بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ولی دوست عزیز به نظر من اگه به صورت خط زمانی نقل شده پیش برین بهتره طبق همون متونی که در اختیار شماست
ولی واقعا ترجمه تون جالبه دستتون درد نکنه .

اگه قرار باشه به ترتیب پیش برم بین راه 1000 تا سوال واستون پیش میاد. اول میخوام به برخی سوالات جواب داده بشه. در ضمن بازی به ترتیب روایت نشده ;)

آقا یه چیزی نمیشه اگر وسکر هم از اعضای سازمان بوده
سازمان نمیدونسته که وسکر یه نمونه ی آزمایشگاهیه:confused:
ایه رفیق ما با اینdegeneration من رو دیوونه کرده آیا سازمان می تونسته will pharma باشه

آقا یه چیزی نمیشه اگر وسکر هم از اعضای سازمان بوده
سازمان نمیدونسته که وسکر یه نمونه ی آزمایشگاهیه:confused:
ایه رفیق ما با اینdegeneration من رو دیوونه کرده آیا سازمان می تونسته will pharma باشه

کسی بجز اسپنسر اینو نمیدونسته. حتی خود وسکر هم نمیدونست .وسکر بعدا به سازمان ملخق میشه. چون تو سازمان میتونسته نقشه هاش رو عملی کنه. بهتره بگیم وسکر به خاطر خودش رفته بوده سازمان. خوب حتما چون همین سازمانی که وسکر تو اون بوده نوعی رقیب آمبرلا بوده. حوب آمبرلا هم خودش شرکت pharmaceutic بوده. پس رقیبش هم میشه pharmaceutic

220px-Trevor_front.jpg
خیلی خوشگل نیست طفلک...

سلام خسته نباشی احد جان کارت عالیه دمت گرم.یه سوال داشتم توی بازی نشون میده که وسکر Lisa رو میکشه؟چون من تا اونجا یادمه که بعد از انداختن اون 4 تا سنگ یکی دو بار دیگه هم اون Lisa رو میبینیم.

چطوری تو احد ؟ :biggrin1: :love: مظهرم :biggrin1:

احد واقعا عالیه دستت طلا دمت قیر :love:

خدای من ببین کی اینجاست. چطوری مظهر جون. خوبی؟ بابا چرا تو یاهو on نمیشی؟ :love:
مطالب هم قابلی نداشت. ;)

سلام خسته نباشی احد جان کارت عالیه دمت گرم.یه سوال داشتم توی بازی نشون میده که وسکر Lisa رو میکشه؟چون من تا اونجا یادمه که بعد از انداختن اون 4 تا سنگ یکی دو بار دیگه هم اون Lisa رو میبینیم.

اون جمله آخرم مربوط به Resident Evil : Umbrlla Chronicles بود که واسه ی Wii منتشر شده بود.
درود
ببخشید من حالیم نمی شه اینا چیه. اینا چیه؟:دی
مال رزیدنت اویل بعدیه؟ کی می یادش؟ برا چه کنسول هایی؟
ممنون

نه عزیز این مطالب مال همون Resident Evil : Remake بود. ;)

خدای من ببین کی اینجاست. چطوری مظهر جون. خوبی؟ بابا چرا تو یاهو on نمیشی؟ :love:
مطالب هم قابلی نداشت. ;)

نوکرم داداش :love::biggrin1: یه کهکشان فدایی داری :love:

تو یاهو بیشتر invisible هستم کاری داشتی یا کمکی خواستی حتما Pm بذار :love:

آخرین ویرایش:
سلام احد جون خسته نباشی.
آقا در مورد ترایسل یه کوچولو توضیح میدی الان؟!:blushing:
اگه میخوای بعدا در موردش بگی که هیچی همون بعدا که رفتیم RE 5 میخونم:biggrin1:

سلام احد جون خسته نباشی.
آقا در مورد ترایسل یه کوچولو توضیح میدی الان؟!:blushing:
اگه میخوای بعدا در موردش بگی که هیچی همون بعدا که رفتیم RE 5 میخونم:biggrin1:

بهتره يكم صبر كني ;) در باره ي اين موضوع در قسمت RE5 بحث ميكنم;)

دوستان مطلب بعديم Wesker's Report II هست.

فقط اينو بگم كه همه ي مطالبي كه تا الان نوشتم يك طرف هست و اين Wesker's ‌Report II طرف ديگه :biggrin1:

خودش هم سريال وار نميذارم همش رو يكجا ميذارم. احتمالا فردا و يا پس فردا قرار ميدم. ;)

موفق باشين.

خسته نباشی احد. امیدوارم یکی همت کنه یه نسخه PDF خفن ازش بسازه یا یک نسخه مخصوص پرینت ( دون عکس یا با عکس ).
عالی بود مثل همیشه. خستگیم در رفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or