنده هستن الان توی این مرسناریس هستن اونوقت بحث این بود که چرا لیان و کلیر ردفیلد توی این مرسناریس نیستند (احدجان یه کمکی برسون من حافظم یاری نمیده)اگر تونستم نقل قول داش احد رو میذارم.
در ضمن ویروس جی مثل ویروس تی زودی اثر نمیکنه البته مقاومت بدن بدن ادما با هم متفاوته و همچنین نکته خیلی خیلی مهم اینه که نویسنده و بازیساز روی داستان خیلی تاثیر میذاره همونطور که میدونید توی اویل3 هم جیل به ویروس تی مبتلا شد ولی زودی به زامبی تبدیل نشده بود و تونست یکی دو ساعت رو بدون کارلوس بگذرونه اون موقع برای اولین بار به این ویروس مبتلا شده بود و بازم بهتره بگم سازنده بازی چت زده بود که فکر نکرد کسی که داره بازی میکنه بگه اخه ادم حسابی تو چرا تبعیض قائل میشی؟ مگه خون جیل والنتاین از بقیه مردم شهر رنگی تره؟
در ضمن من یه دلیل منطقی نمیتونم بیارم در مورد کریس و لباس استارزش ولی میشه گفت هنوز توی همون گروه استارز بوده فکرش و هنوز به یاد اونروزا این لباسو تنش میکرده و اینکه میخواستن بگن کریس عضو هیچ سازمانی نبوده شاید در این مورد من بازم نظرم اینه که احتمال خیلی زیاد کارکنان کاپکام کلهم اجمعین چت زدن اونم بد جور- اثباتش توی همین دامنیشن هست که گیم پلی سوم شخص تبدیل به اول شخص میشه دیگه از این بدتر میشه؟-
نظر سنجی شماره یک
نظر شما در مورد کارکنان کاپکام چگونه است؟
1 اوسکل هستند 2 چت زدند 3 مسخره کردند خودشون رو 4 خودشونم نمیدونن چیکار میکنن 5 همه موارد
1- حتما احد اشتباه کرده در ضمن کپکام کجا مرگ کراوزر رو تایید کرده؟!!!
2-خوب نمی دونم چی بگم واقعا دلایلت رو از کجا آوردی ؟
تفاوت جی ویروس و تی ویروس این نیست!
جی ویروس میزبان رو در عرض چند دقیقه از پا در میاره نمونه اش فقط دو نفر اونم بریکین که بعد از اینکه بهش شلیک شده بود و داشت می مرد ویروس بهش اثر کرد دوم هم کورتیس میلر که فقط بعد از چند دقیقه تبدیل به یه G شد
انقد به میکامی تیمش نگو چت زده خون جیل ولنتاین هم از همه رنگین تر نبود چون بعدا هم ویل فارما تونست واکسن بسازه
حالا باز بگو از من سوتی نگیرین بابا اون دمنیشن انمیشنی که لیان توشه
اون یکی ریولشن که شما میگی
کریس هم خیلی بیجا کرده به یاد اون روزا لباس تنش کرده:دی
جواب نظرسنجیت هم اینه
رییس کپکام یه بار مغز خر خورد میکامی رو اخراج کرد:دی

پیششش......
:d

لطفا اجازه بدین نظر سنجی بعدی رو من بگم چی باشه.:)
بگو رو دلت نمونه:دی

اولا در جواب اقا افشین بگم که همونطور که میدونی جک کراوزر به دست ایدا کشته شد 5 همه موارد
خب درسته که بعضی مواقع کار کنان کپکام 6میزنن ولی کلا کاری رو الکی نمیکنن.فکر نمیکنین اون عکس توی مرسناریس یه معنی داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or