بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سینا جان!مگه من چی گفتم که اینقدر بر علیهم جبهه گرفتی؟من فقط گفتم خیلی جالب میشه اگه اینجوری بشه.بعدش هم در مورد اینکه گفتی تو به جز رزیدنت اویل هیچی بازی نمی کنی هم باید بگم که:
1-به شدت تکذیب می کنم.من داینوکرایسیس 1 و 2،متال گیر،پارازیت ایو 1 و 2،هاروست مون 1 و 2،مرد عنکبوتی 1 و 2،مدی اویل 2،داستان اسباب بازی های 2 و سایلنت هیل 2 و 5 رو هم چندین بار تموم کرده ام.منتها بازی های جدید رو قبول ندارم.چون اصلا به داستان اهمیت نمیدن و فقط دنبال گرافیک هستند.داستان فقط داستان بازی های قدیمی!
2-حتی به فرض محال اگه فقط رزیدنت اویل رو بازی کرده باشم هم جای تعجب نیست.چون من اصلا رزیدنت اویل رو بازی نمی دونم و فقط و فقط به خاطر داستانش بازی می کنم.

سینا جان!مگه من چی گفتم که اینقدر بر علیهم جبهه گرفتی؟من فقط گفتم خیلی جالب میشه اگه اینجوری بشه.بعدش هم در مورد اینکه گفتی تو به جز رزیدنت اویل هیچی بازی نمی کنی هم باید بگم که:
1-به شدت تکذیب می کنم.من داینوکرایسیس 1 و 2،متال گیر،پارازیت ایو 1 و 2،هاروست مون 1 و 2،مرد عنکبوتی 1 و 2،مدی اویل 2،داستان اسباب بازی های 2 و سایلنت هیل 2 و 5 رو هم چندین بار تموم کرده ام.منتها بازی های جدید رو قبول ندارم.چون اصلا به داستان اهمیت نمیدن و فقط دنبال گرافیک هستند.داستان فقط داستان بازی های قدیمی!
2-حتی به فرض محال اگه فقط رزیدنت اویل رو بازی کرده باشم هم جای تعجب نیست.چون من اصلا رزیدنت اویل رو بازی نمی دونم و فقط و فقط به خاطر داستانش بازی می کنم.

ايول نيما،بازي بايدداستان قوي داشته باشه.واسه منم گرافيك اصلامهم نيست..من عاشق اويل1-2-ورونيكا/متال گير2واوني موشا2هستم!

دوستان بخونید حال کنید.)x
http://www.bazicenter.com/pc/news/2326
خب نیما تو میگی خیلی جالب میشه اگه ما کنترل نمسیس رو داشته باشیم و بریم جیل رو بکشیم,تو که برات داستان از هر چیزی مهمتره به من بگو از نظر داستانی چه چیزش جالبه؟؟؟چه داستانی میتونه داشته باشه ؟؟؟چه پیچیدگی؟؟؟
این بازیهایی که تو اسم بردی به زور 15 تا هم نمیشن (البته شاید اسم نبردی,گفتی جا نمیشه تو صفحه).تو چندتا از بازیهای این نسل رو بازی کردی که میگی قبولشون نداری؟؟؟
رزیدنت اویل رو بازی نمیدونی!پس چی میدونی,ماست خیار.تو پست قبلی میگی جالب میشه اگه نمسیس رو بیارن,حالا میگی فقط بخاطر داستان رزیدنت اویل رو بازی میکنی.دقیقا حرف خودتو داری نقض میکنی,چون قسمت اول جنبه گیم پلی میتونه داشته باشه و بزن بکش باشه و قسمت دوم مربوط به روند داستانی بازی باشه.به هر حال حرفتو ماست مالی نکن.قبول کن که یکم خیال بافی کردی.
در ضمن اگه میخوای جواب پستمو بدی به تک تک حرفام جواب بده نه اونجایی رو که دوست داری یا براش جواب داری.

