بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

alber wesker

.wysiwyg { BORDER-RIGHT: #f4f4f4 1px solid; BORDER-TOP: #f4f4f4 1px solid; BACKGROUND: #ffffff; FONT: 10pt tahoma,verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; COLOR: #5f5f5f } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } سلام و درود بر نیما جان و استاد کراش و بروبچ با حال فروم
خدمت استاد خودم کراش عزیز عرض کنم که یه نسخه بعد از اندرورد از تام رایدر ساخته شده که اسمش لارا کرافت و نگهبان روشناییه ولی گرافیکش مثل اندر ورد نیس من خودم بازی نکردم البته خانوم کرافت هم یه خانوم بسیار زیبا هستن با کلی قابلیت ولی فکر نکنم به پای کلیر ردفیلد خودمون برسه;);)
بچه ها یه سوال اون هیولایی که به هانک و گروهش حمله کرد تایرنت بود یا ویلیام بیرکین؟اگه بیرکین بود اون هیولایی که توی قطار به لیون و کلیر حمله میکنه چیه فکر کنم اونم بیرکین بود؟ اگه هردو بیرکین بودن چرا این قدر تفاوت ظاهری و هجمی دارن؟
من همیشه گفتم و میگم 98 درصد اطلاعاتم در مورد رزیدنت اویل از همین فروم بوده با زحمات اقا نیما واقا احد که خیلی وقته که نیس و بقیه بچه ها مخصوصا راک ایت و جان کوچولو و علی الخصوص استاد بزرگوار کراش ازتون ممنونم.راستی نکنه خدای نکرده برای احد اتفاقی افتاده باشه مدیر فروم اینقدر کم پیدا!!! ولی نیما جون خیلی خوب راهشو ادامه دادی.راهتون پر رهرو باد.

اون هیولایی که به هانک و گروهش حمله کرد همون ویلیام برکین هست.ویلیام برکین 5 بار تغییر حالت میده تو بازی .
اینم عکسش
http://tinyax.com/share-A94B_4CAD4E8D.html
ویدئوهای مربوط به حمله ویلیام برکین به هانک در Resident Evil 2 و Resident Evil Darkside Chronicles
http://www.mediafire.com/?3635e49hqhf7ba9

آخرین ویرایش:
بله.اصلا یکی از ویژگی های بارز ویروس جی همینه که وقتی به میزبانش صدمه ی شدیدی وارد میشه،سیستم دفاعی بدن میزبان رو فعال می کنه و بزرگتر و قوی تر میشه.بیرکن هم 5 حالت داشت که کلیر و لیون توی همون حالت پنجم نابودش می کنند.وگرنه تازه شاید بزرگتر هم می شد.هانک و افرادش به بیرکن شلیک کردند.اون هم برای اینکه نمیره،مجبور میشه که ویروس جی رو به خودش تزریق کنه.بعد هم در طی درگیری بیرکن با هانک و افرادش،ویروس تی در فاضلاب پخش میشه و سپس به وسیله ی موش ها به راکون سیتی منتقل میشه و ....(البته من هیچ وقت نفهمیدم که چرا خود موش ها به این ویروس مبتلا نشدند؟چون توی بازی اصلا موش زامبی وجود نداشت!) برای همین هم هانک نقش مهمی در داستان داشته.چون یکی از عاملان اصلی واقعه ی راکون سیتی بوده.(و همینطور بیرکن)
در مورد رزیدنت اویل 6 هم باید بگم که من تا مدتی فکر می کردم که شخصیت های اصلیش کلیر و لیون باشن و ایدا-شری و الکس هم در اون حضور دارند.ولی وقتی که فهمیدم لیون توی این انیمیشن جدید هست،دیگه مطمئن شدم که توی رزیدنت اویل 6 نیست.به نظر من کلیر،شری و الکس شخصیت های رزیدنت اویل 6 هستند.ایدا هم احتمالا توی این انیمیشن در کنار لیون (یا در مقابلش) هست.در کل رزیدنت اویل 4 و 6 در ادامه ی داستان رزیدنت اویل 2 ساخته میشن.لیون و ایدا در رزیدنت اویل 4 و کلیر و شری هم در رزیدنت اویل 6 هستند.(البته نقش کلیر در کد ورونیکا هم در ادامه ی داستان رزیدنت اویل 2 بود.)
راستی کراش جان!در مورد اون سوالت هم تحقیق کردم.همون که پرسیده بودی وسکر چطوری با اون نمونه ی قلابی ایدا تحقیقاتش رو کامل کرد؟عرضم به خدمتت که ماموریت ایدا و کراوزر در واقع بدست آوردن نمونه ی انگب مستر پلاگا بود (همونی که در بدن سدلر بود و باهاش مردم رو کنترل می کرد) نه لاس پلاگای معمولی.چون اگه می خواستن لاس پلاگا رو بدست بیارن که می تونستپن از درون جسد اولین گانادوی سر راهشون بردارنش.بله.وسکر هرگز به مستر پلاگا دست نیافت.ولی نمونه ی انگل لاس پلاگای معمولی و همچنین کنترل پلاگا (که بعدها توسط آیروینگ هم استفاده شد) رو از بازار سیاه می خره و به ترایسل می فروشه.این رو هم اضافه کنم که وسکر در زمان رزیدنت اویل 4 هم از سازمان جدا شده بوده و عضو ترایسل بوده.ولی سازمان و ایدا ترایسل رو فقط با عنوان شرکت داروسازی S می شناختند.این موضوع رو ایدا در گزارش خودش به سازمان (در رزیدنت اویل 4) میگه.
در ضمن چرا هیچ کس جواب درست و حسابی در مورد اصلی بودن یا نبودن ایدا و ربکا نمیده؟همش سربسته حرف می زنید.

