بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

[FONT=&amp]خیلی بحث های خوبی راه افتاده....!
[/FONT]
[FONT=&amp]من فقط نظرم رو به صورت خلاصه میگم.چون گفتی ها رو ماشالا دوستان گفتن و خیلی هم کامل گفتن.در ضمن علت دیر بیان کردن نظرم این بود که اول خواستم نظرات همه ی بچه ها رو بخونم و بعد نظر خودم رو بگم!
[/FONT]
[FONT=&amp]از لحاظ گیم پلی که قطعا دوباره همون گیم پلی 6 رو خواهیم دید و قطعا پیشرفته تر و شلوغ تر از اون.چون کپکام هیچوقت به عقب برنمیگرده و یک گیم پلی پیچیده رو ساده تر نمیکنه.مخصوصا توی سری شماره دار که قراره تمام سلیقه ها رو راضی نگه داره،نه توی سری رولیشنز که فقط برای مخاطبین سبک کلاسیک ساخته میشه.در واقع بهترین حالت برای گیم پلی،همون گیم پلی رولیشنز 2 هست.یک گیم پلی کاملا متعادل و مناسب برای این سبک بازی.نه مثل 6 شلوغ و پیچیده که کلا آتمسفر بازی حس نشه و نه مثل رولیشنز 1 ساده و دم دستی که آدم فکر کنه داره یک مجسمه ی فاقد اراده رو کنترل میکنه.گیم پلی رولیشنز 2 نمیگم بی نقص،ولی واقعا مناسب بود.هرچند به احتمال 99 درصد،فقط باید منتظر باشم که اون رو دوباره در رولیشنز 3 ببینیم،نه سری شماره دار.گیم پلی 7 از همین الآن هم کاملا مشخصه![/FONT]

[FONT=&amp]در مورد داستان هم از 5 به بعد،دیگه واقعا نمیشه هیچ نظر قطعی یا حتی نزدیک به قطعی داد.چون کپکام در این مورد،دیگه منطق و نیازهای داستان رو در نظر نمیگیره و فقط به نظرات و علایق فن های جدید و فروش بازی هاش رو در نظر میگیره.به قول اسماعیل عزیز این روزها کپکام فقط محض سرگرمی و فروش داستان سرهم میکنه،نه منطق و نیازهای داستان.وقتی که داستان فوق العاده مهم و پر پتانسیل رولیشنز 2 رو اونجوری هدر دادن و از مسائل بسیار مهم و حیاتی داستان این نسخه به سادگی گذشتند،دیگه واقعا هیچ انتظاری از داستان نسخه های شماره دار نمیشه داشت.البته تکلیف داستان 7 با همون کات سین انتهایی بازی مشخص شد:حضور جیک به عنوان قهرمان جدید و صد البته ثابت سری!
[/FONT]
[FONT=&amp]البته حضور کلیر و جیل به عنوان دو قهرمان دیگر بازی هم تا 80 درصد محتمله.چون کمی بعد از ریلیر 5،طرفداران جدید سری که فقط نسخه های 4 و 5 رو بازی کرده بودن و کل داستان سری[/FONT] [FONT=&amp]رو خلاصه شده در این دو شخصیت میدیدند،خواستار حضور این دو شخصیت در یک بازی مشترک شدن.کپکام هم که کلا به دنبال همچین موقعیت هایی برای فروش هست،خواسته ی انا رو عملی کرد.دقیقا کمی قبل از ریلیز 6،عده ی فوق العاده زیادی از فن ها (که البته اینبار اکثرا فن های قدیمی بودن) نسبت به این اقدام کپکام اعتراض کردن و خواستار حضور کلیر و جیل شدن.این شد که هیرابایاشی تهیه کننده ی 6 رسما نامه ای رو در فضای مجازی منتشر کرد،مبنی بر اینکه ما به درخواست مردم مبنی بر حضور دو شخصیت فوق محبوب کلیر و جیل پاسخ خواهیم داد.گرچه پیش از این هم دیده شده که کپکام زیر حرفاش بزنه.ولی از اونجایی که لیون و کریس (دو قهرمان مرد اصلی سری) در 6 حضور داشتن،حضور کلیر و جیل (به عنوان دو قهرمان زن اصلی سری) هم در 7 محتمله.در واقع منطق داستانی این رو میطلبه.چیزی که کپکام چند سالیه باهش بیگانه هست.گرچه اینبار به دلیل اظهار صریح این موضوع،میتونیم به این اتفاق امید داشته باشیم.هرچند باز هم در کنار شخصیت غیر منطقی و زائدی مثل جیک![/FONT]