آخرین ویرایش:
نمیدونم از این اویل جدیده خوشم بیاد یا بدم بیاد.اه ا ه کپکام هم مارو اسگل کرده ها.
اقایون خوب وبد اول یه کم در مورد صداگذاری اویل بحث میشد بعد این نظر سنجی رو میذاشتین.
الان من که زیاد درباره صدا گذاری نمیدونم به کی رای بدم.به جای اینکه با هم بزن بزن کنین بقیه رو هم توجیه میکردین.من اینجوری مخالفم

اگراويل جديدبخوادمثل5باشه واقعابايدافسوس خوردبه حال اين بازي!جاتون خالي ديشب اويل1پي اس بازي ميكردم!واقعالذت بردم وفكرنميكنم ديگه يه همچين شاهكاري تودنياي بازي عرضه بشه!اويل هاي جديدفقط اعصاب خوردكنن!نه ترس نه لذت،نه معما!فقط بايدبكشي تاتموم بشه!آخه اين چه بازيه؟كانتره مگه؟
جان كوچولوي عزيز،اگربه من باشه براي بازي باكاراكترنمسيس اينقدرپيچيدگي ومعماطرح ميكنم كه ازاويل1وورونيكاسخت بربشه!اينقدرروداستان ميشه مانوردادكه حدنداره.
نميخوام ازنيمادفاع كنم وباتوطرف بشم،نه!اينوگفتم كه بدوني ميشه به بازي داستان داد.همين الان خيلي چيزابه ذهنم اومدكه حوصله ي نوشتنشونو ندارم.داداشم،خيلي كاراميشه كرد.مطمئن باش اگه كمي تمركزكني كلي ايده به سرت ميزنه.حالااون چون كپ كامه دليل نميشه دست نيافتني باشه.قدرت تخيلتودست كم نگيروپرورشش بده.
اميدوارم ازمن ناراحت نشي وبه من نگي ماست وخيارتوچي بلدي؟!:-D
اين صحبتاروخيلي دوستانه گفتم;-)

خب اقای alfisisili شما وقتی کنترل یه موجود بی عقل رو دراختیار میگیری(فقط میدونه که باید اعضای استارز رو بکشه) نمیتونی بری باهاش معما یا پازل حل کنی چون از نظر عقلانی اصلا درست نیست مگر اینکه دنیای بازی یه چیز دیگه باشه یه چیزی مثل Darksiders.داستان نوشتن زیاد سخت نیست یه قلم و یه کاغذ میخواد اما چیزی که مینویسی ملاکه,چیزی که باعث خنده,تاسف,سخره گرفتن و... نشه وبازی رو از اونی که هست پایینتر نیاره.برای بار دوم میگم همه ما میدونیم که شروع و پایان Resident Evil 2,3 چیه.پس خواهشا تو نوشتن داستانتونم دقت کنید.این وسط یه اتفاقاتی افتاده که احتمالا,گفتم احتمالا میخوان به نمایش بزارن.
تخیل تو رزیدنت اویل جا نداره چون بازی تخیلی نیست.علمیه.
نه چرا ناراحت بشم.منم دوستانه جواب دادم.

نمیدونم از این اویل جدیده خوشم بیاد یا بدم بیاد.اه ا ه کپکام هم مارو اسگل کرده ها.
اقایون خوب وبد اول یه کم در مورد صداگذاری اویل بحث میشد بعد این نظر سنجی رو میذاشتین.
الان من که زیاد درباره صدا گذاری نمیدونم به کی رای بدم.به جای اینکه با هم بزن بزن کنین بقیه رو هم توجیه میکردین.من اینجوری مخالفم

این رزیدنت اویل جدید از dead aim هم بدتره یه آشغاله که به نظر من اصلا ارزش بازی کردن هم نداره.به جاش برو dark side و uc رو بازی کن.

