بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من با تمام وجود به بازی دقت کردم از 4 تا storylineتنها آدا ترسناک است .لیان فقط مقداری در مرحله undergeroundترسناک بود .ولی شخصیت جیک به درد اکشن بازها میخورد کریس هم دقیقا نسخه 5ام نتیجه میگیریم کپکام دوست نداره بازی فقط ترسناک باشه یک مقدار میخواد هم ترس عجیب سری های قبل باشد وهم مقداری اکشن باز بازی کنند .ولی نتیجه میگیریم خود کپکام هم نفهمیده چیکار کرده در مورد این که بازی یک عنوان خوب باشه شکی نیست ؟re5یک عنوان عالی بود ولی ترسناک نبود درواقع خیلی فرق کرده بود زامبی ها کمتر ترسناک بودند عامل ترس بازی مهمات کم بود وجمعیت زیاد دشمنان ولی نسخه 6بازی بخش آدا شما 80درصد تنها هستید ومواقعی هم لیان وهلنا کمک میکنند .ولی به جرات میتوان گفت بخش آدا به شدت ترسناک است .adaمهمات بسیار کمی دارد .ولی شما باید درصورتی با کمپین ada wongبازی کنید که سه کمپین اصلی را به پایان برسانید یعنی فن های بازی مجبورند اکشن هم بازی کنند .از طرفی کاراکتر به شدت قوی هستند به عنوان مثال جیک فوق العاده قوی است در واقع تقریبا با وسکر بازی میکنید .حتی لیان خیلی قدرت مند تر از زامبی های بازی است .امیدوارم مقداری باگ های بازی اصلاح شود :|درواقع کپکام داره امتحان میکنه که reبا 4کمپین با داستان جدا وهمچین سبک جدا موفقیت آمیز هست یا خیر

دوستان دقت کنین که گذاشتن لینک دانلود ممنوعه

با تشکر از توحهتون

پ.ن: کسی لینک خواست براش PM کنین

آخرین ویرایش:
آقایون بحث رو شروع کنیم برای Damnation ???? تایپیک یه جون بگیره

اسپویل اسپویل اسپویل ( راجع به DAMNATION )
من فکر کنم اون شخصی که Ada براش نمونه رو برد , درک سیمونر باشه

با سلام به دوستان عزیز
دموی جدید رزیدنت اویل 6 برای 360 (تاریخ SEP 18) اومده، و هم قابلیت تک نفره و هم آنلاین CO-OP رو داره. هر 4 تا سناریو رو هم داره.
Resident-Evil-6-screenshot-1-xbox-360.jpg
Resident-Evil-6-screenshot-2-xbox-360.jpg
Resident-Evil-6-screenshot-4-xbox-360.jpg
Resident-Evil-6-screenshot-3-xbox-360.jpg
Resident-Evil-6-screenshot-5-xbox-360.jpg

هیچی که معلوم نبود
از کجا میگی؟
اسپویل اسپویل
از رنگ موهاش !! کشیدگی صورتش !! لازم داشتن نمونه !! پشت پرده بودن !
اگه دقت کنید , داستان حول سیاست و دولتها میگشت و سیمونز هم حودش رو تو یکی از تریلرهای RE6 مامور دولت معرفی کرده بود
خوشم میاد این لیان رو همیشه باید یکی نجاتش بده :-&

خوشم میاد این لیان رو همیشه باید یکی نجاتش بده :-&
اگه ایدا نبود تاحالا لیان 100 تا کفن پوسونده بود
تازه دختر قانعی هم هست
60 دفعه نجات میده همشم میگه You owe me one

ریاضیش خوب نیست
You owe me 95324

تازه کلی هم اون پسره که شکل کریس بود ولی کریس نبود نجاتش داد

یکی به من بگه داستان انیمیشن جدیده درباره جیه؟ هیچی نمی فهمم:|.یکی توضیح بده خواهشا صواب داره انگلیسیم خوب نیست:d(اون یارو دو تا که لیونو گرفتن کی بودن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or