سلام برو بچ رزیدنت اویل دوست
نیما جون با ما قهری؟ولی من دوست دارم با همه خوب و رفیق باشم اگه حرفی زدم که باعث رنجشت شده ببخشید.
در مورد ایدا و ربکا به نظر من ایدا یه شخصیت فرعیه به نظر من وقتی یه شخصیت اصلیه که نقش مستقیم و کاملا تاثیر گذار روی بازی داشته و هدف خوبی برای کارش داشته باشه مثلا کریس برای ازبین بردن ویروس جی و ویروس تی و کلا ویروسها و افرادی که به شکل مخرب قصد استفاده از این نوع ویروس ها رو دارند ولی هدف ایدا چیه ؟پول و به نتیجه رسانده تحقیقات سازمانی که براش کار میکنه چیزی برای خودش نیس اصلا به صورت شخصی هیچ نقشی توی بازی نداره ولی لیون حد اقل یه جورایی هدفش همون طور که توی دیجنریشن میگفت از بین بردن میراث جهنمی امبرلاست مثل کریس و برای این هدف تبدیل به یه جنگجو شده در مورد جیل هم دیگه نیازی نیست که چرا اصلیه.
ولی ربکا من به سختی حتی اونو جزو شخصیت های فرعی میدونم اون اصلا کاری برای از بین بردن ویروس نکرده حداقل من چیزی ندیدم و نشنیدم و هیچ حمله ای به عاملان این جنایات نکرده و نا چارا مجبور بوده برای ازبین بردن مزاحماش کاری بکنه . ولی مشتاقم بدونم چرا ربکا رو در حد یک سوال حتی جزو اصلی ها باشه ایا کار خاصی کرده که بشه جزو حداقل فرعی ها دونستش؟

سلام. توی RE 3 نسخه PS1 یه راه مخفی هست . من خیلی باش ور رفتم ولی نشد . اونجایی که Jill شلنگ آب رو وصل میکنه و آتش رو خاموش میکنه ! همونجا که چنتا سگ هم هست. یه اتاق Save هم هست بغلش . آتیش رو که خاموش کردی وارد یه در میشی . یه پنجره هست که چنتا زامبی داخلش هست وکاملا پیدا هستن. ولی هیچ راهی برا وارد شدن نیست . کسی میدونه جریانش چیه ؟ یکی از دوستام می گفت نارنجک می گیره .