- - -ویرایش - - -

البته اسی جان بعد از 5 به غیر از ایدا ابهاماتی راجب کلر،بری، ربکا،بیلی،استیو بوده و هنوزم هست بعضیاشون...rev2 اول خیلی زیبا شروع کرد و میتونست کلی ابهامات استیو رو برطرف کنه داستان میتونست بعد 5 خارق العاده باشه اما متاسفانه نقاط ضعف بسیاری پیدا کرد و در سطح متوسط رو به خوب قرار گرفت...سوال بعدی بعد از ایدا مربوط به ربکا هست که بشدت منتظر این همه اتفاقات در این خلال هستم و همچنین ایدا

[FONT=&amp]کاملا درسته،آرمین جان.ایدا تنها ابهام داستان نیست.البته فکر میکنم منظور اسماعیل مهمترین ابهام بود که از این نظر کاملا درسته.در ضمن همونطور که توی تلگرام هم باهم دربارش صحبت کردیم،شخصیت دیگری که به اندازه ی ایدا و حتی بیشتر از اون ابهام و همچنین پتانسیل داره هانک هست.کسی که از سال 1998 بعد،دیگه اون رو ندیدیم.کسی که خیلی بیشتر از لیون و ایدا،در واقعه ی راکون سیتی تاثیر گذاشت و حتی خودش عامل اصلی این واقعه به همراه بیرکن بود.کسی که در سال 2000 رسما اعلام شد که شخصیت اصلی 4 خواهد بود.اون زمانی که کپکام هنوز به داستان و اولویت های اون اهمیت میداد.یعنی اهمیت و پتانسیل هانک به حدی بوده که بلافاصله بعد از پرداختن به ماجرای کلیر و کریس در کد ورونیکا،تمرکزشون رو روی اون گذاشتند (حتی قبل از زیرو و سرگذشت ربکا).ولی متاسفانه به دلیل عقد قرارداد 5 ساله با شرکت نینتندو و نیاز مبرم کپکام به پول (به خاطر فروش کم ریمیک و زیرو)،جای هانک با لیون و ایدا عوض شد.یعنی دو شخصیتی که از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار بودن و به شدت میتونستن بازی رو هندی و پرفروش کنن.[/FONT][FONT=&amp][FONT=&amp][/FONT][/FONT][FONT=&quot]اتفاقی که باعث شد سرنوشت دیگری برای داستان این سری رقم بخوره و ما شاهد پایش یک خط داستانی فرعی و تجاری،در کنار داستان اصلی باشیم![/FONT][FONT=&amp][FONT=&amp]
[/FONT][/FONT]
[FONT=&amp]البته من شخصا هیچ امیدی به دیدن مجدد هانک ندارم.چون سیاست جدید و فوق العاده ناجوانمردانه ی کپکام اینه که به جای رفع ابهامات داستان،اونا رو حذف میکنه.یعنی با حذف صورت مسئله،به مخاطب القا میکنه که این ابهامات اصلا وجود نداشتن و فقط توی ذهن مخاطب بزرگ شده بودن.مثل کاری که در 6 با داستان ایدا و سازمان کرد یا کاری که در رولیشنز 2 با استیو کرد.من دیگه شخصا واقعا فکر نمیکنم که داستان سازمان یا استیو ادامه داده بشن![/FONT]

