بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خب دوستان من بعد از چند ماه دوباره تصمیم گرفتم زیرو رو ادامه بدم ولی تو این جا گیر کردم.همون قسمتیه که یه تلسکوپ بزرگ هست.اون دو تا نشان دیگه کجا هستن؟؟جالب این جاست این بازی 3 4 ساله رو PC نصبه هر دفعه هم یه جاش گیر میکنم و ولش میکنم دوباره بعد از چند ماه برمیگردم تا ادامش بدم!!

03127069974040981879.jpg

- - -ویرایش - - -

در ضمن اون نشانی که با مستطیل قرمز دورش کشیدم چه طور بگیرم؟؟

73125425786779940605.jpg

چقدر جالب!!! منم همین امروز صبح اینجا رو رد کردم که رسیدم دیسک 2 که گیم کیوب نتونست بقیه بازیرو لود کنه..:(

خب حالا اون 2 لوح..یکیشو باید زمانی که کلید در آبی رنگ در طبقه 2 رو گرفتی و میله یک گیره رومیزیرو گرفتی از توش برداری..
عکس دومتم همون لوح سوم بالای اون ستونه که میبینی..باید باتریو پیدا کنی..یه بالابر تو همون محوطه هست که یک جعبه روشه..باید جعبه رو هل بدی بیاری دم ستون و لوح سومو برداری.:)

چقدر جالب!!! منم همین امروز صبح اینجا رو رد کردم که رسیدم دیسک 2 که گیم کیوب نتونست بقیه بازیرو لود کنه..:(

خب حالا اون 2 لوح..یکیشو باید زمانی که کلید در آبی رنگ در طبقه 2 رو گرفتی و میله یک گیره رومیزیرو گرفتی از توش برداری..
عکس دومتم همون لوح سوم بالای اون ستونه که میبینی..باید باتریو پیدا کنی..یه بالابر تو همون محوطه هست که یک جعبه روشه..باید جعبه رو هل بدی بیاری دم ستون و لوح سومو برداری.:)

ممنون باتریه کجاس؟؟نمیشه با نقشه نشون بدی؟؟اون در آبی رنگه کدوم قسمته؟

لازم به ذکره بیشتر لذت رزیدنت اویل کشف معماها و پیشبرد بازی توسط شخص بازیباز میباشد.:d
گفتنش هیچ کاری نداره و با کمال میل هستم در خدمتتون..ولی حیفه ;)
......................................

اون میله رو ببر چند اتاق جلوتر ..یک کارگاهه که توش چند تا گیره رومیزی وجود داره..یکیشون میله نداره..میله رو بهش وصل کن و لوحو بردار..
البته حالتو درک میکنم در مورد اون 3 تا بسترد! که بهشون میگی زامبی..سعی کن با کوکتل مولوتف بری به استقبالشون:d

چند وقت پیش دنبال بیوگرافی ریچارد ایکن بودم خیلی توی سایت های فارسی گشتم اما مطلب مفیدی پیدا نکردم بنابراین تصمیم گرفتم که خودم دنبالشو بگیرم . برای نوشتن این مطلب از چندین سایت خارجی کمک گرفتم امیدوارم خوشتون بیاد.

ریچارد آیکن کارشناس ارتباطات تیم براوو و مسئل تدارکات تیم آلفا بود او انسانی مهربان انسان دوست و شاد بود کسی که تمام تلاشش را انجام داد تا ربکا چیمبرز عضو جدید تیم احساس غریبی نکند.
ریچارد گذشته ی پر رمز و راز و تلخی داشت او شاهد قربانی شدن خواهر جوانش توسط نیروهای نظامی بوده است و در طول زندگیش همواره با این گناه خود خواسته زندگی کرده بود و خودش را همیشه به خاطر ناتوانی در محافظت از خواهرش سرزنش میکرد ریچارد معتقد بود که او میبایست به جای خواهر جوانش قربانی میشد. همین عامل سبب ایجاد انگیزه ای قوی در ریچارد برای کمک به دیگران شد انگیزه ی که شغل آینده اش را رقم زد.

بعد از اینکه سگ های زامبی در جنگل های راکون به گروه حمله ور شدند ریچارد توانست از مهلکه بگریزد و به امارت اسپنسر پناه ببرد در ادامه او ربکا چیمبرز را پیدا میکند و به اون میگوید باید دنبال محل امنی برای اقامت بگردند . آنها تلاس میکن خودشان را به کلبه کوچکی برسانند تا بتوانند از انجا با هلیکوپتر نجات تماس بگیرند اما در طول مسیرشان توسط مار عظیم جثه ای که Yawn نامیده میشود مورد حمله قرار میگیرند .