سلام
اول آقا اینقدر نگو استاد ما رو شرمنده می کنی
نیمادمت گرم خیلی حال کردم که جوابمو یافتی ولی انگل تو بازار سیاه چیکار می کرد؟؟؟ سازمان اونو اونجابرده؟؟؟
ایدا اصلی چون همه چی تهش می رسه به سازمان و فعلا ایدا 110درصد مورد اعتماد سازمان بعید نیست ما جرای راکون هم زیر سر سازمان بوده.
در مورد آمبرلا چرا وسکر آخر ada the spy توی re4 میگه تو آمبرلا رو یه قدم به نمی دونم چی چی نز دیک کردی؟؟؟
در مورد اتاق شاید باشه که هست ولی توی بازی آیتمی به اسم نانجک دستی نیست فقط مال اون اسلحه هه وقت شد یه سیو میذارم که همه ی آیتم ها توش باشه
مقت نیست
خداحافظ
یاعلی

اتاق مخفی هست. کاملا توی دید هم هست. زامبی ها هم دارن راه میرن توش . توی دموی اول بازی دست یکی از کماندوها نارنجک هست. که توی همون دمو کشته میشه.خوب یه چیز دیگه. کسی از راه زندان RE2 چیزی میدونه؟ راهی که بشه میانبر زد و بازی رو توی کمترین زمان ممکن تمام کرد.شاید بگین اینم توهمه داره شر میگه ولی خداوکیلی من این یکیرو خودم دیدم. منم چند سال از عمرمو گذاشتم رو Re . یه پسره بود از این بچه مهندسا . سوسولا. خوره RE بود. save شو نشونم داد.یه راهی بود کلیر از وسط راهروی زندان یه مسافت زیادی رو میدیوید و از دو طرفش که زندان بود دست زامبی ها پیدا بود.یه همچین صحنه ایی توی Code : Veronica X هم بود تقریبا.

راه زندان از جایی شروع میشه که شما با کمک ایدا اون ماشین رو هل میدید تا راه باز بشه وتا جایی ادامه داره که شما بن برتالوچی (همون خبرنگار) رو ملاقات میکنید و بعد از اون با استفاده از یه دیلم دریچه فاضلاب رو باز میکنید و وارد قسمت دیگه ای از مرکز پلیس میشید (اونجاییکه یه اتاق هست و منگوم رو میتونید بردارید یه کارت).
در رزیدنت اویل اون راه میانبری که شما منظورته وجود نداره چون برای پیش بردن بازی شما باید کلید,کارت و ... رو پیدا کنی و یا باید معما هایی رو حل کنید.
برای سریع تموم کردن بازی شما باید تسلط کامل به معما ها داشته باشی و جای تمام کلیدها و مکان استفادشون رو بدونی و البته تمام زامبیها و موجودات دیگرو رد کنی و وقتی برای کشتنشون صرف نکنی.