آخرین ویرایش:
[FONT=&amp]کاملا درسته،آرمین جان.ایدا تنها ابهام داستان نیست.البته فکر میکنم منظور اسماعیل مهمترین ابهام بود که از این نظر کاملا درسته.در ضمن همونطور که توی تلگرام هم باهم دربارش صحبت کردیم،شخصیت دیگری که به اندازه ی ایدا و حتی بیشتر از اون ابهام و همچنین پتانسیل داره هانک هست.کسی که از سال 1998 بعد،دیگه اون رو ندیدیم.کسی که خیلی بیشتر از لیون و ایدا،در واقعه ی راکون سیتی تاثیر گذاشت و حتی خودش عامل اصلی این واقعه به همراه بیرکن بود.کسی که در سال 2000 رسما اعلام شد که شخصیت اصلی 4 خواهد بود.اون زمانی که کپکام هنوز به داستان و اولویت های اون اهمیت میداد.یعنی اهمیت و پتانسیل هانک به حدی بوده که بلافاصله بعد از پرداختن به ماجرای کلیر و کریس در کد ورونیکا،تمرکزشون رو روی اون گذاشتند (حتی قبل از زیرو و سرگذشت ربکا).ولی متاسفانه به دلیل عقد قرارداد 5 ساله با شرکت نینتندو و نیاز مبرم کپکام به پول (به خاطر فروش کم ریمیک و زیرو)،جای هانک با لیون و ایدا عوض شد.یعنی دو شخصیتی که از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار بودن و به شدت میتونستن بازی رو هندی و پرفروش کنن.[/FONT][FONT=&amp]اتفاقی که باعث شد سرنوشت دیگری برای داستان این سری رقم بخوره و ما شاهد پایش یک خط داستانی فرعی و تجاری،در کنار داستان اصلی باشیم![/FONT][FONT=&amp][FONT=&amp]
[/FONT][/FONT]
بله نیما درست میگی ولی هانک که نمیتونه قهرمان اصلی یه بازی بشه اون فقط در کات سینها ظاهر میشه یا در یه مینی گیم بعنوان توضیح یه سری ناگفته های حوادث که توی سناریو اصلی داستان گفته نشده.
معمولا کاراکترهای بعنوان قهرمان میذارن که در نقش مثبت باشن ولی هانک یه Agent بود

آخرین ویرایش:
بله نیما درست میگی ولی هانک که نمیتونه قهرمان اصلی یه بازی بشه اون فقط در کات سینها ظاهر میشه یا در یه مینی گیم بعنوان توضیح یه سری ناگفته های حوادث که توی سناریو اصلی داستان گفته نشده.
معمولا کاراکترهای بعنوان قهرمان میذارن که در نقش مثبت باشن ولی هانک یه Agent بود

[FONT=&amp]اسماعیل جان،جالبی قضیه همینجاست.کپکام به قدری شخصیت هانک رو مهم و با پتانسیل میدونسته و اینقدر روش حساب باز کرده بوده که بالافاصله بعد از کلیر و کریس،قصد داشته نقش اصلی نسخه ی شماره دار بعدی رو به اون بده.در حالی که شخصیت با پتانسیلی مثل ایدا بعد از این همه سال،هنوز هم ایفاگر نقش های مکمل بوده و هست.هانک حتی توی 3 هم یک اپیلوگ برای خودش داشت.در حالی که ربکا نداشت.اپیلوگ ها رو توی 3 به کسانی دادن که قصد داشتن سرگذشتشون رو ادامه بدن و داستان رو با استفاده از اونا پیش ببرن.[/FONT][FONT=&quot]البته براساس چیزی که قرار بود باشه.نه چیزی که به هر دلیل الآن هست![/FONT]

