بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

شک نکن و Resident Evil Zero رو هم بازی کن.سیستم کلاسیک,محیطهای ترسناک و از همه مهمتر اتفاقات قبل از شماره 1 رو میگه..
Code Veronica رو هم بازی کن خوبه.

پیشنهاد میشه بازی کنید :

1. Resident Evil:Zero حتما بازی بشه ! سه وعده ! صبح ، ظهر و شب :d

2. Resident Evil:Code Veronica x ورژن X توصیه میشه !

3. Resident Evil:Outbreak File#1 و #2 ! این دو بازی حتما باید بازی بشه ، فوق العاده جذاب هست .

4. Resident Evil 1 هم با تم کلاسیکش بازی جالبی هست ، حتما بازی بشه !

مرسي دوستان :x

سلام بر دوستان عزیز
اقا من طالب شدم بدونم علت اینکه ملت جناب لیون اس کندی رو انتخاب میکنن چیه گیم پلی جناب اس کندی چه برتری نسبت به هانک و وسکر و کراوزر داره؟ چند تا دلیل قانع کننده بیارین خیلی طالب شدم بدونم داستان چیه اگر به طرفدار بودن لیونه منم طرفدار لیون هستم ولی کراوزر رو انتخاب کردم بنا به دلایلی که گفتم یکی از خانوما و اقایونی که اومدن لیون رو انتخاب کردن بگن گیم پلی لیون ایناش بهتراز کراوزر و هانک بود تا اونجایی که ما یادمونه و الانم میبینیم برای 5 ستاره شدن لیون توی مراحل مرسناریس اویل4 دهنمون سرویس شد در حالی که با هانک و کراوزر رکورد میزدم هانک توی مرحله دهکده 157000 امتیاز با 58 نفر کشته پشت سر هم و کراوزر توی مرحله قلعه 168000 امتیاز با 65 نفر کشته پشت سر هم ولی لیون به زور و با بدبختی 5 ستاره میشد با اون شاتگان مسخرش.
دلایلی که مطرح میشه حتما خوشتیپ بودن و استیل راه رفتن زیبای لیون و غیره هست حتما؟
قویترین گیم پلی توی اویل 5 منحصرا به وسکر تعلق داره هیچکس حتی در کنارش و نزدیکیش هم نمیتونه باشه.
Jack_Krauser_in_mercenaries_by_muza86.jpg

سلام بر دوستان عزیز
اقا من طالب شدم بدونم علت اینکه ملت جناب لیون اس کندی رو انتخاب میکنن چیه گیم پلی جناب اس کندی چه برتری نسبت به هانک و وسکر و کراوزر داره؟ چند تا دلیل قانع کننده بیارین خیلی طالب شدم بدونم داستان چیه اگر به طرفدار بودن لیونه منم طرفدار لیون هستم ولی کراوزر رو انتخاب کردم بنا به دلایلی که گفتم یکی از خانوما و اقایونی که اومدن لیون رو انتخاب کردن بگن گیم پلی لیون ایناش بهتراز کراوزر و هانک بود تا اونجایی که ما یادمونه و الانم میبینیم برای 5 ستاره شدن لیون توی مراحل مرسناریس اویل4 دهنمون سرویس شد در حالی که با هانک و کراوزر رکورد میزدم هانک توی مرحله دهکده 157000 امتیاز با 58 نفر کشته پشت سر هم و کراوزر توی مرحله قلعه 168000 امتیاز با 65 نفر کشته پشت سر هم ولی لیون به زور و با بدبختی 5 ستاره میشد با اون شاتگان مسخرش.
دلایلی که مطرح میشه حتما خوشتیپ بودن و استیل راه رفتن زیبای لیون و غیره هست حتما؟
قویترین گیم پلی توی اویل 5 منحصرا به وسکر تعلق داره هیچکس حتی در کنارش و نزدیکیش هم نمیتونه باشه.