سلام رفقا.ویروس جی چرا فکر می کنی که من از دست تو ناراحتم؟مگه چیزی گفتی که من نفهمیدم؟اتفاقا تو یکی از بهترین دوستان من در تاپیک هستی.دمت گرم.
در مورد رزیدنت اویل 3 هم من خیلی وقت پیش این موضوع رو فهمیدم.ولی هیچ راهی برای ورود به اون اتاق پیدا نکردم.شاید هم راهی نداره و فقط در پس زمینه ی صفحه است.اگه دوستت گفته که اونجا نارنجک میده،خوب چرا خودش راهش رو هم بهت نمی گه؟
در مورد شخصیت های اصلی هم من برخلاف ویروس جی شخصیت ها به 2 گروه اصلی و فرعی تقسیم نمی کنم.بلکه یک گروه سومی با عنوان شخصیت های ثانویه هم هستند.شخصیت هایی مثل:اشلی،شوا،بیلی و بری.ربکا هم به نظر من 100 درصد اصلی است.حتی به نظر من نقش ربکا خیلی موثر تر و داستان ساز تر از لیون و کلیر بوده!هر چند که حضور کم رنگ تری در داستان داشته.من کاری ندارم که کی با چی مبارزه می کنه.دلایل من برای اصلی بودن ربکا از این قرار هستند:
1-ربکا نقش اول رزیدنت اویل 0 بود.و تا به حال فقط 5 شخصیت کریس،جیل،لیون،کلیر و ربکا نقش اول داشته اند.حتی شوا و بیلی هم در بازی خودشان نقش دوم بوده اند.بنابراین ربکا هم در ردیف کریس،جیل،لیون و کلیر قرار می گیرد!
2-شخصیت های اصلی باید کسانی باشند که کل داستان رو در بر بگیرند و اگر ما بگوییم که ربکا اصلی نیست،رزیدنت اویل 0 بدون شخصیت اصلی می ماند که این هم ممکن نیست.
3-ویروس تی مهم ترین ویروس کل داستانه و در تمام قسمت ها (به جز رزیدنت اویل 4 و 5) حضور داشته و سازنده ی ویروس به این مهمی رو هم ربکا می کشه.(البته بیلی هم بود.ولی چون اون نقشش محدود به رزیدنت اویل 0 بود و تازه اونجا هم نقش اول نداشت،به هیچ وجه جزو شخصیت های اصلی قرار نمی گیره.)
4-ربکا نخستین قهرمانی بود که وارد داستان شد و حتی قبل از کریس و جیل هم با زامبی ها روبرو شد.
5-ربکا پر رنگ ترین نقش رو در واقعه ی عمارت داشت.چون کریس و جیل در بعد از ظهر روز 24 جولای سال 1998 وارد عمارت اسپنسر شدند.ولی ربکا از صبح اون روز (به همراه ریچارد) اونجا بود و حتی یک روز قبل هم در شعبه ی کارآموزی آمبرلا حضور داشت.(در رزیدنت اویل 0)
6-ربکا 2 پارتنر اختصاصی دارد:بیلی و ریچارد.
ولی من نمی دونم که چرا ویروس جی،اینقدر نقش ربکا رو دست کم می گیره.تا جایی که حتی اون رو جزو شخصیت های ثانویه هم نمی دونه و علاوه بر اون میگه که فرعی هم نیست!
در مورد ایدا هم 100 درصد اصلی است.چون:
1-مهم ترین فردی است که در رابطه با سازمان می شناسیم.
2-همچنین او پارتنر وسکر و نایب او در ماموریت هایش محسوب می شود.
3-تازه یک سال قبل از تمام قهرمانان هم وارد داستان شد.(در سال 1997 ایدا از طرف سازمان به عنوان جاسوس وارد عمارت اسپنسر می شه.)
4-و مهم تر از همه هم اینکه اگر ما ایدا رو به خاطر حضور کمش در داستان اصلی ندونین،پس باید بگیم که وسکر هم اصلی نیست.چون اون هم هیچ جا نقش اول نداشته و همیشه فقط توی چند تا دمو از هر بازی بوده.(اسپنسر که جای خود داره.) بنابراین حضور فیزیکی ایدا در داستان مهم نیست.بلکه تاثیر نقشش در داستان اهمیت داره.در ضمن نمونه ی ویروس جی و انگل مستر لاس پلاگا رو هم ایدا برای سازمان برد.
راستی!من به این موضوع پی بردم که بیرکن و مارکوس هم اصلی هستند.چون مارکوس هم یکی اتز 3 بنیانگذار اصلی آمبرلا بود،هم کسی بود که ویروس تی و زامبی ها رو ساخت،هم نخستین B.O.W ها رو اون ساخت و تازه مهم تر از همه اینکه ویروس تی رو هم مارکوس در کوهستان آرکلی و عمارت اسپنسر منتشر کرد.یعنی اگر مارکوس نبود،اصلا داستان شکل نمی گرفت و آمبرلا هم هیچ وقت لو نمی رفت.تازه شخصیت هایی مثل کریس،جیل،ربکا و حتی کلیر هم به داستان باز نمی شد.در مجموع به نظر من نقش مارکوس حتی از وسکر هم در داستان تاثیر گذارتر بوده.(از اسپنسر که 100 درصد مهم تر بوده.چه از نظر حضور فیزیکی و چه از نظر تاثیرش در داستان) وسکر فقط حضور فیزیکی بیشتری داشته.
بیرکن هم اصلیه.چون اصلا عامل اصلی واقعه ی راکون سیتی بیرکن بوده و اگه اون نبود،پای شخصیت هایی مثل لیون،کلیر،شری و کارلوس هم به ماجرا باز نمی شد و داستان رزیدنت اویل 2-3-اوت بریک و اوت بریک 2 هم به وجود نمی آمد.تازه سازنده ی ویروس جی هم بوده.حضور فیزیکیش هم از مارکوس بیشتر بوده.
در کل من ربکا-ایدا-بیرکن و مارکوس رو اصلی می دونم.
و این هم نظر نهایی من در مورد شخصیت های اصلی:
1-آلبرت وسکر-
2-کریس ردفیلد-
3-جیل والنتاین-
4-کلیر ردفیلد-
5--لیون اسکات کندی-
6-ربکا چیمبرز-
7-ایدا ونگ-
8-آزول ای اسپنسر-
9-ویلیام بیرکن-
10-جیمز مارکوس-
لطفا نظرتون رو بگید.
در ضمن کراش جان!اون ویروس ها از طریق محققان سابق آمبرلا که به خاطر سود شخصی خودشان یک نمونه از ویروس ها رو می دزدیدند به بازار سیاه راه پیدا می کنند.مثلا یک نمونش فردریک که در واقعه ی راکون سیتی،یک نمونه از ویروس جی رو می دزده و از شهر فرار می کنه.(مثل ایدا و هانک) خود آیروینگ هم دلال بازار سیاه بوده.
سوال دیگه ای نیست؟