[FONT=&amp]فکرش رو بکن وقتی ایدا و هانک توی اون سناریوهای کوتاه تونستن اینقدر مهم باشن،وقتی که کل بازی رو میدادن دست هانک چی میشد؟یک داستان سراسر مهم و ریشه ای.اونوقت به خاطر یک سری مصلحت های درون سازمانی و تجاری،اومدن همچین داستانی رو با یک داستان کاملا جدید و فرعی عوضش کردن! (به ریبوت شدن گیم پلی و اینکه باعث تنوع در سری شد کاری ندارم.صرفا داستان رو میگم.) حتی اگه در غالب یک نقش مکمل مثل نقشش توی 2 هم میاوردنش،بازم بهتر از هیچی بود.حداقل مسلما از الآن خیلی بهتر بود!
[/FONT]
[FONT=&amp]توی 7 هم با اینکه.نقش های اصلی 7 قطعا جیک و احتمالا کلیر و جیل خواهند بود،هانک میتونه یک سناریوی مکمل داشته باشه که از سناریوهای دیگه رفع ابهام کنه و حتی از خود اونا هم مهمتر باشه.دقیقا مشابه نقشی که ایدا توی 6 داشت![/FONT]

آخرین ویرایش:
به نظرم مبهم ترین نکته RE همین هانک هست! توی یه فایل توی ورونیکا خطاب به آشفورد نوشته بود که باید برای ماموریت بعدی آماده بشیم ولی در نهایت معلوم نشد قضیه اون ماموریت چی بوده. خودشم که کلا معلوم نیست خوبه یا بد. یه جورایی شخصیت خاکستری هست و وابسته به هیچ سازمانی.

به نظرم مبهم ترین نکته RE همین هانک هست! توی یه فایل توی ورونیکا خطاب به آشفورد نوشته بود که باید برای ماموریت بعدی آماده بشیم ولی در نهایت معلوم نشد قضیه اون ماموریت چی بوده. خودشم که کلا معلوم نیست خوبه یا بد. یه جورایی شخصیت خاکستری هست و وابسته به هیچ سازمانی.

[FONT=&amp]دقیقا علی جان.مسئله ای که من در دو پست قبلیم،مفصل دربارش توضیح دادم.شخصیتی که برخلاف ایدا،هنوز در داستان های فرعی قرار نگرفته و میتونه یک داستان فوق العاده مهم و ریشه ای رو به ما تحویل بده[/FONT].[FONT=&amp]هانک بعد از کریس،کلیر و جیل مهمترین تاثیر رو در خط اصلی داستان داشته و به هیچ عنوان با شخصیت هایی مثل بری،ربکا و شری قابل مقایسه نیست.حتی توی داستان 2 هم نقشش از لیون و ایدا هم مهمتر و حیاتی تر بود.[/FONT][FONT=&quot]به همین دلیل هم برای شخصیت اصلی 4 انتخاب شد.ولی خب متاسفانه به خاطر یک سری مصلحت های درون سازمانی و تجاری،این اتفاق رخ نداد و سرنوشت دیگری برای داستان سری رقم خورد[/FONT]!

آخرین ویرایش:
لباس جدید ربکا در zero hd
>:):d
1g2h87y7bnyt32zmr2qu.jpg

اون لباس R.P.D منو کشته:d.مثل اینکه لباس شنای تیم R.P.D بوده:))
ویرایش:
مثل این که لباس بسکتباله:d

آخرین ویرایش:
به نظر من این لباسش واقعا مسخرس!:d

لباس سمت راستی مال رزیدنت اویل 2 هست.همون عکس مخفی که روی میز وسکر پیدا میکنیم و بعد توی تاریک خونه ظاهرش میکنیم.در ضمن ایمان جان،اون لباس تیم بسکتبال R.P.D هست نه شنا!
yahoo_4.gif

لباس سمت چپی هم به نظر من طراحیش و رنگ بندیش جالبه.مخصوصا اینکه همون لباس اصلیش هست،یل یک ذره دستکاری.کلا خوشبختانه هیچکدومشون از اون لباس های من درآوردی نیستن!