يكي ازراه هاش اينه كه يه چيپ ست توسرنمسيس باشه ويكي عين ربات هدايتش كنه.هيچ خنده دارم نيست.
چرابي عقل وشعورباشه؟مگه نمسيس اعضاي استارزونميشناخت؟مگه ويليام كه تايرانت شده بود توآزمايشگاه راه نميرفت و به خودش ويروس ميزد؟خوب اين يعني اينكه تايرانت يه چيزي ميفهمه!پس بي عقل وشعورنيست وخيلي چيزاميشه براش طراحي كرد!
بعدم اين حرفونزن كه دراويل تخيل جايي نداره!شماچه توجيه علمي براي فاجعه ي راكون داري؟
مطمئن باش اگربشربه اين ويروس دسترسي داشت دنياالان به گه كشيده شده بود!آدم حرومزاده ترازوسكرزياده تودنيا!نميدونم روچه حسابي ميگي تخيلي نيست!

تو نه حرفهای منو فهمیدی نه داستان بازی رو.منم دیگه بحثی نمیکنم.اصلا شما راست میگی.فقط قضاوت رو به خود بچه های تایپیک میسپارم.
خوش باشید.

نیما جان تکذیب میکنم رو خوب اومدی اصولا ادم باید گاهی مواقع تکذیب کنه کار خوبی میکنی به کارت ادامه بده:d:d
توپست بعدی که نوشته بودی و مدرک گذاشته بودی که خودت اصلاح کردی وگرنه خونت حلال بود خوب شد که اصلاح کردی نذاشتی من بیام اصلاح کنم:d:d:d:d:d;)
ارزو بر جوانان عیب نیست
خب چی میشه یکی از همین اقایون یو بی سی اس توی بازی راکون سیتی رو اقا نیما دست بگیره بره فقط دنبال لیون ده تا زامبی هم جلوش باشه ول کنه زوم کنه رو لیون سه چهار تا خشاب تو بدن لیون خالی کنه حالشو ببره:d;):d;)
منم خیلی حال میکردم اونجایی که وسکر داشت کلیر رو کتک میزد دستشو همونطور که تو سینه اسپنسر فرو برد تو سینه کلیر هم فرو ببره( اهای منحرف نخند فکر بد هم نکن:d) و بکشدش کلی صحنه باحالی میشد.

مطمئن باش اگربشربه اين ويروس دسترسي داشت دنياالان به گه كشيده شده بود!آدم حرومزاده ترازوسكرزياده تودنيا!نميدونم روچه حسابي ميگي تخيلي نيست!
محمد اقا شما هم این جمله اخر رو خوب اومدی شما هم به کارت ادامه بده من هواتو دارم:)):)):)):))

آخرین ویرایش:
باحاليي تاپيك به اينه كه شمادوست داريدهمه شماروتاييدكنن واگه كسي نظري خلاف شماداشته باشه بايدمسخره كنيد چون ازهمه بيشترميفهميد!!!
كلاكسي كه ميگه اويل تخيلي نيست معلومه چيكاره اس!

تکذیبیه

باحاليي تاپيك به اينه كه شمادوست داريدهمه شماروتاييدكنن واگه كسي نظري خلاف شماداشته باشه بايدمسخره كنيد چون ازهمه بيشترميفهميد!!!
كلاكسي كه ميگه اويل تخيلي نيست معلومه چيكاره اس!
اقاتکذیب میکنم شدیدا تکذیب میکنم
ببین دوست عزیز من اینجا هیچکس رو مسخره نمیکنم هنوز مسخره کردن رو ندیدی بعضیا تیکه میندازن و یه جوری حرف میزنن که میگفتی فحش میداد برام راحتتر بود ولی در کل بچه ها خیلی با حال هستن
تازه این داستان یه جوری نوشته شده که تخیلی محض به نظر نرسه شاید علم کنونی بشر به این حد نرسیده باشه که انسانی که مرده به زندگی برگردونه ولی این احتمال وجود داره من نه میگم تخیلیه و نه میگم نیست من میگم این فقط یه بازیه با یه داستان خاص(ما هیچکدوم از ازمایشگاهای بیولوژیک ایالات متحده و دوستانش خبری نداریم)
در ضمن حرف شما رو کاملا قبول دارم که اگر دست بشر به این ویروس میرسید تا حالا دنیا رو به گه کشیده بود نمونش بمب هسته ای من حرف تو رو مسخره نکردم از تعبیری که به کار بردی خندم گرفت حرفت کاملا هم درست بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or