آخرین ویرایش:
اون موقع من میخواستم لیون و کلیر و ایدا و ... بنویسم گفتم الان بهم میگی اینا کین.
با لیستت موافقم فقط به نظر من جای 6و 7 باید عوض بشه(نظر شخصیمه).چه عجب لیون رو بالای کلیر نوشتی:d
مشعوف شدیم:)

ببخشی اون اشتباه تایپی بود.:d الآن لیست درسته.
فقط یک موضوعی که هست خیلی ها طبقه بندی بالا رو قبول ندارند و میگش درسته که شخصیت هایی مثل اسپنسر-بیرکن و مارکوس داستان رو به وجود میارن.ولی چون خودشون به طور مستقیم نقش در داستان ندارند و فقط در پشت صحنه ی داستان هستند،نباید جزو شخصیت های اصلی قرار بگیرند و ثانویه اند.(البته دلیل نمیشه کسی که ثانویه است کم اهمیته.فقط منظور از ثانویه اینه که در حد شخصیت های اصلی مهم نیستند.) مثلا اسپنسر و مارکوس هر کدام در کل سری فقط در یک دمو حضور داشتند!این افراد فقط این 5 نفر رو اصلی می دونند:
1-آلبرت وسکر
2-کریس ردفیلد-
3-جیل والنتاین-
4-کلیر ردفیلد-
5-لیون اسکات کندی-
چون این شخصیت ها همه جا نقش اول داشته اند و تقریبا داستان رو از ابتدا تا انتها اینها پیش می برند.(به جز داستان رزیدنت اویل 0)

لطفا تمام جوانب رو بسنجید و پس از مقایسه ی هر دو طبقه بندی بهم اطلاع بدبد که شخصیت های اصلی مجموعه ی رزیدنت اویل کدوم گروه هستند.یعنی اگر یک روز توی خیابون یک نفر از شما (به عنوان طرفدار رزیدنت اویل) بپرسه که اسم شخصیت های اصلی رزیدنت اویل چیه،شما اعضای کدوم گروه رو نام می برید؟

البته یک طبقه بندی سومی هم هست که درست مثل طبقه بندی دومه.فقط ربکا هم به لیست اضافه شده و در سایت ویکی پدیا هم همین رو نوشته:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Resident_Evil_characters

روز خوش!

آخرین ویرایش:
تنها ترین مبارز البرت وسکر

سلام به دوستان اویل باز
من یه مدتیه رفتم و تایپک رو از اول شروع کردم به خوندن اطلاعاتم چندین برابر شد نوشته های رسا و لحظه به لحظه احد خیلی زیبا و قابل توجه بود که از صفحه 17 اقا نیما به احد پیوست با شور و حال وصف نشدنی شروع کرد و برای اثبات اطلاعاتش اسم سازنده کلت لیون رو گفت و بعد شروع به معرفی شخصیت ها کرد به نظر من نگاه به گذشته همیشه خوبه و دیدن راهی که پشت سر گذاشته شده و تایپک به اینجا رسیده مهم و گاهی خاطره انگیزه حتما یه نگاهی به پشت سرتون بکنید و راه طی شده رو بازبینی کنید برای شما هم جالبه راستی مدیر تایپک مثل اینکه دیگه احد نیست و یه نفر دیگه شده ولی چرا بهمون سری نمیزنه .به یاد احد اواتارم رو عوض میکنم و به اخرین اواتارش تغییر میدم تا همه به یادش بیفتن MR DEAD.
نیما جان همون طور که گفتی اینها نظر شخصی هست که چه کسی اصلی هست یکی مثل شما همه شخصیت ها رو مهم میدونه و یکی هم مثل احد وقتی ازش بپرسی کیا اصلی هستن میگه از مثبتها کریس و از منفی ها وسکر این لیست دستخوش افکار و برداشت های افراد مختلف از داستانه ولی همه 5 نفر رو اصلی ترین شخصیت های رزیدنت اویل میدونن و در اصلی بودنشون هیچ شک و جای تردید نیست و از هرکسی که از اویل کمترین اشنایی رو داشته باشه افرادی رو که به عنوان اصلی معرفی میکنه حتما این 5 نفر هستن چون اینقدر محوری و پیشبرنده داستان هستن که جای فکر برای ادم نمیذارن ولی کسایی مثل دکتر مارکوس برای افراد حرفه ای و پیگیر مثل شما مهمه ولی افرادی مثل من که هدف دکتر مارکوس رو نمیدونستم اصلا ناشناس بودن چه برسه به اینکه اصلی هم بدونمشون . و این 5 نفر عبارتند از
1 البرت وسکر
2 کریس ردفیلد
3 جیل والنتاین
4 لیون اس کندی
5 کلیر ردفیلد