در ضمن ایمان جان،R.P.D اداره هست نه تیم! :d

لباس سمت راستی مال رزیدنت اویل 2 هست.همون عکس مخفی که روی میز وسکر پیدا میکنیم و بعد توی تاریک خونه ظاهرش میکنیم.در ضمن ایمان جان،اون لباس تیم بسکتبال R.P.D هست نه شنا! :d

لباس سمت چپی هم به نظر من طراحیش و رنگ بندیش جالبه.مخصوصا اینکه همون لباس اصلیش هست،یل یک ذره دستکاری.کلا خوشبختانه هیچکدومشون از اون لباس های من درآوردی نیستن!

در ضمن ایمان جان،R.P.D اداره هست نه تیم! :d

نیما من که تو رشته های ورزشی تخصص ندارم اول شنا به ذهنم اومد:-":laughing:
خب میدونم که اداره هست ولی وقتی لباس ورزشی باشه نمیگن مثلا اداره یا شرکت پدیده مشهد بلکه تیم پدیده مشهد:)):d

به نظر من این لباسش واقعا مسخرس!:d
این لباس ها بیشتر واسه فانه:d

نیما من که تو رشته های ورزشی تخصص ندارم اول شنا به ذهنم اومد:-":laughing:
خب میدونم که اداره هست ولی وقتی لباس ورزشی باشه نمیگن مثلا اداره یا شرکت پدیده مشهد بلکه تیم پدیده مشهد:)):d

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)):-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

البته در مورد بسکتبال،توی همون عکس 2 هم توپ بسکتبال دستش بود.کمتر کسی ممکنه با شنا اشتباه بگیره! =)) مگه اینکه منظورشون واتر پلو بوده باشه که در این صورت،این تیزهوشی تو رو میرسونه! :d

- - -ویرایش - - -

لباس سمت چپی خوبه ولی سمت راستی حد اقل اگه عبارت R.P.D توش نبود باز قابل تحملتر بود:d

آره.ولی چون از توی 2 بوده،دیگه نمیتونستن تغییرش بدن.شرمنده! :d

گیمز رادار لیستی از 10 رزیدنت برتر را داده. میتونید ببینید

6ac5567a3ee74ed658721d3d2734abf2aa5e3600.jpg__846x0_q80.jpg

10. Resident Evil: The Umbrella Chronicles

9. Resident Evil

8. Resident Evil: Revelations 2

7. Resident Evil 5

6. Resident Evil Zero HD

5. Resident Evil 3: Nemesis

4. Resident Evil Code: Veronica X

3. Resident Evil 2

2. Resident Evil HD

1. Resident Evil 4

http://www.gamesradar.com/best-resident-evil-games/

میدونم باو :d
خب از هر کجا که بوده خوب نبوده دیگه
ولی اون یکی لباسشو میپسندم جالب اینه که شلوارش شبیه شلوار کلر توی RE2 هست
به نظر منم لباس شنا (حالا مال RPD یا هرجای دیگه) فقط واسه تو استخر مناسبه نه این که تفنگ به دست باشه و با لباس شنا زامبی بکشه =)) یعنی حماقت کپ کام تو دوران جدید رو باید تو تاریخ نوشت!

به نظر منم لباس شنا (حالا مال RPD یا هرجای دیگه) فقط واسه تو استخر مناسبه نه این که تفنگ به دست باشه و با لباس شنا زامبی بکشه =)) یعنی حماقت کپ کام تو دوران جدید رو باید تو تاریخ نوشت!
درسته
از اونجا که کپکام زیاد حماقت کرده و میکنه باید به این کاراش عادت کرد
در کل این لباس رو واسه جلب نظر گذاشتن.:d
مطمئنا خودشون هم قبول دارن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or