در اولین مواجهه هر دو نفر نجات پیدا میکنند. اما در طول فرار ریچارد توسط مار گزیده شده و سمی میشود. بسته به سناریو یی که شما بازی میکنید در نهایت جیل یا کریس او را پیدا میکنند. در سناریو کریس ربکا و ریچارد در کنار هم هستند بستگی به این دارد که پلیر با او در اتاق داروخانه روبرو شود یا خیر. در سناریو جیل همیشه ریچارد را تنها پیدا میکنید و ربکا از سناریو جیل حذف شده است . برگردیم به داستان

او از کریس و جیل میخواد تا برای درمان زخمش یک سرم پیدا کنند اگر چه پلیر هر چقدر هم که سریع باشد و بتواند خودش را به او برساند ریچارد خواهد مرد اما حداقل او قادر است تا رادیو ( بی سیم) خود را به پلیر بدهد با برسی جنازه او مانند اغلب جنازه های اعضای تیم S.T.A.R.S پلیر یک خشاب کلت بدست می اورد.

در رزیدنت اویل ریمیک ریچارد حضور کاملا متفاوتی نسبت به نسخه اوریجینال دارد اگرچه این بار هم او توسط مار عظیم الجثه مورد حمله قرار میگیرد اما پلیر موفق میشود به موقع خودش را با سرم برساند و هر دو موفق به فرار شوند اگر او نجات پیدا کند او در اتاق داروخانه ظاهر میشود اگر چه روند داستان طوری است که در نهایت ریچارد کشته میشود . در سناریو جیل ریچارد شما را در مبارزه با مار غول پیکر همراهی میکند بعد از صدمات شدیدی که به مار وارد میشود اون در حالی تمارز به عقب نشینی میکند به یکباره ریچارد را میبلعد اما مبارزه ادامه پیدا میکند و جیل این بار باید به تنهایی با آن هیولا مبارزه کند اگر در این مرحله جیل در حالی که ریچارد هنوز زنده است صحنه را ترک کند صدای فریاد ریچارد را میشنود که پلیر متوجه میشود اون کشته شده.

در سناریو کریس پلیر با ریچارد روبرو نمیشود مگر زمانی که وارد در مجرای آبی میشود در اینجا صحنه ای نشان داده میشود که کریس به ریچارد میگوید " از اینجا دور شو" در همین لحظه قبل از اینکه کریس بتواند عکس العملی نشان دهد ریچارد قبل از کوسه ی غولپیکر (با اسم رمز Neptune) خودش را به سمت او پرت میکند و با فداکاری جان کریس را نجات میدهد.
اگر چه ریچارد در نهایت کشته میشود اما به نفع پلیر است که برای دست آوردن شات گان او را (در حالی که سمی شده) نجات دهد چه توسط یان کشته شود یا نپتون او اسلحه خودش را که یک شاتگان است به همراه چند خشاب و تا حدودی از شات گانهای معمولی قویتر است را به زمین می اندازد.

ریچارد قبل از مرگش نامه ای را برای عشق سابقش Bridggete Jones مینویسد و دلیل پیوستن و ماندش در تیم S.T.A..R.S را برای او توضیح میدهد و اینکه اون دیگر نمیخواد شاهد دیدن اتفاقی مشابه با آنچه برای خواهر جوانش رخ داد باشد اگر چه Bridggete ریچارد را در حالیکه مدت زمان زیادی از نوشتن نامه اش نگشته است ترک میکند اما علت آن این نیست که اون ریچارد را دوست ندارد بلکه به این خاطر که او میدانست زمانی که ریچارد پایش را از درخانه بیرون گذاشت و قدم در این راه پر مخاطره نهاد همیشه این احتمال وجود دارد که برگشتنی در کار نباشد و این چیزی بود که Bridggete به هیچ عنوان نمیتواست بپذیرذ.

آخرین ویرایش:
ممنون حمید جان.البته این رو هم اضافه کنم که براساس UC و کتاب Archives،داستان اصلی ریچارد در سناریوی کریسه.یعنی در اصل جیل در عمارت با ریچارد روبرو نمیشه و ریچارد توسط کوسه (نپتون) کشته میشه!

تو تابستون هیچی اندازه ی دوباره رفتن Evil 3 نمیشه چسبه...!! موافقید؟؟l-)

من از اول ماه رمضان میخوام دوباره یه سری اویل 1-3 رو برم، دو تا کنسولم از مغازه اوردم خونه ولی وقت نکردم وارد منوی اول بازی بشم.

پ.ن : PSP و Nin 2ds اوردم که روش 1-3 و دینو کرایسیس برم. :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or