عزیز دلم مشکل اینه که تو بنا رو روی مرسناریس گذاشتی
در ضمن به سبک بازی تو بر می گرده مثلا من تو مرسناریس 5 با کریس واریور که برای gold edition خیلی بهتر از جناب وسکر بازی می کنم ولی وقتی گیم پلی بخش داستانی کریس و شوا رو میزارم کنار گیم پلی لیان تو رزیدنت ایول 4 به نظرم سرعت لیان خیلی بیشتر و همین طور وقتی گیم پلی لیان تو رزیدنت ایول 2 رو با کلیر ردفیلد مقایسه می کنم بازم به نظرم بهتره با اینکه کلر سرعت بیشتری داشت ولی مقاوت لیان در برابر حمله زامبی ها بیشتر بود و زرتی نمی مرد نکته دوم بخش داستانی لیان و حضورش تو re2 که اون موقع اصلا خوش تیپ نبود بسیار زیبا بود و من کلی از دوران بچگیم رو با لیان گذروندم همه اینها دست به دست هم میده تا من به لیان رای بدم

سلام.
اون بری رو که بر نداشتین ممنون.
لیون هم که جلو هست تبریک.
دست اون دوستمون(احد)هم درد نکنه گل کاشت.
دوباره دارم با تاپیک حال میکنم دمتون گرم.
سلام بر دوستان عزیز

شما میدونی عادت چیه؟
دوست عزیز هر کس اگه 123بار بایه کاراکتر تو مرچناریز بازی کنه کلا کاراکتر های دیگه رو میزاره کنار.شما عادت کردی به کراوزر.از تیپش هم که خوشت میاد خوب معلومه میگی اون گیم پلی بهتری داره.

باباه به خدا اون بری تو ذوق میزنه

خدمت دوستمون کندی میگم که اون بالا هر اسمی رو نمیشه نوشت یا از اونجا برش داشت. فقط شخصیت های قابل بازی اونجا ذکر شدن. بری بارتون هم در چندتا بازی اویل قابل بازی بود. اویل 5 گلد ادیشن / اویل 1 و اگه اشتباه نکنم Resident evil gaiden هم برای بازی وجود داشته. خوب برای چی شخصیتی که قابل بازی بوده باید حذف بشه؟

بچه ها کلا شخصیت انتخابی سلیقه ای هست. مثلا مهم ترین شخصیت نیست که بهش حساسیت نشون بدیم :دی
پی خیلی راحت نظر خودتون رو بگیم;) من خودم از هانک خیلی خوشم میاد ولی نمیشه این رو به همه تحمیل کرد;)

سلام.
اون بری رو که بر نداشتین ممنون.
لیون هم که جلو هست تبریک.
دست اون دوستمون(احد)هم درد نکنه گل کاشت.
دوباره دارم با تاپیک حال میکنم دمتون گرم.

باباه به خدا اون بری تو ذوق میزنه

شما خبر نداری احمد جان
بری یه خری !!!!!!!!!!!:دی
تو مرسناریس اویل 5 کلی وحشی بازی میشه باهاش در آورد

من که به کریس رای دادم و تو نظر خودم کریس بهتر از لیانه البته از کاراکتر ایدا هم خوشم اومد چون بازی باهاش راحت بود ولی بازم که سبک سنگین کردم کریس به نظرم بهتر اومد
میگم نظرسنجی ها رو دیگه از حالتی که به یه کاراکتر مربوط میشه خارج کنید چون فکر کنم 1000 تا دیگه هم باشه باز لیان میبره

من که به کریس رای دادم و تو نظر خودم کریس بهتر از لیانه البته از کاراکتر ایدا هم خوشم اومد چون بازی باهاش راحت بود ولی بازم که سبک سنگین کردم کریس به نظرم بهتر اومد
میگم نظرسنجی ها رو دیگه از حالتی که به یه کاراکتر مربوط میشه خارج کنید چون فکر کنم 1000 تا دیگه هم باشه باز لیان میبره
سلام حامد عزیز
منم موافقم نظرسنجی بعدی مطمئنا در مورد re6 خواهد بود چون 28 مارچ قضیه اون عکس مجله opm معلوم میشه