آخرین ویرایش:
دمت گرم.بله.همونطور که خودت هم گفتی این 5 نفر رو همه اصلی می دونن.چون جلوی چشم هستند.ولی با کمی تامل میبینیم که اگه مثلا شخصیتی مثل مارکوس نبود،اصلا چیزی به نام رزیدنت اویل به وجود نمیومد و این 5 نفر هم وارد داستان نمیشدند.چون نبودن مارکوس مساوی است با نبودن آمبرلا،نبودن ویروس تی،نبودن زامبی،نبودن B.O.W ها و از همه مهمتر عدم انتشار ویروس تی در عمارت اسپنسر و عدم ورود تیم استارز به اونجا.چون تقریبا کل داستان بر پایه ی ویروس تی هست.نقش اسپنسر و بیرکن هم همینطوره.
البته من دیگه از این سوال خسته شدم.چون 6 ساله که دنبال جوابشم.اصلا من به خاطر یافتن پاسخ همین سوال وارد تاپیک شدم و بعدش هم که دیدم بچه های باحالی داره ماندگار شدم.ولی هنوز هم تا زمانی که پاسخ اصلیش رو بدست نیارم دست بردار نیستم.گرچه در اصلی بودن این 5 نفر هیچ شکی نیست.ولی بحث من سر شخصیت هایی است که در موردشون شک داریم.یعنی:ربکا-ایدا-اسپنسر-بیرکن و مارکوس.چون این 5 نفر فقط در ظاهر داستان بودند.ولی داستان رزیدنت اویل خیلی پیچیده تر ازاین حرفهاست.حتی شخصیت های سوروایور،دد ایم و اوت بریک هم واقعا در داستان حضور داشته اند.مثلا شخصیت های اوت بریک هم به اندازه ی لیون و کلیر در راکون سیتی مقاومت کردند.البته منظورم این نیست که اونا اصلی هستند.فقط میگم که کل داستان رزیدنت اویل فقط اون چیزی که ما میبینیم نیست.حتی نقش بیرکن و مارکوس خیلی پر رنگ تر از کریس و جیل بوده.چون کریس و جیل از سال 1998 وارد داستان شدند.ولی اونها از سال 1960 در داستان حضورداشتند.یعنی زمانی که کریس و جیل هنوز به دنیا نیومده بودند!البته من هم شکم بیشتر بر اینه که فقط همین 5 نفر اصلی باشند.ولی چرا سایت ویکی پدیا ربکا رو هم جزو اصلی ها نوشته؟
یک خواهش دیگه هم داشتم.کار نوشتن اون تاریخچه تموم شده.فقط یاد ندارم چطوری PDF کنم.در ضمن نیاز به چند تا عکس دسته جمعی از شخصیت ها دارم.اگه لطف کنید ممنون میشم.البته خودم دو تا دارم.اگه حتی فقط چند تا شخصیت اصلیهم کنار هم باشن کافیه.متشکرم.

آخرین ویرایش:
RE5_guide_1236904846.jpg

residentevil4wallpaper_2.jpg

Resident_Evil_Main_Characters_by_MusashiChan69.jpg

draft_lens3410312module21857052photo_1237509462resident-evil-5-characters.jpg

resident-evil.jpg

resident-evil-umbrella-chronicles-1.jpg

resident_evil_outbreak_file_2,_2004.jpg

resident_evil_6.jpg

Resident_Evil_Wallpaper_by_MarvelousMark.jpg

اینم جالب بود واسم
chrisfig.jpg