aryan_17_bahal
کاربر سایت
سلام نیما جان و بقیه دوستان عزیز و دوستداران رزیدنت اویل ....
ببخشید چند وقتی نبودم اینجا درگیر کار و اسباب کشی بودیم و انتقال نشد بیام .....
باید سر وقت بشینم ببینم چی به چی شده اینجا .....
فقط نیما جان در مورد PDF کردن مطلب کافیه روی سیستم خودت برنامه ADOBE ACROBAT نصب باشه .... ( نه ACROBAT READER ) وقتی نصب میشه یه پرینتر در قسمت پرینترها نصب میشه که با اون میشه فایلو تبدیل به PDF کرد .... بازم اگر متوجه نشدی خبرم کن راهنمایی کنم ....
شدیدا چشم انتظار تاریخچه هستیم ......

ببخشید چند وقتی نبودم اینجا درگیر کار و اسباب کشی بودیم و انتقال نشد بیام .....
باید سر وقت بشینم ببینم چی به چی شده اینجا .....
فقط نیما جان در مورد PDF کردن مطلب کافیه روی سیستم خودت برنامه ADOBE ACROBAT نصب باشه .... ( نه ACROBAT READER ) وقتی نصب میشه یه پرینتر در قسمت پرینترها نصب میشه که با اون میشه فایلو تبدیل به PDF کرد .... بازم اگر متوجه نشدی خبرم کن راهنمایی کنم ....
شدیدا چشم انتظار تاریخچه هستیم ......

24 ساعته توی تاپیکه.ولی تا حالا یک پست هم نداده.فکر کنم اصلا نمی شناسیدش.البته اگه بخواهیم خیلی دقیق حساب کنیم،شخصیت های اصلی فقط کریس،جیل و وسکر هستند.چون خط اصلی داستان روی این 3 نفر می چرخه.البته کلیر هم توی خط اصلی داستان بوده.چون در رزیدنت اویل 2 داستان رو به کریس وواقعه ی عمارت ربط میده و در کد ورونیکا هم که مستقیما با کریس و وسکر رابطه داشته.ولی لیون هیچوقت توی خط اصلی داستان نبوده.فکر می کنم برای همین هم شینجی اون رو جزو شخصیت های اصلی حساب نکرده.البته یکی از بچه های انجمن فارسی رزیدنت اویل با نام کاربری ایدا معتقده که ربکا هم اصلی است.چون میگه اگه ربکا به این دلیل اصلی نیست که آخرین نقشش رزیدنت اویل 1 بوده،پس کلیر هم بعد از کد ورونیکا هیچ جا نبوده.(البته به جز دیجنریشن)
در ضمن چرا داستان اصلی re2 claireb leon1 هست؟ من یادمه دیسک 1 لیون بود و هر کس بازی می کرد اول دیسک 1 رو بازی می کرد؟؟؟؟؟؟؟