در ضمن اینو جدی می گم اول به ps3 ها اعم از کپی باز و اریج باز

حتما بازی dead nation رو بازی کنید چون به هر طرفدار ایولی واجب
dn3.jpg

دوم به تمام بچه های تاپیک دستور میدم سریال the walking dead رو ببینید که بسیار نزدیک به رزیدنت ایول هست و من از لحظه به لحظه اش لذت بردم

rick-ground-guns-760.jpg

walking-dead-s1e1-Days-Gone-By-01-550x354.jpg

albert wesker

عزیزم بذار این اتفاق بیوفته اگر وسکر اینقدر رای میاورد تو باز ناراحت میشدی؟ باید قبول کنیم لیون محبوب ترین شخصیت رزیدنت اویل هستش ولی با این همه محبوبیت کسی نمیتونه بیاد یه دلیل قانع کننده برای این بیاره که لیون چه برتری نسبت به کراوزر و هانک و وسکر داشته یه برتری بگید من صد تا برتری میذارم جلو دستتون
اگر علاقه برای بازی باشه من دوست دارم کلیر ردفیلد رو توی بازی اینده کنترل کنم خدا کنه حرکاتش زیبا باشه و استیل خوبی هم داشته باشه لیون اس کندی تا اونجا که تونسته توی قلب بازیکنان جا گرفته الان دیگه نوبت به کلیر میرسه مطمئنا اونم هنوز جا برای پیشرفت داره
زیبا ترین شخصیت بازی کی بود به نظرتون؟
1 کلیر ردفیلد
2 جیل والنتاین
3 ایدا ونگ
من که به جیل والنتاین رای میدم بی نظیر بود به نظرم

عزیزم بذار این اتفاق بیوفته اگر وسکر اینقدر رای میاورد تو باز ناراحت میشدی؟ باید قبول کنیم لیون محبوب ترین شخصیت رزیدنت اویل هستش ولی با این همه محبوبیت کسی نمیتونه بیاد یه دلیل قانع کننده برای این بیاره که لیون چه برتری نسبت به کراوزر و هانک و وسکر داشته یه برتری بگید من صد تا برتری میذارم جلو دستتون
اگر علاقه برای بازی باشه من دوست دارم کلیر ردفیلد رو توی بازی اینده کنترل کنم خدا کنه حرکاتش زیبا باشه و استیل خوبی هم داشته باشه لیون اس کندی تا اونجا که تونسته توی قلب بازیکنان جا گرفته الان دیگه نوبت به کلیر میرسه مطمئنا اونم هنوز جا برای پیشرفت داره
زیبا ترین شخصیت بازی کی بود به نظرتون؟
1 کلیر ردفیلد
2 جیل والنتاین
3 ایدا ونگ
من که به جیل والنتاین رای میدم بی نظیر بود به نظرم
در بین خانوم ها جیل تو رزیدنت ایول 3 از همه بهتر بود ولی الان همش از این لباس های غواصی میپوشه در ضمن نمی دونم چرا بعد از ایول 3 دماغ جیل انقد گنده شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل من زیبا ترین رو در حال حاضر بدون در نظر گرفتن آجلا میلر معشوقه جدید لیان کندی به خانم کلر ردفیلد در فیلم دیجنریشن میدم

در بین خانوم ها جیل تو رزیدنت ایول 3 از همه بهتر بود ولی الان همش از این لباس های غواصی میپوشه در ضمن نمی دونم چرا بعد از ایول 3 دماغ جیل انقد گنده شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل من زیبا ترین رو در حال حاضر بدون در نظر گرفتن آجلا میلر معشوقه جدید لیان کندی به خانم کلر ردفیلد در فیلم دیجنریشن میدم

منم که دیگه کاملا مشخصه به جیل رای میدم.

بچه ها اين موسيقي اتاق سيو evil3 كار كيه؟
واقعا كه دستش طلا... همين الان از امضاي يكي از بچه ها دانلود كردم واقعا چه حس ارامشي ميده به ادم بعد فرار از دست نمسيس!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or